Как да получите безплатен VPN за Netflix през 2020 г. [+ Ръководство за настройка]


Netflix ограничава съдържанието, което виждате, въз основа на мястото, където се намирате. За достъп до международни каталози е необходимо използвайте VPN, за да промените вашия IP адрес. По този начин можете да заобиколите гео-ограниченията на местата на Netflix в медийните каталози.

въпреки това, Netflix използва анти-VPN технология. Това не позволява на много потребители да имат достъп до Netflix изобщо. По-специално, безплатните VPN мрежи не могат да заобиколят тази усъвършенствана технология.

Ако искате безплатен VPN за Netflix, трябва опитайте премиум услуга като NordVPN. NordVPN предлага на потребителите a 30-дневен безплатен пробен период използвайки 30-дневната им гаранция за връщане на парите, за да можете сами да видите колко добре се справя NordVPN, когато става въпрос за заобикаляне на геоблокове. #

Мога ли да използвам безплатен VPN за Netflix?

Безплатните VPN мрежи ви позволяват да разглеждате повечето съдържание в мрежата. Въпреки това, мощната анти-VPN технология, която Netflix използва, прави невъзможно безплатните VPN да имат достъп до услугата. Само първокласни VPN мрежи могат да преодолеят тези блокове и да получат достъп до Netflix.

Netflix използва анти-VPN софтуер да спазва законите за авторското право и интелектуалната собственост. Някои филми и сериали имат лицензионни споразумения с Netflix, които могат да бъдат приложени само в определени страни. Други студия и продуценти може да не искат съдържанието им да бъде гледано от потребители в страна, в която все още не е достъпно.

Anti-VPN технологията на Netflix работи така: софтуерът идентифицира списък с известни VPN IP адреси чрез база данни. След като се свържете с Netflix, технологията ще провери вашия IP адрес, за да види дали съвпада с някой от известните VPN IP. Достъпът ви до Netflix ще бъде блокиран, ако бъде открито съвпадение.

Премиум VPN има сървъри, достъпни по целия свят. Тези VPN ви позволяват да получавате последователен достъп до Netflix поради глобалния характер на тяхната работа. Netflix винаги актуализира списъка си с VPN IP-адреси, но премиум VPN-те също постоянно добавят нови сървъри към своите операции.

Ако използвате първокласна VPN услуга и имате проблеми с достъпа до Netflix, възможно е сървърът, към който сте свързан, да е добавил IP адрес към анти-VPN базата данни на Netflix. Понякога заобикалянето на гео-ограниченията е толкова лесно, колкото смяната на сървърите и опитите за достъп до Netflix отново.

Безопасни ли са безплатни VPN мрежи?

Има няколко недостатъци при използването на безплатни VPN. Като за начало те рядко всъщност са безплатни. Когато използвате безплатен VPN, често плащате с ниска скорост, реклами, ограничения на данните или дори кражба на данни. Най-сигурните безплатни VPN често прилагат строги ограничения на данни. Обезщетението за данни обикновено не е достатъчно за поточно предаване или торент.

Можете да прочетете всичко за предимствата и недостатъците на безплатните VPN мрежи тук.

Безплатно Netflix VPN Hack

За най-лесен достъп до Netflix, NordVPN е чудесен избор. NordVPN има високата скорост, необходима за стрийминг на филми и предавания онлайн, няма ограничения на честотната лента, и над 5000 сървъра разположени по целия свят.

Има редица страхотни VPN, които предлагат бързина и анонимност, но те нямат сложност или налични сървъри, които да имат достъп до Netflix.

Netflix стана изключително ефективен при идентифициране на IP адреси от безплатни VPN сървъри и блокиране на връзките им към услугата. Последното нещо, което искате, е да преминете през проблемите с инсталирането на VPN, само за да установите, че нямате достъп до Netflix.

Ако искате да получите достъп до Netflix безплатно, докато използвате VPN, можете да се възползвате от безрисковата 30-дневна гаранция за връщане на парите, която NordVPN предлага. Регистрирайте се за услугата с пробната оферта, изберете VPN сървър и след това влезте в своя Netflix акаунт, за да започнете да гледате филми и предавания. Това е толкова лесно! 

Ако решите да не запазвате абонамента си за NordVPN, е лесно да отмените и да получите парите си обратно.

Защо да изберете NordVPN, за да гледате Netflix?

NordVPN устройства

Безплатните VPN мрежи могат да ви позволят да сърфирате в мрежата без проблем, но няма да ви позволят да получавате последователен достъп до Netflix. Ако искате достъп до Netflix, докато пътувате, или ако искате да видите кои предавания и филми са налични в Netflix в различни страни, тогава препоръчваме да използвате NordVPN.

Освен че е един от най-добрите VPN за достъп до Netflix, NordVPN ви предлага широка гама от впечатляващи функции.

Ето какво можете да очаквате от NordVPN, когато се абонирате за услугата:

  • Високоскоростно поточно предаване на филми и предавания
  • Криптиране с военен клас
  • Над 5000 сървъра
  • Едновременни връзки на 6 устройства
  • Няма политика за регистрация
  • 24/7 обслужване и съдействие на клиентите

Nord предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да тествате услугата, за да се уверите, че тя работи за вас. Прочетете какво потребителите на Nord VPN трябва да кажат за продукта.

NordVPN може да деблокира:

  • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

  • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Гледайте Netflix с NordVPN!

заключение

NordVPN е нашата топ VPN препоръка за гледане на Netflix. Той е бърз, сигурен и лесно ще заобиколи анти-VPN софтуера на Netflix. Трябва обаче да знаете, че изборът на VPN за Netflix е нещо повече от филми и предавания.

Когато изберете добро VPN, историята на сърфирането ви ще остане напълно анонимна и връзката ви винаги ще бъде защитена. Това означава, че можете да получите достъп до мрежата чрез всяка wi-fi връзка, без да се притеснявате от хакери или трети страни, които преглеждат данните ви.

NordVPN е чудесен избор за гледане на Netflix и за сигурността и поверителността, които искате да сърфирате в мрежата спокойно.

Допълнителна информация

Искате ли да намерите премиум VPN, които да отговарят на вашия бюджет? Създадохме списък с най-добрите VPN сделки, достъпни в мрежата.

Запазете от вашия абонамент NordVPN.

Трябва да разберете защо на първо място ви трябва VPN? Вижте нашето VPN ръководство за начинаещи, което ви запознава с технологията.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me