Kako dobiti besplatnu VPN za Netflix u 2020. godini [+ Vodič za postavljanje]


Netflix ograničava sadržaj koji vidite na temelju mjesta na kojem se nalazite. Za pristup međunarodnim katalozima, morate pomoću VPN-a promijenite svoju IP adresu. Na ovaj način možete zaobići geo-ograničenja koja Netflix mjesta stavljaju u kataloge medija.

Međutim, Netflix koristi anti-VPN tehnologiju. To mnogim korisnicima onemogućuje pristup usluzi Netflix. Konkretno, besplatni VPN-ovi ne mogu zaobići ovu sofisticiranu tehnologiju.

Ako želite besplatni VPN za Netflix, trebali biste isprobajte premium uslugu poput NordVPN-a. NordVPN nudi korisnicima a 30-dnevno besplatno probno razdoblje koristeći 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete sami vidjeti koliko dobro NordVPN ima uspjeha kada je u pitanju zaobilazak geobloka. #

Mogu li koristiti besplatni VPN za Netflix?

Besplatni VPN-ovi omogućuju vam pregledavanje većine sadržaja na webu. Međutim, moćna anti-VPN tehnologija koju Netflix zapošljava onemogućuje besplatnim VPN-ovima pristup usluzi. Samo premium VPN-ovi mogu savladati te blokove i pristupati Netflixu.

Netflix koristi anti-VPN softver da se pridržavaju zakona o autorskim pravima i intelektualnom vlasništvu. Određeni filmovi i emisije imaju licencne ugovore s Netflixom koji se mogu provesti samo u određenim zemljama. Drugi studiji i producenti možda ne žele da njihov sadržaj pregledavaju korisnici u zemlji u kojoj još nije dostupan.

Netflixova anti-VPN tehnologija funkcionira ovako: softver prepoznaje popis poznatih VPN IP adresa putem baze podataka. Jednom kada se povežete s Netflixom, tehnologija će provjeriti vašu IP adresu kako bi utvrdila odgovara li nekom od poznatih VPN IP-ova. Vaš pristup Netflixu bit će blokiran ako se otkrije podudaranje.

Premium VPNs imaju poslužitelji dostupni diljem svijeta. Ovi VPN-ovi omogućuju vam dosljedan pristup Netflixu zbog globalne prirode njihova rada. Netflix uvijek ažurira svoj popis VPN IP-ova, ali premium VPN-ovi također neprestano dodaju nove poslužitelje u svoje poslovanje..

Ako koristite premium VPN uslugu i imate poteškoće s pristupom Netflixu, moguće je da je poslužitelj na koji ste povezani dodao IP adresu u Netflix anti-VPN bazu podataka. Ponekad je zaobići geo-ograničenja jednostavno kao mijenjanje poslužitelja i pokušaj ponovnog pristupa Netflixu.

Jesu li besplatni VPN-ovi sigurni?

Postoji nekoliko nedostataka u korištenju besplatnih VPN-ova. Za početak su rijetko zapravo besplatni. Kada koristite besplatni VPN, često plaćate s malim brzinama, oglasima, ograničenjima podataka ili čak krađom podataka. Najsigurnije besplatne VPN mreže često primjenjuju stroga ograničenja podataka. Dopuna podataka uopće nije dovoljna za strujanje ili bujicu.

Sve o prednostima i nedostacima besplatnih VPN-ova možete pročitati ovdje.

Besplatno Netflix VPN sjeckanje

Za najlakši pristup Netflixu, NordVPN je odličan izbor. NordVPN ima veliku brzinu potrebnu za streaming filmova i emisija na mreži, nema ograničenja propusnosti, i preko 5000 servera smješten širom svijeta.

Postoji veliki broj sjajnih VPN-ova koji nude brzinu i anonimnost, ali nemaju sofisticiranost ili dostupne poslužitelje za dosljedan pristup Netflixu.

Netflix je postao izuzetno učinkovit u identificiranju IP adresa s besplatnih VPN poslužitelja i blokiranju njihovih veza s uslugom. Posljednje što želite je proći kroz groznicu instaliranja VPN-a samo kako biste utvrdili da ne možete pristupiti Netflixu.

Ako želite besplatno pristupiti Netflixu dok koristite VPN, možete iskoristiti 30-dnevnu garanciju povrata novca bez rizika, koju nudi NordVPN. Prijavite se za uslugu s probnom ponudom, odaberite VPN poslužitelj, a zatim se prijavite na svoj Netflix račun da biste započeli gledanje filmova i emisija. To je tako jednostavno! 

Ako odlučite da ne zadržite pretplatu na NordVPN, lako ćete je otkazati i vratiti svoj novac.

Zašto odabrati NordVPN za gledanje Netflixa?

NordVPN uređaji

Besplatni VPN-ovi mogu vam omogućiti pristupanje Internetu bez problema, ali neće vam omogućiti dosljedan pristup Netflixu. Ako želite pristup Netflixu dok putujete, ili ako želite vidjeti koje su emisije i filmovi dostupni na Netflixu u različitim zemljama, onda preporučujemo upotrebu NordVPN-a.

Osim što je jedan od glavnih VPN-ova za pristup Netflixu, NordVPN nudi vam širok spektar impresivnih značajki.

Evo što možete očekivati ​​od NordVPN-a kada se pretplatite na uslugu:

  • Streaming filmova i emisija velike brzine
  • Šifriranje vojnog stupnja
  • Preko 5000 servera
  • Istodobna veza na 6 uređaja
  • Nema politike dnevnika
  • 24/7 služba za korisnike i pomoć

Nord nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca tako da možete testirati uslugu kako biste bili sigurni da radi za vas. Pročitajte što Nord VPN korisnici moraju reći o proizvodu.

NordVPN može deblokirati:

  • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

  • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Gledajte Netflix uz NordVPN!

Zaključak

NordVPN je naša vrhunska VPN preporuka za Netflix pregled. Brz je, siguran i lako će zaobići Netflixov anti-VPN softver. Međutim, trebali biste znati da je odabir VPN-a za Netflix više nego samo filmovi i emisije.

Kada odaberete dobar VPN, povijest pregledavanja ostat će potpuno anonimna i veza će uvijek biti sigurna. To znači da možete pristupiti webu bilo kojom wi-fi vezom bez brige o hakerima ili trećim stranama koji pregledavaju vaše podatke.

NordVPN je odličan izbor za Netflix gledanje te za sigurnost i privatnost koje želite bezbrižno pregledavati web..

Daljnje čitanje

Želite pronaći neke premium VPN-ove koji odgovaraju vašem proračunu? Stvorili smo popis najboljih VPN ponuda dostupnih na webu.

Spremite na NordVPN pretplatu.

Trebate shvatiti zašto vam prvo treba VPN? Pogledajte naš VPN vodič za novorođenče koji vas uvodi u tehnologiju.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me