Как да заявите своя безплатен пробен период на Surfshark – актуализиран за 2020 г.


Surfshark е един от по-новите VPN за абонамент, но се получава прилични отзиви от своите потребители, благодарение на него страхотни функции и лекота на използване. Въпреки това, преди да се заключите в 12-месечен план, е разумно да определите дали Surfshark има това, което ви трябва в VPN.

Ние намерихме лесен начин да получите 30-дневен Surfshark безплатен пробен период. Това ще ви даде достатъчно време да експериментирате с VPN и да видите дали той е този за вас.

Безплатна пробна версия на Surfshark: Преглед

Устройства за сърфиране

Преди да продължим по-нататък, трябва да кажем това Surfshark не предлага безплатна пробна версия в традиционния смисъл.

Вместо това Surfshark предлага a безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да получите пълно възстановяване в рамките на първите си 30 дни от използването, дори ако сте 100% удовлетворени. По-дълъг от стандартния 7-дневен безплатен пробен период, имате пълен месец, за да се захванете с функциите и интерфейса, така че наистина можете да определите дали това е правилният VPN за вас.

Стига да не нарушите Общите условия на Surfshark, получаването на възстановяването ви е наистина просто. Просто изпратете имейл до техния отдел за поддръжка с искане за възстановяване на средства в рамките на 30-дневния пробен период. Времето, необходимо за получаване на вашето възстановяване, зависи от избрания от вас начин на плащане и от скоростта на вашата лична банка. Surfshark предлагат чат на живо поддръжка на клиенти 24/7 ако се нуждаете от допълнителни отговори.

С 30-дневния пробен период не получавате напоена версия на VPN. Ти имаш достъп до премиум версията и всички функции, които идват с него. Това означава, че можете насладете се на бързи скорости на 1041+ сървъри, стриктна политика без регистрация, усъвършенствани протоколи за сигурност и без реклами, проследяващи или злонамерен софтуер, да назовем само няколко. Това е всичко чрез интуитивен, лесен за навигация интерфейс, който можете използване на неограничени устройства.

Ако искате да знаете повече за новия VPN в града и неговата производителност, бързина, сигурност, мобилни приложения и други, разгледайте нашите задълбочен преглед на Surfshark.

Започнете безплатната пробна версия на Surfshark!

Безплатна пробна версия на Surfshark: Ръководство за бърза настройка

Супер просто е да се регистрирате за Surfshark и да получите 30-дневния си пробен период за връщане на пари. Ето какво трябва да направите:

  1. Отворете страницата за безплатни VPN на Surfshark за VPN.
    Как да заявите своя безплатен пробен период на Surfshark - актуализиран за 2020 г.
  2. Кликнете върху червеното „Стартирайте БЕЗПЛАТНА пробна версияИ се регистрирайте за акаунт. Изберете план - вашите възможности са 24 месеца, 12 месеца или един месец, но наистина няма значение кой абонамент използвате, тъй като ще получите възстановяване след 30 дни.Безплатен пробен бутон Surfshark
  3. Въведете своя имейл адрес и изберете избрания от вас начин на плащане. Приетите форми на плащане включват кредитна карта, PayPal, Google Pay, някои видове криптовалута и Alipay.Опции за безплатен пробен период на Surfshark
  4. Насладете се на своите 30 дни заобикаляйки гео ограниченията, стриймиране на любимите ви предавания с висока скорост и сърфиране в интернет в знанието, че вашите данни са безопасни от хакери.

Безплатна пробна версия на Surfshark: Какво следва?

След като се регистрирате, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите софтуера си и да се насладите на страхотните функции на Surfshark на толкова устройства, колкото искате.

Преди да изтече 30-дневната пробна версия, предотвратете автоматично подновяване на плащането, като се свържете с екипа им за обслужване на клиенти (или по имейл или чрез 24/7 чата на живо) и заявете възстановяване на сумата и закриването на акаунта ви. От вас зависи изцяло, ако решите да продължите с абонамент за Surfshark в бъдеще, но защо да не опитате още няколко безплатни VPN изпитания, като например с ExpressVPN.

Започнете безплатната пробна версия на Surfshark!

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me