Kako gledati BBC iPlayer u Australiji 2020. godine [U SEKUNAMA]


Ako živite Down Under i volite najbolje britanske televizije, od Eastendera do Premier lige, potreban vam je BBC iPlayer.

Postoji jedan problem. Tehnički, web stranici iPlayera možete pristupiti samo ako živite u Velikoj Britaniji.

Mi kažemo "tehnički", jer postoji brz i jednostavan trik da se ovaj "geoblock" zaobiđe. Sve što trebaš je dobar VPN sa poslužiteljima u Velikoj Britaniji. Tada možeš jednostavno pristupite iPlayeru samo jednim klikom, sve od Oza!

Čitajte dalje da biste vidjeli koliko je jednostavno.

Kako gledati: Kratki vodič

Za streaming BBC iPlayera u Australiji samo trebate slijediti ove jednostavne korake:

 1. Kupite VPN sa poslužiteljima u UK.NordVPN je naš favorit.
 2. Preuzmite VPN i instalirajte ga na svoj uređaj.
 3. Odaberite UK server s popisa dostupnih poslužitelja i povežite se.
 4. Idite na BBC iPlayer i odaberite emisiju za gledanje.
 5. Uživajte u neograničenom pristupu omiljenim BBC programima!

Počnite gledati sada!

Zašto vam treba VPN da biste gledali BBC iPlayer u Australiji

Ako živite ili putujete izvan granica Velike Britanije, geoblokovi vam automatski onemogućavaju pristup BBC iPlayeru.

Međutim, ovo možete lako zaobići ako imate VPN. VPN maskira vašu originalnu IP adresu i dodjeljuje vam novu na temelju odabrane lokacije poslužitelja. U ovom slučaju, odabir servera u Velikoj Britaniji čini da se pojavite tamo i odobrava pristup vašim omiljenim emisijama na BBC-u.

A VPN također čuva vas i osigurava vašu anonimnost na mreži šifriranjem svoje aktivnosti.

Mnogi besplatni VPN-ovi tvrde da će zaobići geoblokove i čuvati vas. Iako mogu biti primamljive, ove VPN usluge mogu biti vrlo ograničene ili čak opasne. Neki kompromitiraju vašu privatnost osrednjim šifriranjem ili čak prodati svoje podatke trećim stranama.

Tako, važno je odabrati pouzdanu VPN. Srećom, dosta njih nudi besplatna suđenja i garancije povrata novca.

Ako u Australiji tražite VPN da biste pristupili BBC iPlayeru, trebate ga velike brzine, izvanredne performanse i obilje poslužitelja u Velikoj Britaniji. Neograničena širina pojasa i pouzdane veze također su vrlo važni.

Najbolji VPN-ovi za gledanje BBC iPlayera u Australiji

1. NordVPN

Kako gledati BBC iPlayer u Australiji 2020. godine [U SEKUNAMA]

S NordVPN možete birati 700+ optimizirani poslužitelji u Velikoj Britaniji. Ujedno vas štedi od punjenja s munja velike brzine veze i neograničena propusnost. Savršeno za pristup BBC iPlayeru.

VPN to podupire zračnom propusnošću. Među ostalim značajkama, NordVPN ima stroga pravila bez evidencije, automatska sklopka za isključivanje i dvostruka VPN značajka. Vaš promet se dvaput kriptira kako bi se dodao dodatni sloj sigurnosti prilikom strujanja.

Lako je vidjeti zašto je NordVPN sveukupno, broj 1 s najviše ocjena VPN-a. Također nudi 30-dnevna garancija povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Pogledajte NordVPN ponude

2. CyberGhost

cyberghost više uređaja

S 370 servera u Velikoj Britaniji, ovaj VPN odavno je bio jedan od najboljih izbora za strujanje BBC iPlayera u Ozu. CyberGhost lako zaobilazi super čvrste alate za otkrivanje i geoblokiranje kanala, isporučivanje vrlo brze struje i neograničene propusnosti.

Također dobivate najjača sigurnost na raspolaganju, vaš internetski identitet zaštićen 256-bitnom AES enkripcijom. CyberGhost korisničko sučelje također čini popularan odabir za početnike i profesionalce slično.

Da biste sami testirali ovaj VPN, upotrijebite 45-dnevna garancija povrata novca i besplatna probna razdoblja (1 dan za Windows, 7 dana za mobilne uređaje) u ponudi.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Pogledajte ponude CyberGhost-a

3. ExpressVPN

Prednosti ExpressVPN-a

Poznat kao jedan od najbrži VPN na tržištu, ExpressVPN pruža uslugu za međunarodno strujanje s velikim sadržajem.

ExpressVPN nudi brojne poslužitelje u Velikoj Britaniji, optimiziran za dosljedno brze i stabilne veze na svoje omiljene emisije na BBC-u. Također osigurava vaše podatke svojim pravilima o nepostojanju dnevnika, automatskim prekidačem za ubijanje i vojnim šifriranjem.

Kao vrhunac, ExpressVPN također ima i jednostavno sučelje koji se služi i VPN stručnjacima i početnicima, čineći ga omiljena među korisnicima. ExpressVPN je snažna kombinacija prijateljska struja, blistave brzine, vrhunska sigurnost i podrška 24 sata dnevno.

Ako niste sigurni da li je ExpressVPN prikladan za vas, možete ga isprobati bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca, što dolazi s politikom bez pitanja.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Pogledajte ExpressVPN ponude

4.Surfshark

Surfshark uređaji

Surfshark je 'zvijezda u usponu' iz svijeta VPN-a poslužitelji optimizirani za strujanje smješten u 3 različita grada u Velikoj Britaniji. Manji od većine VPN-a, Surfshark ovu prednost koristi letjeti ispod radara i zaobići najteže geoblokove na svijetu. 

Njegova manja veličina ne znači da Surfshark po brzini zaostaje za konkurentima. Ova VPN garantira vam pouzdana veza bez međuspremnika na BBC iPlayer, čak i ako ste udaljeni više od 15.000 kilometara od Velike Britanije.

Surfshark se također riješi oglasa i tragača koji vam narušavaju iskustvo gledanja i troše vašu propusnost blokirajući ih na razini poslužitelja. Uz to, to čuva vaš identitet anonimnim i podacima, s 256-bitnom enkripcijom vojnog stupnja, strogim pravilima bez zapisivanja i automatskim prekidačem za ubijanje.

Sa svim ovim zadivljujućim značajkama, Surfshark je zaslužio svoje mjesto kao vrh pridošlice VPN među našim čitateljima. Pogledajte sami sa sobom 30-dnevna garancija povrata novca.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Pogledajte ponude surfarki

5. PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

Kao što smo spomenuli, a brza veza je veliki faktor u odabiru VPN-a za streaming, ali želite i nešto što je jednostavno za korištenje. PrivateVPN izvrsno ispunjava obje potrebe.

Ovaj pružatelj usluga sa sjedištem u Švedskoj cilja korisnike početnike koji upravo uče o VPN-ima, uz jednostavno sučelje, jednostavnu instalaciju i zadivljujuća korisnička podrška na svakom koraku. Složite sve to zajedno, a vi ćete za ni jedan trenutak prenositi BBC.

Ipak, ne znači da je žrtvovao sigurnost privatnih paketa PrivateVPN. Sa automatskim prekidačem za uklanjanje, strogim pravilima bez zapisivanja i IPv6 i DNS zaštitom od curenja, možete biti sigurni da ste sigurni i skriveni kada koristite ovaj VPN. Lako je vidjeti zašto su korisnici pjevali pohvale ove usluge.

S PrivateVPN-om nećete imati problema povezati se s jednim od njegovih mnogih britanskih poslužitelja i pristupiti BBC-u s bilo kojeg mjesta u Ozu. Isprobajte sami, bez rizika 30-dnevno jamstvo povrata novca. 

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Pogledajte privatne ponude za VPN

Sažetak

Uz VPN, uživanje u BBC iPlayeru Down Under je jednostavno i lako. Ne zaboravite odabrati pružatelja usluga bez ograničenja brzine ili propusnosti i s dobrom mrežom poslužitelja u Velikoj Britaniji.

Osim što zaobilazi geblokove iPlayera, pouzdan VPN također šifrira vaše podatke i skriva vaš internetski identitet, tako da možete pregledavati cyberspace bez brige o privatnosti.

Naravno, VPN-ovi nisu samo za korisnike koji žele pristupiti iPlayeru iz Australije. VPN-ovi su za sve, a mi vam možemo dati tona razloga zašto biste se danas trebali uhvatiti za ruku.

Započnite svoju besplatnu probnu verziju NordVPN-a odmah!

Daljnje čitanje

Planirate streaming Netflixa? Evo 5 najboljih VPN-ova za posao. 

Tijekom godina testirali smo 100 VPN-ova. Pročitajte naše detaljne ljestvice svih najboljih VPN-ova.

Ako ste veliki obožavatelj gledanja UK TV-a u inozemstvu, imamo vodič za vas.

 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me