Kako deblokirati WhatsApp u Kini: LAKO 3-minutni vodič!

Možete li deblokirati WhatsApp u Kini? Da, definitivno možete!

Čak iako kineska vlada blokirala je WhatsApp od rujna 2017. godine, to je još uvijek moguće dobijte aplikaciju da u Kini neometano radi s VPN-om.

Da biste deblokirali WhatsApp u Kini, ne trebate samo VPN da biste promijenili svoju IP adresu. Zaista vam je potreban visoko šifriran i pouzdan VPN koji može probiti kroz kineski vatrozid i inspekciju dubinskih paketa (DPI).

Budimo jasni, ne mogu svi VPN-ovi zaobići Veliki kineski vatrozid (i definitivno ne slobodne). Zbog toga smo napravili opsežno istraživanje i napravili popis najboljih VPN-ova koji mogu 100% deblokirati WhatsApp u Kini.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje WhatsAppa u Kini

1. ExpressVPN

ekspresna slika dobavljača

 • Protuprovalno šifriranje i velike brzine
 • Nema trupaca i 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • 3000+ poslužitelja i izuzetne značajke

Nagrađivani ExpressVPN je definitivan izbor za deblokiranje WhatsAppa u Kini. Zasnovan na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN dominira nad VPN arenom sa svojom sposobnošću da nesmetano zaobiđe najteže filtre (čak i u Kini) pri velikim brzinama i najnaprednijim sigurnosnim mjerama. Zbog toga je moj izbor broj 1 za deblokiranje WhatsAppa u Kini.

Volio ih je milion korisnika, ExpressVPN pokazao se da uopće ne vodi evidenciju, čak ni kad je tursku vladu zaplijenila jedna od njegovih poslužitelja. Pored toga, on ima masivnu mrežu poslužitelja, uključujući servere na lokacijama oko Kine, kao što su Hong Kong, Japan, Južna Koreja, Tajvan, Pakistan, Indija i Vijetnam.

ExpressVPN je oklopljen enkripcije svjetske klase i učitavaju se napredne sigurnosne značajke koja može zaobići i najstrože geoblokove.

Na svojim poslužiteljima koristi prigušivanje prikriti VPN kôd kao uobičajeni mrežni promet, što ga čini nepristranim za radoznale oči i što je najvažnije, vašeg davatelja internetskih usluga (ISP). To znači da nitko ne zna da čak i koristite VPN, bez obzira na pristup WhatsApp-u.

Ima svoje vlastiti DNS na svakom poslužitelju, što znači da ExpressVPN obrađuje vaše DNS zahtjeve umjesto davatelja treće strane. Ovaj štiti vas od bilo kakvih DNS propuštanja što može otkriti kojim web lokacijama pokušavate pristupiti. ExpressVPN također štiti vas od curenja webRTC-a, koja može slučajno otkriti vašu IP adresu davatelju internetskih usluga.

ExpressVPN je vrlo jednostavan za instalaciju na svojim uređajima i možete ih koristiti na pet uređaja istovremeno. Ako koristite iPhone, najbolje je preuzmite ga izvan Kine. S druge strane, ako vam treba pomoć, možete se odmah obratiti njihovom timu za podršku putem live chat-a; dostupni su 24/7.

Ako je ExpressVPN previše skupo za vas, možete dobiti najbolje od njihovih 30-dnevna garancija povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Počnite koristiti WhatsApp s ExpressVPN-om

2. NordVPN

nordvpn

 • Preko 100 servera koji okružuju Kinu
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Šest istodobnih veza

Igra pametno je ono što NordVPN je sve o. Iako tvrtka sa sjedištem u Panami nema poslužitelje unutar same Kine, to ne znači da ne može deblokirati WhatsApp u Kini. NordVPN ima više od 100 poslužitelja u susjednim regijama uključujući Hong Kong, Japan, Južnu Koreju, Tajvan, Pakistan, Indiju i Vijetnam.

Na ovaj način, NordVPN ne samo da može izbjeći vladin sustav praćenja, nego također pruža stabilne performanse pri većim brzinama.

Što je više, NordVPN nudi zamagljeni poslužitelji, koji su posvećeni zaobilaženju kineskih ograničenja.

Sa nultim zapisnicima, vojnim šifriranjem i vrhunskim značajkama poput Double VPN-a, prekidača za prebacivanje, zaštite od curenja DNS-a i automatskom javnom WiFi zaštitom, deblokiranje i korištenje WhatsApp-a u Kini ne smatra značajnim.

Također dobivate korisničku podršku 24 sata dnevno. Također možete vidjeti što korisnici kažu o NordVPN-u, i ako vam se to još uvijek ne sviđa, svoj novac možete vratiti u roku od 30 dana.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Počnite koristiti WhatsApp s NordVPN-om

3. Surfshark

Surfshark uređaji

 • Način vrhunskog šifriranja i maskirnog načina
 • Automatski prekidač
 • Neograničene istodobne veze

Surfshark je preko 1041 poslužitelja širom svijeta, uključujući lokacije širom Kine kao što su Hong Kong i Singapur.

svoj maskirni način s vojnim šifriranjem skriva VPN kao i sav promet od vašeg davatelja internetskih usluga, tako da ste potpuno nevidljivi.

Također koristi a Značajka MultiHop što vam omogućava da se povežete s brojnim zemljama odjednom, pa je još teže pratiti svoju stvarnu lokaciju. Ova razina prekrivanja olakšava deblokiranje WhatsApp-a iz Kine, a to je samo jedan razlog zašto je tako popularan kod korisnika.

Surfshark-a DNS i IP zaštita od curenja, pored nje automatski prekidač, sprječava otkrivanje lokacije ili internetskog prometa, jamčeći vam anonimnost i sigurnost tijekom razmjene poruka prijateljima.

Tu je i stroga politika bez zapisa tako da ne trebate brinuti da li se bilo koji od vaših osobnih podataka ili mrežne aktivnosti sprema.

Surfshark možete čak i spojiti na an neograničen broj vaših uređaja da koristite WhatsApp gdje god se nalazili.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO GO, ITV Hub i još mnogo toga.

Podržava bujicu:

 • Da, bujica i dijeljenje P2P su dozvoljeni.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Chrome, Firefox, macOS, iOS, Anrdoid, Linux, Windows i Fire TV.

Počnite koristiti WhatsApp sa Surfsharkom

4. PrivateVPN

Kako deblokirati WhatsApp u Kini: LAKO 3-minutni vodič!

 • Poslužitelji u 56 zemalja, uključujući Hong Kong, Japan, Južnu Koreju, Vijetnam i Indiju
 • Nema zapisnika
 • Kina može zaobići Veliki vatrozid Kine s L2TP protokolom

Možda nije pružatelj VPN slavnih, ali temelji na Švedskoj PrivateVPN definitivno ima ono što je potrebno za deblokiranje WhatsAppa u Kini.

Koristi 2048-bitnu enkripciju s 256-AES (najviša razina enkripcije) da bi zaobišao bilo koja tvrdoglava ograničenja. Pored toga, podržano je više sigurnosnih protokola, uključujući OpenVPN, PPTP, L2TP, IKev2 i IPSec. Najviše se preporučuje L2TP kad u Kini. Pročitajte naša svjedočenja korisnika ovdje.

Sa svakom PrivateVPN pretplatom na koju se možete povezati šest uređaja istovremeno, plus to pruža namjenske aplikacije za većinu glavnih operativnih sustava. Drugim riječima, bilo da ga koristite na telefonu (iOS ili Android) ili računalu (Windows, Mac ili Linux), zasigurno ćete naći jednostavan način da osigurate sve svoje uređaje, a posebno kada pristupate WhatsApp-u na svom uređaju telefon.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Počnite koristiti WhatsApp s PrivateVPN

5. VyprVPN

Kako deblokirati WhatsApp u Kini: LAKO 3-minutni vodič!

 • 700 poslužitelja i do 5 istodobnih veza
 • Chameleon tehnologija za sve uređaje (osim iOS-a).
 • Možete ga kupiti u Kini

Jedna od najboljih stvari u vezi VyprVPN njihova je posvećenost pružanju čvrste i sigurne VPN usluge čak i u zloglasnim geo-blokiranim zemljama poput Kine.

Njihova popularna tehnologija Chameleon šifrira OpenVPN protokol, što otežava otkrivanje. To znači da lako možete deblokirajte WhatsApp u Kini bez muke.

Iako Chameleon ne radi na iOS uređajima, korisnici također mogu koristiti IKEv2, koji također funkcionira. Dakle, to znači da nećete imati problema s povezivanjem s WhatsApp-om.

VyprVPN se također ističe po posjedovanju i pokretanju vlastitih DNS poslužitelja. Drugim riječima, ne oslanjaju se na treće strane, maksimizirati razinu sigurnosti i čuvaju svoje podatke o prometu na svojim poslužiteljima. Oni također imaju oko 700 poslužitelja u bliskim lokacijama u Kini, kao što su Hong Kong, Japan, Južna Koreja, Tajvan, Pakistan, Indija, Singapur, Tajland i Vijetnam

Štoviše, nećete biti sami dok koristite VyprVPN u Kini, VyprVPN ima visoko responzivan tim za podršku uživo koji je dostupan 24/7.

Samo provjerite korisničko iskustvo s VyprVPN.

VyperVPN može deblokirati: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Podržava bujicu: 

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

VyperVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, usmjerivači, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Počnite koristiti WhatsApp s VyprVPN

6. Povjerenje.Zone

uređaji područja povjerenja

 • Preko 150 poslužitelja u 31 zemlji, uključujući Hong Kong, Indiju i Singapur
 • Korisničke aplikacije za iOS i Android među ostalim operativnim sustavima
 • Kineski vatrozid može zaobići vrata 443

Trust.Zone tim neprestano prilagođava svoju uslugu posebno za zaobilazeći kineski vatrozid kroz priključke 443, 33 ili 22.

Trust.Zone je jednostavan za korištenje i aplikacije koje se lako instaliraju i za iOS i Android uređaje što olakšava upotrebu WhatsAppa. Čak i ako ćete ga koristiti na više uređaja, Trust.Zone vam daje tri istodobne veze po pretplati.

Zabrinuti zbog privatnosti? Pa, nemojte, jer Trust.Zone ima vrlo stroga politika nezapisivanja da se osigura potpuna anonimnost vašeg internetskog identiteta. Više detalja o usluzi i korisničkim recenzijama možete provjeriti ovdje.

Počnite koristiti WhatsApp s Trust.Zone

Važno je koristiti VPN u Kini

Kina neće odustati od internetskog nadzora. Naprotiv, kineska vlada nastavlja čvršću zategnutost oko svačijeg prava na internetsku privatnost i slobodu. Kineski veliki vatrozid ne blokira samo aplikacije za razmjenu poruka poput WhatsAppa, već i platforme društvenih medija (Facebook, YouTube, Dropbox itd.) I tisuće web stranica.

Zbog ovog razloga, korištenje VPN-a u Kini važno je - ako nije presudno - za održavanje vaše privatnosti i slobode na Internetu. Ne možete pristupiti samo ograničenoj web stranici ili usluzi u Kini (testirajte svoju omiljenu web stranicu ovdje), ali možete biti sigurni da su vaši osobni podaci sigurni i zaštićeni od cyber prijetnji. Moja preporuka # 1 je ExpressVPN.

Jer na tržištu postoji bezbroj VPN-ova danas i puno vrhunskih pružatelja VPN-a prilično su skupi, uvijek možete ugrabiti najbolje VPN ponude i kuponi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me