Kako deblokirati Spotify v šoli ali kjer koli drugje – Easy Hack 2020


Plačevanje naročnine na Spotify je frustrirajoče, le če ugotovite, da je vaš dostop blokiran zaradi geo-omejitev. V nekaterih regijah Spotify sploh ni dostopen.

Tudi v vaši domovini boste morda ugotovili, da je Spotify blokiran v vaši lokalni šoli ali na delovnem mestu.

Dobra novica je, kako lahko dostopajte do Spotifyja kjerkoli že ste. VPN je rešitev za popolnost za popotnike in za domačine, ki želijo izkoristiti vse funkcije, ki jih ponuja Spotify.

Z uporaboNordVPNali drugih hitrih VPN-jev, boste lahko poslušali svojo najljubšo glasbo od kjer koli na svetu.

VPN delujejo tako, da maskirajo vaš IP naslov, tako da lahko zaobidete geo-omejitve. VPN-ji so preprost in varen način, da se izognete blokom vsebine.

V spodnjem razdelku, natančno vam bomo pokazali, kako lahko z VPN odklenete Spotify v šoli ali kjer koli drugje!

Kako poslušati: Hitri vodnik

  1. Izberite VPN s strežniki s sedežem v ZDA - NordVPN je naše najboljše priporočilo za deblokiranje Spotifyja, tako da lahko poslušate, kar želite, kadar želite.
  2. Prenesite VPN po svoji izbiri in namestite programsko opremo v svojo napravo.
  3. Povežite se z Ameriški strežnik.
  4. Vklopite aplikacijo Spotify in se prijavite. Zdaj lahko začnite pretakati svojo najljubšo glasbo!

Začnite pretakanje z NordVPN!

Zakaj potrebujete VPN, če želite odblokirati Spotify

Na lokalni ravni boste morda ugotovili, da vaša šola ali kraj dela onemogoča dostop do Spotifyja. Popotniki lahko tudi ugotovijo, da je Spotify v njihovi ciljni državi blokiran.

Uporabniki s sedežem v ZDA imajo popoln dostop do Spotifyjevega glasbenega kataloga, tako kot uporabniki v večini zahodnih držav. Če živite ali potujete zunaj ZDA ali Evrope, lahko uporabite VPN, če želite dostopati do storitve Spotifyja in vseh njegovih funkcij. Vse, kar morate storiti, je, da se povežete s strežnikom VPN v državi z dostopom do Spotifyja. Spotify je trenutno na voljo v tu naštetih državah.

Spotify lahko blokira dostop uporabnikom v določenih državah ali regijah. To je lahko posledica težav s pravicami intelektualne lastnine ali avtorskega prava.

Platforma Spotify blokira uporabnike v teh državah tako, da ugotovi, kateri naslovi IP se nahajajo znotraj geografskih meja države. Ko se IP naslov v državi, kjer je Spotify blokiran, skuša povezati s storitvijo, bo njihov dostop onemogočen. Avtor maskiranje vašega IP naslova z VPN, tem omejitvam se lahko izognete ne glede na vašo lokacijo.

Kakovostni VPN bo več kot preprosto omogočil, da zaobidete geo-omejitve. Ponujal bo tudi zmogljivo šifriranje za ohranjanje vaše spletne zasebnosti in varujte svoje osebne podatke pred hekerji in tretjimi osebami.

Priporočamo izbira VPN z neomejeno pasovno širino tako da boste imeli najkakovostnejšo izkušnjo pretakanja brez težav z medpomnjenjem ali nalaganjem.

Prepričajte se, da uporabljate VPN samo z močnimi varnostnimi funkcijami. To so naša glavna priporočila VPN za deblokiranje Spotifyja.

Zaključek

Z izbiro hitrega in varnega VPN boste lahko obšli geo-omejitve in dostopali do Spotifyja, ne glede na to, kje na svetu ste.

Ne veste, katero VPN želite izbrati za pretočno predvajanje glasbe iz Spotifyja? Priporočamo, da izberete NordVPN za neomejeno pasovno širino, močno šifriranje in dostop do ameriških strežnikov.

Ponudnik uvrstitev Naša ocena uporabniške ocene
Izbira urednika 5,0 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
2 4.9 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
3 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
4 4.8 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto
5 4.7 / 5
Preberi pregled
Izvedi več Začeti >> Obiščite spletno mesto

Nadaljnje branje

Želite prihraniti denar za svojo naslednjo naročnino VPN? Na tej strani poiščite ekskluzivne ponudbe, kupone in VPN ponudbe.

Zanimate, če želite izvedeti več o tem, zakaj morate uporabljati VPN? Ustvarili smo VPN vodnik z vsemi osnovami.

Iščete brezplačne storitve pretakanja? Oglejte si naš seznam možnosti brezplačnega pretakanja, za katere ni potrebna naročnina.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me