Как да получите Перу IP адрес отвсякъде през 2020 г. [+ ВИДЕО]


Ако искате да гледате Latina Television или да получите достъп до портала на банката си в Перу, докато сте извън страната, най-добрият начин да го направите е с виртуална частна мрежа (VPN). Правилният VPN ще ви даде незабавно IP адрес в Перу.

Паровите сайтове, сайтовете за новини и социалните мрежи преглеждат вашия IP адрес, за да разберат къде се намирате. Ако вашият IP адрес казва, че не сте в Перу, може да ви бъде отказан достъп до любимите ви сайтове или да бъдете заключени извън онлайн услугите.

Проблемът лесно се отстранява с a VPN със сървъри в Перу. Прочетете, за да разберете как е направено.

Бързо ръководство: Как да получите Перу IP адрес с VPN

 1. Изберете VPN с поне един сървър в Перу. ExpressVPN е нашият препоръчан доставчик за Перу IP адрес.
 2. Изтеглете софтуера за VPN и го инсталирайте на вашето устройство.
 3. Стартирайте софтуера и се свържете със сървър в Перу.
 4. Използвайте нашия инструмент, за да проверите новия си IP адрес.

Съдържание

 • Как VPN може да ви получи Перу IP адрес
 • Какво друго може да направи VPN за вас? Онлайн безопасност и глобален достъп за стрийминг!
 • Как да изберем най-добрия VPN за вас - какво да търсите
 • Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес в Перу

Как VPN може да ви получи Перу IP адрес

VPN работи, като пренасочва вашия интернет трафик през един от сървърите му. Премиум VPN доставчиците ви дават достъп до голяма мрежа от сървъри по целия свят.

Ако се свържете със сървър в Перу, вашият трафик ще бъде пренасочен през този сървър, преди да бъде изпратен някъде другаде. Този процес дава на вашия трафик нов IP адрес в Перу, процес, наречен VPN тунелиране.

Просто така, на всеки посетен от вас уебсайт ще се покаже, че всъщност сте в Перу. Гео ограниченията, които преди това блокираха или ограничаваха достъпа ви, ще изчезнат - АКО използвате VPN, на който можете да се доверите.

А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко

Когато посещавате уебсайт, влизате в стрийминг платформа или просто използвате Google, споделяте информация за себе си и къде се намирате.

от използвайки вашата VPN за да промените вашия IP адрес, можете да заобиколите geoblocks които ограничават съдържанието до потребителите на определено място. Това означава, че можете да гледате предавания като Амор де Фамилия, дори когато не сте в Перу.

Безплатните IP превключватели като прокси сървъри не са голям избор за стрийминг, тъй като са склонни да предлагат бавни скорости. Безплатните услуги също използват по-малко защитено криптиране, хост реклами или дори продайте личната си информация на трети лица.

Силните функции за защита и криптиране, предлагани от първоначалните VPN мрежи ще ви позволят да сърфирате в интернет анонимно. Тези VPN спират проследяващите и рекламодателите да събират вашите данни и ви пазят в безопасност, докато сте в торент.

Висококачественият VPN със сървъри в Перу ще отключи не само телевизия Latina, телевизия Перу и вашите перуански финансови сметки, но и блокирано съдържание по целия свят като НАС Нетфликс, на Би Би Си iPlayer, и още.

Какво да търсите в VPN

 • Сървъри в Перу: Ще ви трябва поне един, за да получите Перу IP адрес.
 • Политика без регистрация:Премиум VPN със строга политика за поверителност няма да записва идентифицираща информация за вас.
 • AES криптиране: Уверете се, че вашият доставчик на VPN използва Advanced Encryption Standard (AES). Това е най-добрият избор за запазване на личната ви информация.
 • Високи скорости: VPN с бързи сървъри е задължително, ако искате да предавате филми или гледате видео без постоянно буфериране или забавяне.
 • Страхотен приложения: Потърсете VPN, който предлага удобни за потребителя приложения, които ще работят на всички ваши устройства и ще ви позволят бързо и лесно да сменяте сървърите.

Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес в Перу

1. ExpressVPN

Обща оценка: 4.9 - Най-бързият VPN, който тествахме за Перу

ExpressVPN устройства

Не го пропускайте: Вземете 49% отстъпка от VPN №1 & опитайте го за 30 дни без риск

ExpressVPN се радва на заслужена репутация на ултра бързи сървъри, които могат да заобиколят geoblocks с лекота. Той има едно специално местоположение на сървъра в Перу, с много сървъри и IP адреси за избор.

ExpressVPN ръководи индустрията по отношение на сигурността. То не съхранява регистрационни файлове и използва криптиране AES с военен клас. Новите потребители могат да се регистрират с спокойствието на 30-дневен, не-въпроси задавани, гарантирано връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Вземете ExpressVPN сега

2. HMA

Обща оценка: 4.6 - Най-голямата сървърна мрежа в целия свят

устройство за hidemyass

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: ОСТАВЕТЕ ВАШИТЕ 75% ОТСТЪПКА, за да получите Перу IP адрес с HMA СЕГА!

HMA предлага най-голямата сървърна мрежа от всички VPN, които преглеждаме и препоръчваме. Той предлага две сървърни локации в Перу и въз основа на потребителските отзиви те са бързи и отключват географски ограничени сайтове и съдържание с лекота.

Използва HMA криптиране AES с военен клас и предлага родните приложения за всички основни платформи. Той запазва известна информация за връзка, но политиката за поверителност на фирмата дава яснота, че данните се съхраняват само за диагностични цели и не се регистрира никаква активност на потребителя.

Можете да изпробвате HMA под 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на HMA

HMA може да деблокира: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 •  Торенти обезсърчени.

HMA работи на тези устройства:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, рутери.

Вземете HMA сега

3. Иваци VPN

Обща оценка: 4.2 - VPN с най-добра стойност за IP адрес в Перу

ivacy-устройства

За ограничено време САМО - Вземете до 83% ОТСТЪПКА Иваци СЕГА!

Ivacy VPN е солиден избор, ако искате комбинация от скорост и сигурност. Той предлага едно специално местоположение на сървъра в Перу, с няколко IP адреса за избор. Ivacy на сървърите са бързи и могат да отблокират Netflix и BBC iPlayer.

Те също са конфигурирани за P2P и торент, което прави Ivacy VPN потребител предпочитан за изтегляне на големи файлове.

Ivacy VPN използва силно 256-битово AES криптиране и приложенията предлагат функции за сигурност на топчечки като превключвател за убийство. Един абонамент защитава пет устройства едновременно. Можете да се регистрирате за месец с спокойствието на 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на Иваци VPN.

Вземете Ivacy VPN сега

Допълнителна информация

5-те най-добри VPN мрежи без регистрация - най-сигурните, най-евтините и най-бързите услуги

Най-бързите VPN за 2020 г. (според нашите вътрешни тестове)

Купонни кодове за най-добра сделка на вашия VPN - 100% гарантирана

Как да заобиколите VPN блокове и поточно нещо

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me