Kako gledati EPIX zunaj ZDA leta 2020


EPIX je eno najnovejših ameriških premium kabelskih omrežij za zagon storitve pretakanja, za katero ni potrebna naročnina. Na voljo pa je samo, če imate sedež v ZDA. Preberite dalje, če želite izvedeti, kako lahko s pomočjo VPN si oglejte EPIX od koder koli na svetu.

Hitri vodnik: Kako gledati EPIX od koder koli

Tukaj vam bomo pokazali, kako lahko gledate EPIX v spletu od kjer koli v štirih preprostih korakih:

 1. Izberite trden VPN. Priporočamo NordVPN, saj ima impresivno mrežo hitrih strežnikov v ZDA in močne varnostne funkcije.
 2. Prenesite in namestite programsko opremo VPN na svoje naprave.
 3. Uporabite VPN za povezavo s strežnikom v ZDA.
 4. Pojdite na EPIX ZDAJ, prijavite se ali se prijavite in začnite pretakati vse svoje priljubljene TV-oddaje in filme.

Glejte EPIX ZDAJ!

Zakaj za ogled EPIX potrebujete VPN

EPIX geoblokira svojo vsebino tako, da je na voljo samo gledalcem v ZDA. Če nimate naslova v ZDA, vam bo onemogočen dostop do katerega koli od televizijskih oddaj ali filmov storitve pretočne storitve..

Vendar pa z a kakovostno VPN, boste te geo-omejitve lahko zaobšli. VPN skriva vaš resnični naslov IP, šifrira vaš promet, in ga usmeri prek varnega strežnika na želeno mesto. Če se povežete s strežnikom v ZDA, vam bo dodeljen IP naslov v ZDA.

Potem lahko prenesite svoje priljubljene oddaje na EPIX, kjerkoli že si.

Premium VPN-ji vam ponujajo obsežna svetovna omrežja hitrih strežnikov, z stotimi - če ne celo tisoč - naslovi IP, ki se redno posodabljajo. The več IP ​​naslovov ima VPN, manjša je verjetnost, da bo vaš IP naslov zaznan s tehnologijo za blokiranje VPN EPIX-a.

To ni vse, kar VPN lahko stori

Z najvišjo oceno VPN lahko naredite veliko več kot zaobidete gebloke EPIX in drugih spletnih pretočnih storitev.

VPN šifrirajo vaš internetni promet in pomagati naj bodo vaše spletne aktivnosti zasebne in anonimne.

To oglaševalcem, ponudnikom internetnih storitev, hekerjem ali drugim radovednim očem preprečuje, da bi vas spremljali po spletu.

A VPN ščiti vaše osebne podatke, varna je tudi, če uporabljate nezavarovana javna omrežja Wi-Fi. Z VPN vam ne bo treba skrbeti, da bodo vaši podatki prestregli hekerji.

5 najboljših VPN-jev za gledanje EPIX-a

Podrobneje si oglejte naša glavna priporočila VPN-jev za ogled spleta EPIX.

1. NordVPN

Kako gledati EPIX zunaj ZDA leta 2020

NordVPN je naše najboljše priporočilo VPN za gledanje EPIX v spletu. Ponuja hitrost strele in robustne varnostne funkcije, NordVPN je popoln VPN za nemoteno in varno pretakanje EPIX-a.

Premagovanje geblok in anti-VPN tehnologije EPIX ne bo težava skoraj 1.800 ameriških strežnikov. Visoke hitrosti strežnikov zagotavljajo brezstično pretakanje in zanesljivo povezavo - kot nalašč za gledanje najljubših oddaj na EPIX-u.

Vaš promet je varen in zaseben zahvaljujoč vojaškemu šifriranju in strogi politiki brez zapisov.

Med dodatne varnostne funkcije spadajo dve različni uklopni stikali, podpora za protokole VPN, vključno z OpenVPN, in CyberSec paket, ki nudi zaščito pred blokiranjem in dodatno zlonamerno programsko opremo.

Uporabniki NordVPN pozdravljajo kot vrhunski večnamenski VPN, vse odlične lastnosti pa lahko preizkusite na do 6 napravah z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si EPIX z NordVPN!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Če je hitra pretakanje vaša glavna prednostna naloga, ExpressVPN je VPN za vas, saj je najhitrejši, ki smo ga preizkusili. Z več kot 3.000 hitrimi zasedenimi strežniki na 160 globalnih lokacijah, tudi v ZDA, bo premagovanje blokov geoblocks in VPN enostavno.

Dodatni bonus za pohlevne stremerje prihaja iz Funkcija MediaStreamer, ki omogoča pretakanje vsebin na platformah, ki ne podpirajo VPN-jev, vključno s pametnimi televizorji, igralno konzolo, Apple TV in Amazon Fire TV.

ExpressVPN ponuja tudi koristno funkcija razdelitve tunelov, ki omogoča izbiro, katere aplikacije ali spletna mesta so šifrirana. To je zelo priročno, če želite imeti dostop do lokalne in tuje vsebine v isti napravi hkrati.

Pretakanje s programom ExpressVPN bo varno zahvaljujoč številnim gostiteljem odlične varnostne lastnosti. Močna zaščita zagotavlja trdno šifriranje, podporo za OpenVPN, pravilnik o ničelnih dnevnikih, zaščito pred puščanjem DNS in stikalo za odstranjevanje.

Z zvezdna kombinacija učinkovitosti in varnosti, in odlična storitev za stranke je ExpressVPN zagotovo priljubljen pri uporabnikih. Preizkusite hiter VPN zase na 5 napravah z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si EPIX s ExpressVPN!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

A odličen VPN za začetnike, CyberGhost se ponaša z enostavnim vmesnikom in preprosto nastavitvijo z enim klikom. Če pa potrebujete malo dodatne pomoči, je to odzivna storitev za stranke v živo vam lahko svetuje glede vseh težav, ki jih prenašate EPIX.

CyberGhost je morda eno izmed enostavnejših VPN-jev, vendar ima vse, kar potrebujete in še več, za varen in nemoten pretok z EPIX-om zunaj ZDA.

Samodejno ste povezani z najhitreje dostopnim strežnikom in lahko dostopa do več kot 800 strežnikov v ZDA, zagotavlja zanesljivo in stabilno povezavo z EPIX.

S stabilnostjo prihaja tudi varnost. CyberGhost ponuja trdno šifriranje, neprepustne aplikacije, strogo politiko ničelnih dnevnikov in preklopno stikalo, ki preprečuje izpostavljenost vaših občutljivih podatkov, če vaša VPN povezava pade.

Morda ni tako hiter ali bliskovit kot NordVPN ali ExpressVPN, vendar se uporabniki strinjajo, da odlično opravi vse delo.

Preizkusite CyberGhost zase v do sedmih napravah hkrati z a brezplačna 24-urna preizkusna in / ali 45-dnevna garancija za vračilo denarja.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da, namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si EPIX s programom CyberGhost!

4. Surfshark

Naprave za deskanje

Surfshark je morda relativno nova storitev VPN, vendar hitro pridobiva na priljubljenosti. Z več 800 strežnikov v 50+ državah, vključno z lokacijami v ZDA, pretakanje vaših najljubših oddaj EPIX bo brez zadržkov.

Ni vam treba skrbeti, da bi EPIX-ov anti-VPN programski program blokiral Surfshark. Način NoBorders ponuja dodatne nastavitve zakrivanja, medtem ko Način za kamuflažo preprečuje, da bi vaš ponudnik internetnih storitev zaznal, da ste povezani z omrežjem VPN.

Surfshark ima nekaj odličnih lastnosti, vključno s razcepljeni predori, ki omogoča istočasno dostop do lokalnih in tujih vsebin.

Varnostne lastnosti so tudi nad par, vključno dvojno šifriranje, zaščita stikala ubijanja, beleženje ničel, in varnostni paket CleanWeb za dodatno zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

Uporabniki resnično cenijo, da Surfshark ponuja tako redek bonus neomejene hkratne povezave. Preizkusite hitro in zanesljivo storitev zase z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark lahko odkleni:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Oglejte si EPIX s programom Surfshark!

5. ZasebniVPN

PrivateVPN Naprave

Ponuja veliko vrednost za svoj denar, PrivateVPN je eden najboljših VPN-jev na trgu.

Nima tako širokega strežniškega omrežja kot nekateri večji ponudniki VPN, vendar strežniki PrivateVPN - vključno s strežniki v ZDA - stabilen, zanesljiv in hiter. Poleg tega so njegovi namenski strežni strežniki idealni za binge gledanje na EPIX-u.

Šifriranje AES-256 in podpora za OpenVPN ščitijo vašo zasebnost, medtem ko zaščita pred puščanjem DNS in stikalo za zaustavitev preprečujeta, da bi bili vaši podatki izpostavljeni.

Impresivne hitrosti PrivateVPN so velik plus za uporabnike, saj lahko pretakajo z PrivateVPN brez varovanja ali zaostajanja.

Oglejte si pretakanje prek PrivateVPN z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Oglejte si EPIX z PrivateVPN!

Povzetek in nadaljnje branje

EPIX zunaj ZDA najlažje gledate z najvišjo oceno VPN.

VPN vam bo omogočil zanesljivo zaobiti geografske omejitve EPIX-a in se pretakati od koder koli ste.

VPN-ji z ​​robustnimi varnostnimi funkcijami bodo zaščitili vašo zasebnost in občutljive podatke s šifriranjem vaših podatkov in preprečili, da bi jih prestregli tudi v javnih omrežjih wi-fi. Mi priporočam uporabo VPN-ja vsakič, ko greste v splet.

Naša najboljša izbira VPN-ja za pretakanje na EPIX in za vse vaše druge spletne aktivnosti je NordVPN. Skupaj z impresivno mrežo hitrih strežnikov v ZDA je njene varnostne značilnosti težko premagati.

Preberite, kako zahtevati brezplačno preskusno različico NordVPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me