Как да получите HMA безплатен пробен период – най-лесен хак за 2020 г.


HMA отдавна е популярна за своите простота и достъпна цена - особено с тези от вас, които искат бързо и лесно поточно любимите си предавания без твърде много сложни настройки.

Това удобен за потребителите VPN оферти специализирани поточни сървъри, един автоматична връзка „най-добрият сървър“, и неограничена честотна лента. Всички те правят HMA a чудесен избор за неусложнен стрийминг.

Всъщност, когато наскоро тествахме американските сървъри на VPN, установихме, че те са в състояние най-вече заобикаляйте геоблокирането на Netflix и достъп до Netflix US.

Разбира се, няма нужда да приемаме думата си за това. Едно от най-добрите неща за HMA е, че услугата предлага a 7-дневен безплатен пробен период така че можете да изпробвате възможностите за деблокиране на VPN за себе си.

Прочетете, за да научите повече за изпитанието и как да получите достъп до него.

HMA Free Trial: Преглед

Някои безплатни тестове за VPN могат да бъдат сложни, тъй като не ви дават достъп до същите функции, които бихте имали, ако сте платен абонат. Някои безплатни изпитания ограничете използването на вашите данни докато други ограничете до колко сървъри можете да получите достъп.

за щастие HMA не поставя ограничения в акаунта ви по време на 7-дневния си безплатен пробен период. Ще имате достъп до цялата VPN мрежа от VPN 940+ сървъра в 280+ места както и неговите специализирани сървъри за стрийминг и споделяне на P2P.

Изпробвайте незабавния режим на VPN, който автоматично ви свързва с най-добрия сървър за вашите нужди или проверете режима на местоположение, ако трябва да получите достъп до сървър в определена държава - например, ако сте деблокиране на Netflix US.

Ако се опитвате да заобикаляйте цензурата, можете също да изберете режим на свобода, за да бъде автоматично се свързва със страна на свободна реч.

Докато изследвате всички различни функции на HMA, вие ще бъдете защитени от същото криптиране с военен клас както бихте направили, ако сте платили абонамент. Услугата също ви позволява да свържете до 5 устройства под един лиценз така че можете да проверите дали приложението работи във всички платформи, които използвате.

Звучат добре? Абонирайте се за безплатна пробна версия сега или превъртете надолу за нашето ръководство за бърза настройка.

Започнете своята безплатна HMA пробна версия сега

HMA Free Trial: Ръководство за бърза настройка

В съответствие със своя лесен за употреба стил, HMA направи изтеглянето на безплатната си пробна версия бързо и лесно. Ето как да настроите:

1. Отворете HMA Free Trial страница.

Как да получите HMA безплатен пробен период - най-лесен хак за 2020 г.

2. Кликнете върху бутона с надпис Free Trial или превъртете надолу, за да намерите изтегляне на връзки за вашето устройство.

Как да получите HMA безплатен пробен период - най-лесен хак за 2020 г.

3. Попълнете своите данни и кликнете върху „Стартиране на пробния“.

hma безплатен пробен период 1
4. Не се притеснявайте да получите такса. Както посочва лентата от дясната страна, няма да бъдете таксувани до края на изпитанието (ще ви покажем как да избягвайте въвеждането на такса изобщо след това ръководство за настройка).

hma безплатна пробна версия 2
5. Задайте парола за създайте своя акаунт.

hma безплатна пробна версия 3
6. Изтеглете HMA VPN клиента.

Как да получите HMA безплатен пробен период - най-лесен хак за 2020 г.
7. След като приложението се изтегли, отворете го, кликнете върху „Влезте“, и въведете вашите данни.

Имайте предвид, че активирането на вашия акаунт може да отнеме малко време. Трябва да изчакате имейла за потвърждение, който казва, „Вашият HMA! Професионалният ключ за VPN вече е активен “ преди да можете да влезете.

Как да получите HMA безплатен пробен период - най-лесен хак за 2020 г.
8. След като сте влезли в системата, е добре да отидете! Просто изберете режима, който искате да използвате и кликнете върху „Свързване“ или изберете вашия сървър ако използвате режим на местоположение.

Как да получите HMA безплатен пробен период - най-лесен хак за 2020 г.

Как да отмените автоматичните плащания?

Както споменахме преди, HMA ще Ви таксуваме, когато изтече 7-дневното Ви изпитание.

Ако искаш избягвайте таксуването, може да е добра идея анулирайте абонамента си веднага за да не забравите да го направите преди да изтекат седемте ви дни.

Отмяна няма да повлияе на услугата ви, просто ще не ви позволяват да бъдете таксувани когато изпитанието ви изтече.

За да анулирате абонамента си, отидете на вашия HMA акаунт и кликнете върху „Отказ на абонамента“ под вашия лиценз.

hma безплатна пробна версия 4

Ще се появи кутия с въпрос дали сте сигурни. Просто кликнете върху „Да, отмени“.

Как да получите HMA безплатен пробен период - най-лесен хак за 2020 г.

След като анулирате, уверете се, че има частта от лиценза ви, която гласи „Автоматично подновяване“ променено на „ИЗКЛ.“.

hma безплатна пробна версия 5

Използвали сте безплатния си пробен HMA - Какво следва?

Ако искате да продължите да използвате HMA след изтичане на безплатната ви пробна версия, всичко, което трябва да направите, е да се върнете в профила си и кликнете върху „Купете сега“ под съществуващия ви лиценз.

hma безплатно изпробване 6

В още по-добри новини HMA ви дава a 30-дневна гаранция за връщане на парите отгоре на 7-дневния си безплатен пробен период - така че можете да имате още повече време за работа, ако това е подходящият VPN за вас.

Имайте предвид, че гаранцията за връщане на парите от 30 дни е малко по-рестриктивен от 7-дневния процес. Ще можете да възстановите парите си само ако сте получили достъп до услугата по-малко от 100 пъти и се използва по-малко от 100 GB честотна лента. Вижте нашето ръководство, за да научите повече за искането на възстановяване.

Започнете своята безплатна HMA пробна версия сега

резюме

Ако не сте сигурни в HMA и как се поддържа от другите VPN услуги, 7-дневната безплатна пробна версия е чудесен начин да поставите тази популярна VPN на тест.

Ако се интересувате от други VPN, можете да изпробвате безплатно, разгледайте нашия списък с най-добрите VPN мрежи с безплатни изпитания.

Освен това, ако сте нови в VPN мрежи, получете съвет за избора на най-подходящия VPN за вас.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me