Kako gledati finalno sezono kazenskega uma leta 2020


Ste že zamudili redne popravke grozovitih umorov in slišali izraz "unub" vsakih nekaj sekund? No, čakanja je konec. The 15. in zadnja sezona Kazenskih misli je tu.

Epizode se bodo prikazovale na CBS in storitvi CBS All Access. Žal sta oba blokiran za gledalce zunaj ZDA. Ne paniči !! Z vsemi preiskavami enote za vedenjsko analizo (BAU) lahko spremljate do z uporabo VPN za dostop do CBS All Access od koder koli.

Z VPN - kot je moj najljubši # 1, NordVPN - lahko spremenite svojo virtualno lokacijo tako, da se povežete s strežnikom v ZDA. Potem imaš US naslov IP, ki ga potrebujete za deblokiranje CBS od kjer koli že ste in stopite v svet zločina.

Želite se usmeriti naravnost do seznama storitev VPN, ki jih priporočam za pretakanje sezone 15 kriminalnih misli? Klikni tukaj.

Hitri vodnik - Kako gledati kriminalne misli sezona 15 na CBS All Access

 1. Izberite VPN s spodobno ameriško mrežo hitrih strežnikov. Moj najboljši izbor je NordVPN saj zlahka zaobide geografsko omejeno vsebino in ponuja vrhunske varnostne funkcije.
 2. Prenesite in namestite programsko opremo VPN na svoje naprave.
 3. Uporabite svoj VPN za povezavo s strežnikom v ZDA.
 4. Prijavite se / prijavite se v CBS All Access in začnite pretakati sezono 15 of Criminal Minds.

PRO NASVETČe počakate, da se odpre vsa sezona 15-ih kriminalnih misli, si jo lahko brezplačno ogledate s prijavo a brezplačna 7-dnevna preizkusna različica s sistemom CBS All Access.

Začnite pretakati kriminalne misli v sezoni 15 zdaj!

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati kriminalne misli 15. sezona

Od 1. sezone gledate kriminalne misli, zdaj pa, ker ste zunaj ZDA, ne morete dostopati do CBS All Access videti končni tek. Kako frustrirajoče! Če spletno mesto vidi vaš IP naslov, ki ni izven ZDA, vam ne bo uspelo pretočiti 15. sezone.

Zato potrebujete VPN. Če niste v mejah ZDA, uporabljate VPN, da zaščitite svoj dejanski naslov IP in pridobite ameriški. VPN prikriva vašo resnično lokacijo in norčuje CBS All Access, da verjame, da dostopate do spletnega mesta iz ZDA.

Zdaj lahko pretakate zadnjo sezono Criminal Minds, kamor koli že, in ugotovite, kako se po vseh teh letih konča oddaja. Je enostavno in varno in traja le nekaj minut - potem ste v!

Vendar morate to vedeti ne morejo vsi VPN-jev premagati CBS in gebloke drugih storitev pretakanja.

Izboljšate svoje možnosti za zanesljivo povezavo s CBS All Access in BAU, ko izberete VPN z veliko mrežo ameriških strežnikov. Več strežnikov vam omogoča dostop do večjega števila IP naslovov in več IP ​​naslovov, ki jih morate izbrati, večja je verjetnost dostop do globalne geoblokirane vsebine. 

Preden izberete: Kaj lahko naredi VPN?

Za svoj denar dobite več z VPN. Poleg tega, da vam omogočajo dostop do vsebine z omejenim geografskim dostopom od kjer koli, VPN-ji ščiti vas na spletu z uporabo naprednih varnostnih protokolov.

Vojaško šifriranje ustvarja neprehoden zid med vašo identiteto in občutljivimi podatki ter kibernetskimi tatovi in ​​ponudnikom internetnih storitev (ISP). Ni kraje podatkov in hitrosti ustavljanja.

Ta robustna enkripcija preprečuje prestrezanje vaših podatkov po internetu ali sledenje vašim spletnim korakom. Varno pretakajte in brskajte po znanju, ki nihče ne zbira vaših podatkov ali ga izročite tretjim osebam, kot so oglaševalci.

VPN-ji vas ščitijo tudi, ko uporabljate internet tudi v gibanju. Z velikimi ponudniki, ki ponujajo mobilne aplikacije, je vaš anonimnost in podatki so zaščiteni z zaščito pred uhajanjem IP povezati se z nezavarovanimi javnimi omrežji WiFi.

Izberite VPN, ki uporablja strog pravilnik brez zapisov in zaščita je vsepovsod popolna. Pravilnik o ničelnih dnevnikih pomeni, da VPN ne beleži nobene vaše informacije na svoje strežnike, tako da vladne agencije nimajo ničesar, kar bi jim pomagalo.

Seznam ugodnosti se še ne ustavi. Uživate tudi vi pretakanje brez oglasov - ni motečih ali nepravočasnih pojavnih oglasov, ko ste sredi šokantne preiskave.

Premium storitve tudi naj bodo poskusi zlonamerne programske opreme, adware in lažnega predstavljanja blizu, zaščito naprav pred škodljivo vsebino.

3 najboljše VPN-je za gledanje kriminalnih misli 15 sezona

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN je vsekakor moj najboljši izbor za pretakanje 15. sezone kriminalnih misli od koder koli. Z impresivno Ameriška mreža več kot 1.600 strežnikov, lahko se prebijete skozi gebloke CBS All Access in uživate zanesljiva povezava pri pretakanju Criminal Minds.

Zaradi vrhunske storitve se na vrhu mojega seznama uvršča na prvo mesto SmartPlay tehnologija. S SmartPlayom varno eksplodirate zaradi geo-omejitev in NordVPN odobri dostop do specializiranih strežniških strežnikov brez ročne konfiguracije. Kazenski moški, ki so jih gledali, niso nikoli bili tako enostavni.

Želite pretočno predvajati v HD brez zamrznjenih pik ali zamika? Seveda. NordVPN vam podeljuje neomejena pasovna širina in utripajoče hitrosti - najhitrejši, ki sem ga dejansko preizkusil. S hitrostjo in vso pasovno širino, ki jo potrebujete, ne boste zamudili niti enega trenutka prisilnega kriminalnega profiliranja.

Kadar gre za varnost, je NordVPN težko premagati. 256-bitna enkripcija AES za vojaški razred postavlja vaše podatke in identiteto daleč izven dosega spletnih prisluškovalcev.

Z NordVPN, vaš občutljivi podatki prejmejo dvakratno zaščito s funkcijo Double VPN. Vaši podatki potujejo skozi dva varna strežnika za raven šifriranja, ki ga niti najbolj izkušeni hekerji ne morejo zlomiti.

An samodejno preklopilo prepreči, da bi bil vaš IP naslov viden v nezavarovanem spletu, tako da prekinete internetno povezavo, če nenadoma izgubite povezavo do NordVPN, čeprav takoj ne zaznate, kaj se je zgodilo.

Registracija v Panami pomeni, da NordVPN še zdaleč ni moteč zakon o hrambi podatkov. Zato lahko izvajajte strogo politiko brez zapisov, da vam zagotovim, da ne bo zbiral vaših podatkov ali dovolil komu dostop do njih.

Vaša anonimnost in podatki so zaščiteni, kaj pa vaše naprave? Za njih skrbi tudi NordVPN. CyberSec blokira zlonamerno programsko opremo in preprečuje pojavne oglase od pokvarjenja vaše izkušnje gledanja.

Potrebujete malo pomoči pri namestitvi ali pa se pozanimajte o funkcijah? Strokovna podpora za klepet v živo je na voljo 24/7.

Želite videti, ali NordVPN ustreza dojemanju? Uporaba 30-dnevno jamstvo vračila denarja preizkusite vse funkcije brez tveganja in jih lahko delite z družino zahvaljujoč šest povezav z napravo.

Če imate radi nemoteno pretakanje in dodatno varnost, ki jo nudi NordVPN, si oglejte našo stran s kuponi za veliko ponudbo.

Želite izvedeti več o hitrosti in zmogljivosti VPN-ja? Preveri naš strokovni poglobljeni pregled NordVPN.

Ključne značilnosti NordVPN-a

 • 5.400+ globalnih strežnikov z več kot 1.600 v ZDA
 • SmartPlay tehnologija za premagovanje geoblokov
 • Hitrost strele in neomejena pasovna širina
 • Močno vojaško šifriranje
 • Stroga politika brez beleženja
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Naenkrat šest povezav z napravami
 • 24/7 podpora strankam v živo
 • Deluje z: CBS All Access, Sling TV, Hulu, Philo, Showtime, BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+
 • Združljivo z: Windows, Chrome, macOS, iOS, Firefox, Android, Linux, Android TV, Raspberry Pi, usmerjevalniki

Glejte kriminalne misli 15 sezona z NordVPN!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Neskončno nalaganje in punjenje lahko resnično odpeljejo iz cone, ko poskušate opazovati kriminalne misli. K sreči ima ExpressVPN utripajoče hitrosti in neomejeno pasovno širino zato so puferji, zamudno nalaganje in zaostajanje že dolgo pozabljeni problemi.

Geobloki CBS All Access se ne ujemajo z ExpressVPN omrežje ameriških strežnikov, ki se razprostira na 25 lokacijah v narodu. To vam omogoča veliko izbire naslovov IP za drsenje preteklih geografskih omejitev za katero koli storitev pretakanja v ZDA, vključno s CBS All Access.

Za deblokiranje vsebine z vsega sveta imate več 3.000 strežnikov na izbiro.

Pretočite v katero koli od svojih naprav ali podpirajo VPN ali ne MediaStreamer. S to funkcijo lahko dovolite pretakanje všečkov pametnih televizorjev in igralnih konzolov, ki nimajo aplikacije za ExpressVPN. Bodite na tekočem z BAU katerim koli od vaših najljubših orodij za gledanje televizije.

Če ste velik oboževalec televizijskega prenosa, boste veseli razcepljeni predori. Izberete lahko, katere aplikacije in storitve za šifriranje prek VPN in katere se lahko izvajajo prek vašega lokalnega naslova IP. To pomeni, da lahko spletno nakupujete lokalno in hkrati prenašate kriminalne misli in drugo vsebino. Poleg tega s šifriranjem le nekaj prometa, svojega parjenje lahko pospeši več!

Agenti BAU lahko postanejo žrtve številnih prikritih zločinov, vendar tega ne boste storili Glavne varnostne funkcije podjetja ExpressVPN. Trdna vojaško šifriranje preprečuje cyberthieve - ali kdor koli drug - od kraje podatkov ali sledenja tem, kar počnete v spletu.

Vaša dejavnost brskanja, pretakanja in nalaganja je za vaše oči samo s programom ExpressVPN, saj deluje stroga politika ničelnega beleženja. Nobena vaša spletna aktivnost ali občutljivi podatki ne ostanejo na strežnikih. Ko se odjavite, ni več.

Nadaljnje napredne varnostne funkcije vključujejo samodejno stikalo za ubijanje in neprepustne aplikacije, oboje preprečuje, da bi se vaši podatki ali identiteta prikazali na odprtem spletu.

Če prenašate zločinske misli sredi noči in izgubite povezavo, ne skrbite, podpora je na voljo 24 ur v klepetu v živo.

Izkoristite a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja preizkusiti lastnosti in zmogljivosti ExpressVPN z možnostjo brez tveganja, ki vam omogoča celotno povračilo, brez zastavljenih vprašanj. Med preskusno vožnjo in kadar koli se pretakajte do pet sočasnih naprav. Člani vašega gospodinjstva naj se sami lotijo ​​preiskav kriminalnih misli.

Če se odločite za nadaljevanje naročnine, prihranite nekaj denarja z velik popust na vaš ExpressVPN načrt.

Želite še nekaj informacij o ExpressVPN-ju pred zavezo? Preveri naš celovit pregled.

Ključne funkcije programa ExpressVPN

 • Več kot 3000 strežnikov v več kot 90 državah, vključno z ZDA
 • MediaStreamer za uporabo na vseh napravah
 • Neomejena pasovna širina, zelo visoke hitrosti, brez droženja
 • Zmogljivo šifriranje vojaškega razreda
 • Stroga politika ničelnih dnevnikov
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Dovoljenih je pet hkratnih povezav med napravami
 • Strokovni 24/7 klepet v živo
 • Deluje z: CBS All Access, Hulu, Philo, Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Sky Go, HBO, YouTube
 • Združljivo z: usmerjevalniki, pametnimi televizorji, Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Safari, Chrome, Firefox, igralnimi konzolami

Pretaknite kriminalne misli 15. sezona s ExpressVPN!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

CyberGhost morda ni tako hiter kot NordVPN ali ExpressVPN, vendar to nadomešča specializirani strežniški strežniki za nemoten ogled kriminalnih misli. Obstaja poseben profil za pretakanje CBS-a, za zanesljivo povezavo, njegove hitrosti pa so še vedno dovolj hitre, da lahko preidete v epizodo po epizodo z brez pufranja.

CyberGhost vam ponuja veliko izbire Ameriški strežniki, več kot 1000. To pomeni, da med vožnjo po zemljepisnih blokih ne skrbi preobremenitev katerega koli strežnika. Obstaja veliko za naokoli.

Plus, neomejena pasovna širina in brez droženja zagotavljajo brez težav pretakanje kriminalnih misli ali katere koli druge globalne vsebine.

Ste v varnih rokah s CyberGhostom. Nezlomljiv 256-bitno šifriranje vojaškega razreda AES ohranja vašo spletno aktivnost in anonimnost varno in nedosegljivo. Strižite z duševnim mirom, vedoč, da vas nihče ne gleda. Samo gledate zadnjo sezono zločina.

Nadaljnje varnostne funkcije vključujejo samodejno ubiti stikalo, neprepustne aplikacije in strog pravilnik o nedelovanju. S CyberGhostom je zaščita pred zunanjimi grožnjami popolna.

Če ste novi v omrežjih VPN, je CyberGhost zelo enostaven za uporabo aplikacije, ki so preproste in intuitivne. Če pa potrebujete nekaj napotkov, podpora v živo je na voljo za pogovor z vsemi težavami.

Preizkusite odlične funkcije pretakanja CyberGhost za 45 dni, brez tveganja, s svojim velikodušnim jamstvom za vračilo denarja. Delite svojo naročnino z družino in prijatelji in preizkusite njene omejitve sedem sočasnih povezav z napravo.

Če so povratne informacije dobre, ne pozabite dobiti veliko na vašo naročnino na CyberGhost.

Obstaja veliko več informacij, ki vam lahko pomagajo, da se odločite na voljo v naši podroben pregled CyberGhost.

Ključne značilnosti Cyberghosta

 • 5.800+ strežnikov v 90 državah, več kot 1000 strežnikov v ZDA
 • Strežniki, optimizirani za pretakanje
 • Neomejena pasovna širina in visoke hitrosti
 • 256-bitno šifriranje AES, stikalo kill
 • Stroga politika brez zapisov
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Sedem sočasnih povezav
 • Odzivna podpora za klepet v živo
 • Deluje z: CBS All Access, Sling TV, Disney +, BBC iPlayer, YouTube TV, Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, Hotstar
 • Združljivo z: Linux, Chrome, macOS, Android, Windows, iOS, Firefox, Amazon Fire TV, usmerjevalniki, igralnimi konzolami

Pazi na kriminalne misli 15 sezona z CyberGhost!

V zaključku

Obiti geografske omejitve CBS All Access in pretočite Criminal Minds 15. sezona od koder koli od koder je najbolj ocenjen VPN.

Mojo # 1 izbira za pretakanje Criminal Minds je NordVPN. Ima obsežno ameriško strežniško omrežje, ki ponuja bliskovite hitrosti, zanesljivo varnost in vrhunske zmogljivosti. In to je ena najboljših storitev prebijanje geoblokov.

Uporabite VPN vsakič, ko se povežete z internetom, saj vam vrhunske varnostne funkcije, na primer šifriranje vojaškega razreda, dajo zaščito, ki jo potrebujete za varovanje zasebnosti.

Potrebno je odblokirati več ameriške vsebine, preberite našo navodila za enostavno pridobitev naslova v ZDA.

Ali želite pridobiti popolno razumevanje stikal za ubijanje? Brez problema. Zelo podrobno ga razložimo v našem objaviti stikala kill.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me