Как да гледате Sling TV извън САЩ (& Pay with PayPal!)


Sling TV използва geoblocks за ограничаване на достъпа извън САЩ и приема само американски кредитни карти в опит да се ограничи до потребителите в САЩ. Но ще ви покажем как да плащате за Sling TV навсякъде, без американска кредитна карта!

Просто комбинирайте мощен VPN със сървъри в САЩ и акаунт в Paypal.

Използвайки този метод, можете да получите достъп до Sling TV навсякъде, без да виждам това страховито съобщение за грешка ...

СЪЖАЛЯВАМЕ.

СЛИНГ ТВ Е САМО НАЛИЧЕН В САЩ.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПРОЯВЕНИЯ ИНТЕРЕС.

Бързо ръководство: Как да гледате Sling TV отвсякъде

 1. Изберете VPN с много високоскоростни сървъри в САЩ. Препоръчваме ExpressVPN общата VPN с най-висок рейтинг.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN.
 3. Свържете се със сървър навсякъде в Съединените щати.
 4. Влезте в Sling TV и изберете любимия си канал.

ExpressVPN

Кратко ръководство: Регистрирайте се на Sling TV с Paypal

 1. Използване на вашата VPN, се свържете със сървър в САЩ.
 2. Присъединете се или влезте към вашата сметка в Paypal.
 3. Навигирайте до Магазин за карти за подаръци в САЩ Paypal.
 4. Кликнете върху „Категории " и "изкуства & Entertainment "
 5. Изберете Sling TV и закупете карта за подарък. Тя ще бъде изпратена до Вашия имейл адрес в Paypal. 
 6. Посетете Sling TV.
 7. Превъртете до дъното и кликнете върху „Осребрете подаръчна карта.“
 8. Следвайте инструкциите за да създадете своя акаунт и да осребрите своята карта за подаръци.
 9. Изберете любимия си канал и започнете да гледате!

ExpressVPN

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате Sling TV

Sling TV използва мощна технология, наречена геоблокиране, за да се предотврати достъп на потребителите в други страни до съдържанието му. Ако напуснете САЩ за работа или почивка, това пак ще ви повлияе.

За достъп до Sling TV извън САЩ, използвайте VPN, за да измамите Sling TV да мислиш, че си някъде в страната.

Използва се VPN криптиране с военен клас и глобална библиотека от сигурни сървъри, за да скриете истинското си местоположение, като маскирате вашия IP адрес. След това можете „Преместете“ местоположението си, като се свържете с интернет чрез един от сървърите на VPN в друга страна.

В този случай вие свържете се с VPN сървър във всеки град в САЩ. Геолоковете Sling TV ще повярват, че сте в Ню Йорк, Сиатъл, Хюстън или където и да е друго, което изберете, и ви дава достъп до канала на сайта.

Има обаче уловка. Sling TV приема само американски кредитни карти като плащане за абонаменти Ако искате да платите за Sling TV извън САЩ и нямате американска кредитна карта, трябва да използвате друг трик.

В този случай можете плати за Sling TV с Paypal.

ExpressVPN

Как да платите за Sling TV извън САЩ (с Paypal)

Също така ще трябва да намерите начин Изискването за американска кредитна карта на Sling TV. Не се притеснявайте - ние също имаме тайното решение за този проблем.

С магазина за карти за подаръци на PayPal можете закупуване на карти за подарък Sling TV които изкупувате на уебсайта. Кодът на картата за подарък се изпраща директно на имейла ви, за да можете използвайте го, за да настроите вашия акаунт за Sling TV, създаден за няколко минути. Ако използвате тази вратичка, няма да ви трябва американска кредитна карта, за да отворите акаунт за Sling TV.

Не забравяйте използвайте своя VPN при достъп до Paypal и прилагане на кода на вашата карта за подарък на Sling TV! Ако вашият IP адрес е извън САЩ, пак ще бъдете блокирани от достъп до Sling TV канали, дори с карта за подаръци.

Следвайте инструкциите в нашето Бързо ръководство по-горе да използвате този метод без никакви грешки.

ExpressVPN

Това не е всичко, което VPN може да направи

Sling TV не е единствената платформа за стрийминг, която ограничава достъпа до потребителите въз основа на местоположението. Eмного голям уебсайт в света използва някаква форма на гео ограничения. 

С VPN ги заобикаляте чрез свързване към защитени сървъри по целия свят, скриване на местоположението ви и запазване на вашите данни в тайна. Това също ви позволява да заобикалят правителствената цензура и надзор, заедно с множество други предимства.

Чрез криптиране на вашите данни, VPN ви пази безопасно от злонамерен софтуер, измами, дебнене, DDoS атаки и натрапчива реклама. Можете да се насладите на интернет с душевното спокойствие, което идва от битието напълно скрити, анонимни и невъзможни за изпълнение, докато сте онлайн. 

Най-изненадващата полза от VPN? Добър ще всъщност направи вашия интернет по-бърз. Много хора ще ви кажат, че VPN забавя връзката ви, защото те използват част от вашата честотна лента. Но това важи само за безплатни, лошо проектирани VPN.

Скривайки онлайн активността си, VPN предпазва от заглушаване на честотната лента: умишленото забавяне на вашия интернет от вашия интернет доставчик. Без значение колко често сте изтегляйте, стриймвайте или играйте игри онлайн, ще се радвате на бързи и стабилни скорости на връзката. 

За да научите повече за многото предимства на VPN, прочетете пълното ръководство за начинаещи. Като алтернатива, възползвайте се от 30-дневна гаранция за връщане на пари ExpressVPN да се убедите сами.

ExpressVPN

4-те най-добри VPN за Sling TV

1. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Широко известен с това, че е най-бързият премиум VPN на пазара, ExpressVPN отговаря на името си.

Въпреки това, този доставчик разбира също, че скоростта не е всичко - той цени и поверителността на потребителите и я защитава със силно криптиране. Свързването е лесно и отнема само няколко кликвания! Потребителите на ExpressVPN се кълнат в неговата надеждност и бързина. Вижте сами с ExpressVPN безрискова, 30-дневна гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Гледайте Sling TV с ExpressVPN!

2. Surfshark

Surfshark

Друг страхотен VPN, съвместим със Sling TV, Surfshark има над 800 високоскоростни сървъра, които можете да избирате от цял ​​свят, всеки с добре криптиран IP адрес за ваша защита. По-малък от другите изброени тук VPN, той може да работи неоткрит от геоблоките на Sling TV.

Можете да разберете защо нашите читатели обичат този VPN за неговата скорост и невероятна стойност, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Гледайте Sling TV с Surfshark!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Подобно на нашите две най-добри VPN мрежи, CyberGhost предлага разнообразни локации на сървъри, от които да избирате в над 90 страни, включително 1000+ сървъра в САЩ сам. Перфектен за свързване към Sling TV. И ако желаете да удължите абонамента си до 3 години, този доставчик предлага един от най-евтините планове, налични от премиум VPN.

Разберете защо е класиран на 3-то място от над 300 VPN, като се регистрирате в щедрия CyberGhost 45-дневна гаранция за връщане на парите.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да, специалният профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Гледайте Sling TV с CyberGhost!

4.NordVPN

Как да гледате Sling TV извън САЩ (& Pay with PayPal!)

NordVPN предлага както бърз, така и сигурен интернет, със солидна 24/7 поддръжка на клиенти. Освен това е изключително лесно да изтеглите, инсталирате и използвате. Лесният за потребителя интерфейс на NordVPN прави избора на VPN сървър в Съединените щати лесен за тези, които се интересуват от гледане на Sling TV.

Не е чудно, че това е най-популярната VPN в света! Изпробвайте го, без риск, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вижте оферти за NordVPN

резюме

Сега, когато знаете как да гледате Sling TV отвсякъде без американска кредитна карта, е време да седнете и да започнете да стриймвате! Не забравяйте, че ключовете са за използвайте висококачествен VPN и закупете карти за подарък Sling TV на PayPal.

Остава само да направим изберете подходящия VPN за вас. За щастие повечето от най-добрите VPN предлагат безплатна пробна версия или гаранция за връщане на парите, така че можете да ги изпробвате без риск. Най-хубавото е, че направихме няколко допълнителни домашни работи, за да ви спестим пари: Вижте невероятните вътрешни сделки, които открихме в топ VPN-та днес!

Гледайте Sling TV с ExpressVPN!

Допълнителна информация

Netflix US също ограничава достъпа до САЩ и може да има най-трудните геоблоки в интернет. За достъп до Netflix US в чужбина се нуждаете от един от нашите 4 най-мощни VPN.

За първи път ли използвате VPN? Ако е така, прочетете нашите 8 съвета за избор на най-добрия.

Когато знаете кой VPN е подходящ за вас, разгледайте най-добрите налични оферти и оферти за купони.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me