Как да получите IP адрес на Парагвай отвсякъде през 2020 г. [+ ВИДЕО]


Ако сте имали проблеми с гледането на Парагвайска телевизия извън страната, може би сте се сблъскали с геоблок, който отказа ви достъп поради местоположението ви.

Geoblocks погледнете вашия IP адрес, за да разберете къде се намирате. Порталите на банките ги използват, стрийминг сайтовете ги използват и дори социалните мрежи ги използват. ако вашият IP казва, че не сте в Парагвай, може да ви бъде отказан достъп до любимите ви сайтове и услуги.

Лесно е да се поправи проблем с VPN, стига VPN да предлага парагвайски сървъри - които, за съжаление, повечето от тях нямат. Изкопахме дълбоко, за да намерим два отлични VPN доставчика с висок клас сигурност и сървъри в Парагвай. Прочетете, за да разберете повече.

Бързо ръководство: Как да получите IP адрес в Парагвай с VPN

 1. Изберете VPN с поне един сървър в Парагвай. Препоръчваме HMA за IP адрес в Парагвай.
 2. Изтеглете софтуера и го инсталирайте на вашето устройство.
 3. Стартирайте софтуера и се свържете със сървър в Парагвай.
 4. Използвайте нашия инструмент, за да проверите новия си IP адрес.

Вземете IP адрес на Парагвай сега!

Съдържание

 • Как VPN може да ви получи IP адрес в Парагвай
 • Какво друго може да направи VPN за вас? Онлайн сигурност и стрийминг в световен мащаб
 • Как да изберем най-добрия и безопасен VPN - функции, от които се нуждаете
 • Най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Парагвай

Как VPN може да ви получи IP адрес в Парагвай

VPN пренасочва вашия интернет трафик през един от частните сървъри в мрежата. VPN доставчиците с големи сървърни мрежи ви дават много места за избор от целия свят.

Ако се свържете със сървър в Парагвай, вашият трафик ще пътува през този сървър, преди да бъде изпратен някъде другаде. Този процес ви дава нов IP адрес в Парагвай това ще подмами уебсайтовете да мислят, че всъщност сте в страната.

А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко

Когато получите новия си IP адрес на Парагвай от VPN, сearch двигатели, новинарски сайтове, социални мрежи и стрийминг сайтове ще ви даде достъп до съдържание, обикновено обикновено достъпно само за потребители в страната.

Въпреки това може да бъде трудно да намерите доставчици на VPN със сървъри в Парагвай. Добрата новина е, че малкото услуги с парагвайски сървъри включват две високо оценени, сигурни VPN доставчици, на които можете да се доверите.

С тези високо оценени VPN ще можете да гледате geoblocked съдържание от цял ​​свят. Това включва известни сложни стрийминг сайтове като US Netflix.

Безплатни IP превключватели - прокси сървъри и така наречените безплатни VPNS - също могат да променят вашия IP адрес, но те често създават толкова проблеми, колкото решават. Първо, те са бавни и лесни за разпознаване от уебсайтове, които екранизират VPN, така че те не работят добре за поточно съдържание на geoblocked.

Второ, безплатни услуги често хоствайте реклами или дори продавате вашата информация. Те също така използват по-слабо криптиране от VPN от висок клас, оставяйки вашите данни уязвими за хакване и шпиониране.

Premium VPN ви предоставят контрол над вашия онлайн свят. Те спират рекламодателите, вашия интернет доставчик и държавните органи да събират информация за вас и ви позволяват да променяте видимото си местоположение безопасно, бързо и толкова често, колкото е необходимо.

Какво да търсите в VPN

 • Сървъри в Парагвай: Поне един сървър в Парагвай е задължителен за IP адрес на Парагвай.
 • Приложения с разширени функции: Потърсете ключ за убийство, защита от течове на DNS и поддръжка на различни платформи.
 • Високи скорости: Потърсете VPN с бързи сървъри, ако искате да предавате филми без да изоставате изоставането и буферирането.
 • Защита на поверителността: Потърсете VPN с политика за поверителност, която обещава да не регистрирате личните си данни или историята на сърфиране.
 • Силна технология за криптиране: Уверете се, че вашият доставчик на VPN използва Advanced Standard Encryption Standard (AES).

Най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Парагвай

1. HMA

Обща оценка: 4.6 - Най-голямата мрежа в света и най-добрата VPN за Парагвай

устройство за hidemyass

Не го пропускайте: Спестете 75% от абонамента си, когато се регистрирате сега

HMA предлага най-голямата сървърна мрежа от всички VPN, които препоръчваме, включително два сървъра и шест IP адреса в Парагвай. Сървърите са оптимизирани за P2P и стрийминг, така че HMA е идеален избор за торент или гледане на съдържание онлайн.

Използва HMA криптиране AES с военен клас и може да бъде инсталиран на вашия рутер, така че можете да заобиколите geoblocks и на вашия смарт телевизор. Можете да изпробвате HMA под 30-дневна гаранция за връщане на парите. Бързо ще разберете защо получава толкова страхотни потребителски отзиви.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на HMA.

Вземете HMA сега

2. PureVPN

Обща оценка: 4.1 - Най-добрият вариант за бюджет за ПР в Парагвай

PureVPN устройства

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Вземете отстъпката си от 88% и вземете IP адрес на Панама с PureVPN сега

PureVPN предлага страхотна комбинация от функции за защита от висок клас, впечатляваща мрежа от над 2000 сървъра по целия свят и бързи скорости. Сix сървъри в Парагвай ще ви даде много възможности за избор на IP в страната.

Сървърите са конфигурирани за стрийминг и предоставят допълнителен слой от защита от злонамерен софтуер и филтриране на съдържание. Можете да защитите до пет устройства с един PureVPN акаунт, така че има много стойност за парите си.

PureVPN има много доволни клиенти, но ако не сте напълно доволни от услугата, можете да поискате възстановяване на пари в рамките на 31-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Прочетете подробен преглед на PureVPN от нашите експерти.

Вземете PureVPN сега!

Допълнителна информация

Най-добрите VPN оферти и талони (намерени от нашите професионалисти за лов на изгодни сделки)

Какво е VPN и имате ли нужда от него? Нашето VPN ръководство за начинаещи за Ultimtae

Какво е VPN Kill Switch и защо е важно?

Незабавни ли са торентите? Нашето ръководство за забрани и закони по целия свят

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me