Како да трајно избришете свој Тиндер рачун – Ажурирање 2020


Ако сте један од милиона Тиндер корисника који желе да направе утакмицу, прочитајте даље како бисте сазнали више о томе Тиндер-ови безбедносни и приватни проблеми. Ако се ова питања тичу, овај чланак ће вам такође показати како то трајно избришите свој Тиндер налог.

Прво што треба узети у обзир је то Тиндер прикупља пуно више ваших информација него што бисте можда очекивали (више о томе у одељку Преузимање података о Тиндеру). Ове информације су навикле представи вам циљане огласе и може се користити на било који други начин који Тиндер може изабрати, укључујући продају на треће стране.

у наставку, тек 2018. године Тиндер је почео да шифрира њихове слике. Утврђено је да су се све фотографије с корисничких телефона пренијеле преко ХТТП-а (тј. Без енкрипције), што је и значило то свако ко користи исту мрежу могао би им приступити.

Поред тога, док су потезе шифрирања, подударања и поруке шифрирани, хакери би и даље могли да одреде активност корисника. То је зато што су акције превлачења удесно, превлачења улево и проналажења подударања све имале различите количине података, тако да хакер ће моћи да каже које акције је предузео корисник.

Тиндер је реаговао убрзо након што су се појавила ова питања и обећао да су разрешени. Али поставља се питање хоће ли у будућности бити више сигурносних питања.

Деактивација вс брисање: шта требате знати

Тиндер има могућности привременог деактивације или трајног брисања налога. Када ти привремено зауставите свој налог, функција Откривање је онемогућена, што значи да Ваша профилна картица биће скривена од било кога ко провлачи кроз Тиндер. Међутим, иако је ваш налог паузиран, и даље ћете моћи да шаљете поруке на ваше постојеће подударности.

Ако избришете свој рачун, биће избрисани и сви ваши подударања и поруке, и све остале информације повезане са вашим налогом. Ако се касније предомислите, мораћете да отворите нови налог.

Отказивање претплате на Тиндер Голд или Тиндер Плус

Брисањем рачуна не отказује се аутоматски претплата на Тиндер Плус или Голд. До откажите претплату потребно је да одете у иОС Апп Сторе или на Гоогле Плаи продавницу. Ако користите иОС, мораћете да поднесете захтев за повраћај новца са Аппле подршком. Андроид корисници ће морати да пошаљу Тиндер тиму за помоћ на хелп@готиндер.цом.

Корак по корак: Како избрисати свој Тиндер рачун

Можете избришите свој Тиндер налог путем мобилне апликације или преко веб прегледача, следећи ова једноставна упутства:

 1. Пријавите се на свој Тиндер налог у апликацији или вашем веб прегледачу.
 2. Кликните на икону профила и изаберите „Подешавања(Икона зупчаника). Трајно брисање Тиндер - поставке
 3. Померите се доле на дну странице и одаберите „Обришите налог'. Трајно брисање Тиндер-а - Избриши налог
 4. Имате могућност паузирања налога или брисања. Изаберите „Обриши мој профил'. Трајно брисање Тиндер-а - Паузирање рачунара
 5. Питаће вас да ли сте сигурни да желите да избришете свој Тиндер налог и од вас ће се тражити да наведете разлог за то. Изаберите разлог одласка. Трајно брисање шатора - разлог за одлазак
 6. Бићете подсећени да ово радња се не може поништити. Изаберите „Обриши мој профил'. Трајно брисање Тиндер-а - Јесте ли сигурни
 7. Успешно сте успели трајно избрисали свој Тиндер налог и може да избрише апликацију.

Преузимање података о Тиндеру

Тиндер чува ваше податке три месеца, да се потенцијално користи у рекламне сврхе или се дели са трећим лицима. Дакле, ти можда желите да знате које податке је Тиндер прикупио од вас пре него што обришете свој налог, јер више нећете имати шансе када га нестане. Да бисте преузели своје податке:

  1. Идите на Тиндер'сПреузми моје податкеПреко веб прегледача.
  2. Пријавите се ваш Тиндер рачун.
  3. Наведите адресу е-поште на којој желите да се пошаље веза до ваших података.
  4. Тиндер није специфичан колико ће времена требати да дође до ваше везе (2-4 дана), дакле редовно провјеравајте свој рачун јер ће исти истицати у року од 24 сата. Кликните везу да бисте преузели своје податке. Своје податке можете отворити помоћу ЈСОН уређивача или отварањем хтмл датотеке.

Тиндер тврди да су сви подаци које добијете путем алата „Преузми моје податке“ већином доступни преко апликације. Међутим, ан чланак у новинама Гуардиан откривена у 2017. години колико је осетљивих података Тиндер прикупљао, које су укључивале Фацебоок-ове „лајкове“, линкове до Инстаграм фотографија, образовање и локацију сваког интернетског разговора са сваком утакмицом.

Други начини заштите података на мрежи

Један од најједноставнијих, али најефикаснијих начина за заштиту података на мрежи и путем апликација је избор и одржавање сигурних лозинки. То је лоша идеја да се иста лозинка користи за више мрежних налога.

Да бисте сачували лозинку, користите двофакторна аутентификација где је то могуће, мењајте лозинке редовно и креирајте дуге лозинке као што је сваком лику додато теже ће бити пукнути. Ако желите да креирате снажне и сигурне лозинке за ваше мрежне налоге, ми имати алат то ће вам помоћи да их генеришете.

Можете отићи корак даље да заштитите своје лозинке помоћу а сигуран лозинка менаџер, који ће пратити ваше лозинке у шифрована база података. Ваше лозинке ће се тада аутоматски попуњавати када вам буду потребне. Многи веб прегледачи имају уграђене управитеље лозинки, али они могу бити рањивији на безбедносне ризике од програма трећих страна.

Додатна литература

Ако желите да наставите са коришћењем веб локација и апликација за проналажење података, можете да осигурате све осетљиве податке користећи ВПН. Ваши подаци ће бити шифровани од хакера, чак и када се користи јавна ви-фи мрежа.

Погледајте најбрже ВПН-ове тако да никада не морате пропустити утакмицу.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me