Kako doći do Kineske IP adrese bilo gdje u 2020. godini [+ VIDEO]

Ako ste ikad pokušali gledajte Youku, CNTV ili Tudou izvan Kine, vjerojatno ste primijetili da vam je pristup ograničen. Postoji puno platformi za video streaming i ostalo Kineske web stranice koje su nepristupačne iz drugih dijelova svijeta.

Čvrsta kontrola vlade nad poslovnim i financijskim transakcijama također ga omogućuje vrlo je teško pristupiti kineskim bankovnim računima iz stranog IP-a. Da biste zaobišli sve ove geoblokove, potrebna vam je nova IP adresa u Kini. Izazov je dobiti ga, a da se ne odričete svoje privatnosti.

jedini siguran način da dobijete kineski IP je korištenje premium VPN-a s poslužitelja u kontinentalnoj Kini, ali pronalazak jednog nije jednostavan zbog nacionalnog VPN bloka. Čitajte dalje kako biste saznali koji su VPN pružatelji prošli naša zahtjevna interna ispitivanja da bismo osigurali siguran pristup kineskom sadržaju.

Kratki vodič: Kako dobiti kinesku IP adresu putem VPN-a

 1. Odaberite VPN s poslužiteljima u Kini. HMA preporučujemo za stvarnu, sigurnu i pouzdanu kinesku IP adresu.
 2. Preuzmite VPN aplikaciju i instalirajte je na svoj uređaj.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se s serverom u Kini.
 4. Provjerite svoju novu IP adresu pomoću našeg posebnog alata.

Nabavite kinesku IP adresu odmah!

Sadržaj

 • Kako vam VPN može dobiti kinesku IP adresu
 • Što drugo može VPN učiniti za vas? Emitirajte TV i izbjegavajte cenzuru
 • Kako odabrati najbolji VPN? Potražite ove značajke
 • Najbolji VPN-ovi za dobivanje kineske IP adrese

Kako vam VPN može dobiti kinesku IP adresu

Uvijek kada ste na mreži, vaš uređaj šalje i prima podatke. Podaci koje pošaljete nose vašu IP adresu koja govori web lokacijama gdje se nalazite. VPN maskira vašu lokaciju prema preusmjeravanje internetskog prometa na privatni poslužitelj. Poslužitelj zatim relegira vaše podatke do krajnjeg odredišta.

Kada dođe do web stranice, vaš promet prikazuje a nova IP adresa na temelju lokacije VPN poslužitelja. Ako se povežete s poslužiteljem u Kini, web stranice i usluge vidjet će kinesku IP adresu i mislite da ste stvarno u Kini.

Ovaj postupak olakšava promjenu vašeg prividnog mjesta i pristupiti sadržaju dostupan samo u Kini. Kvalitetni VPN je i najbolji alat koji je danas dostupan za internetsku privatnost i sigurnost. Čitajte dalje kako biste saznali zašto je ta zaštita kritična kada vam treba IP u Kini.

VPN takođe vas čuva & Omogućuje vam strujanje gotovo svega

Uz kineski IP od pouzdanog VPN-a, uživat ćete puni pristup videozapisima na Youkuu i Tudouu, i dobiti rezultate specifične za Kinu na tražilicama poput Baidu. Možete dovršiti transakcije u kineskom juanu i koristite kineske bankovne račune bez da je blokiran.

Vidjeti isti Internet kao i kineski državljani izvrstan je način za učenje o današnjoj kineskoj kulturi. To je ujedno i najsigurnije, najlakši način za provjeru je li web-lokacija ili usluga vaše tvrtke blokirana u Kini.

Kineska opsežna cenzura poznata i kao Kina Kineski veliki vatrozid, ozbiljno ograničava pristup internetu s kineskog IP-a. Međunarodne internetske stranice, društveni mediji i aplikacije za razmjenu poruka gotovo su sve zabranjene. Tako Pazite da vam VPN olakšava dobivanje ne-kineskih IP-ova, isto.

Čim završite s upotrebom web lokacija s ograničenom geološkom dozvolom, za koje je potreban IP u Kini, uvijek se prebacite na poslužitelj u drugoj zemlji. Najbolji VPN-ovi imaju poslužitelje širom svijeta koji štite vašu slobodu i daju vam ih jednostavan pristup US Netflixu, BBC iPlayer, Australska TV, i više.

Ako putujete u Kinu, trebat će vam i VPN da biste bili u kontaktu s vanjskim svijetom. Imajte na umu, međutim, da je većina VPN-a ilegalna u Kini. Da biste zaobišli zakone, vi morate instalirati svoju VPN aplikaciju prije ulaska u zemlju.

Postoje besplatni izmjenjivači IP adresa, ali toplo ne preporučujemo da pokušavate koristiti jedan da biste dobili kineski IP. Zbog svih prepreka upotrebi VPN-a u zemlji gotovo u Kini nema poslužitelja slobodnih VPN-ova. Web stranice koje oglašavaju besplatne VPN-ove za Kinu obično su prevare.

Proxy usluge su još opasnije. Najviše besplatni punomoćnici djeluju peer-to-peer mreže koje izložite svoju vezu drugim korisnicima, uključujući hakere i kineski internetski špijuni.

Preporučujemo samo VPN-ove koji štite vaše podatke i omogućuju vam anonimno pregledavanje s vašim IP-om u Kini. Ono što je najvažnije, značajke poput sprečavanja praćenja osiguravaju to s premium VPN-om, kineske vlasti nikad ne mogu pratiti vašu aktivnost.

Što tražiti u VPN-u

 • Poslužitelji u Kini: Samo nekoliko vrhunskih VPN-a nude poslužitelje u kontinentalnoj Kini. Trebate barem jedan poslužitelj da biste dobili Kinesku IP adresu.
 • Snažna enkripcija: Napredni standard enkripcije (AES) najbolji je izbor za zaštitu prometa u kineskom internetskom okruženju koje se nadgleda..
 • Neograničeno prebacivanje poslužitelja: Vaš VPN trebao bi vam omogućiti povezivanje s kineskim poslužiteljem, a zatim jednostavno prebacivanje na drugo mjesto, onoliko često koliko želite.
 • Napredne sigurnosne značajke: Provjerite je li vaša stvarna IP adresa nikad vidljiva vladinim agentima za nadzor. Zaštitna sklopka i DNS zaštita od curenja su neophodni.
 • Brze veze: Veliki vatrozid usporava sav internetski promet koji ulazi ili izlazi iz Kine. Odaberite VPN koji nudi velike brzine poslužitelja da minimalizirate gnjavažu.

Najbolji VPN-ovi za dobivanje kineske IP adrese

1. HMA

Ukupna ocjena: 4.6 - Ukupna najbolje ocijenjena VPN sa poslužiteljima u Kini

Sakrij VPN!

SAMO OGRANIČENO VRIJEME - Ostvarite 75% popusta kineske IP adrese od HMA

Oduševljeni pregledi korisnika širom svijeta učinili su HMA jednim od naših općenito najbolje ocijenjeni VPN-ovi za brzinu i sigurnost. Iza smiješnih slika stoji smrtno ozbiljan posvećenost vašoj privatnosti, bez obzira gdje surfate.

HMA pokriva svijet kao niti jedan premium premium VPN. Možete isprobati novu HMA lokaciju svaki dan skoro godinu dana! Ogromna mreža uključuje poslužitelji u 350 gradova u 190 zemalja. Četiri takva poslužitelja nalaze se u Kini i nude vam mogućnost izbora 12 različitih kineskih IP-ova.

Pomoću aplikacija HMA-e možete trenutačno promijeniti svoju mrežnu lokaciju. Lokacijski način olakšava povezivanje s kineskim poslužiteljem. Ako vam se zaguši Veliki firewall, samo prebacite se na način Freedom kako biste se odmah povezali s poslužiteljem u zemlji sa slobodnim govorom..

HMA koristi 256-bitnu AES-ovu enkripciju vojnog stupnja, a jednostavne aplikacije imaju napredne mjere sigurnosti poput ugrađene sklopke za ubijanje. Opcije povezivanja uključuju brzi poslužitelji optimizirani za streaming. Novi pretplatnici dobivaju 30-dnevna garancija povrata novca.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda HMA

Nabavite odmah HMA!

2. Štitnik žarišta

Ukupna ocjena: 4.4 - VPN s najboljom vrijednošću za kinesku IP adresu

Kako doći do Kineske IP adrese bilo gdje u 2020. godini [+ VIDEO]

Ne propustite: ODMAH popustite 65% na pretplatu na Hotspot Shield!

Besplatna verzija Hotspot Shielda uključuje oglase i nudi samo jednu IP adresu u Sjedinjenim Državama, tako da vam neće pomoći da dobijete kineski IP. Međutim, premium usluga uključuje neograničeno prebacivanje podataka i poslužitelja i pristup poslužiteljima u Kini.

Plaćena nadogradnja vrijedna je ulaganja, jer Hotspot Shield Premium impresionira korisnike širom svijeta. Usluga uključuje vojno šifriranje i brzi poslužitelji za igre i streaming.

Aplikacije su prilagođene korisnicima i nude ih jednostavna veza s jednim klikom dobiti kinesku IP adresu. Mreža uključuje više od 2.500 poslužitelja u 90 zemalja, tako da ćete imati puno izbora kad je vrijeme da kliknete na drugo mjesto kako biste izbjegli Veliki vatrozid.

Ako vam nije novi Hotspot Shield, dobit ćete velikodušan 45-dnevna garancija povrata novca kada se prijavite, čak i ako odaberete mjesečni plan. (Stvarno, pravilo smo testirali anonimno!)

Želite znati što naši stručnjaci misle o Hotspot Shieldu? Pročitajte više ovdje.

Uzmi štitnik žarišta!

3. VPNArea

Ukupna ocjena: 4.0 - Napredna sigurnost za anonimnost u Kini

VPNArea uređaji

VPNArea je prepuna sigurnosnih značajki. Prekidač za zaustavljanje i zaštita od propuštanja DNS-a čuvaju vaš identitet i lokaciju skrivenima, dok funkcija automatske IP sklopke omogućuje vam da lako kliknete i napustite Kine IP adrese. Također će vas zaštititi 256-bitna enkripcija vojnog stupnja.

Mreža poslužitelja se proteže 51 država širom svijeta. Ima ih barem dvije lokacije poslužitelja u Kini, svaki s više IP adresa. Poslužitelji su brzi i mogu vam pružiti oko mnogih geoblokova, kao i VPN filtre Velikog vatrozida.

Novi pretplatnici dobivaju 7-dnevna garancija povrata novca iz VPNArea. Nije mnogo vremena za odlučivanje da li je to za vas, pa biste mogli pogledati što drugi korisnici moraju reći o tome prije prijave.

Možeš zaštitite do 5 uređaja odjednom pod jednom pretplatom VPNArea.

Pročitajte našu stručnu recenziju VPNArea za više detalja.

Nabavite VPNArea odmah!

Daljnje čitanje

Ostvarite najbolju ponudu za svoju VPN pretplatu s ovim kodovima kupona

Putujete u Kinu? Instalirajte jedan od ovih 8 VPN-a PRIJE Krenite

Sve što ste ikada željeli znati o VPN-ovima - Vodič za naše početnike

Saznajte kako nabaviti kinesku SIM karticu PRIJE Ulaska u zemlju

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me