Как да коригираме Apex Legends Lag – най-лесният хак за геймърите през 2020 г.


Вие сте в средата на интензивна престрелка в Skull Town на Apex Legends. Вашият съотборник на "Лифлин" е свален. Бързаш да я вземеш на банер до Respawn Beacon in the Thunderdome. Виждате малкия зелен диамант, маркиращ маяка, и изведнъж вашата игра пада.

Благодарение на изоставането, вашият боен роял е направен. Как да гарантирате, че ще кацнете в Кралския каньон, без да изоставате? Ще ви е необходим надежден VPN, за да можете за пореден път да бъдете легенда за един ден.

Как да коригираме Apex Legends Lag

 • Изберете VPN - Препоръчваме NordVPN за игри
 • Инсталирайте NordVPN на вашето устройство
 • Използвайте опцията „Бързо свързване“ на NordVPN, за да се свържете със сървър близо до вас
 • Това е! Закъснението вече не трябва да е проблем

Започнете да играете с NordVPN!

Как VPN може да ви помогне да поправите изоставането на Apex Legend

Лагите са неудобство, което произлиза от латентността. Закъснението работи като ping: Това е измерването между вашия клиент и вашия сървър за игри. Колкото по-голяма е латентността, толкова по-голям е шансът забавяне или забавяне на играта ви.

Тъй като Apex Legends е свободен да играе със световна популярност, има хиляди потребители на всеки сървър. Сървърите могат да се пренаселят и някои доставчици на интернет услуги (ISP) дори ще прибегнат до забавяне на интернет, известен също като заглушаване на ISP. Закъснението е резултат от тези злощастни събития.

Ако искате бързо да се върнете към вашата Wraith Legend, препоръчваме ви да добавите VPN. VPN не само ще прикрие вашето местоположение, но и ще ви намери най-бързия сървър за Apex Legends. Голямото количество плячка в ямата е на един клик разстояние!

Най-добрият VPN за фиксиране на лаг: NordVPN

Как да коригираме Apex Legends Lag - най-лесният хак за геймърите през 2020 г.

Ако искате истински Legend VPN, препоръчваме NordVPN. ние Rмногобройни VPN тестове за игри, а NordVPN беше явният победител сред стотици други VPN.

Сигурността във вашия отбор е основен приоритет в Apex Legends и не е по-различно, когато пазарувате подходящия VPN. NordVPN предлага военна защита като 256-битово криптиране и вградена анти-DDoS защита. Вашият геймърски свят е безопасен, защото дах от персонализираните сървъри на NordVPN ви предпазва от хакове за сигурност.

Лаговете нямат шанс на бойното поле NordVPN. Актуализациите на NordVPN относно техните скоростни връзки означават, че вашата игра Apex Legends остава в реално време.

Какво още предлага NordVPN за вашите игри?

 • 5100+ сървъра в 60 страни
 • Стриктна политика без регистрация
 • Автоматичен ключ за убийство
 • CyberSec функция, която блокира зловреден софтуер и други кибер заплахи
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Непрекъснато свиващата се безопасна зона на картата на Apex Legends означава, че трябва да мислите бързо и пред кривата. NordVPN ви дава свободата да взимате супер бързи решения, без да се притеснявате от безпроблемна сигурност и забавяне.

За повече информация прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Започнете играта с NordVPN!

Други начини за коригиране на изоставането

Здравият VPN е отличен избор за коригиране на проблеми с изоставането. Но, има и не-VPN корекции, които си струва да се споменат:

 • Използвайте ethernet кабел вместо wi-fi на вашия рутер. А кабелната интернет връзка има по-добра стабилност и обикновено е по-добра от Wi-Fi връзка.
 • Отидете на настройките на играта и намалете неща като Разделителна способност, Виртуална синхронизация и Anti-aliasing.
 • Изключете всяко друго устройство (като вашия телефон), използвайки вашата интернет връзка.
 • Изключете модема и рутера за 30 минути, за да рестартирате мрежовия си хардуер.
 • Затворете фоновите процеси (както за Mac, така и за Windows) като надстройки за антивирусни програми и Torrent клиенти.

резюме

Популярността на Apex Legends ще се увеличи само когато се пусне нова карта. Искате охраната да изследва тези нови терени, без да изостава развалянето на партито. А надежден VPN като NordVPN ще повиши вашия плячката с мълниеносни скорости, масивен избор на сървър и сигурност на военно ниво.

Допълнителна информация

Прочетете защо поставихме NordVPN като победител в нашите 5 най-добри VPN за игри.

Искате да инвестирате в VPN с най-добри резултати, без да разбивате банката? Нашите експерти, спестяващи бюджет, съставиха този списък с най-добрите VPN сделки наоколо.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me