Как да получите IP адрес на Панама отвсякъде през 2020 г. [+ ВИДЕО]


Ако банката в Панама или искате да гледате канали като FETV онлайн, ще ви трябва панамски IP адрес за да заобиколите гео ограниченията, когато сте извън страната.

Уебсайтовете и онлайн услугите разглеждат вашия IP адрес, за да разберат къде се намирате. Ако вашият IP адрес казва, че сте извън Панама, може да ви бъде отказан достъп до вашите акаунти или се окажете затворени от любимото си шоу.

Това е разочароващо, но има лесно решение. Всичко, от което се нуждаете, е VPN със сървъри в Панама. Ще ви покажем как работи и как да сме сигурни, че изберете VPN, който е безопасен за използване.

Бързо ръководство: Как да получите IP адрес в Панама с VPN

 1. Изберете VPN с поне един сървър в Панама. ExpressVPНе ни е №1 VPN за Панама.
 2. Изтеглете софтуера и го инсталирайте на вашето устройство.
 3. Стартирайте софтуера и се свържете със сървър в Панама.
 4. Използвайте нашия инструмент, за да проверите новия си IP адрес.

 Вземете IP адрес на Панама СЕГА!

Съдържание

 • Как VPN може да ви получи Панама IP адрес
 • Какво друго може да направи VPN? Сърфирайте анонимно и излъчвайте почти всичко!
 • Как да изберем най-добрия VPN - кои функции се нуждаете?
 • Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес в Панама

Как VPN може да ви получи Панама IP адрес

Когато се регистрирате за качествен VPN, получавате достъп до сървъри по целия свят. След като изберете сървъра, който искате да използвате, вашият трафик ще бъде автоматично пренасочен през това местоположение. Този процес, наречен VPN тунелиране, маскира вашата идентичност и ви дава нов IP адрес.

Просто се свържете със сървър в Панама и всеки сайт, който посетите, ще мисли, че сте там. Ще получите незабавен достъп до съдържание, ограничено до потребителите в Панама.

А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко

Ако искате да направите пазарни проучвания в Панама в допълнение към гледането на любимите си предавания, VPN го прави лесно. Вашият нов IP адрес ще подмами търсачките, новинарските сайтове и социалната мрежада Ви предоставя достъп до съдържание, което обикновено не можете да достигнете извън страната.

Ако използвате VPN с широка сървърна мрежа, ще имате достъп до ограничено съдържание от цял ​​свят. Същото IP маскиране, което ви позволява да заобиколите geoblocks на FETV също ще ви даде достъп до US Netflix, BBC iPlayer и много други.

Безплатните IP комутатори (прокси услуги) също могат да променят вашия IP адрес, но те са лесни за откриване, така че поточните и финансовите сайтове все още могат да ви блокират. Те също така използват по-слабо криптиране от VPN от висок клас, което означава, че вашите данни не са безопасни от хакери или шпиониране на интернет доставчика.

Най- най-добрите VPN мрежи ви дават пълен контрол върху вашите данни и достъпа ви до интернет. Те крият информацията ви за публичния wi-fi, спират рекламните компании и органите да събират информация за вас и ви позволяват да превключите вашето видимо местоположение за секунди.

Какво да търсите в VPN

 • Политика за поверителност: Потърсете VPN със строга политика за поверителност, която обещава вашата активност и личната информация няма да бъде регистрирана.
 • Разширени функции за сигурност: За най-добра защита на данните, VPN трябва да включва функция за превключване на убийство и / или опции за много хоп като двойно VPN или Onion през VPN.
 • Силно криптиране: Потърсете VPN, които използват Advanced Encryption Standard (AES), 256-битов или по-висок.
 • Високи скорости: Ако искате да гледате видео без буфериране или забавяне, ще ви трябват бързи сървъри.
 • Сървъри в Панама: Ще ви трябва поне един, за да получите IP адрес на Панама.

Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес в Панама

1. ExpressVPN

Обща оценка: 4.9 - Най-бързият VPN, който тествахме за Панама

ExpressVPN устройства

Не го пропускайте: Вземете 49% отстъпка от VPN №1 & опитайте го за 30 дни без риск

ExpressVPN е сигурен доставчик с бързи сървъри, които са идеален за стрийминг. Разширената му мрежа включва поне една местоположение на сървъра в Панама, с диапазон IP адреси за превключване между. Панамските сървъри поддържат различни протоколи за сигурност и торент.

ExpressVPN е любим на потребителите и един от най-добре оценените ви VPN. То не съхранява регистрационни файлове, употреби криптиране AES с военен клас, и има вградени функции за защита като превключвател за убийство.

Ако искате да опитате преди да купите, можете да се регистрирате под 30-дневна, без въпроси, гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на ExpressVPN.

Вземете ExpressVPN сега

2. HMA VPN

Обща оценка: 4.6 - VPN с най-много опции за местоположение

устройство за hidemyass

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: СЪБИРАЙТЕ 75% ОТСТЪПКА, за да получите IP адрес на Панама с HMA сега

HMA има два сървъра в Панама, с набор от IP адреси да избера от. Сървърите са бързи и обезопасени от криптиране AES с военен клас.

Ако искате да отключите геоблокирано съдържание от цял ​​свят, HMA е чудесен избор. Той предлага един от най-големите сървърни мрежи от всички VPN, които преглеждаме и препоръчваме, което означава, че ще можете да гледате съдържание от почти всяка страна с лекота.

HMA предлага стойност, качество и сигурност, така че не е изненада, че е един от нашите най-високо оценени VPN. Можете да го изпробвате под 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Искате ли да разберете повече? Ето нашия подробен експертен преглед на HMA

3. Иваци VPN

Обща оценка: 4.2 - VPN с най-добра стойност за IP адрес на Панама

ivacy-устройства

За ограничено време САМО - Спестете 83% от вашия план за Ivacy

В сравнение със стотиците други VPN, които проучихме, Ivacy VPN има и впечатляваща сървърна мрежа за цената си, и неговите потребители също така мислят. Има само един сървър в Панама, но можете превключване между различни IP адреси на Панама.

Сървърите на Ivacy също са конфигурирани за P2P, включително торент. Те са бързи, значи вие няма да има проблеми с изоставането когато стриймвате панамски телевизионни мрежи.

Ivacy VPN използва силно 256-битово AES криптиране и можете да защитите пет устройства при един договор. Регистрирайте се за месец, за да го изпробвате, с спокойствието на a 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на Иваци VPN.

Вземете Ivacy VPN сега!

Допълнителна информация

Най-добрите VPN оферти и кодове на купони

5 очи, 9 очи, & 14 страни с очи - рискува ли вашата поверителност?

Най-бързите VPN за (въз основа на нашите независими вътрешни тестове)

Как да заобиколите блокове и да предавате поточно нещо

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me