Kako dobiti besplatnu probnu verziju štitnika vruće točke – najlakši hack za 2020. godinu


Naši korisnici visoko ocjenjuju Hotspot Shield zbog njegove konkurentne brzine i pogodnosti za strujanje.

Ipak, svaki VPN korisnik je različit i neće svaka VPN usluga odgovarati svim potrebama. Dok neko vrijeme ne upotrebljavate VPN, teško je znati hoće li odgovarati vašim jedinstvenim zahtjevima.

Ako ne želite platiti punu cijenu za VPN koji niste osobno testirali, bit će vam drago kada Hotspot Shield nudi svim pretplatnicima potpuno besplatno 7-dnevno probno razdoblje.

Probna točka besplatne probe štitnika: pregled

Neki se VPN-i odluče ograničite značajke kojima možete pristupiti besplatnu probnu inačicu, Daje vam 7-dnevno suđenje Hotspot Shield-a potpuni i potpuni pristup svim svojim Premium značajkama.

To uključuje neke moćne mogućnosti streaminga, poput američkih poslužitelja koji to mogu deblokirajte Netflix US, neograničena propusnost, i nema prigušivanja.

Uživat ćete i vi munjevitom brzinom ljubaznošću 2.500+ poslužitelja u 25 zemalja i a jedinstveni protokol Catapult Hydra koji komprimira vaše podatke.

Isprobajte do Hotspot Shield aplikacija do 5 uređaja istovremeno, sve pod zaštitom šifriranje vojnog stupnja, stroga politika bez zapisa, i tehnologija za borbu protiv oglasa i zlonamjernog softvera.

Evo kratkog vodiča za pristup besplatnoj probnoj inačici Hotspot Shielda ili možete ići pravo naprijed i pretplatiti se ako vam ne treba pomoć.

Započnite svoju besplatnu probnu inačicu štitnika besplatne žarišta

Besplatna probna točka Hotspot Shield: Vodič za brzo postavljanje

1. Idite na web mjesto Hotspot Shield i kliknite "Dobivanje zaštitne točke". Bit ćete preusmjereni na relevantnu vezu na preuzmite Hotspot Shield za svoj uređaj.

besplatno suđenje besplatne internetske zaštite 1
2. Nakon što se VPN klijent preuzme, otvorite aplikaciju i kliknite "Pokreni 7-dnevno probno razdoblje".

Kako dobiti besplatnu probnu verziju štitnika vruće točke - najlakši hack za 2020. godinu

3. Besplatno vam se neće naplaćivati ​​besplatno suđenje, ali vi naplatit će se nakon završetka suđenja pa i ti trebate navesti podatke o plaćanju.

Budite svjesni toga Naplata će se obrađivati ​​izravno kroz vašu trgovinu aplikacija tako da ćete najprije morati imati račun.

Kad se pojavi okvir Uvjeti pretplate, kliknite "Nastavi" potvrditi.

Kako dobiti besplatnu probnu verziju štitnika vruće točke - najlakši hack za 2020. godinu

4. Nakon što potvrdite pretplatu, spremni ste za iskorištavanje besplatnog probnog razdoblja. Slijedite upute na aplikaciji za aktiviranje VPN-a.

Kako dobiti besplatnu probnu verziju štitnika vruće točke - najlakši hack za 2020. godinu

Kako otkažete automatsko plaćanje?

Opasnost besplatnih suđenja je da se većina njih koristi automatska obnova izvršiti plaćanje nakon isteka 7-dnevne probe.

Ako zaboravite otkazati pretplatu prije isteka sedam dana, na kraju se naplaćuju čak i ako više ne želite koristiti VPN.

Da biste izbjegli plaćanje, možete otkazati pretplatu na Hotspot Shield odmah nakon što ste se prijavili. Hoćeš i dalje imate pristup vašoj besplatnoj probnoj verziji od 7 dana no usluga se neće potrošiti nakon što je potroši.

Ako ste se prijavili na Hotspot Shield putem vašeg Apple računa, to ćete učiniti trebate otkazati automatsko plaćanje putem App Store-a. Otvorite svoj račun u App Storeu, pronađite svoje pretplate i kliknite "Manage".

besplatno probno razdoblje 2

Odaberite Hotspot Shield VPN i kliknite "Otkaži pretplatu" pri dnu stranice.

besplatno probno razdoblje 3

Ako ste pretplatu platili putem interneta ili preko neke druge trgovine aplikacija, Hotspot Shield nudi alternativu vodič za otkazivanje automatske obnove na njihovoj web stranici.

Koristili ste besplatnu probnu verziju svoje zaštitne točke - što slijedi?

Imajte na umu da ako volite koristiti Hotspot VPN i želite ga nastaviti koristiti i nakon 7-dnevne probe, uvijek možete obnoviti pretplatu kasnije. Sve što trebate učiniti je vratite se svojim pretplatama na App Store i kliknite "Pretplati se" pored plana koji želite kupiti.

Kako dobiti besplatnu probnu verziju štitnika vruće točke - najlakši hack za 2020. godinu

Hotspot Shield nudi impresivne 45-dnevna garancija povrata novca sa svim pretplatama, tako da imate još više vremena za isprobajte uslugu besplatno.

Napisali smo detaljni vodič za otkazati Hotspot i dobiti povrat novca ako želite nastaviti s ovom opcijom.

Započnite svoju besplatnu probnu inačicu štitnika besplatne žarišta

Sažetak

7-dnevno suđenje Hotspot Shielda lako je pristupiti, a još je lakše otkazati tako da možete brzo testirati ovaj omiljeni streaming bez ikakvog rizika da se naplati.

Dodajte 45-dnevno jamstvo povrata novca VPN-a i imat ćete više nego dovoljno vremena da otkrijete je li Hotspot Shield za vas.

Još uvijek niste uvjereni? Evo nekoliko drugih VPN-ova s ​​besplatnim probama koje možete isprobati.

Ili pogledajte naš popis najboljih VPN-a sveukupno.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me