Kako gledati BBC iPlayer širom svijeta


S nekim od najtvrđi geoblokovi na svijetu, BBC iPlayer jako se trudi da vas zaustavi gledajući vaše omiljene emisije izvan Velike Britanije. Ova usluga na zahtjev koristi i moćan anti-VPN softver, pa čak i neki od najpoznatijih VPN-a ne rade s iPlayerom. Ali mogu si pomoći!

Testirao sam 37 VPN-a i pronašao sam 5 najboljih VPN-ova za BBC iPlayer. Svi VPN-ovi na mojem popisu omogućuju vam pristup sadržaju BBC iPlayera, tako da možete uhvatiti korak s Tommyjem Shelbyjem dok on preuzima Birmingham u Peaky Blindersu ili gledati zvijezde kako se kreću u pravcu plesača s strogog dolaska, s bilo koje lokacije na svim lokacijama globus.

Nastavite čitati da biste saznali kako gledati BBC iPlayer u inozemstvu i pogledajte koji su VPN-ovi napravili naš popis top VPN-ovi za BBC iPlayer koji stvarno djeluju u 2020. godini.

Brzi vodič - Kako gledati BBC iPlayer širom svijeta

 1. Kupnja i preuzimanje VPN-a koji radi s BBC iPlayerom - moj je glavni izbor ExpressVPN, zahvaljujući pokrivenosti, brzini i sigurnosti na poslužitelju u Velikoj Britaniji.
 2. Instalirajte odabrani VPN softver. Većina VPN usluga lako slijedi upute ili čarobnjaka za instalaciju.
 3. Povežite se s UK server.
 4. Prijeđite na BBC iPlayer i prijavite se / prijavite se. Možda će vam biti zatražen britanski poštanski broj prilikom prijave za BBC iPlayer, koji izgleda ovako u Buckinghamskoj palači: SW1A 1AA.
 5. Pronađite svoj omiljeni britanski show i pritisnite play!

Gledajte BBC iPlayer s ExpressVPN-om!

Rješavanje problema:
Ako ne možete pristupiti BBC iPlayeru na VPN-u, pokušajte s drugim poslužiteljem.
Ako to ne uspije, zatvorite program, isključite se s VPN-a, očistite predmemoriju i kolačiće, zatim se ponovno povežite na VPN, prijeđite na BBC iPlayer i prijavite se.

Započnite s ExpressVPN-om!

Kratko vrijeme? Evo najboljih VPN-ova za BBC iPlayer

 1. ExpressVPN- Fleksibilna, pouzdana struja s podijeljenim tunelima i velikim brzinama.
 2. Surfshark - Impresivna pokrivenost poslužitelja u Velikoj Britaniji i namjenski profili za strujanje za BBC iPlayer.
 3. Cyberghost - Najbolje za VPN početnike, s optimiziranim streaming poslužiteljima i brzim postavljanjem.
 4. NordVPN - Izvrsno za brzinu, pouzdanost, performanse i cijenu. Streamirajte BBC iPlayer bez problema sa značajkom SmartPlay.
 5. PrivateVPN - Može održavati velike brzine i pouzdane veze
 • Što još VPN može učiniti?
 • Kako smo odabrali najbolje VPN-ove za BBC iPlayer

Zašto vam treba VPN da biste gledali BBC iPlayer

Jeste li se ikad zapitali kako vas BBC sprečava da gledate one napade vrijedne UK box-a? Dobro, Koristi tehnologiju geolokacije za praćenje vaše lokacije.

BBC iPlayer može vidjeti vašu IP adresu i to koristi za pronalaženje vaše točne lokacije. Ako vidi da ste izvan Ujedinjenog Kraljevstva, pozdravite geoblokove i tu dosadnu poruku o pogrešci.

Ali postoji rješenje. Instaliranje VPN-a na vaš uređaj omogućuje vam povezivanje s UK serverom putem sigurne veze koja skriva vašu stvarnu IP adresu. vi ste s novom IP adresom (iz Velike Britanije) pa izgleda da ste zapravo tamo.

Jednom kada zavaravate svoju lokaciju i prevarite BBC iPlayer da misli da ste u Velikoj Britaniji pristup svakoj BBC TV emisiji na dohvat ruke.

5 najboljih VPN-ova za gledanje BBC iPlayera

1. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

 • 3.000+ poslužitelja širom svijeta, uključujući pet lokacija u Velikoj Britaniji
 • Munjevitom brzinom
 • Pet istodobnih veza
 • Split tuneliranje
 • Vojno-šifriranje i vrhunska sigurnost
 • 24/7 chat uživo
 • Radi s: BBC iPlayer, Netflix, ITV Hub, Amazon Prime Video, NBC, CBS, Disney+
 • Kompatibilno je s: iOS, macOS, Android, Windows, Linux, usmjerivači, Apple TV

Ako imate brzi streaming (tko nije?), Onda je ExpressVPN odličan izbor. Nudi neke od najbržih brzina bilo kojeg VPN-a Testiran sam, što jamči bez punjenja ili zaostajanja.

ExpressVPN ima preko 3000 servera u 94 zemlje, uključujući UK. Tamo su poslužitelji na pet lokacija u Velikoj Britaniji, tako da možete strujati iz Londona, Kenta ili čak Wembleya.

Možete koristiti ExpressVPN-ove ugrađeni test brzine da biste vidjeli koji UK serveri imaju najbolje rezultate, tako da imate nesmetano strujanje.

tu je neograničen prijenos podataka, koji je savršen za gledanje bingeva nakon emisije.

Dopušta pet istodobnih veza na većini popularnih uređaja, što znači da možete snimiti tu epizodu na drugom uređaju u pokretu.

Sigurnost ExpressVPN-a je vrhunska, uključujući 256-bitna enkripcija i više sigurnosnih protokola za koga možete birati. to je kompatibilan s OpenVPN - izvrstan izbor za siguran, brz streaming.

Imate i vi automatska sklopka za uklanjanje, stroga pravila bez zapisivanja i zaštita od curenja od DNS-a i IP-a za dodatnu privatnost.

ExpressVPN također nudi nešto što ne radi svaki dobavljač, a to je podijeljeni tuneliranje. Možete odabrati usmjeravanje preglednika ili BBC iPlayerove aplikacije putem VPN-a s novom UK IP adresom, ali ostale aplikacije poput internetskog bankarstva ostavite odvojene. Uredno, točno?

Što se tiče podrške, možete koristiti ExpressVPN-ove 24/7 live chat i pristupite brojnim detaljnim vodičima i najčešća pitanja na svojoj web stranici.

Isplati se napraviti istraživanje, pa zašto ne pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju prije nego što se prijavite?

Možete to isprobati bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca i iskoristite naš kupon smanjiti troškove pretplate.

Stream BBC iPlayer s ExpressVPN!

2. Surfshark

Surfshark uređaji

 • 1.040+ poslužitelja u 61+ zemalja i tri lokacije u Velikoj Britaniji
 • Neograničene istodobne veze
 • Brzine treperenja
 • CleanWeb oglasi, praćenje i blokiranje zlonamjernog softvera
 • 256-bitna enkripcija i stroga politika zabrane zapisa
 • Način kamufliranja kako biste lakše deblokirali BBC iPlayer
 • Radi sa: BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, SHOWTIME, Hotstar
 • Kompatibilno je s: iOS, macOS, Chromebook, Linux, Android, Windows, preglednicima

Želite super brzi streaming na svim svojim uređajima? Surfshark omogućava neograničene istovremene veze, tako da cijelo vaše kućanstvo može prenositi BBC iPlayer.

Surfshark je 1.040+ servera širom svijeta, s poslužiteljima u tri lokacije u Velikoj Britaniji. Svaki poslužitelj je pouzdan za deblokiranje BBC iPlayera i nisam imao problema zaobići geoblokove tijekom mojih testova.

svoj brzine su munjevit, što znači HD streaming bez potrebe da čekate da se vaš omiljeni show učita.

Surfshark nudi neograničeni podaci i propusnost, tako da nema ograničenja koliko možete gledati.

Sigurni ste šifriranje vojne klase, stroga politika zabrane zapisa i privatni DNS na svakom poslužitelju.

Ne želite da vas prekidaju oglasi? Surfshark je ugrađeni blokator oglasa koji se zove CleanWeb, što zaustavlja bilo koji oglas, tragače ili zlonamjerni softver na putu i zarazi vaš uređaj.

Dodana je privatnost putem Surfshark-ova Više-hop značajka, pomoću koje se možete povezati s više lokacija odjednom, tako da se ne može pronaći nijedna ruta mrežnog prometa. Također vam čini još teže traženje.

Ako ste u zemlji s velikim ograničenjima, Surfshark je Način kamuflaže olakšava deblokiranje BBC iPlayera. Ovaj skriva vas od vašeg davatelja internetskih usluga, tako da zapravo ne može vidjeti da koristite VPN, bez obzira na to streaming sadržaj u Velikoj Britaniji.

Želite saznati više? Pogledajte našu recenziju kako biste saznali više o načinu kamuflaže i ostalim značajkama Surfsharka.

Ako vam treba podrška, postoji a 24/7 chat uživo.

Zaštićeni ste zaštitnom oznakom 30-dnevna garancija povrata novca tako da možete isprobati bez rizika. I zapamtite primijenite naš kupon za veliki popust!

Stream BBC iPlayer s Surfsharkom!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

 • 600+ poslužitelja u Velikoj Britaniji
 • Brzine treperenja
 • Optimizirani poslužitelji za streaming BBC iPlayera
 • Sedam istodobnih veza
 • Vrhunska sigurnost
 • 45-dnevna garancija povrata novca
 • Radi s: BBC iPlayer, Netflix, NOW TV, Hulu, Amazon Prime Video, NBC, Crunchyroll
 • Kompatibilno je s: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, usmjerivači, Chromebook

CyberGhost je brzo i jednostavno postavljanje, i pouzdan za zaobilaženje strogih geoblokova BBC iPlayera.

Ima više od 600 poslužitelja u Velikoj Britaniji i 5.700+ širom svijeta. Svaki od njegovih UK poslužitelja omogućuje dijeljenje P2P-a.

CyberGhost također ima poslužitelji s namjenskim profilima za strujanje za BBC iPlayer, što znači da možete pristupiti optimizirani poslužitelji brzinom munje. Saznajte više o tim poslužiteljima, kao i mnogo više, u naš pregled CyberGhost.

CyberGhost-a veze su pouzdane, tako da ne trebate brinuti da će nestati Nessovi i Smithyjevi prijelazi u Gavin i Stacey. Također ima munjevitom brzinom za kontinuirano strujanje.

Imate do sedam istodobnih veza, pa neka cijela vaša obitelj emitira BBC iPlayer kod kuće ili u pokretu.

Što je sa sigurnošću? CyberGhost koristi vojni razred šifriranja, podržava više sigurnosnih protokola i ima ugrađen, automatski prekidač za maksimalnu zaštitu.

Tamo je nulta evidentiranje, tako da nije ostavljen nikakav trag podataka. Također možete prijavite se s kripto valutama poput Bitcoina za potpunu anonimnost.

svoj snažna enkripcija osigurava vam sigurnost na javnom WiFi što vam daje mir bez obzira gdje želite strujati.

Saznajte više o njegovim značajkama u naš pregled

Možete ga koristiti 24/7 live chat za bilo kakve upite podrške. A ako ga želite najprije testirati bez rizika, upotrijebite ga 45-dnevna garancija povrata novca.

Ne bismo vam dozvolili da se prijavite bez popusta, zar ne? Zapamti iskoristite naš kupon!

Stream BBC iPlayer s CyberGhost!

4. NordVPN

NordVPN

 • 5.400+ poslužitelja širom svijeta i 500+ u Velikoj Britaniji
 • Značajka SmartPlay dizajnirana za strujanje
 • HD strujanje s visokim brzinama
 • 256-bitna enkripcija i nulta evidentiranje pravila
 • Adblocker
 • Šest istodobnih veza
 • Radi s: BBC iPlayer, Netflix, Disney +, Hulu, Amazon Prime Video, CBS, Lightbox
 • Kompatibilno je s: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, usmjerivači, preglednici

NordVPN je brzi VPN koji može zaobići gotovo sve geoblokove, uključujući BBC iPlayer.

Ima 5.400+ poslužitelja u 59 zemalja, a više od 500 ih ima u Velikoj Britaniji. Od svih zemalja koje NordVPN nudi, Velika Britanija je drugo najšire pokriveno područje.

Sve NordVPN-ove poslužitelji su optimizirani za streaming sa značajkom SmartPlay, tako da s lakoćom možete pristupiti BBC iPlayeru. tu je neograničeni podaci - od suštinskog značaja za streaming emisija!

NordVPN-a brzine su munjevit. U stvari, tako brzo moja brzina se zapravo povećala dok sam bio u vezi.

Nudi šifriranje vodeće u industriji, zajedno sa strogim pravilima o nepostojanju zapisnika, DNS i IP zaštitom od curenja i automatskim prekidačem za uklanjanje.

Tu su i  blokator oglasa, CyberSec, što zaustavlja dosadne prekide, ali i štiti vaš uređaj od štetnih virusa koji mogu otkriti vašu lokaciju ili ugroziti vašu sigurnost.

Možeš odaberite iz više sigurnosnih protokola, uključujući OpenVPN UDP / TCP i IKEv2 / IPsec, tako da dobivate najbolju ravnotežu brzine i sigurnosti za vas.

NordVPN ima proširenja proxyja preglednika za Chrome i Firefox, koji vam omogućuje instalaciju laganih dodataka izravno na vaš preglednik. Ne morate pokrenuti puni VPN da biste šifrirali promet, što olakšava povezivanje. To samo skriva vašu IP adresu u vašem pregledniku, tako da sve ostalo možete koristiti s lokalnom IP adresom.

Imate do šest istodobnih veza i sa jednim računom.

Provjerite je li NordVPN za vas provjeravamo našu cjelovitu recenziju njegovih performansi i značajki.

Ono ima 30-dnevna garancija povrata novca, pa zašto ne isprobati bez rizika? Ako želite nastaviti i prijaviti se, ne zaboravite iskoristite naš ekskluzivni popust.

Stream BBC iPlayer s NordVPN!

5. PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

 • Šest UK servera
 • Velike brzine i pouzdane veze
 • Neograničeno podataka
 • Šifriranje vodeće u industriji
 • Politika nulte evidentiranja
 • Šest istodobnih veza
 • Radi s: BBC iPlayer, Netflix, SHOWTIME, HBO GO, HBO Now, Hulu, Amazon Prime Video
 • Kompatibilno sa: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Blackberry

PrivateVPN je mali, ali moćan VPN, pouzdan za zaobilaženje snažnih ograničenja BBC iPlayera.

Ima mrežu poslužitelja od 150+ poslužitelja na 60 lokacija, s šest u Velikoj Britaniji. tu je neograničene sklopke poslužitelja, tako da možete mijenjati između šest britanskih poslužitelja koliko god puta želite pronaći onaj koji najbolje radi.

Iako ima malu mrežu, svoje brzine su velike, pa se ne morate brinuti hoće li poslužitelji biti preopterećeni korisnicima i usporavaju vas.

Ima neograničeni podaci, zato mahnite zbogom ograničenja koliko možete gledati!

PrivateVPN-a aplikacije su jednostavne za upotrebu, i možete ga instalirati na do šest uređaja istovremeno. 

Sigurna struja je ključna, a PrivateVPN koristi 256-bitna enkripcija da biste sakrili svoju IP adresu i zaštitili svoj promet. Također ima automatska sklopka za ubijanje i stroga pravila bez zapisivanja.

Ako vam treba podrška, postoji a 24/7 chat uživo. Tu su i besplatnu daljinsku podršku koja će vam pomoći u postavljanju.

Isprobajte sami s a 30-dnevna garancija povrata novca i koristite naš kôd za popust da biste pretplatom uštedjeli.

Naravno, pokrenuli smo opsežno testiranje na PrivateVPN da bismo vidjeli kako njegove karakteristike funkcioniraju. Više pročitajte u našem detaljnom pregledu.

Stream BBC iPlayer s PrivateVPN!

Kako smo izabrali najbolje VPN-ove za BBC iPlayer

Ne želim riskirati svoju reputaciju preporučivši VPN-ove niže od jednakih, tako Testirao sam svaki VPN da bih bio siguran da ispunjava stroge kriterije prije nego što sam ga dodao na svoj popis.

Zbog toga sam prije svega razmotrio lokacije poslužitelja VPN-a, brzinu veze i sigurnosne značajke.

Serveri sa sjedištem u Velikoj Britaniji

Ako želite deblokirati iPlayer, poslužitelji sa sjedištem u Velikoj Britaniji su obavezni. Ali samo jedan ili dva poslužitelja nisu dovoljni. iPlayer neprestano dodaje nove VPN IP adrese na svoj popis blokova, tako da trebate velik izbor poslužitelja na koje ćete se prebaciti ako je blokirani onaj na kojem ste.

Odlučio sam pogledati VPN-ove s najmanje 10 UK servera za najbolju pouzdanost. Usluge koje preporučujem daju vam neograničene prekidače na poslužitelju, tako da možete promijeniti mjesto koliko god puta želite.

Brzina veze

Nitko ne voli strujati u niskoj razlučivosti. Želimo biti u mogućnosti vidjeti lice glumca koji isporučuje liniju - a ne samo zamagljeno gomilu piksela. Za strujanje visoke razlučivosti potrebna vam je brzina veze od najmanje 3Mbps.

Nakon povezivanja s UK poslužiteljima, Proveo sam test brzine na svakom od njih kako bih se uvjerio da su dovoljno brzi za visokokvalitetni streaming.

sigurnosti

Čini se da je strujanje najvažniji aspekt VPN-a, ali u stvarnosti se nalazi ispod sigurnosti. Upotreba opasnog VPN-a dovodi u rizik vaše osobne podatke, poput kreditne kartice i bankovnih podataka.

Preporučio sam samo VPN koji koriste enkripciju na vojnoj razini kako bi odbili hakere. Usluge na mom popisu ne bilježe vašu aktivnost pregledavanja i sve imaju automatske prekidače za uklanjanje kako bi vas zaštitile u slučaju neuspjeha veze..

DNS i IPv6 zaštita od curenja nisu strogo potrebni za strujanje, ali ja sam ipak dao prednost VPN-ovima koji ih nude. Oni olakšavaju zaobići geoblokove dodavanjem dodatnog sloja zaštite vašim IP i DNS zahtjevima.

Što još može VPN?

VPN vam omogućuje deblokiranje geo-ograničenja kako biste mogli strujati s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ali to nije sve što je dobro za.

Kad se povežete s poslužiteljem, ona sakriva vašu IP adresu. To znači da ste potpuno nevidljivi dok ste uhvaćeni u opatiji Downton.

Ako se pitate zašto je to važno, dobro, to je sve čini vas manje ranjivim na hakere i lopove na privatnost koji bi voljeli da vam daju svoje podatke, jer ni ne znaju da ste tamo.

VPN je također izvrsno rješenje za sigurnost, a ne samo anonimnost.

Sve od vaš promet prolazi kroz visoko šifrirani tunel, koji je odvojen od bilo kojeg drugog internetskog prometa. Nevidljivo je, ali je i to osigurani kodom koji je gotovo nemoguće probiti, štiteći vas i vaše podatke. To je posebno važno na nesigurnim mrežama poput javnog WiFi.

Jeste li ikad čuli da netko govori kako VPN može povećati brzinu vašeg interneta? Ne lažu. Vaš Internet usluga (ISP) može smanjiti vašu propusnost, pogotovo nakon što zna da strujiš, što uzrokuje neugodno zaostajanje i punjenje. Budući da vaš davatelj internetskih usluga ne zna da ste tamo, ne može miješati.

VPN ne gasi vaše brzine, stoga imate pouzdane i brze veze za HD streaming.

Pitanja i odgovori

Je li BBC iPlayer slobodan za upotrebu?

Tamo su nema troškova za preuzimanje iPlayera ili stvaranje računa, i ti neće plaćati nikakve tekuće naknade za pretplatu. Jedini trošak povezan s njegovom upotrebom je TV licenca.

Trebam li TV dozvolu za gledanje BBC iPlayera?

Prema britanskom zakonu i BBC-evim uvjetima i odredbama, za gledanje sadržaja na iPlayeru morate posjedovati TV dozvolu. Za upotrebu usluge morat ćete stvoriti račun, unijeti poštanski broj u Velikoj Britaniji i potvrditi potvrdni okvir da imate TV licencu; to je to. Potrebna vam je TV licenca bez obzira da li je emitirate ili snimate u prethodnim epizodama.

Kako mogu gledati BBC iPlayer?

Postoji nekoliko načina na koje možete gledati BBC iPlayer. Možete preuzeti njegovu aplikaciju za upotrebu na tablete, mobilne telefone i druge mobilne uređaje. Možete strujati putem interneta pomoću a preglednik kao što je Chrome ili gledajte na svoje televizija putem streaming uređaja, set-top box ili pametnog televizora.

Zašto BBC iPlayer ne radi s mojim VPN-om?

Pod pretpostavkom da koristite ExpressVPN ili neku od naših drugih preporuka za iPlayer, možda ćete imati problema s povezivanjem ako koristite blokirani poslužitelj. Prvo provjerite jeste li spojen na UK poslužitelj jer su oni jedini koji rade. Ako i dalje imate problema, može se dogoditi da je određeni poslužitelj BBC identificirao i na crnoj listi. Jednostavno odspojite s tog poslužitelja i pokušajte s drugim.

Poanta

Geoblokovi BBC iPlayera možda su teški, ali moćni VPN lako ih je zaobići. Potreban vam je brz, pouzdan VPN koji jamči pristup BBC iPlayeru i čuva vas.

Moj # 1 preporuka je ExpressVPNzbog njegove brzine, sigurnosti i dodanih značajki za korisnike.

Sada ste vidjeli koji su VPN-ovi najbolji za gledanje BBC iPlayera, zašto ne pogledajte naše najbolje tipove za Netflix?

Pitate se koji je sigurnosni protokol najbolji za streaming?  Pročitajte naš opsežni vodič da vam pomogne da odlučite.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me