Kako do argentinskega IP naslova kjer koli leta 2020 [+ VIDEO]


Večina Do argentinskih televizijskih omrežij in spletnih strani za pretakanje je mogoče dostopati samo z argentinskim IP naslovom. Če želite pretakati argentinske športe, novice ali telenovele, kot je Rebelde Way, od koder koli drugje, morate spremeniti svoj IP naslov, da boste šli mimo geoblokov.

IP naslov v Argentini je prav tako zelo koristen če imate argentinske bančne račune ali želite opraviti tržne raziskave v državi. Uporaba dobrega VPN (virtualno zasebno omrežje) je najhitrejši, najpreprostejši in najvarnejši način za pridobitev argentinske IP. Tukaj je opisano, kako deluje.

Hitri vodnik: Kako pridobiti argentinski IP naslov z VPN

 1. Izberite VPN s strežniki v Argentini. ExpressVPNje naša izbira # 1, spodaj pa boste našli še dve odlični možnosti.
 2. Prenesite aplikacijo VPN in jo namestite v računalnik ali mobilno napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom v Argentini.
 4. Kliknite tukaj, da preverite svoj novi IP naslov.

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN pridobi naslov IP v Argentini
 • VPN vas bo varoval & Naj pretoči karkoli
 • Kaj iskati v VPN
 • Najboljši VPN-ji za pridobitev argentinskega IP naslova: ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost

Kako vam lahko VPN pridobi naslov IP v Argentini

VPN maskira vašo lokacijo s preusmeritvijo prometa prek oddaljenega strežnika. Vaš novi IP naslov temelji na izbranem strežniku. Ko se povežete s strežnikom v Argentini, dobite argentinski IP naslov in se prikažejo, kot da brskate po spletu znotraj države.

V nekaterih primerih bo dovolj le argentinski IP naslov dovolj za dostop do želene vsebine. Včasih je več kot to, toda najboljši VPN-ji bodo še vedno pokriti. In odklepanje spletnih mest z omejenim dostopom je le začetek tega, kar lahko storijo za vas.

VPN vas ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

A VPN vas ščiti pred kibernetsko kriminaliteto z šifriranje prometa in prikrivanje vaše identitete. Premium VPN-ji dodajo zaščito za sledenje in tako preprečijo, da bi ponudniki internetnih storitev in spletnih vohunov spremljali, kaj počnete v spletu.

Povezava s strežnikom v drugi državi z VPN omogoča tudi anonimnost obiti vladno cenzuro spletnih strani. Če prenesete hudournike, a VPN skriva vašo aktivnost od pravnih organov.

Obstajajo drugi načini za spreminjanje vašega naslova IP, vendar ne nudijo zaščite in zaščite zasebnosti zanesljivega VPN-ja. In samo pridobivanje argentinskega IP-ja morda ne bo dovolj za dostop do želene vsebine. Spodobno kot Netflix zazna in blokira IP brezplačnih proxy storitev.

Še huje, mnogi tako imenovani brezplačni VPN-ji zbirajo in prodajajo svoje podatke, medtem ko drugi gostijo nevarne oglase. Ne glede na to, ali prenašate oddaje za zabavo, spoznavate Gaucho kulturo ali raziskujete trge v Buenos Airesu, je vaša najboljša stava, da dobite svoj argentinski IP iz VPN, ki mu lahko zaupate.

Kaj iskati v VPN

 • Neomejena pasovna širina, tako da vam nikoli ni treba skrbeti za hitrostna zaustavitev ali zmanjšanje podatkov
 • Visoka hitrost, za hitro prenašanje in nemoteno pretakanje brez varovanja
 • Dostop do geografsko omejenih vsebin, vključno s spletnimi mesti, kot je US Netflix, ki blokirajo VPN
 • Pravilnik brez dnevnika, zato na spletu ne puščate nobenih odtisov
 • Dobra storitev za stranke, na primer 24/7 klepet v živo do tehnične podpore
 • Politika vračila ali brezplačno preskusno obdobje, tako da lahko preizkusite VPN, preden začnete

Najboljši VPN-ji za pridobitev argentinskega IP naslova

1. ExpressVPN

Skupna ocena: 4,9 - Najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili za Argentino

Ugodnosti ExpressVPN

Ne zamudite: s 49% popusta VPN & poskusite 30 dni tvegate BREZPLAČNO

ExpressVPN ima vse, kar potrebujete za VPN: 2000+ strežnikov v 94 državah (vključno z Argentino), strogo varnost, strogo politiko brez zapisov in strele-fast hitrosti. Vojaško šifriranje varuje vaše podatke, strežnik v Argentini pa lahko izberete z enim klikom.

ExpressVPN obide skoraj vsak geoblock, vključno z vsemi bloki na argentinski vsebini. Aplikacije na več platformi privzeto uporabljajo varen protokol OpenVPN. Če želite prilagoditi svoj VPN, lahko preprosto izberete druge možnosti protokola v aplikaciji.

ExpressVPN je s svojo kombinacijo zmogljivosti hitrosti in odklepanja priljubljena izbira za pretakanje vsebin po vsem svetu. Poskusite lahko brez tveganja 30 dni po zaslugi a garancija za vračilo denarja brez vprašanj.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled ExpressVPN.

Pridobite ExpressVPN zdaj!

2.NordVPN

Skupna ocena: 4,9 - Naša skupna # 1 VPN

Naprave NordVPN

POSEBNA PONUDBA: ZRAČITE VAŠ 70% POPUST za argentinski IP naslov z NordVPN ZDAJ!

NordVPN je svetovni vodja na področju varnosti omrežij, z močno šifriranjem in uporabniku prijazno politiko zasebnosti, ki zagotavlja popolno anonimnost v spletu. Omrežje vključuje več kot 5000 hitrih strežnikov v 62 državah, tudi 12 strežniških lokacij v Argentini.

Funkcija SmartPlay podjetja NordVPN omogoča pretakanje vsebin z omejenimi geo strani zelo preprosto. Dobili boste tudi Varnostni paket CyberSec, ki blokira te dražilne oglase na spletnih mestih za pretakanje in ščiti vašo napravo pred zlonamerno programsko opremo.

Ne preseneča, da uporabniki ocenjujejo NordVPN v vseh kategorijah. Če pa želite sami preveriti, kaj lahko naredi ta VPN, izkoristite to 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja za nove uporabnike.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled NordVPN

Pridobite NordVPN zdaj!

3. CyberGhost

Skupna ocena: 4,8 - Najboljša vrednost VPN / najboljši VPN za Mac / intuitivno oblikovan vmesnik za takojšnje pretakanje

cyberghost več naprav

SAMO za omejen čas - Zdaj vzemite 73% OFF CyberGhost!

CyberGhost prinaša veliko hitrosti, zato vam ne bo treba skrbeti zaradi pufranja ali zaostajanja, ko pretakate. Omrežje vključuje 3.000 strežnikov v 60 državah, tudi 10 strežnikov v Argentini. Stroga politika brez zapisov in vojaško šifriranje brskaj po zasebnosti.

Ti lahko hkrati povežite do 7 naprav samo z eno naročnino CyberGhost, tako da je odlična izbira za družine. Uporabniki imajo radi preprost uporabniški vmesnik, če pa imate težave, zagotavlja CyberGhost 24/7 podpora strankam v živo.

CyberGhost ponuja tudi eno najboljših garancij za vračilo denarja v poslu - lahko dobite vračilo v roku 45 dni po prijavi. Uporabniki mobilnih storitev lahko storitev preizkusijo tudi z 7-dnevno brezplačno preskušanje.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled CyberGhosta

Pridobite CyberGhost zdaj!

Nadaljnje branje

Najboljše ponudbe VPN & Kuponske kode - 100% zajamčeno

6 najboljših VPN-jev za Argentino - najhitrejši, najcenejši & Najbolj varen

6 najhitrejših VPN-jev za pretakanje in prenos filmov

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me