Kako gledati 53. Super Bowl LIVE od koder koli


53. Super Bowl bo razstavni dogodek, zato vas ne bi smelo nič ustaviti, če bi gledali oddajo.

To leto, CBS Sports bo akcijo v živo prenašal brezplačno na njihovi spletni strani. Super Bowl je enostavno gledati iz ZDA, vendar CBS uporablja geolokacijsko programsko opremo za blokiranje mednarodnih gledalcev. V drugih delih sveta boste potrebujete hitri VPN, da odklenete CBS in si ogledate igro.

Kakovostni VPN bo maskirati svojo lokacijo tako lahko zaobidete geobloke. Tudi bo zaščitite svoje osebne podatke od tatov. Z VPN lahko igro brezplačno pretakajte kamor koli po svetu.

V tem priročniku bomo pokazati, kako uporabljati VPN gledati Super Bowl. Tudi mi bomo vam pomagajo izbrati najboljši VPN za vas in označite storitve, ki jih ponujajo brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja.

Kako gledati: Hitri vodnik

  1. Izberite VPN s hitrimi strežniki v ZDA - Hotspot Shield je naša izbira # 1!
  2. Namestite programsko opremo VPN
  3. Povežite se s strežnikom v ZDA (prijavite se na 7-dnevno brezplačno preskusno različico pri CBS. Morda boste morali predložiti veljavno poštno številko ZDA (na primer 02115 ali 90020) in kreditno kartico) ali v Veliki Britaniji (tok brezplačno z BBC-jem).
  4. Oglejte si uradni prenos v živo in uživajte.

Začnite gledati ZDAJ!

Zakaj za ogled Super Bowla potrebujete VPN

CBS Sports uporablja geolokacijsko programsko opremo za blokirati gledalce, ki niso iz ZDA, vendar to še ne pomeni, da morajo mednarodni navijači Super Bowla izpustiti! Če ti v živo ali potovanje v tujino, bo vrhunski VPN odklenil Super Bowl prenos v živo.

VPN-ji maskirajte svoj IP naslov da bi bilo videti, kot da brskate z druge lokacije. Vse kar morate storiti je povezati se s strežnikom v ZDA za odklepanje programa CBS Sports iz drugih držav.

Lahko celo uporabite svoj VPN za odklepanje druge geoblokirane vsebine, vključno z NBC Sports in Amazon Prime.

Kakovostni VPN bo šifrirajte svoj internetni promet da vas zaščitijo pred kibernetskimi kriminalci. To je še posebej pomembno če uporabljate spletna mesta za stave Ker vaše finančne podrobnosti so ogrožene če vaša povezava ni varna.

Izberite VPN s neomejena pasovna širina in visoke hitrosti tako da ne zamudite niti sekunde igre. To bo povečalo čas nalaganja vašega toka in zmanjšati pufranje. Poiščite tudi VPN, ki varuje vaše podatke vrhunske varnostne funkcije.

  • 256-bitno šifriranje bo anonimiziral vašo spletno dejavnost in zaščitil vaše podatke pred hekerji in tatovi.
  • A stroga politika brez zapisov pomeni, da vaša VPN ne vodi nobenega zapisa zgodovine brskanja, ki bi ga lahko pozneje prikazali.
  • An samodejno stikalo za ubijanje prepreči, da nezaščiteni podatki zapustijo vaše omrežje v redkem primeru, če povezava VPN ne uspe.

Zdaj imate vse podatke, ki jih potrebujete za izbiro VPN-ja, poglejmo naše top priporočila.

Najboljši VPN-ji za gledanje Super Bowla

1. Ščit za žarišče

naprave zaščitne točke

Ščit žarišča super hitre povezave in neomejena pasovna širina so kot nalašč za pretakanje Super Bowla. Z lahkoto bypass geoblocks tako si lahko ogledate CBS Sports.

Hotspot Shield ponuja varnostni protokoli višjega cenovnega razreda, tudi zaščita pred zlonamerno programsko opremo in lažnim predstavljanjem. Samodejno vas bo opozoril, če je znano, da spletno mesto, ki ga obiščete, vsebuje zlonamerno programsko opremo, in ga nato blokiral.

Preizkusite ga lahko brez tveganja 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja in a 7-dnevno brezplačno preskušanje. Če želite izvedeti več, preberite ocene resničnih uporabnikov Hotspot Shield.

Pazi s Hotspot Shield!

2. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN je najboljša izbira za pretakanje. Vsi njegovi načrti ponujajo neomejena pasovna širina naprej 5200+ hitri strežniki po vsem svetu.

Funkcija SmartPlay vas bo samodejno povezala s strežnikom, ki ga potrebujete obvoz geoblokov in cenzure.

Visokokakovostne varnostne funkcije, kot je 256-bitno šifriranje, stroga politika brez dnevnika in samodejno stikalo za ubijanje bodo zaščitili vaše osebne podatke. NordVPN lahko kar najbolje izkoristite 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da bi ugotovili, zakaj je hit med uporabniki VPN.

Pazi z NordVPN!

3. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN je najhitrejši VPN za pretakanje. Deluje strežniki na 148 lokacijah, vključno s 30+ mesti v ZDA. Super Bowl boste lahko odklenili z lahkoto.

Ponuja 256-bitno šifriranje in an samodejno stikalo za ubijanje, in stroga politika brez zapisov, da boste varni.

Namestitev je enostavna, tudi če še nikoli niste uporabljali VPN-ja. Ne vzemite pa samo besede za to in si oglejte, kaj lahko pravijo pravi uporabniki.

ExpressVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja o vseh njegovih storitvah VPN, plus a 7-dnevno brezplačno preskušanje za mobilne aplikacije.

Pazi s ExpressVPN!

4. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost je varen in hiter. Ponuja šifriranje najboljšega razreda, strog politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje.

Z 3.300+ strežnikov v 60 državah, nikoli ne bo zmanjkalo stvari za ogled.

Storitev lahko poskusite z a 24-urna brezplačna preizkusna različica in a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Tukaj so tudi brezplačna 7-dnevna preskušanja na voljo za uporabnike iOS, Android in Windows. Ni čudno, da je tako hit VPN!

Pazi s ExpressVPN!

5. IPVanish

ipVanish Naprave

IPVanish je močna izbira za pretakanje in brskanje. Vsi njegovi načrti ponujajo neomejena pasovna širina, hitri strežniki, in varnost višjega cenovnega razreda protokolov.

S programom IPVanish boste to zmogli obiti kateri koli geoblock to vam je na poti.

Ponuja a 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kot tudi a 7-dnevno brezplačno preskušanje za uporabnike iOS-a. Če želite izvedeti več, si oglejte, kaj naši uporabniki pravijo o IPVanishu.

Pazi z IPVanish!

Povzetek

Ti lahko uporabite visokokakovostni VPN za pretakanje Super Bowla od koder koli po svetu.

Naši najboljši VPN-ji vam bodo odobrili varen, neomejen dostop do geoblokirane vsebine po vsem svetu. Pa tudi bodo zaščitite svoje osebne podatke medtem ko pretakate, nakupujete in brskate.

Še vedno niste prepričani, kateri VPN morate uporabljati? Priporočamo Hotspot Shield in poskusite ga lahko brezplačno!

Začnite z brezplačno preizkusno različico!

Nadaljnje branje

Iščete veliko? Oglejte si naše najboljše ponudbe VPN in kuponov, s katerimi prihranite denar za svojo novo storitev.

Kaj je VPN in zakaj ga potrebujete? Preberite več o VPN-jih v izčrpnem priročniku naših strokovnjakov.

Ne morete dobiti dovolj igre? Tukaj je opis, kako si lahko Sky Sports ogledate od kjer koli.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me