Как да коригираме Fortnite Lag Бърз, лесен хак за геймърите през 2020 г.

Отрядът ви във Fortnite Battle Royale е под силен огън. Вашата тъмна кожа Voyager е в лошо здраве. Картата се свива, но забелязвате Med Kit. Тъкмо ще го вземеш, когато се случи най-лошото.

Закъснение убива вашата игра.

Преди да разкъсате косата си, има решение да не се случи това: Използвайте VPN, за да ви помогне да заобиколите задръстванията и да свържете to бързи сървъри по света - и се върнете в отряд и по пътя към Бойния проход.

Как да коригираме Fortnite Lag

 1. Изберете VPN. Препоръчваме NordVPN за игри.
 2. Инсталирайте VPN на устройството си.
 3. Използвайте опцията за бързо свързване на NordVPN, за да се свържете със сървър близо до вас.
 4. Това е! Вашият пинг трябва да бъде по-добър. Щастливо плячкосване!

Започнете да играете с NordVPN!

Как VPN може да ви помогне да поправите Fortnite Lag

Да започнем с факта, че Fortnite е супер популярен. Това прави още по-забавно да се включите, но също така означава, че хиляди потребители могат да препълнят сървърите.

Натрупването на сървъра може да доведе до висока латентност или пинг. Това може да убие играта ви, защото когато латентността е висока, това означава, че отнема много време, за да стигнат данни от вашия компютър до сървъра за игри и обратно. То причинява изоставане или забавяне, и дори може да доведе до замръзване на играта.

Въпросът е как да свалите латентността си и да оправите това изоставане? Използване на висококачествен VPN е добро място за начало.

След като се свържете към VPN с голяма глобална сървърна мрежа, можете да се освободите от претоварените сървъри и да се свържете с алтернативни сървъри, които ви дават много по-нисък пинг. А VPN ви намира най-бързият сървър за Fortnite по целия свят.

Друг начин, по който ви помага VPN, е чрез скриване на вашите онлайн дейности - включително игрите - от вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Защо това е важно? Интернет доставчиците често дросели или забавят скоростите ви когато видят, че използвате много честотна лента за нещо като игри. Когато имате VPN, вашият интернет доставчик не може да шпионира това, което правите.

Най-добрият VPN за фиксиране на лаг

Как да коригираме Fortnite Lag Бърз, лесен хак за геймърите през 2020 г.

Когато става въпрос да се уверите, че вашата игра Fortnite продължава без бъркане, първият ни избор е NordVPN.Не само, че получава най-добри резултати в нашата тестова батерия, но дава на геймърите като вас конкурентно предимство.

На първо място, NordVPN има 5000+ сървъра в 60 страни. Подобна световна мрежа е необходимата, за да заобиколиш тесните места и да продължиш играта си.

Скоростта е от съществено значение за формулата на Battle Royale и NordVPN се нарежда високо в нашия списък за светкавични скорости. Плюс това VPN актуализира своите скоростни връзки редовно, така че вашето пътуване по Fortnite никога не изостава, независимо къде живеете. Геймърите, които използват NordVPN, са съгласни!

Този VPN е силен по отношение на сигурността, особено крие дейността си от вашия интернет доставчик. NordVPN е вашият пазител в света на Fortnite с функции като 256-битово криптиране с военен клас и вградена анти-DDoS защита (благодарение на изключителната функция на CyberSec). Отвъд това, всеки един от сървърите на NordVPN е защитен от крадци за поверителност.

Ето какво още може да направи NordVPN, за да засили играта си:

 • Огромният избор на сървър в 60 държави означава, че можете изтеглете игри, които все още не са налични във вашия регион.
 • Независимо къде пътувате, NordVPN свързва ви с игралните сървъри навсякъде по света.
 • Чрез криптиране на вашия трафик на данни (дори от вашия интернет доставчик) NordVPN ви гарантира няма да изпитате буфериране и ограничаване на честотната лента.

Можете да изпробвате NordVPN безрисково с 30-дневна гаранция за връщане на парите и още по-добре - спестете пари от абонамента си с нашия код на талон.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Започнете играта с NordVPN!

Други начини за коригиране на изоставането

Въпреки че добрият VPN е най-добрият избор за коригиране на изоставането, ето някои други поправки, които ви предлагаме да опитате, независимо дали имате или не VPN:

 • Свържете ethernet кабел, вместо да използвате wi-fi на вашия рутер. Кабелната интернет връзка има по-добра стабилност и обикновено работи по-добре от Wi-Fi връзка.
 • Отидете в настройките на играта си и по-ниски възможни изоставащи виновници като разделителна способност, виртуална синхронизация и качество на сенките.
 • Изключете всички други устройства използвайки вашата интернет връзка.
 • Изключете модема и рутера за поне 30 минути за рестартиране на вашия мрежов хардуер.
 • Затворете фоновите процеси (Mac или Windows) като антивирусни надстройки и торент клиенти.

Обобщение и допълнително четене

Fortnite постоянно се развива с нови бойни проходи, кожи и оръжия. Високопроизводителният VPN ви държи на бойното поле за всяка актуализация, без да изоставате да нарушавате играта си. NordVPN защитава вашия екип с страхотни скорости, хиляди сървъри и военна степен на сигурност.

Искате да разгледате още VPN препоръки? Прочетете публикацията ни за 5-те най-добри VPN за Gaming 2020 - Кой е най-бързият?

Използвате ли торенти за игри? Вижте нашето ръководство за най-добрите VPN за Torrents – 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me