Kako dostopati do Gmaila na Kitajskem


Kitajska oblast se zelo trudi, da bi postavila ovire med ljudmi, ki živijo na Kitajskem, in nekaterimi deli interneta - zlasti tistimi deli, ki kritizirajo kitajsko vlado. Na žalost je Gmail vključen na seznam spletnih mest, ki jih blokira tako imenovani Veliki požarni zid Kitajske.

gmail blokiran v kitajski_445

Čeprav je na Kitajskem internetna cenzura še posebej močna, kljub temu obstajajo načini za premagovanje ovir. Če boste potovali na Kitajsko, boste prikrajšani za vse Googlove storitve, vključno z Gmailom, samim iskalnikom in vsemi številnimi storitvami, ki jih ponuja Google.

Katera druga spletna mesta kitajske oblasti cenzurirajo?

Na tem seznamu boste našli le nekaj teh ...

- Facebook

- YouTube

- Twitter

- Dropbox

- Instagram

- Netflix

- Flickr

- New York Times

- Časopis z Wall Streeta

Kako lahko zaobidem kitajsko cenzuro in dostopam do Gmaila?

Najenostavnejši način zaobiti Veliki kitajski požarni zid je skriti svoj promet pred kitajskimi internetnimi strežniki. Če želite to narediti, morate uporabiti šifriranje od prvega trenutka, ko začnete svoje spletne aktivnosti.

VPN-ji vam omogočajo, da to storite samo z uporabo šifriranja na kateri koli napravi, ki jo lahko uporabljate, na primer namiznih, prenosnih računalnikih, pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih. Z VPN lahko uporabite šifriranje, da skrijete svoje spletne aktivnosti od trenutka, ko se povežete z internetom. Požarni zid ne more zmanjšati dostopa do spletnih mest, saj ne ve, katere obiskujete.

Naša ekipa je raziskala vse vrhunske storitve VPN, vendar Kitajska predstavlja poseben izziv. Kitajskim oblastem je uspelo omejiti dostop do nekaterih ponudnikov VPN, zato smo morali posvetiti posebno pozornost, da vidimo, katere lahko trenutno uporabljamo na Kitajskem.

Najboljši ponudniki VPN za dostop do Gmaila na Kitajskem

Trenutno lahko na Kitajskem uporabljate teh 5 VPN storitev:

Ponudnik uvrstitev Naša ocena uporabniške ocene
Izbira urednika 5,0 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
2 4.9 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
3 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
4 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
5 4.7 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto

Tisti, ki se trenutno nahajajo na Kitajskem, imajo lahko težave pri dostopu do teh spletnih mest. To je posledica dejstva, da bodo kitajske oblasti morda lahko omejile dostop do lastnega spletnega mesta VPN. Vsekakor je vredno poskusiti in preveriti, ali jih lahko uporabite. Vsem, ki še niso prispeli na Kitajsko, priporočamo, da predhodno vzpostavijo enega od teh VPN-jev, da se izognejo težavam po prihodu na Kitajsko. Ti VPN-ji so navedeni po njihovi kakovosti, začenši z najboljšimi. Čeprav ima vsak svoje prednosti, jih je na Kitajskem trenutno mogoče uporabiti, da zaobidejo kitajsko vladno internetno cenzuro.

Več o uporabi VPN na Kitajskem si preberite tukaj.

Če želite pomagati drugim pri premagovanju internetne cenzure, prosimo, delite ta članek!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me