Как да се свържете с VPN на Android в 5 лесни стъпки [+ ВИДЕО]


Вашият телефон съхранява много чувствителна информация за вас.

От снимки на брънч до вашето физическо местоположение и данни за онлайн банкиране, хакери и шпиони могат да научат много за вас, когато не защитавате данните си.

Използването на надеждни приложения и добър антивирус е чудесен начин да започнете. Но единственият начин да запазите личната си информация частна е да инсталирате висококачествен VPN на телефона си.

VPN кодират вашите данни, което го прави напълно нечетлив за хакери, тракери и шпиони. Те също маскирайте вашия IP адрес за да изглежда, че разглеждате от друго място. Това е полезно, ако трябва байпас цензура или геоблоки.

Повечето първокласни доставчици на VPN предлагат приложения за Android, но инсталирането на приложенията може да бъде обезсърчителен процес. Ето защо нашите експерти създадоха лесно, стъпка по стъпка ръководство за инсталиране на най-добрите VPN мрежи на вашия Android.

Защо имам нужда от VPN на моя телефон?
Как да инсталирате VPN на Android
Как да се свържете към съществуваща VPN мрежа на Android
Най-добрите VPN за Android
резюме

Защо имам нужда от VPN на моя телефон?

VPN кодират всички данни, които пътуват във вашата мрежа. Това предотвратява хакерите и шпионите да откраднат личната ви информация защото те не могат да разбият това криптиране, за да прочетат вашите данни.

То също ще спрете подъл уебсайт, който проследява вашата активност при сърфиране и създаване на насочени реклами от вашата история. Ако живеете в страна, в която интернет надзорът и цензурата са разпространени, VPN също ще ви помогне да получите достъп до блокирано съдържание анонимно.

И дори и вашият интернет да не е цензуриран, ще можете да го направите използвайте вашата VPN, за да гледате гео-ограничено съдържание, като Netflix US и Хулу.

Някои работни места дори използват VPN за създаване на сигурен начин за служителите да се свързват с тяхната мрежа. Ако ти си използване на VPN за бизнес цели, не се тревожете - ние ви покрихме. По-долу ще ви покажем как да се свържете със съществуваща VPN мрежа на вашия телефон с Android.

Научете повече за защитата на вашата киберсигурност с нашето цялостно ръководство за начинаещи.

Как да инсталирате VPN на Android

Инсталирането на VPN на вашия телефон е най-добрият начин да защитите вашата лична информация. Повечето доставчици предлагат леки приложения, които не използват много данни за изтегляне. Всъщност можете дори използвайте някои VPN, за да наблюдавате вашата употреба ако сте с ограничен план за данни с вашия мобилен оператор.

В това ръководство ви показваме как да инсталирате NordVPN на телефона си. Но можете да използвате същите стъпки, за да инсталирате почти всяко VPN приложение.

Препоръчваме NordVPNзащото е а доставчик на висока сигурност с бързи връзки и глобална мрежа от сървъри. Това е лесно за използване и лекото приложение няма да забави телефона ви, докато работи на заден план.

1. Отворете Play Store на телефона си и търсене на NordVPN.

Как да се свържете с VPN на Android в 5 лесни стъпки [+ ВИДЕО]

2. Кликнете върху инсталиране и изчакайте да изтеглите.

Как да се свържете с VPN на Android в 5 лесни стъпки [+ ВИДЕО]

3. Отворете страницата на менюто на вашия телефон и намерете NordVPN в списъка с инсталирани приложения. Кликнете върху него, за да го отворите.

Как да се свържете с VPN на Android в 5 лесни стъпки [+ ВИДЕО]
4. Кликнете за вход и въведете вашите идентификационни данни, или кликнете за регистрация за да създадете нов акаунт.

Как да се свържете с VPN на Android в 5 лесни стъпки [+ ВИДЕО]

5. След като влезете, можете щракнете върху „бързо свързване“, за да се свържете с най-добрия сървър за вашия регион. Или плъзнете полето за бързо свързване нагоре и щракнете върху търсене, за да намерите конкретно местоположение на сървъра. (Ако искате да деблокирате геоблокирано съдържание, ще трябва да се свържете със сървър в страна, в която то вече е достъпно.)

Как да се свържете с VPN на Android в 5 лесни стъпки [+ ВИДЕО]Поздравления, телефонът ви вече е защитен!

Как да се свържете към съществуваща VPN мрежа

Ако работното ви място използва VPN за вход в мрежата си, не се отчайвайте! Освен това е лесно да се свържете към съществуваща VPN мрежа с Android.

Всичко, което трябва да направите, е да попитате вашия мрежов администратор за Име, тип, адрес на сървъра и вашите данни за вход на VPN мрежа.

1. Отворете настройките на телефона си и докоснете Безжичен & мрежи.

2. Изберете VPN и щракнете Добавете VPN профил.

3. Дnter информация на VPN мрежата както ви е предоставено от вашия мрежов администратор, след това натиснете запазване.

4. На следващия екран докоснете името на току-що създадения VPN профил.

5. Въведете вашите идентификационни данни за вход и натиснете свързване. Готови сте!

Най-добрите VPN за Android

Доставчик на ранг Нашата оценка Потребителска оценка
Избор на редакторите 5.0 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
2 4.9 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
3 4.8 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
4 4.8 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
5 4.7 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта

резюме

VPN е най-лесният начин да защитите вашата лична информация когато използвате телефона си. Ще стане криптирайте вашите данни и маскирайте местоположението си за да не попадне в ръцете на хакери, тракери и шпиони.

Това също ще спрете насочените реклами и да те пусна заобикалят цензурата и геоблоковете.

Препоръчваме NordVPNза Android заради мощните си функции за защита и лесни за използване приложения. NordVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да го тествате на вашия Android без риск.

Допълнителна информация

Искате да спестите част от трудно спечелените пари? Нашите експерти, спестяващи бюджет, съставиха списък с най-добрите VPN сделки в момента.

Ако искате да изпробвате някои VPN, преди да решите, ето списък на най-добрите VPN мрежи с безплатни изпитания.

Имате устройство на Apple, което трябва да защитите? Вижте 10-те най-добри VPN за iOS.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me