Kako gledati finalnu sezonu zločinačkih uma 2020. godine


Jeste li propustili redovito popraviti grozna ubojstva i čuti izraz "unsub" svakih nekoliko sekundi? Pa, čekanje je gotovo. 15. i posljednja sezona zločinačkih uma je ovdje.

Epizode će se emitirati na CBS-u i na usluzi streaming CBS All Access. Nažalost, oboje su blokiran za gledatelje izvan SAD-a. Nemojte paničariti !! Možete pratiti sva ispitivanja Jedinice za analizu ponašanja (BAU) do pomoću VPN-a za pristup CBS potpunom pristupu s bilo kojeg mjesta.

S VPN-om - kao što je moj najdraži # 1, NordVPN - možete promijeniti virtualnu lokaciju povezivanjem s američkim poslužiteljem. Onda imate US adresa koju trebate deblokirati CBS odakle god da ste i zakoračite u svijet zločinačkih umova.

Želite se uputiti ravno na popis VPN usluga koje preporučujem za streaming sezone 15 zločinačkih uma? Kliknite ovdje.

Kratki vodič - Kako gledati zločinačku misao u sezoni 15 na CBS All Accessu

 1. Odaberite VPN s pristojnom američkom mrežom brzih poslužitelja. Moj gornji izbor je NordVPN jer lako zaobilazi geo-ograničene sadržaje i nudi vrhunske sigurnosne značajke.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver na svoje uređaje.
 3. Upotrijebite svoju VPN za povezivanje s američkim poslužiteljem.
 4. Prijavite se / prijavite se u CBS All Access i započnite streaming sezone 15 of Criminal Minds.

PRO SAVJETAko sačekate da se emisija svih zločinačkih sezona 15 emitira, možete je gledati besplatno prijavom  besplatno 7-dnevno probno razdoblje s CBS All Accessom.

Započnite emitiranje zločinačkih uzoraka Sezona 15 sada!

Zašto vam treba VPN za gledanje zločinačkih uzoraka 15. sezona

Gledate kriminalne umove od prve sezone, ali sada, jer se nalazite izvan SAD-a, blokiran vam je pristup CBS All Accessu vidjeti konačnu vožnju. Kako frustrirajuće! Ako web-lokacija vidi vašu IP adresu koja nije u SAD-u, nemate sreće što ćete prenijeti 15 sezonu.

Zbog toga vam treba VPN. Ako niste unutar američkih granica, koristite VPN da biste zaštitili stvarnu IP adresu i dobili američku. VPN maskira vašu stvarnu lokaciju obmanjuje CBS All Access zato što vjeruje da pristupate web lokaciji iz SAD-a.

Sada možete emitirati posljednju sezonu zločinačkih umova gdje god bili i saznati kako se emisija završava nakon svih ovih godina. to je jednostavno i sigurno i traje samo nekoliko minuta - onda ste u!

Međutim, to biste trebali znati ne mogu svi VPN-ovi pobijediti CBS-ove i geoblokove drugih usluga za streaming.

Poboljšavate svoje šanse za pouzdanu vezu s CBS All Accessom i BAU-om kada odaberete VPN s velikom mrežom američkih poslužitelja. Više poslužitelja omogućuje vam pristup većem broju IP adresa, a što više IP adresa morate odabrati, to vam je vjerojatnije pristup globalnom geoblokiranom sadržaju. 

Prije nego što odaberete: Što još može VPN?

Za svoj novac dobivate više putem VPN-a. Uz to što vam omogućuje pristup geo-ograničenom sadržaju s bilo kojeg mjesta, VPN-ovi također štiti vas putem interneta primjenom naprednih sigurnosnih protokola.

Vojno šifriranje stvara neprobojni zid između vašeg identiteta i osjetljivih podataka i cyber lopova i vašeg davatelja internetskih usluga (ISP). Nema krađe podataka i ne smanjuje se brzina.

Ova robusna enkripcija sprečava internetske snimke da presreću vaše podatke ili praćenje vaših internetskih koraka. Streamirajte i pregledavajte sigurno u znanju koje nitko ne prikuplja vaše podatke ili ih predati trećim stranama, poput oglašivača.

VPN-ovi vas štite i kada koristite Internet u pokretu. Uz velike davatelje usluga koje nude mobilne aplikacije, vaš anonimnost i podaci zaštićeni su IP zaštitom od propuštanja kad vi spojite se na nesigurne javne WiFi mreže.

Odaberite VPN koji ima strogu politiku no-log i vaša je sveobuhvatna zaštita dovršena. Pravila nulte evidencije znače da VPN ne bilježi nijednu vašu informaciju na svojim poslužiteljima, tako da vladine agencije nemaju ništa za preuzimanje..

Popis pogodnosti još ne prestaje. Uživate i vi strujanje bez oglasa - nema dosadnih ili neblagovremeno popuplih oglasa dok ste usred šokantne istrage.

Premium usluge također uvijek imajte na umu pokušaje zlonamjernog softvera, adwarea i krađe identiteta, štite vaše uređaje od štetnog sadržaja.

3 najbolja VPN-a za gledanje zločinačkog uma 15. sezona

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN je definitivno moj najbolji izbor za streaming sezonu 15 zločinačkog uma s bilo kojeg mjesta. S impresivnim Američka mreža od preko 1.600 poslužitelja, možete probiti geoblokove CBS All Accessa i uživati pouzdana veza pri strujanju zločinačkih umova.

Vrhunska usluga se na vrhu mog popisa stavlja zahvaljujući SmartPlay tehnologija. Sa SmartPlay-om sigurno se bavite geo-ograničenjima i NordVPN-om odobrava pristup specijaliziranim streaming poslužiteljima bez ručne konfiguracije. Zločin gledanja zločinačkih uma nikad nije bio tako lak.

Želite li strujati u HD bez zamrznutih piksela ili zaostajanja? Naravno da jesi. NordVPN vam odobrava neograničena propusnost i velike brzine - najbrže što sam zapravo testirao. Uz brzinu i svu širinu pojasa koji vam je potreban, nećete propustiti nijedan trenutak obaveznog kriminalističkog profiliranja.

NordVPN je teško pobijediti kad je riječ o sigurnosti. 256-bitna enkripcija AES-ovog vojnog stupnja stavlja vaše podatke i identitet daleko izvan dosega mrežnih prisluškivača.

S NordVPN-om, vaš osjetljivi podaci dobivaju dvostruku zaštitu pomoću značajke Double VPN. Vaši podaci putuju kroz vas dva sigurna poslužitelja za razinu enkripcije koju čak i najiskusniji hakeri nisu u stanju probiti.

 automatska sklopka za uklanjanje sprječava da se vaša IP adresa vidi na nezaštićenom webu, prekidajući internetsku vezu ako iznenada izgubite vezu s NordVPN-om, čak i ako odmah ne shvatite što se dogodilo.

Registracija u Panami znači da je NordVPN daleko od zabrinjavajućih zakona o zadržavanju podataka. Stoga se može vodite strogu politiku zabrane zapisa, pružaju vam sigurnost da neće prikupljati vaše podatke niti će ikome omogućiti pristup.

Vaša anonimnost i podaci zaštićeni su, ali što je s vašim uređajima? NordVPN se brine i za njih. CyberSec blokira zlonamjerni softver i sprječava skočne oglase od pokvarenja vašeg iskustva gledanja.

Trebate malu pomoć oko postavljanja ili imate pitanja o značajkama? Stručna podrška uživo podržava 24/7.

Želite li vidjeti je li NordVPN usklađen s hipertenzijom? Koristiti 30-dnevna garancija povrata novca isprobati sve značajke bez rizika i možete ga podijeliti s obitelji zahvaljujući šest veza uređaja.

Ako volite gladak streaming i dodatnu sigurnost koju pruža NordVPN, pogledajte našu stranicu s kuponom za veliku količinu vaše pretplate.

Želite li znati više o brzini i performansama VPN-a? Provjeri naš stručni dubinski pregled NordVPN-a.

Ključne značajke NordVPN-a

 • 5.400+ globalnih poslužitelja s preko 1.600 u SAD-u
 • SmartPlay tehnologija za prevladavanje geoblokova
 • Brzina munje i neograničena propusnost
 • Jaka enkripcija vojnog stupnja
 • Stroga pravila zapisivanja bez zapisnika
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Šest veza uređaja odjednom
 • Podrška korisnicima 24/7 live chat
 • Radi sa: CBS All Access, Sling TV, Hulu, Philo, Showtime, BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+
 • Kompatibilno sa: Windows, Chrome, macOS, iOS, Firefox, Android, Linux, Android TV, Raspberry Pi, usmjerivačima

Gledajte kriminalne umove sezona 15 uz NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Beskrajno punjenje i punjenje doista mogu vas izvesti iz zone dok pokušavate da gledate zločinački um. Srećom, ExpressVPN ima blistave brzine i neograničena propusnost pa su punjenje, dugotrajno opterećenje i zaostajanje dugo zaboravljeni problemi.

Geoblokovi CBS All Access ne odgovaraju ExpressVPN-u mreža američkih poslužitelja koja se širi na 25 lokacija u naciji. To vam daje obilje izbora IP adresa za klizanje prošlih geografskih ograničenja bilo koje američke usluge streaminga, uključujući CBS All Access.

Za deblokiranje sadržaja iz cijelog svijeta imate više 3.000 poslužitelja izabrati od.

Strujajte na bilo koji svoj uređaj da li podržavaju VPN ili ne MediaStreamer. Ovom značajkom dopušteno vam je strujanje na pametnim televizorima i igraćim konzolama koje nemaju aplikaciju za ExpressVPN. Upoznajte BAU bilo koji od svojih preferiranih alata za gledanje televizije.

Ako ste veliki obožavatelj TV streaminga, cijenit ćete split tunneling. Vi birate koje ćete aplikacije i usluge kriptirati putem VPN-a i koje se mogu pokrenuti putem vaše lokalne IP adrese. To znači da možete istovremeno kupovati putem interneta i istodobno vršiti streaming zločinačkog uma i ostalog sadržaja. Osim toga, kriptiranjem samo dijela prometa, svog parenje može ubrzati više!

Agenti BAU-a mogu postati žrtva mnogih sumornih kriminalaca, ali nećete to zahvaliti Vrhunske sigurnosne značajke ExpressVPN-a. solidan vojno-šifrirajuće šifriranje sprječava cyberthieve - ili bilo koga drugoga - od krađe podataka ili praćenja onoga što radite na mreži.

Vaša aktivnost pregledavanja, strujanja i preuzimanja namijenjena je vašim očima samo pomoću ExpressVPN-a, budući da djeluje stroga politika nulta evidentiranja. Nijedna vaša mrežna aktivnost ili osjetljivi podaci ne ostaju na poslužiteljima. Nakon što se odjavite, više nema.

Ostale napredne sigurnosne značajke uključuju automatske sklopke za uklanjanje i nepropusne aplikacije, koji sprječavaju pojavljivanje vaših podataka ili identiteta na otvorenom webu.

Ako brinete zločinačke uma usred noći i gubite vezu, ne brinite se, podrška je dostupna svakodnevno uz 24/7 chat uživo.

Iskoristite prednost  30-dnevna garancija povrata novca da biste testirali značajke i performanse programa ExpressVPN uz mogućnost bez rizika koja vam omogućuje potpuni povrat, bez ikakvih pitanja. Tijekom probne vožnje i u bilo kojem trenutku prenosite sadržaj na pet istodobnih uređaja. Neka vaši članovi kućanstva uđu u istragu zločinačkih umova.

Ako odlučite nastaviti s pretplatom, uštedite nešto novca pomoću a veliki popust na vaš ExpressVPN plan.

Želite još nekih informacija o ExpressVPN-u prije nego što počinite? Provjeri naš opsežni pregled.

Ključne značajke ExpressVPN-a

 • Preko 3000 servera u više od 90 zemalja, uključujući SAD
 • MediaStreamer za upotrebu na svim uređajima
 • Neograničena širina pojasa, velike brzine, bez isključivanja
 • Robusna vojna enkripcija
 • Stroga politika nulte evidencije
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Dopušteno je pet istovremenih veza uređaja
 • Stručni razgovor 24/7 uživo
 • Radi sa: CBS All Access, Hulu, Philo, Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Sky Go, HBO, YouTube
 • Kompatibilno je s: usmjerivačima, pametnim televizorima, Androidom, iOS-om, Windowsom, macOS-om, Linuxom, Safarijem, Chromeom, Firefoxom, igraćim konzolama

Potaknite kriminalne misli 15 sezona s ExpressVPN-om!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost možda nije tako brz kao NordVPN ili ExpressVPN, ali to nadoknađuje sa specijalizirani streaming poslužitelji za glatko gledanje zločinačkih uma. Postoji poseban profil za strujanje CBS-a, za pouzdanu vezu, a njegove brzine su još uvijek dovoljno brze da se kroz epizodu nakon epizode prođe kroz epizodu s nema puferiranja.

CyberGhost vam pruža mogućnost izbora Američki poslužitelji, više od 1.000. To znači da dok pretrčavate zemljopisne blokove, nema brige oko preopterećenja bilo kojeg jedinog poslužitelja. Ima ih mnogo za razgledati.

Plus, neograničena širina pojasa i bez prepucavanja jamčite nesmetano strujanje kriminalnih umova ili bilo kojeg drugog globalnog sadržaja.

U sigurnim ste rukama s CyberGhostom. nesalomljiv 256-bitna enkripcija vojnog stupnja AES-a zadržava vaše mrežne aktivnosti i anonimnosti siguran i neprolazan. Stresite mirnoćom znajući da vas nitko ne gleda. Samo gledate posljednju sezonu zločinačkih umova.

Daljnje vrhunske sigurnosne značajke uključuju automatski Prekidač za zaustavljanje, nepropusne aplikacije i stroga pravila zabrane prolaska. Uz CyberGhost, vaša je zaštita od vanjskih prijetnji dovršena.

Ako ste novi na VPN-ovima, CyberGhost je vrlo jednostavan za korištenje aplikacije koje su jednostavne i intuitivne. Ali ako vam trebaju neke upute, podrška uživo chat dostupan je za razgovor s vama kroz bilo koja pitanja.

Isprobajte izvrsne značajke za streaming CyberGhost za 45 dana, bez rizika, uz izdašno jamstvo povrata novca. Podijelite pretplatu s obitelji i prijateljima i testirajte njegova ograničenja koristeći sedam istodobnih veza uređaja.

Ako su povratne informacije dobre, ne zaboravite dobiti mnogo na vašoj pretplati na CyberGhost.

Puno je više informacija koje će vam možda pomoći da odluku donesete u našoj detaljan pregled CyberGhost.

Ključne značajke tvrtke Cyberghost

 • 5.800+ poslužitelja u 90 zemalja, preko 1000 američkih poslužitelja
 • Poslužitelji optimizirani za strujanje
 • Neograničena propusnost i velike brzine
 • AES 256-bitna enkripcija, prekidač kill
 • Stroga pravila bez zapisa
 • 45-dnevna garancija povrata novca
 • Sedam istodobnih veza
 • Odazivnu podršku uživo
 • Radi sa: CBS All Access, Sling TV, Disney +, BBC iPlayer, YouTube TV, Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, Hotstar
 • Kompatibilno sa: Linux, Chrome, macOS, Android, Windows, iOS, Firefox, Amazon Fire TV, usmjerivači, igraće konzole

Gledajte zločinački um 15 sezone uz CyberGhost!

U zaključku

Zaobići geografska ograničenja CBS All Accessa i streaming Criminal Minds Season 15 s bilo kojeg mjesta s najbolje ocijenjenim VPN-om.

Moj # 1 izbor za strujanje Criminal Minds je NordVPN. Ima veliku američku poslužiteljsku mrežu koja nudi blistave brzine, robusnu sigurnost i vrhunske performanse. I to je jedna od najboljih usluga za probijajući se kroz geoblokove.

Upotrijebite VPN svaki put kada se povežete s internetom, a vrhunske sigurnosne značajke, kao što je vojno šifriranje, daju vam zaštitu koja vam je potrebna kako biste zaštitili svoju privatnost.

Trebate deblokirati više američkog sadržaja, pročitajte naš vodič za lako dobivanje američke IP adrese.

Želite li steći potpuno razumijevanje prekidača kill? Nema problema. Mi to detaljno objašnjavamo u našem postavljati prekidače za ubijanje.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me