Как да гледате UFC 226 Miocic срещу Cormier Fight Night Online


UFC 226 Miocic срещу Cormier е събота, 7 юли. Знаем, че не искате да пропуснете нито едно от действията, така че само с 3 лесни стъпки ще ви покажем как да гледате от навсякъде по света, за повече от 50% отстъпка. Ще ви трябва VPN - но той е наистина лесен за използване и ще ви дадем хак, за да получите безплатно един от най-популярните.

Безплатни уебсайтове идват с улов 

Може би се чудите защо изобщо трябва да плащате за нещо. да, има уебсайтове там, които твърдят, че стриймват битката безплатно, но като много безплатни оферти, има голяма уловка.  

Това е защото много от тези сайтове всъщност спират излъчването за няколко секунди и изискват да се регистрирате или изтеглите програма, за да видите останалите. Това е доста досадно, не само защото този, който иска да се меси с компютъра си в средата на битка с високи залози, а и защото кой знае какъв вид злонамерен софтуер може да дебне в тези изтегляния.

По-добър залог е да играйте безопасно и гледайте UFC на официалния си сайт - UFC.TV.

Това каза, разбираме, защо може да се колебаете да го направите. Поради лицензионни сделки с местни радиопредавателни компании, в някои страни няма да имате достъп до всички двубои (включително Miocic срещу Cormier) - дори и да сте готови да платите.

И дори в страни, където няма ограничения, плащане за преглед може да бъде наистина скъпо.

VPN ще ви спести пари от UFC

За щастие, VPN не само ще деблокира гео ограниченията, но и може да ви спести пари. Това е така, защото VPN ще маскира вашия IP адрес и ще го покаже, че сте на друго място. С други думи, дори ако сте във Франция или Германия, където двубоят е блокиран, можете да изглеждате сякаш сте в САЩ, където е на разположение.

Или още по-добре, не избирайте сървър в САЩ - защото от там ще трябва да платите огромни $ 64,99, за да видите двубоя.

Как да гледате UFC 226 Miocic срещу Cormier Fight Night Online

За по-добра сделка, се свържете със сървър в Индонезия, където гледането струва само $ 24,99.

Как да гледате UFC 226 Miocic срещу Cormier Fight Night Online

VPN, който препоръчваме за гледане на Miocic vs. Cormier е ExpressVPN.

С неограничена честотна лента и огромна мрежа от сървъри, разпространени по целия свят, ExpressVPN е един от най-бързите VPN на пазара - правя го идеален за стрийминг.

Плюс това, за разлика от конкурентите си, той отделя много ресурси за заобикаляне на гео ограниченията, така че не е нужно да се притеснявате, че един ден ще имате достъп до чужд уебсайт и на следващия ден ще бъдете блокирани.

Най-добрата част: ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го получите само за Miocic срещу Cormier и след това да го анулирате - по същество получавате безплатно.

Гледайте UFC 226 в 3 лесни стъпки

Процесът на изтегляне и инсталиране на ExpressVPN е супер прост. След като е на вашия компютър, просто:

1. Изберете местоположението си, като изберете Индонезия.

Как да гледате UFC 226 Miocic срещу Cormier Fight Night Online

2. Натиснете бутона, за да включите вашата VPN.

Как да гледате UFC 226 Miocic срещу Cormier Fight Night Online

3. Отидете на UFC.TV и купете Miocic срещу Cormier.

Как да гледате UFC 226 Miocic срещу Cormier Fight Night Online

Получете още повече от вашата VPN

Както вече казахме, можете просто да получите ExpressVPN за Miocic срещу Cormier. Но всъщност има много добри причини да го запазите след двубоя.

Това е така, защото ExpressVPN е полезен за повече от просто деблокиране на гео ограничени уебсайтове. Освен това криптира целия ви интернет трафик, предпазвайки ви от хакери. Плюс това ви държи анонимни, така че държавните агенции и вашият доставчик на интернет услуги не могат да проследяват какво правите в мрежата.

Интересувате се да научите повече за това как работят VPN-ите? Натисни тук.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me