Как се запознах с майка ти е в Netflix! Ето как да гледате през 2020 г.


HIMYM може да бъде завършен за добро, но това не е необходимо да ви попречи да се наслаждавате на приключенията на Тед и неговите приятели отново (или да се гмуркате и да бингирате за първи път)!

Добрата новина е това можете да гледате как се запознах с майка ви в Netflix. Лошата новина е, че е достъпна само за зрители във Великобритания и Канада.

Искате ли да гледате HIMYM от някъде другаде? Всичко от което се нуждаеш е VPN, достатъчно силен, за да заобиколи геоблоковете на Netflix. Тъй като VPN ви позволява да пренасочвате географското си местоположение, това може да ви помогне излъжете Netflix да мисли, че гледате от друг регион.

Как да гледате как се запознах с майка ви в Netflix: Бързо ръководство

 • Абонирайте се за a VPN, който може да деблокира Netflix и това има сървъри във Великобритания или Канада. NordVPN е наш фаворит.
 • Изтеглете и инсталирайте приложението на VPN за вашето устройство.
 • Свържете се със сървър в Великобритания или Канада.
 • Регистрирайте се или влезте в Netflix и започнете да стриймирате. Самостоятелно пет!

Започнете да предавате как се запознах с майка ви сега!

Защо имате нужда от VPN, за да гледате как се запознах с майка ви

Netflix трябва да блокира част от съдържанието си с цел спазване на международните закони за авторското право. То използва вашия IP адрес, за да открие вашето местоположение и ще ви попречи да гледате съдържание, което не е позволено да се показва във вашата страна.

Единственият начин да заобиколите тези гео ограничения е да използвайте VPN, за да подправите местоположението си.

VPN работи, като пренасочва вашия онлайн трафик през един от неговите собствени сървъри. Когато се свържете с Netflix чрез VPN, сайтът за стрийминг ще вижте IP адреса и местоположението на VPN сървъра вместо реалната ви информация.

В този случай, ако се свържете с VPN сървър във Великобритания или Канада, Netflix ще сметне, че сте със седалище в тази държава, и ще ви свърже с Netflix там. Ще можете да го направите поток HIMYM веднага.

Ще трябва да намерите VPN, способен да деблокира Netflix. Сайтът за стрийминг използва силен анти-VPN софтуер към черен списък VPN сървъри. Само а VPN с постоянно актуализирана мрежа ще бъде в състояние да избегне напълно черния списък.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Освен че ви помага да деблокирате гео ограничено съдържание, VPN ви предоставя a напълно безопасен и личен начин за сърфиране в интернет.

Каквото и да правите онлайн, винаги сте уязвими за проследяване. Фирми регистрирайте своето онлайн поведение да ви продават продукти чрез целенасочена реклама. Вашият собствен доставчик на интернет услуги може следете връзката си; ако открият тежка за данни активност като поточно или торент, те могат дори дросете вашата честотна лента.

Когато използвате VPN, трети страни не могат да ви следят и проследяват.

VPN трафикът е изцяло криптиран, понякога дори с двойно криптиране, за да предотвратите въобще някой да разбере, че използвате VPN. Всичко, което правите онлайн, докато използвате VPN, ще бъде изцяло частни и непроследими.

Трите най-добри VPN за гледане как се запознах с майка ви

1. NordVPN

NordVPN устройства

NordVPN е нашата най-високо оценена VPN за стрийминг на Netflix. Неговата уникална комбинация от оптимизирани за потоци сървъри и SmartPlay DNS технология прави гледането на HIMYM лесно. Просто кликнете върху държавата, към която искате да се свържете и NordVPN ще автоматично изберете най-добрия сървър за Netflix.

Постоянно актуализирана мрежа от 5 700+ сървъра в 60 държави означава, че NordVPN може да отблокира Netflix бързо и лесно, докато светкавични скорости ще предотврати досадното буфериране.

Съвременни функции за сигурност като криптиране с военен клас, политика без регистрация и технология за блокиране на зловреден софтуер CyberSec ще запази поверителността ви.

Можете дори да изпробвате възможностите на NordVPN без риск, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Поток как се запознах с майка ви с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Няма нищо по-досадно от това да се опитате да гледате любимото си предаване, само трябва да прекарате през буфериране и дълги времена за зареждане. ExpressVPN слага край на всичко това: установихме, че е така най-бързият VPN от всички услуги, които тествахме.

Огромната мрежа от ExpressVPN от 3 000+ сървъра в 94 страни означава, че всеки регион на Netflix е обхванат - включително Канада и Великобритания. VPN има отлични деблокиращи способности и много възможности за персонализиране, така че можете да го оптимизирате за стрийминг.

За сигурността се грижи от 256-битово криптиране AES, а убийте превключвател, DNS и IP защита срещу теч, и a политика за без регистрация с технологията TrustedServer. Нищо чудно, че този VPN е толкова популярен сред реалните потребители. Вижте защо за себе си с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Поток как се запознах с майка ви с ExpressVPN!

3. Surfshark

Устройства за сърфиране

Ако просто искате евтин VPN, който ще ви позволи да гледате как се запознах с майка ви, изберете Surfshark - и не се заблуждавайте от неговите ниски цени. Това е бърз, лесен за използване и надежден VPN който може да се похвали с много функции.

Мрежата на Surfshark е по-малка от другите услуги, но все още е способен да деблокира Netflix. Скоростите са добри достатъчно, за да избегнете досадното изоставане и ще се радвате неограничени връзки с устройства под един профил.

Няма да се налага да правите компромиси със сигурността за цена: Surfshark има частен DNS на всеки сървър, както и превключвател за убийство, защита от течове на DNS и политика без регистрация. Софтуерът CleanWeb ще се погрижи за всеки злонамерен софтуер, реклами, тракери или опити за фишинг. Вижте какво мислят истинските клиенти на Surfshark или го изпробвайте сега с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Поток как се запознах с майка ви със сърфшарк!

Обобщение и допълнително четене

Когато става въпрос за заобикаляне на гео-ограниченията и деблокиране на Netflix, точният VPN може да бъде оставен ... изчакайте го ... млеко! Запознахте ли се още с NordVPN?

Ако искате да продължите напред и да се абонирате за любимия ни VPN, можете да получите 70% отстъпка с този NordVPN хак за отстъпки.

Искате да се огледате? Можете да се насладите на пари от всички VPN по ваш избор с нашето предаване на най-добрите VPN оферти и кодове на купони.

За да знаете повече за това как да гледате HIMYM, вижте пълното ни ръководство за деблокиране на Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me