Kako do Mađarske IP adrese bilo gdje u 2020. godini [+ VIDEO]


Ako ste izvan Mađarske i želite gledati M4 Sports ili koristite mađarske bankovne račune, mogli biste ustanoviti da je vaš pristup je ograničen.

Mnoge web stranice koriste filtre kako bi odlučile što će vam prikazati i na kojem će se jeziku prikazati. Teško je uvjeriti te web stranice da vam daju mađarski sadržaj ako vaš IP kaže da ste negdje drugdje. Da biste dobili isti pristup kao i netko iz Budimpešte, potrebna vam je IP adresa u Mađarskoj.

Dobivanje jednog je brzo i jednostavno pomoću a VPN koji ima poslužitelje u Mađarskoj. Pročitajte našu jednostavnu metodu, zajedno s nekoliko savjeta o pronalaženju najboljih VPN-ova za dobivanje mađarske IP adrese.

Kratki vodič: Kako dobiti mađarsku IP adresu putem VPN-a

 1. Odaberite VPN s poslužiteljima u Mađarskoj. CyberGhostje najbolji izbor za mađarsku IP adresu.
 2. Preuzmite VPN softver i instalirajte ga na svoje računalo ili mobilni uređaj.
 3. Pokrenite softver i povežite se s poslužiteljem u Mađarskoj.
 4. Kliknite ovdje da biste provjerili novu IP adresu pomoću našeg jednostavnog alata.

Sadržaj

 • Kako vam VPN može dobiti mađarsku IP adresu
 • Što još radi VPN? Budite sigurni u javnim mrežama i struji s bilo kojeg mjesta
 • Kako odabrati najbolji VPN za vas - ključne značajke koje treba tražiti
 • Najbolji VPN-ovi za dobivanje mađarske IP adrese

Kako vam VPN može dobiti mađarsku IP adresu

VPN kriptira vaš internetski promet i preusmjerava ga putem privatnog poslužitelja na mreži. Premium VPN-ovi nude puno lokacija poslužitelja širom svijeta i omogućuju vam izmjenu onoliko često koliko želite.

Ako se povežete s poslužiteljem u Mađarskoj, vaš promet će proputovati kroz taj poslužitelj prije nastavka do odredišta. poslužitelj pečati vaš prijenos s vlastitom IP adresom, maskirajući svoju istinsku lokaciju.

Kao rezultat, bilo koju web stranicu samo vidite mađarsku IP adresu i misli da ste stvarno u Mađarskoj.

VPN takođe vas čuva & Omogućuje vam strujanje gotovo svega

Sa svojim novim IP-om u Mađarskoj to možete gledajte sadržaj koji bi mogao biti ograničen na korisnike u Mađarskoj ili Europskoj uniji.

VPN-ova šifriranje i praćenje također čuvajte se na javnim Wi-Fi mrežama, i sakrijte internetsku aktivnost od svog davatelja internetskih usluga (ISP) i drugih strojeva za prikupljanje podataka.

Ako živite u zemlji u kojoj vlada filtrira internetski sadržaj, a Mađarska IP adresa pomoći će vam da zaobiđete te blokove cenzure. Mađarska je dio Europske unije i uživa relativno otvoren Internet.

Iako su bujice tehnički ilegalne u Mađarskoj kada preuzimane datoteke sadrže materijal zaštićen autorskim pravima, zakoni se obično ne provode. Popularan mjesta za bujice poput Pirate Baya obično su dostupna s mađarskom IP adresom.

Besplatni VPN-ovi i proxy usluge također mogu promijeniti vašu IP adresu, ali su mnogo manje sigurni. Te usluge često koriste slabu enkripciju i mnoge ih web stranice mogu lako otkriti i blokirati. To znači da možda nećete dobiti potreban vam pristup, a vaša privatnost može biti ugrožena.

Premium VPN-ovi otključavaju čak i jako blokirane web lokacije poput američkog Netflixa, pružajući potpunu zaštitu podataka. VPN-ovi koje preporučujemo uključuju značajke poput prekidača za zaustavljanje, koji zaustavlja prijenos podataka ako tako ne uspije tvoja prava IP adresa nikada nije otkrivena.

Što tražiti u VPN-u

 • Poslužitelji u Mađarskoj: Trebat će vam najmanje jedna ako želite mađarsku IP adresu.
 • Velike brzine: Da biste izbjegli frustrirajuće zaostajanje i međuspremnike tijekom strujanja mađarske televizije, potražite VPN-ove s brzim poslužiteljima i neograničenom propusnošću..
 • Topnotch sigurnosne vjerodajnice: Potražite napredni standard šifriranja (AES), prekidač za zaustavljanje, zaštitu od propuštanja DNS-a i blokator oglasa.
 • Pravila bez zapisnika: Provjerite je li VPN ne pohranjuje podatke o korisnicima niti detalje o vašoj mrežnoj aktivnosti.
 • Jednostavne aplikacije: Najbolje VPN aplikacije nude sigurne, konfigurirane načine rada kako biste se mogli odmah povezati. Oni također olakšavaju prebacivanje lokacije vašeg poslužitelja.

Najbolji VPN-ovi za dobivanje mađarske IP adrese

1. CyberGhost

Ukupna ocjena: 4,8 - VPN s najboljom vrijednosti za mađarsku IP adresu

CyberGhost VPN

SAMO za ograničeno vrijeme - Uklonite 73% OFF CyberGhost SADA!

O CyberGhostu ima puno ljubavi. Nudi vrhunsku sigurnost, prilagođene aplikacije za sve uređaje i vrlo konkurentne cijene. Ta dobitna kombinacija je uspjela jedan od naših najbolje ocijenjenih VPN-a.

CyberGhost ima 5.700+ poslužitelja u 90 zemalja širom svijeta, uključujući 20 poslužitelja u Mađarskoj. Koristi 256-bitnu AES-ovu enkripciju vojnog stupnja i dolazi s blokiranje oglasa i zlonamjernog softvera.

CyberGhost aplikacije uključuju a namjenski profil struje koji automatski bira najbolje poslužitelje i postavke otključajte bilo koji geo-ograničen sadržaj trebaš.

CyberGost nudi a 45-dnevna garancija povrata novca. Jedna pretplata će zaštitite do 7 uređaja, pa je to sjajna opcija za cijelo kućanstvo.

Trebate više informacija o CyberGhostu? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda.

Nabavite CyberGhost odmah!

2. ExpressVPN

Ukupna ocjena: 4,9 - najbolji VPN za otključavanje sadržaja u cijelom svijetu

ExpressVPN uređaji

Ne propustite: skinite 49% najbržeg VPN-a & isprobajte 30 dana bez rizika

ExpressVPN ima zasluženi ugled za brzinu i mogućnosti otključavanja. Odličan je izbor za strujanje sadržaja iz cijelog svijeta. Koristi vojnu enkripciju AES 256-CBC i ne koristi zapise upotrebe.

ExpressVPN ima najmanje jedna mrežna lokacija u Mađarskoj s više poslužitelja i IP adresa izabrati od. Ako ste napredni korisnik, shvatit ćete da poslužitelji podržavaju čitav niz sigurnosnih protokola, uključujući IKEv2.

Izmjene postavki možete lako izvršiti unutar višestraničnih aplikacija ExpressVPN-a. Ako ste novi u VPN-ovima ili jednostavno ne želite ulaziti u detalje, možete se odmoriti. ExpressVPN će automatski odabrati najsigurnije postavke u vašu svrhu.

Služba za korisnike je brza, korisna i dostupna 24 sata dnevno. Ako ste novi korisnik, možete iskoristiti ExpressVPN's 30 dana, bez pitanja, garancija povrata novca.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda ExpressVPN-a.

Nabavite ExpressVPN odmah!

3. NordVPN

Ukupna ocjena: 4,9 - Naš ukupan broj 1 VPN

NordVPN uređaji

POSEBNA PONUDA: PODRAŽITE SVOJU 70% POPUSTA za dobivanje mađarske IP adrese uz NordVPN SADA!

NordVPN mreža više 5.000 poslužitelja u 62 zemlje uključuje 12 poslužitelja u Mađarskoj. Svi podržavaju P2P aktivnost i prosljeđivanje porta, što znači da jesu idealno za bujice.

NordVPN nudi naprednu zaštitu privatnosti, uključujući AES 2048-bitna enkripcija, DNS zaštita od curenja i a značajka dvostrukog šifriranja.

Stručnjaci ga danas ocjenjuju kao jedan od najsigurnijih VPN-ova, a korisnici vole kombinaciju brzine, zaštite i korisnosti koju pružaju sve NordVPN aplikacije.

Ako želite isprobati NordVPN, primite a 30-dnevna garancija povrata novca.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda NordVPN-a.

Nabavite NordVPN odmah!

4. Surfshark

Ukupna ocjena: 4,5 - deset najboljih VPN-a za brzinu, vrijednost i sigurnost

Kako do Mađarske IP adrese bilo gdje u 2020. godini [+ VIDEO]

U usporedbi s VPN-ovima koji su dulji, Surfshark ima manju mrežu, s oko 1041 poslužitelja širom svijeta. Međutim, nudi 61+ različitih lokacija, uključujući više IP adresa u Mađarskoj, i podržava neograničeno prebacivanje lokacije.

Sigurnosne značajke Surfsharka su impresivne. Uključuju AES enkripciju vojnog stupnja, a multi-hop postupak enkripcije za dodatni sloj anonimnosti, i DNS zaštitu od curenja.

Jedna pretplata na Surfshark štiti an neograničen broj uređaja, što ovaj VPN čini korisnikom omiljenim. Trenutno nema slobodnog probnog razdoblja, ali novi korisnici imaju 30-dnevna garancija povrata novca.

Želite znati više o Surfsharku i njegovim značajkama? Više detalja ovdje.

Uzmi Surfshark odmah!

Daljnje čitanje

Najbolji VPN kodovi kupona za postizanje najbolje cijene na vašoj pretplati

Najbolji VPN-ovi za Mađarsku - najbrži i najsigurniji za privatno pregledavanje

Kako gledati javne RTV stanice M1 i M2 izvana Mađarske

Sve što trebate znati o VPN-ovima - naš najsuvremeniji vodič za novorođenče

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me