Как да платим анонимно. Обяснени методи за анонимно плащане


Ето и бързото ръководство за това как да платите анонимно

  1. Използвайте TOR или други методи, за да скриете IP адреса. Когато транзакциите с биткойн се предават през TOR, няма начин да се определи къде са възникнали.
  2. Винаги използвайте анонимни имейл адреси.
  3. Стартирайте нов портфейл с биткойн адрес за всяка транзакция.
  4. Дори когато може да се изкушите да го направите, никога не използвайте истинската си информация, особено вашия адрес.
  5. Използвайте услуга на миксер, когато използвате Bitcoin

И тук е по-дългото ръководство ��

В свят на извличащи данни и кибер пирати вече знаем, че намирането на начини за анонимни онлайн покупки е задължително. Това може да защити личната информация, да намали до минимум обема на данни, който се споделя с компаниите и най-важното - да защити от измами. И все пак, не винаги е лесно да се ориентирате в света на анонимните методи за плащане. Има обрати за навигация с всяка от услугите, които съществуват. Някои от тях са бързи и лесни за използване, докато други са специфични за местоположението и е невъзможно да се допълнят с пари. Искаме да се уверим, че знаете точно в какво се забърквате, дори ако наистина сте анонимни.

Затова сложете тези слънчеви очила и шапка и се насладете на валцуването през тези услуги с истинска анонимност.

1. Маскирани карти:

image1

Професионалисти:

Безплатната услуга за кредитни карти за еднократна употреба, създадена от Abine.com, е напълно легална и ви позволява да правите покупки онлайн с фиктивно име. Това, което е чудесно за тази услуга е, че картата никога не може да бъде таксувана автоматично - както е характерно за други кредитни карти - без вашето одобрение.

Просто се регистрирайте за кредитната карта онлайн и след това я използвайте за закупуване на артикули онлайн, а в някои случаи и в магазини, като предоставите на търговците на дребно данните за картата. Тя работи точно като SIM-карта с изплащане, като добавите пари към нея и след това я използвате.

Маскирането буквално означава, че цялата подходяща информация за вас, включително вашия адрес, е маскирана от услугата, включително как вашите транзакции се показват на вашите доставчици на кредитни карти.

„Маскираните карти са полезни, защото не оставят следи от истинската ви кредитна карта във всички онези бази данни, където пазарувате“, казва съоснователят на Abine и изпълнителен директор Роб Шавел. „Принципът, който стои зад това, което правим за сигурността, е много прост: Хакерите не могат да откраднат това, което нямат."

Недостатъци:

Първо, там е издаването на лимити за карти. Маскираните карти обикновено не ви позволяват да харчите повече от 500 долара. Друг проблем с маскираните карти е, че не можете да ги използвате за периодични плащания, като например членството във фитнес залата, на което се надявахте. И накрая, маскираните карти могат да станат толкова объркващи. Представете си, че използвате едно невярно име за едно нещо и друго невярно име за друго. Направо е сложно.

Какво да направите за това:

Използвайте маскирани карти за прости покупки, които не надхвърлят 500 долара и не изискват месечни плащания - като телефонни сметки или фитнес членства.

2. Предплатени карти:

image2Професионалисти:

Можете да получите ръцете си с предварително платена карта практически навсякъде, особено в дрогериите и супермаркетите. Всичко, което трябва да направите, е да платите в брой, а картата е ваша. Можете също да получите един онлайн, но това ще изисква предаването на вашите данни на компанията, от която го купувате. Най-доброто в тази опция е, че картата е напълно непроследима.

Недостатъци:

Въпреки че звучи просто, за да получите карта с предварително плащане, има някои пречки, които трябва да имате предвид. Повечето предплатени карти - за разлика от маскираните карти, които имат максимален лимит - имат минимален лимит от 20 долара. Дори когато можете да намерите нещо за по-малко, те обикновено ви молят да се регистрирате с вашето име, имейл и адрес, като по този начин унищожите целия аспект на анонимността. И накрая, картите са доста трудни за допълване. Ако се опитате да направите това онлайн, трябва да въведете личната си информация, като изцяло давате самоличността си.
Какво да направите за това:

Помислете защо точно вие бихте избрали предварително платена карта. По същество това е фантастична подаръчна карта.

Така че логиката служи, че ако решите да получите карта с предплащане, трябва да я използвате като карта за подарък - еднократна, проста анонимна опция за покупка.
3. Биткойн:

image3Професионалисти:

Представете си, че имате възможност да купувате, продавате, инвестирате и закупувате всяка стока или услуга с чисто нова валута.

Със сигурност най-популярният избор на пазара, биткойн се гордее като „иновативна платежна мрежа и нов вид пари“.

„Използва технологията„ peer-to-peer “, за да работи без централен орган или банки; управлението на транзакции и издаването на биткойни се осъществява колективно от мрежата. “

Най-важното от гледна точка на тази статия, наистина е възможно да изпращате и получавате биткойни, без да предоставяте никаква информация, и още повече, транзакциите не са обвързани с идентичността на потребителите.

Звучи като свят на мечтите. Всъщност е така. Е, до известна степен.

Недостатъци:

Биткойн адресите могат да бъдат свързани с реални идентичности, ако тези реални идентичности се използват в комбинация с биткойн адресите по някакъв начин. Това става по-специално при изпращане на дарения и използване на реален адрес или когато изпращате пари на някой друг и използвате вашия адрес.

Може би най-голямото предизвикателство пред Bitcoin е, че всички транзакции са напълно прозрачни и проследими. Това за съжаление позволява биткойн адресите да се групират заедно и да бъдат обвързани със същия потребител.

Хм, не толкова анонимна в края на краищата.

Как се използва:

Тази статия очертава много просто триковете на търговията и как е възможно бързо и умело да се купуват биткойн анонимно.
Останалите:

Със сигурност има множество други услуги, които ви позволяват да плащате анонимно за артикули и услуги. Те включват Litecoin, Ripple, OpenCoin, MintChip и Linden Dollars. Всяка услуга има своите плюсове и минуси.

Нашите съвети при избора на някоя от услугите:

Определете конкретно какво търсите в услуга. Знаейки това, вие ще можете да изберете най-добрия вариант за вас.

Може да ви хареса също:

  • Как да превърнем Chrome Incognito наистина в частност през 2020 г.
  • 5-те най-добри (проверени) VPN мрежи без регистрация - най-безопасни & Най-
  • Трябва ли вашият VPN винаги да е включен? Зависи от тези 7 неща
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me