Как да получите белгийски IP адрес отвсякъде през 2020 г. [+ ВИДЕО]


е не е лесно да гледате VIER онлайн или да получите достъп до вашата белгийска банкова сметка отвън на Белгия. Проблемът е, че вашият IP адрес раздава вашето чуждо местоположение. За да достигнете до съдържанието, което искате, ще трябва имам нужда от IP адрес на Белгия.

С белгийски IP ще получите и белгийски новини, насочени към Белгия резултати от търсене в Google и регионално съдържание във Facebook. Те са основни предимства, ако разглеждате белгийски бизнес възможности.

Можеш получите IP адрес на Белгия за секунди с помощта на виртуална частна мрежа (VPN). В това ръководство ще ви покажем как да го направите, като използвате четири прости стъпки.

Бързо ръководство: Как да получите Белгийски IP адрес с VPN

 1. Изберете VPN със сървъри в Белгия. ExpressVPNе нашият избор №1.
 2. Изтеглете софтуера за VPN и го инсталирайте на вашия компютър или друго устройство.
 3. Стартирайте софтуера и се свържете със сървър в Белгия.
 4. Щракнете тук, за да използвате нашия специален IP инструмент, за да проверите вашия нов белгийски IP адрес.

Съдържание

 • Как VPN може да ви получи белгийски IP адрес
 • Какво друго може да направи VPN за вас? Поверителност, сигурност и безкрайно поточно предаване
 • Какво да търсите в VPN
 • Най-добрите VPN за получаване на белгийски IP адрес

Как VPN може да ви получи белгийски IP адрес

VPN мрежите ви позволяват да промените IP адреса, присвоен на вашата връзка от пренасочване на целия си уеб трафик чрез частни сървъри. Най-добрите VPN сървъри предлагат сървъри по целия свят.

Когато се свържете с белгийски сървър, уебсайтове ще вижда само IP на сървъра, не е истинското ви местоположение.

Този процес, наречен VPN тунелиране, маскира вашия собствен IP адрес, предоставяйки ви достъп до почти всяко geoblocked или ограничено съдържание, което може да искате.

А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко

IP адресът на вашия VPN сървър в Белгия ви дава достъп до ограничено белгийско съдържание, както и до последните белгийски новини и пазарни възможности. Но това е само началото на това, което висококачественият VPN може да направи за вас.

Други променливи на IP адреси, като безплатни прокси и безплатни VPN, често имат слаби или бавни връзки. На всичкото отгоре техните IP адреси често са лесно блокиран от VPN екрани, така че ще се сблъскате със същите ограничения, както с оригиналния ви IP.

Ти също рискувате ли вашата лична информация да бъде прихваната, когато използвате безплатни услуги, тъй като много от тях използват лошо криптиране, работят с P2P мрежи или продават вашите данни.

От друга страна, с премиум VPN никога няма да се притеснявате за поверителност или сигурност на данните. Най- най-добрите VPN кодират целия ви трафик с помощта на почти нечупливо криптиране AES, така че няма да трябва да се притеснявате за хакери или комбайни за данни.

Топ VPN мрежите също имат бързи и надеждни връзки за плавен поток, и дори може да заобиколи трудните геоблоки в услуги като US Netflix и Hulu.

Какво да търсите в VPN

 • Лесни за използване приложения: Потърсете VPN с удобни за потребителя интерфейси, които улесняват свързването с избрания от вас сървър в Белгия.
 • Сървъри в Белгия: Ще ви трябва поне един, за да получите Белгийски IP адрес.
 • Политика без регистрация: VPN мрежата със строги правила за поверителност няма да съхраняват идентифицираща информация за вас.
 • Високи скорости: VPN с бързи сървъри е от съществено значение, ако искате да избегнете постоянно буфериране по време на изтегляне и поточно съдържание.
 • Разширени функции за сигурност: За пълна сигурност ще искате военно криптиране, заедно с ключ за убиване и предотвратяване на проследяването.

Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес в Белгия

1. ExpressVPN

Обща оценка: 4.9 - Най-бързият VPN, който тествахме за Белгия

Ползи за ExpressVPN

Не го пропускайте: Вземете 49% отстъпка от VPN №1 & опитайте го за 30 дни без риск

ExpressVPN има сървъри в 96 страни, включително Белгия. С най-бързи скорости на всеки премиум VPN и прости приложения, ExpressVPN е любим сред потребителите.

ExpressVPN предоставя най-високо ниво на защита на данните, с криптиране AES-256 и a убийте превключвател който автоматично изключва уеб трафика, ако се изключите от сървъра.

Можете да използвате услугата на до 5 устройства наведнъж и се запишете с a 30-дневна гаранция за връщане на парите на абонамента си.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на ExpressVPN.

Вземете ExpressVPN сега!

2. NordVPN

Обща оценка: 4.9 - Общата ни №1 VPN

NordVPN устройства

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: СЪБИРАЙТЕ 70% ОТСТЪПКА, за да получите белгийски IP адрес с NordVPN СЕГА!

NordVPN има почти 5300 сървъри по целия свят, с 66 сървъра в Белгия сам. Поради тази причина и много други, това е много популярен избор за получаване на IP адрес в Белгия.

NordVPN е и световен лидер в защитата на поверителността. Двойната VPN функция добавя допълнителен слой на криптиране тъй като вашите данни се изпращат на множество сървъри в мрежата.

До 6 от вашите устройства може да бъде защитен наведнъж с помощта на един акаунт в NordVPN. Можете да опитате услугата без риск с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на NordVPN.

Вземете NordVPN сега!

3. CyberGhost

Обща оценка: 4,8 - VPN с най-добра стойност / Най-добър VPN за Mac / Интуитивно проектиран интерфейс за незабавно предаване

cyberghost множество устройства

САМО за ограничено време - Вземете 73% OFF CyberGhost сега

CyberGhost предлага над 3300 сървъри по целия свят, включително 76 сървъра в Белгия. Единен акаунт защитава до 7 от вашите устройства едновременно, една повече от повечето поддръжка на първокласни VPN.

Потребителите обичат неограничената широчина на честотната лента, блокирането на реклами и обществената защита на wifi. Предварително конфигурираният Профилът на Unblock Streaming прави достъпът до белгийски телевизионни мрежи невероятно лесен.

Новите потребители на CyberGhost получават безплатна 24-часова пробна версия и a 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на CyberGhost.

Вземете CyberGhost сега!

4. Surfshark

Обща оценка: 4,5 - Топ десет VPN за скорост, стойност и сигурност

Как да получите белгийски IP адрес отвсякъде през 2020 г. [+ ВИДЕО]

Със сървъри в 60 страни, включително две места в Белгия, Surfshark е нова услуга, която вече е широко използвана опция за получаване на белгийски IP.

Замразените сървъри на мрежата се уверяват, че дори вашият интернет доставчик не знае, че използвате VPN. Приложенията са прост и интуитивен, но ако някога имате проблем, ще харесате Surfshark's 24/7 обслужване на клиенти.

Най-доброто от всичко, Surfshark предлага защита за неограничен брой устройства само на един акаунт. Можете да получите своя акаунт без риск, благодарение на a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на Surfshark.

Вземете Surfshark сега!

Допълнителна информация

Намерете най-добрите оферти за VPN мрежи с тези кодове на купони

5 най-добри VPN за Белгия - бързи, евтини и надеждни

Най-бързите VPN - тествани от нашите експерти

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me