Kako dostopati do Instagramske glasbe iz katere koli regije (posodobitev 2020)


V poleti leta 2018 je Instagram objavil funkcijo Instagram Music, ki vam omogoča, da na svoje Instagram Stories dodate zvočne posnetke in glasbo. Če se dotaknete glasbe, se bo skladba predvajala, lahko pa odgovorite s sporočilom ali jo delite v svoji zgodbi.

Vendar pa to razburljivo nova funkcija trenutno ni dostopna vsem. Morda ste opazili sporočilo, ko se pomikate po zgodbah o Instagramu „Instagram glasba ni na voljo v vaši regiji.“ Ko se to večkrat zgodi, je lahko zelo frustrirajoče.

To se zgodi zato, ker Instagram Music mora licencirati pravice do skladb v vsaki državi želijo, da je na voljo v.

Če bi Instagram kupil licenco za vsako državo, bi bili stroški ogromni. Zato, Instagram Music je na voljo samo v državah z največjim številom uporabnikov Instagrama, kot so Velika Britanija in ZDA.

Na srečo, lahko to geografsko omejitev zaobidete tako, da lokacijo spremenite z VPN. Preberite dalje, če želite izvedeti, kako hiter in enostaven je.

Kako dostopati do glasbe do Instagrama, če ta ni na voljo v vaši regiji - Kratek vodnik

Potrebni so le štirje preprosti koraki, da spremenite lokacijo v Instagram Music Music z VPN:

  1. Izberite najvišjo oceno VPN, kot naprimer NordVPN,ki lahko zanesljivo obide geobloke in ima dobro mobilno aplikacijo.
  2. Odstranite Instagram iz vaše mobilne naprave.
  3. Prenesite mobilno aplikacijo VPN in se povežite s strežnikom v državi z Instagram Music.
  4. Znova namestite Instagram v svojo napravo in uživajte v funkciji Instagram Music.

Zakaj potrebujete VPN, da dostopate do glasbe na Instagramu, če ni na voljo v vaši regiji?

Instagram Music ima glasbo z dovoljenjem samo za nekatere države, zato obstajajo geografske omejitve glede tega, kje je funkcija na voljo.

Instagram Music je trenutno na voljo samo uporabnikom z naslovom IP v ZDA, Veliki Britaniji, Avstraliji, Novi Zelandiji, na Švedskem, v Franciji in Nemčiji.

VPN lahko prikrije vašo resnično lokacijo in prikaže, da do Instagrama dostopate iz druge države. To pomeni, da boste pesmi končno lahko poslušali in delili na Instagramu Stories.

Pomembno je izberite trden VPN ki ima dokazano zanesljivost pri premagovanju geografskih omejitev, tako da lahko uživate v celotni Instagram Glasbeni izkušnji od kjer koli na svetu.

Kako uporabiti VPN za dostop do glasbe na Instagramu, če ni na voljo v vaši regiji

Spreminjanje države na Instagramu je zelo preprost postopek, ki traja le nekaj minut od začetka do konca. Glejte spodaj za podrobnejši pregled vsakega koraka:

1. Izberite najvišjo oceno VPN

Zagotoviti, da imate pravi VPN je res pomemben. Priporočamo, da izberete enega izmed naših najvišje ocenjene VPN ki so bili temeljito preizkušeni in potrjeni, da lahko zanesljivo premagajo geobloke.

Ti VPN-ji tudi visoko ocenjujejo hitrost, varnost, velikost omrežja, zanesljivost in podporo strankam.

V tem članku smo z našim VPN številka ena, NordVPN, da vam pokažem, kako spremeniti svojo Instagram regijo.

Tukaj je tisto, kar bi morali iskati v VPN-ju za uporabo v Instagramu:

  • Sposobnost zanesljivo premagati geobloke.
  • Visoke hitrosti in zanesljivo omrežje da preprečite pufranje ali zaostajanje na Instagram Stories.
  • Strežniki, ki se nahajajo v državah kje Instagram Music je na voljo.
  • Kakovostne mobilne aplikacije na več različnih platformah, kot je Instagram predvsem dostopen na mobilnih napravah.

Preizkusite NordVPN zdaj!

2. Odstranite Instagram na napravi

Ključno je, da na svoji mobilni napravi odstranite Instagram aplikacijo, preden se povežete s VPN. To je zato, ker Instagram samodejno prijavi vašo državo ko prvič odprete aplikacijo.

3. Prenesite aplikacijo NordVPN Mobile in se povežite s strežnikom

Prenesite aplikacijo NordVPN in izberite želeni načrt. Ko se prijavite v storitev, boste našli seznam lokacij strežnika.

V iskalno vrstico vnesite državo ali lokacijo ali se pomaknite navzdol, dokler ne najdete želene regije.

Spreminjanje lokacije na Instagramu z uporabo VPN-ja

Izberite ikono zobnika poleg države (ne pozabite, da mora biti država, ki ima dostop do Instagram Music) in prikazan bo ustrezen zemljevid s seznamom strežnikov NordVPN v regiji.

Kliknite državo ali mesto, s katerim se želite povezati in NordVPN vas bo samodejno povezal z najhitrejšim strežnikom.

4. Znova namestite Instagram in uživajte v Instagram Music

Ko ste prek VPN-ja povezani s strežnikom, znova namestite aplikacijo za Instagram. Ko se boste spet prijavili v svoj račun povezan z Instagramom z IP naslovom, ki lahko dostopa do Instagram Music.

Ko tapnete na »Dodaj zgodbo"Gumb, bi morali videti a Jeziček »glasba« v spodaj levo od zaslona. Zdaj lahko v zgodbe o Instagramu dodate glasbo po vaši izbiri in poslušate glasbo v zgodbah drugih uporabnikov.

Povzetek in nadaljnje branje

Kot vam je pokazal naš vodnik, z visoko zmogljivim VPN-om je resnično enostavno in hitro spremeniti svojo Instagram lokacijo.

VPN vam omogoča, da zaobšli geografsko omejitev Instagram Music tako da lahko funkcijo uporabite v svojih Instagram Stories, ne glede na to, kje si na svetu.

Niso pa vsi VPN-ji ustvarjeni enako. Če želite zagotoviti, da boste izbrali storitev, ki lahko zanesljivo premaguje geoblocks in ima hitro hitrost za hitro nalaganje v Instagram, priporočamo, da izberete enega od naših najvišje ocenjene VPN.

Ne dovolite, da vas geo-omejitve ustavijo, oglejte si naš vodič spreminjanje lokacije na Netflixu za dostop svoje najljubše oddaje in filme.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me