Kako gledati DZS zunaj Amerike


Končno je konec tedna in že od ponedeljka zjutraj se že veselite, če si želite ogledati svojo najljubšo oddajo CBS. Ali je Teorija velikega poka to te je priklenilo, hrepeniš NCIS maraton ali pa že TV klasike, kot sta Frasier in Star Trek, CBS All Access vas pokriva.

Torej se potopite v kavč, odprete prenosni računalnik in ... o ne! Dobiš grozno sporočilo geoblock: Tega videoposnetka ni mogoče predvajati v vaši regiji.

Če ste zunaj ZDA, ne boste mogli gledati nobene oddaje ali filmov na CBS razen če ne morete prikriti svoje lokacije s povezovanjem na ameriški strežnik.

Navidezno zasebno omrežje (VPN) je najhitrejši in najvarnejši način zaobiti geblok. Izbira pravega VPN je pomembna tako za vašo spletno varnost kot za kakovost vaše izkušnje s pretakanjem videoposnetkov.

Na srečo za vas, smo trdo delali in sestavili seznam najboljših VPN-jev, ki so na voljo za pretakanje CBS. Najprej pa je tu naš enostaven vodnik, kako si ogledati DZS od koder koli s pomočjo svoje VPN.

Kako gledati DZS zunaj ZDA: Hitri vodnik

  1. Izberite VPN storitev, ki zagotavlja ameriške strežnike, neomejeno pasovno širino in zelo visoke hitrosti. (CyberGhost je odličen za to!).
  2. Prenesite aplikacijo in nastavite svoj račun. (Pri vseh priporočenih VPN-jih bo to zelo hitro in enostavno.)
  3. Povežite se s strežnikom v ZDA.
  4. Pojdite na CBS.com in se prijavite v svoj račun oz začnite brezplačno preskusno različico če je nimaš.
  5. Izberite svojo najljubšo oddajo ali izberite »TV v živo« in nato sedite nazaj, se sprostite in uživajte v CBS!

Začnite gledati zdaj!

Zakaj za gledanje DZS potrebujete VPN

Ne glede na to, ali živite zunaj ZDA ali Američan, ki potuje v tujino, boste potrebovali storitev VPN, da boste zaobšli geblok CBS. VPN odblokirajo vsebino CBS do povezavo računalnika z ameriškim strežnikom prek varne in šifrirane povezave. IP-naslov strežnika bo izgledal kot da ste v ZDA, odklepanje vse vsebine, ki je na voljo za prenos s spletnega mesta DZS - na stotine oddaj in na tisoče epizod!

Tudi uporaba vrhunske VPN ščiti pred spletnimi grožnjami, zahvaljujoč zmogljivim varnostnim funkcijam, kot so vojaško šifriranje in zaviralci zlonamerne programske opreme. To boste lahko dostopajte do geoblokirane vsebine ali medijev s katere koli lokacije na svetu, povsem anonimno.

Če nameravate na CBS gledati filme in televizijske oddaje, boste to morali uporabite VPN, ki ponuja neomejene podatkovne in hitre povezave da bo vaša izkušnja pretakanja gladka in enostavna. Da pa boste celotno gospodinjstvo zabavali, boste potrebovali tudi ponudnika, ki podpira več hkratnih povezav z napravo.

Najboljši VPN-ji za gledanje DZS-jev

Vse te VPN smo preizkusili in se prepričali, da ponujajo veliko niz hitrih ameriških strežnikov in vse druge funkcije, ki zagotavljajo brez težav brez pretočnega CBS-a!

1. CyberGhost

cyberghost več naprav

Visoke cenovne varnostne funkcije CyberGhosta bodo vaše spletno gledanje ohranile zasebno ščiti vas pred kibernetskimi napadi. Ta VPN bo odblokiral ne le vse oddaje in filme na CBS, ampak tudi ZDA Netflix in druge geoblokirane vsebine pri bliskovitih hitrostih.

Z možnostjo, da povežite do sedem naprav hkrati, boste lahko zabavali vso družino med gledanjem Celebrity Big Brother, vsi skupaj s stranko podpora na voljo 24/7 prek klepeta v živo. Toda ne vzemite besed samo za to, preverite, kaj stranke tukaj govorijo.

Brezplačen preizkus: Do 7-dnevna preizkusna različica za mobilne aplikacije in Windows (ni na voljo za Mac)
Garancija za vračilo denarja: 45 dni (vse instalacije)

Oglejte si ponudbe CyberGhost

2. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

ExpressVPN je eden izmed najhitrejši in najpreprostejši VPN-ji za nastavitev in uporabo in ponuja najhitrejše povezave katerega koli vrhunskega VPN-ja, ki je danes na voljo. Vsak naročninski načrt omogoča do pet sočasnih povezav.

ExpressVPN's neomejena pasovna širina in izjemne zmogljivosti za deblokiranje naredite absolutno najljubšo stranko. In ne morete se zmotiti s 24/7 podporo prijaznega, dobro poznanega in odzivnega oddelka za pomoč strankam.

Brezplačen preizkus: 7-dnevna preizkusna različica samo za mobilne aplikacije
Garancija za vračilo denarja: 30 dni, brez vprašanj (vse naprave)

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. NordVPN

NordVPN koristi Infografiko

NordVPN kombinira spletna varnost z uporabnikom prijaznim vmesnikom in vodilnimi hitrostmi - popolno ujemanje za pretakanje vsebine na zahtevo. Ukrepi za zaščito uporabnikov, kot so 2048-bitno šifriranje, Onion over VPN in stroga politika brez zapisov, to kažejo ta VPN vašo zasebnost jemlje enako resno kot vi.

Nova zaščita CyberSec NordVPN deluje kot oboje blokator oglasov in orodje za odkrivanje zlonamerne programske opreme da bo vaše brskanje varno in brez motenj. Z vsem tem plusom do šest povezav z napravo na račun, je jasno, zakaj uporabniki hrepenijo po tej VPN.

Brezplačen preizkus: 3-dnevni preskus s polnim dostopom do vseh funkcij in strežnikov
Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Oglejte si ponudbe NordVPN

4. Zaupanje.Zona

naprave za zaupne cone

Trust.Zone je odlična izbira za VPN s neomejena pasovna širina in neomejena hitrost ki je namenjena tudi vaši spletni varnosti in anonimnosti. Aplikacije so na voljo za vse glavne platforme, z izjemno hiter in preprost postopek namestitve z enim klikom. Vendar Trust.Zone ni združljiv z usmerjevalniki ali pametnimi televizorji.

TrustZone ima zanesljivi in ​​varni strežniki v ZDA, in lahko hkrati gledate svoje najljubše vsebine CBS v do treh napravah. To je le nekaj vzrokov za vse odlične stvari, ki jih kupci povedo o Trust.Zone VPN.

Brezplačen preizkus: 3-dnevno preskušanje
Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Oglejte si ponudbe Trust.Zone

5. varnejšiVPN

varne naprave

SaferVPN je odlična možnost za pretakanje najljubših spletnih vsebin in varovanje vaše povezave pred spletnimi napadi. Zahvaljujoč, da je postala vrhunska izbira za svetovni dostop do interneta zanesljive hitrosti in neomejena pasovna širina.

Storitev SaferVPN je združljiva z Windows, Mac, Android, iOS in usmerjevalniki, z njimi pa se lahko povežete pet naprav hkrati. Z nizkimi cenami, zlasti za dolgoročne naročnine, in podporo 24/7 klepeta v živo, ni težko razbrati, zakaj je SaferVPN tako priljubljena izbira med uporabniki VPN.

Brezplačen preizkus: 24-urno sojenje
Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Oglejte si ponudbe SaferVPN

6. ZasebniVPN

privatevpn naprave

PrivateVPN je eden izmed najbolj prilagodljiv in dostopen Storitve VPN na trgu in je združljiv z napravami Windows, MacOS, Android, iOS in Linux. Atraktivne lastnosti vključujejo neomejena pasovna širina in visoke hitrosti morate pretočiti vse svoje najljubše oddaje, skupaj s šestimi sočasnimi povezavami.

Za tiste, ki jim je všeč ideja, da bi se postavili strokovnjakom, skupina za podporo PrivateVPN ponuja edinstveno brezplačna oddaljena namestitev in storitev tehnične pomoči da vas vodijo skozi postopek ali preprosto namestite programsko opremo za vas. Ni čudno, da imajo kupci tako čudovite stvari, ki jih lahko povemo o PrivateVPN.

Brezplačen preizkus: 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje, ki ga je mogoče dobiti z e-poštno podporo za darilno kodo
Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Oglejte si zasebne ponudbe VPN

Povzetek

Če ste končno našli nekaj časa za sprostitev in komaj čakate, da ujamete svoje najljubše oddaje in like CBS, imate srečo! Od zaskočne drame Dobra žena do nostalgičnega hita 90-ih, Twin Peaks, je vse na dosegu roke.. Če za deblokiranje CBS uporabljate VPN, vam nikoli več ne bo manjkalo, ne glede na to, kje na svetu si.

Če še vedno niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas ali zakaj je VPN, ki ga izberete, preglejte vodnik naših strokovnjakov, kaj loči najboljše od vseh ostalih v svetu VPN. Da bi zagotovili najboljšo možno ceno na VPN, ki ga želite, imamo na voljo tudi veliko zbirko kod kuponov in posebne ponudbe.

Začnite brezplačno preskusno različico CyberGhost

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me