Kako gledati američki Netflix na Apple TV-u izvan SAD-a Ažurirano 2020


Gledanje Netflixa na vašem Apple TV-u izvrstan je način za strujanje najboljih filmova i TV emisija na svijetu. Ali zbog geo-ograničenja platforme, mogli biste biti nedostaje tisuće obaveznih naslova. Pročitajte da biste saznali kako koristiti VPN da bi zaobišao ove geoblokove.

Mnogi Netflix naslovi dostupni su samo kupcima u SAD-u. Pitanja autorskog prava i licenciranja znače da Netflix knjižnice na vašem Apple TV-u mijenjaju se ovisno o zemlji u kojoj se nalazite.

To je zato što Netflix koristi geoblokirajući softver za ograničavanje emisija kupcima izvan SAD-a mogu pristupiti.

Međutim, dobra vijest je da možete otključajte cijeli američki katalog Netflix na vašem Apple TV-u koristeći premiju VPN.

Po maskirajući vašu IP adresu, šifriranje vašeg internetskog prometa, i vas povezuje na poslužitelj u SAD-u, VPN vam pomaže pristupite Netflixovom geo-ograničenom sadržaju s bilo kojeg mjesta.

U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako gledajte američki Netflix na svom Apple TV-u s VPN-om. Budući da nisu svi VPN-ovi kompatibilni s Apple TV-om, dat ćemo vam naše preporuke za dostupne najbolje VPN usluge.

Kratki vodič: Kako gledati američki Netflix na Apple TV-u

 1. Odaberite brzi VPN sa poslužiteljima u SAD-u i jasan vodič za instalaciju Apple TV-a - ExpressVPN ima sva tri.
 2. Prijavite se i preuzmite aplikaciju. Otvorite aplikaciju, prijavite se i povežite se s poslužiteljem u SAD-u.
 3. Na Apple TV-u idite na postavke i promijenite svoju lokaciju iTunes Store u SAD. Obavezno se konzultirajte sa svojim VPN vodičem za instalaciju.
 4. Prijavite se na Netflix i uživajte u stotinama novih naslova!

Gledajte američki Netflix na svojoj Apple TV SADA!

Zašto vam treba VPN da biste gledali američki Netflix na Apple TV-u

Iako Netflix djeluje u zemljama širom svijeta, njegovo tržište Biblioteke sadržaja mijenjaju se ovisno o vašoj fizičkoj lokaciji. To je proces koji se zove geoblocking.

Netflix koristi geoblocking kako bi ograničio pristup većini svog sadržaja, što znači da milijuni gledatelja nedostaju u najboljim filmovima i TV emisijama.

Korištenjem geolokacijskog softvera, Netflix može dobiti i locirati IP adrese svojih korisnika.

Na primjer, ako pokušate pristupiti američkom Netflixu s Apple TV-a u Velikoj Britaniji, Netflix će odredite svoju IP adresu, vidite da niste u SAD-u, i uskratiti vam pristup.

Ali mimo prikrivanje vaše IP adrese, VPN vam pomaže zaobići Netflixova geo-ograničenja i daje vam pristup svakom naslovu na platformi. To čini stvaranjem siguran tunel koji šifrira vaše podatke dok koristi internet.

Kada se prijavite na Netflix putem VPN-a, vaše se informacije preko tog tunela šalju na a udaljeni poslužitelj da maskira vašu IP adresu i čuva vašu lokaciju privatnom.

Spajanjem na američki poslužitelj putem VPN-a, Netflix će misliti da ga gledate na Apple TV-u u SAD-u. Na taj način možete zaobići geoblock i gledati američki Netflix odasvud.

To nije sve što VPN može učiniti

VPN-ovi jesu savršen za pristup geoblokiranom sadržaju poput Netflixa. Ali oni također pomažu drži se na sigurnom i sigurnom internetu.

S obzirom da nas više radi i pregledava javne Wi-Fi mreže, postavljamo svoje podaci u opasnosti od internetskih kriminalaca. Ove nesigurne mreže savršene su za hakere u potrazi za vrijednim podacima, lozinkama i još mnogo toga.

Ali a VPN šifrira vaše podatke, uklanjanje vaših osjetljivih podataka i znatno otežavanje internetske aktivnosti.

Pa ako želite čuvajte svoje podatke i uživajte u prednostima neograničenog interneta, premium VPN najbolji je način da to učinite.

I VPN-ovi nisu sjajni samo za Apple TV. Jer su kompatibilan s većinom uređaja, sjajne su za streaming vaših omiljenih emisija dok ste na odmoru.

Sljedeći put kad putujete u inozemstvo upotrijebite VPN za pristupite Netflixu i ostalom geoblokiranom sadržaju na svim svojim uređajima.

Dakle, sada znate što VPN može učiniti, vrijeme je da otkrijete našu top VPN tipovi za gledanje američkog Netflixa na Apple TV-u.

5 najboljih VPN-ova za gledanje američkog Netflixa na Apple TV-u

1. ExpressVPN

Kako gledati američki Netflix na Apple TV-u izvan SAD-a Ažurirano 2020

Kada je u pitanju gledanje američkog Netflixa na Apple TV-u, ExpressVPN je naš top izbor. Ne samo da nudi izuzetne brzine zahvaljujući svojim neograničena propusnost, ali je i jedna od najlakši VPN-ovi koje možete instalirati na Apple TV.

Iako većina VPN-ova zahtijeva da konfigurirate usmjerivač za rad s Apple TV-om, ExpressVPN se prodaje unaprijed konfigurirani usmjerivači to će vas spasiti od dugog ručnog postavljanja.

Korisnici ExpressVPN-a također imaju koristi od izvanredne korisničke usluge i 24/7 podrška uživo za pomoć u slučaju problema s instalacijom.

No, kada je u pitanju strujanje Netflixa, brzina je ključna. S super velike brzine plus neograničeno prebacivanje poslužitelja, uvijek se možete prebaciti na poslužitelj koji najbolje zadovoljava vaše potrebe.

Vaše će pregledavanje biti zaštićeno i zahvaljujući 256-bitna AES enkripcija, no-dnevnici politika, an automatski prekidač, i DNS / IPv6 zaštita od propuštanja.

Uz sve to, plus razdoblje povrata bez rizika od 30 dana, nije čudo što je ExpressVPN najbolji izbor za strujanje Netflixa na vašem Apple TV-u. Želite saznati više? Provjerite zašto toliko kupaca voli ExpressVPN.

ExpressVPN je skuplji od ostalih VPN-a na tržištu, ali pruža veliku vrijednost za vaš novac. Za još bolju vrijednost pretplatite se na ExpressVPN s našim kodom kupona.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima, uključujući Apple TV.

Pogledajte američki Netflix s ExpressVPN-om!

2. NordVPN

NordVPN

S 5.700+ super brzi poslužitelji, uključujući više od 2.000 u SAD-u, NordVPN je čvrst izbor za gledanje Netflixa na vašem Apple TV-u.

Unatoč strogim postupcima otkrivanja, NetVlix neprekidno nastavlja zaobilazeći njegova geo-ograničenja. To je zbog značajke SmartPlay DNS integrirane u svaki NordVPN poslužitelj za optimalne performanse.

A ako tražite jednostavnu instalaciju, nudi i NordVPN unaprijed treperi usmjerivači kako bismo vam pomogli da se što brže postavite. Ili ako radite stvari raditi ručno, slijedite upute informativni vodiči za postavljanje.

Također uključuje a no-dnevnici politika, priručnik ubojiti prekidač plus DNS zaštita od curenja da biste zaštitili svoje podatke. Stoga iskoristite 30-dnevnu garanciju povrata novca i isprobajte NordVPN već danas ili pogledajte našu cjelovitu recenziju.

Spremni ste za pretplatu? Uštedite novac našim NordVPN kodom kupona.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Pogledajte američki Netflix s NordVPN-om!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost nudi namjenski profili za strujanje napraviti pristup geoblokiranom sadržaju što je lakše. Osim pristupa više od 1000 poslužitelja u SAD-u, možete uživati ​​u kanalima optimiziranim za strujanje Netflixa.

To se lako konfigurira i na vaš Apple TV. Jednostavnim uputama i vizualnim vodičima, postavljanje CyberGhosta za rad s usmjerivačem nije jednostavno.

Štoviše, uživat ćete u dodatnoj zaštiti zahvaljujući CyberGhost-u 256-AES bitna tehnologija. Njegova stroga no-dnevnici pravilo također osigurava da vaše aktivnosti pregledavanja neće biti praćene.

Sjajno spoj vrijednosti i upotrebljivosti, možete isprobati vrhunsku uslugu CyberGhost besplatno jedan dan. Ili ako odaberete plan od šest mjeseci ili duže, uživat ćete u 45-dnevna garancija povrata novca. A ovaj VPN s povoljnim proračunom možete učiniti još povoljnijim proračunom uz naš kôd kupona.

Niste uvjereni? Pogledajte naš cjelokupni pregled CyberGhost.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Pogledajte američki Netflix uz CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark uređaji

čvrst i pouzdan VPN, Surfshark pruža korisnicima Apple TV-a izvrsne mogućnosti geoblokiranja. Kao i Netflix, Surfshark ima dokazan uspjeh s deblokiranjem Apple TV aplikacija, uključujući Hulu i Amazon Prime Video.

Nije samo pouzdan, već je i brz. Surfshark-a izvrsne brzine preuzimanja trebalo bi više nego zadovoljiti potrebe Netflixa. Plus sa neograničeno korištenje uređaja, možete priključiti na nešto više od vašeg Apple TV-a. Jednostavno slijedite njegov priručnik za instalaciju.

No, najveće bogatstvo Surfsharka je njegova sigurnost. Uživajte u dodatnoj zaštiti s strogim no-dnevnici politika, priručnik ubojiti prekidač plus privatni DNS, i zaštita od propuštanja.

Otkrijte zašto Surfshark postaje jedan od najpopularnijih VPN-ova na tržištu. Ili ako ste spremni isprobati, uživajte 30-dnevna garancija povrata novca.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Pogledajte američki Netflix sa Surfsharkom!

5. VyprVPN

VyprVPN uređaji

Kada je u pitanju strujanje Netflixa na vašem Apple TV-u, VyprVPN ima jednu veliku prednost. Za razliku od mnogih drugih pružatelja usluga, Vypr nudi vlastita aplikacija za usmjerivač što ga čini brzim i jednostavnim instaliranjem na usmjerivač.

Ili ako više želite ručnu instalaciju, Vyprove tim za korisničku podršku uvijek je pri ruci pored svog jednostavni vodiči za postavljanje.

S šifriranje visokog ranga i brzi streaming, Ugodno je za gledanje Netflixa. Međutim, imati je na umu skupnu cijenu.

Želite saznati više? Pogledajte našu cijelu recenziju VyprVPN ili je isprobajte sami sa 30-dnevna garancija povrata novca.

Pogledajte američki Netflix s VyprVPN!

Sažetak i daljnje čitanje

Sa toliko velikih naslova ograničenih na američke teritorije, ne dopusti da te geo-ograničenja zaustave od gledanja onog najboljeg što Netflix može ponuditi. Preuzmite jedan od ovih premium VPN-a i započnite strujanje sigurno i sigurno sada.

A za najbolji mogući doživljaj na Apple TV-u odaberite VPN kao što je ExpressVPN jednostavna instalacija i izvrsna korisnička podrška. Štoviše, naša tri najbolja odabrana ponuda neograničena propusnost i poslužitelji velike brzine za optimalno strujanje.

Želite li saznati više o upotrebi VPN-a sa svojim Apple TV-om? Pogledajte naš komad na top 5 VPN-ova za Apple TV. Ili ako želite saznati najbolje VPN-ove za strujanje Netflixa, pročitajte naš priručni vodič.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me