Как да коригираме Overwatch Lag Spikes & Packet Loss | Актуализация на 2020 г.


Коя е най-голямата опасност в Overwatch? Съвет: не са другите играчи.  

Overwatch е a масивна игра. Играчите, бързо развиващите се действия и сложните карти заемат огромно количество честотна лента. С бързия темп на битки и внезапни ескалации на действията, вашата интернет връзка ще се бори да бъдете в крак. 

Най-големите опасности при Overwatch са честите изоставания и загубите на пакети. Всеки играч на Overwatch знае какво означава това. Играта се забавя неочаквано или вашите команди не са взети достатъчно бързо. И тогава изтриваш се.

Закъсненията и загубата на пакети ще съсипе Overwatch. За да ги избегнете, инсталирайте мощно VPN на вашето игрално устройство. Това не само ще направи вашата интернет връзка по-стабилна, а всъщност ще я ускори. 

Бързо ръководство - Как да поправим лагера на Overwatch

 • Изберете VPN - ПрепоръчвамеNordVPNза игри.
 • Инсталирайте VPN на вашето устройство.
 • Използвайте опцията „Бързо свързване“ на NordVPN да се свържете със сървър близо до вас.
 • Това е! Вашата връзка трябва да е по-добра.

Започнете играта с NordVPN!

Как VPN може да ви помогне да поправите изоставането на Overwatch & Изгубен пакет

Има много ползи от използването на VPN. В тази публикация ще се съсредоточим върху това как ще работи VPN ускорете и стабилизирайте интернет връзката си, докато играете Overwatch. 

Масивните мултиплейър онлайн игри (известни също като MMO) като Overwatch са, добре, масивни. Освен графиките и експанзивните карти, Overwatch има над 40 милиона играчи онлайн. Това всичко изисква да се споделя огромно количество данни напред-назад между вас, другите играчи и самата игра. 

Тези данни пътуват през ограничени интернет мрежи, обикновено в домовете на играчите, споделени с членове на семейството. Тези мрежи не са създадени за размера на трафика на данни, необходим за игра като Overwatch. Резултатът е чести забавяния във вашата връзка, тъй като информацията се обработва. 

Преживявате това като изоставане и забавяне в играта: стреляте по контролера си, но нищо не се случва, докато не изтече мъчително време. И вие сте били убити. 

Освен ограниченията на споделените домашни мрежи, има много по-голям проблем. Доставчиците на интернет услуги (ISP) ненавиждат ММО. 

Overwatch и ISP заглушаване

ISP има фиксирана обща честотна лента и мощност за обработка на данни че се разпространява сред всички свои клиенти. Представете си милиони играчи, които влизат в Overwatch всеки ден, изсмуквайки всички тези данни и честотна лента. Това забавя връзките на други клиенти и увеличава разходите за интернет доставчика.

В отговор, Интернет доставчиците намаляват честотната лента, достъпна за MMO плейърите, умишлено забавяйки вашата интернет връзка преди дори да започнете да играете.

С VPN можете да избегнете всичко това. 

VPN заобикаля вашия интернет доставчик и скрива вашата онлайн активност. Можете да се свържете с оптимизирани за скорост сървъри близо до вашата домашна мрежа, но отделно от другите потребители на интернет. Вече не се състезавате за честотна лента, вашата интернет връзка ще бъде по-стабилна и много по-бърза. 

Второ, като скриете своята онлайн активност, вашият интернет доставчик няма да знае, че играете Overwatch. В резултат на това вие байпас ISP дроселиране и никога не трябва да се притеснявате, че бавните скорости на връзката съсипват вашата игра. 

VPN мрежите предоставят много, много ползи за геймърите. Не само в скоростите на връзката, но също така ви пази, докато играете. въпреки това, не всички VPN са достатъчно силни за настаняване на MMO като Overwatch. 

Имате нужда от мощен VPN с 1000 хиляди високоскоростни сървъри, от които да избирате.

Започнете играта с NordVPN!

Най-добрият VPN за фиксиране на лаг & Изгубен пакет

Как да коригираме Overwatch Lag Spikes & Packet Loss | Актуализация на 2020 г.

 • 5 700+ оптимизирани за скорост сървъри по целия свят
 • Разширените функции за защита ви предпазват от DDoS атаки
 • Стабилните връзки означават, че скоростта на вашия интернет никога не е хит
 • Прости, лесни за използване приложения
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

NordVPN е №1 VPN в света. Неговото също най-популярен сред нашите читатели. Няма значение къде в света играете Overwatch, огромната библиотека от сървъри на NordVPN гарантира светкавично бързи и стабилни връзки.

Използвайки криптиране с военен клас, за да скриете данните си в защитен тунел NordVPN заобикаля всички ограничения на вашата лична мрежа. Вече не се състезавате със семейството си или съседите си за честотна лента, Проблемите с изоставането и закъснението ще бъдат минало.

В същото време NordVPN водещ в индустрията пакет от инструменти за поверителност и сигурност ще ви предпази онлайн. Заедно с добавеното криптиране, той предлага защита от течове на DNS, автоматичен превключвател за убийства и стриктна политика без регистрация. Можете да сте спокойни вие сте в безопасност от DDoS атаки или онлайн измами. 

Можете да изпробвате NordVPN, без риск, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прекарайте един месец, играейки Overwatch с него като работи на заден план и вижте разликата за себе си.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Започнете играта с NordVPN!

Други начини за коригиране на изоставането & Изгубен пакет

NordVPN е най-простият, бърз и най-ефективен начин за намаляване на закъсненията на Overwatch. Възможно е обаче да има други проблеми, които забавят вашата интернет връзка. Да се гарантирайте, че вашият VPN е ефективен, използвайте следния списък за оптимизирайте вашата настройка на Overwatch и проверете за проблеми.

 • Използвайте ethernet кабел: Кабелната интернет връзка е по-бърза и стабилна от wi-fi. Свържете устройството си за игра директно към вашия рутер, за да намалите изоставането и други проблеми.
 • Изключете другите устройства: Проверете какви други устройства, като вашия телефон или таблет, използват вашата мрежа и изключете всички, които не е необходимо да са онлайн, докато играете.
 • Промяна на вашата мрежова парола: Може да има други хора, използващи вашата мрежа, без ваше знание или съгласие. Промяната на мрежовата парола е добър начин да ги премахнете и да освободите вашата честотна лента.
 • Проверете вашия хардуер: Старо или повредено оборудване като рутери за прегряване и мрежови кабели ще забави връзките ви. Поправете или надстройте, където е необходимо. Опитвам рестартирайте вашия модем и рутер като ги изключите за 30 минути.
 • Затворете фоновите процеси: Това е особено важно на компютри с Mac и Windows. Уеб браузъри, торент, изтегляне на файлове и актуализации на системата са няколко примера за компютърни процеси, които забавят връзката ви. Освен ако не е от съществено значение, затворете ги по всяко време, когато играете Overwatch.
 • Регулиране на настройките на Overwatch в играта: Overwatch използва редица функции, за да създаде зашеметяващия визуален, който всички обичаме. Въпреки това, всички те заемат честотна лента и някои не са необходими за невероятно изживяване. Опитайте да изключите Triple Bufffering, Anti-Aliasing и Vsync в настройките на играта си. Можете също да намалите FPS (кадрите в секунда) до 30.
 • Надстройте вашата мрежа: Може просто да е случай, че вашият интернет план не осигурява достатъчно честотна лента. Консултирайте се с вашия доставчик на интернет услуги, за да видите какви опции са достъпни за по-бърза връзка. Връзката от 5 Mbps е минимумът, за да се насладите на Overwatch с безпроблемна скорост.

Започнете играта с NordVPN!

резюме

Последното нещо, което искате в кулминацията на епична битка за Overwatch, е изтриването от тотален noob, защото връзката ви се заседна. Това е разочароващо, смущаващо и напълно избягващо.

Следвайте стъпките, които описахме тук, installNordVPN на вашите геймърски устройства, а закъсненията ще бъдат минало. 

Всичко, за което трябва да се тревожите, е да изберете най-добрия герой, който да доминира над другите отбори.

Започнете играта с NordVPN!

Допълнителна информация

Всяка онлайн игра е по-бърза и по-безопасна, когато използвате VPN. За да ви помогнем да изберете, ние тествахме и подбрахме най-добрите VPN мрежи за игри.

Скоростта е от решаващо значение при избора на VPN за игри. Уверете се, че използвате само един от 5-те най-бързи VPN.

Все още не сте сигурни? Вижте тези невероятни VPN кодове на купони и оферти за невероятни отстъпки.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me