Как да гледате сезон 8 на американската история на ужасите онлайн


Апокалипсисът идва и има официална дата! Умоляващата антология на ужасите и напрежението - ще премие премиерно на FX, като обещава да донесе свежи кошмари на феновете от цял ​​свят.

Още по-вълнуващото е, че Джесика Ланге ще се завръща след години отсъствие като зловещата съседка Констанс Лангдън. Така че, пригответе пуканките си и ги пригответе безумно шоу като никой друг.

Докато FXNOW можете да получите достъп само от САЩ, можете използвайте VPN, за да гледате онлайн сезон 8 на американската история на ужасите отвсякъде по света. Прочетете нататък, докато ви покажем как.

Как да гледате сезон 8 на американската история на ужасите онлайн

  1. Изберете VPN, оптимизиран за поточно предаване (ще харесате CyberGhost).
  2. Свържете се със сървър в САЩ.
  3. Купете подаръчна карта на Hulu с помощта на PayPal. Ако нямате адрес в САЩ, все още можете да закупите карта за подарък в MyGiftCardSupply.
  4. Следвайте инструкциите на MyGiftCardSupply, за да осребрите вашата карта за подаръци и да създадете Hulu акаунт.
  5. Отидете в Hulu и започнете да гледате!

Започнете да гледате СЕГА!

Насладете се на сезон 8 на американската история на ужасите с VPN

Да се сигурно заобикаляйте гео ограниченията и достъп до всеки блокиран уебсайт или услуга за стрийминг, VPN ви позволява да промените реалния си IP адрес и да използвате различен в желаното от вас местоположение.

По този начин ще можете да деблокирате FXNOW неоткрити и гледайте американската история на ужасите онлайн. Не само това, но вашият VPN ще осигури цялата ви онлайн активност, предпазвайки ви от хакери и други заплахи в интернет.

За да предавате онлайн сезон 8 на американската история на ужасите без буфериране, искате много бърз, стабилен VPN която предлага неограничена скорост и честотна лента.

Безброй VPN твърдят, че притежават тези способности, но VPN-ите в този списък наистина ще ви дадат изключителен онлайн опит за поточно предаване. Ние сами сме ги тествали и сега можете да се възползвате от тях безплатни изпитания или гаранции за връщане на пари и преценете сами.

Най-добрите VPN за гледане на сезон 8 на американската история на ужасите:

1. CyberGhost

cyberghost множество устройства

Ако сте с нисък бюджет, но все пак искате качествен VPN за отличен стрийминг, CyberGhost е този за вас. Приспособимите му, удобни за потребителя приложения могат да работят на седем различни платформи едновременно.

Можете също така да получите 7 дни до опитайте го безплатно и 45-дневна гаранция за връщане на парите. е отличен за начинаещи и потребителите го обичат.

Вземете CyberGhost СЕГА

2. NordVPN

NordVPN Ползва инфографиката

Популярен сред потребителите заради бързината и сигурността си, NordVPN е надежден VPN за всичко.

Можете да го стартирате на шест различни устройства едновременно и да избирате между 1800+ сървъра само в САЩ, за да стриймвате American Horror Story. Изпробвайте сами 3 дни безплатно.

Вземете NordVPN СЕГА

3. ExpressVPN

Ползи за ExpressVPN

Това е един от най-бързите - ако не най-бързите - VPN мрежи наоколо. Идеален за HD стрийминг, нищо чудно, че богатия на функции ExpressVPN има толкова много положителни отзиви на потребителите.

С хиляди сървъри в 90+ страни и силно криптиране, тази VPN може да деблокира всеки уебсайт отвсякъде. Използвайте техните 30-дневна гаранция за връщане на парите и опитайте сами.

Вземете ExpressVPN СЕГА

4. IPVanish

ipVanish устройства

Искате ли да гледате американската история на ужасите със семейството или приятелите си? Е, IPVanish ви осигурява 10 връзки на акаунт! Той също така идва със силно криптиране и над 1000 сървъра за стрийминг без ограничения.

Със 7-дневната гаранция за връщане на парите, можете да опитате, преди да го купите. Прочетете потребителските отзиви тук.

Вземете IPVanish СЕГА

5. VyprVPN

Как да гледате сезон 8 на американската история на ужасите онлайн

VyprVPN е пълна с функции и впечатляваща, що се отнася до сигурността. Настройката е много лесна и поточното видео също е бързо и стабилно, според отзивите на потребителите.

В допълнение към впечатляващото предлагане на над 700 сървъра, можете да го използвате на всички основни платформи 5 връзки на акаунт. Ако се съмнявате, можете да го изпробвате безплатно за 3 дни.

Вземете VyprVPN СЕГА

Гледайте сезон 8 на американската история на ужасите на FX от извън САЩ

Въпреки че американският телевизионен канал FX е достъпен само от САЩ, не можем да оставим всички фенове от чужбина да висят. Ето защо се заехме с предизвикателството и намерихме начин да получи достъп до FX и се наслаждавайте на ужасната нощ от всяка точка на света с VPN. Ето ни:

1. Ако браузърът ви е отворен, затворете го.

2. Отворете VPN приложението си и натиснете бутона „Surf Anonymously“.

cyberghost-екрани (1)

3. Изберете списъка с препоръчителни местоположения на сървъра. Можете да изберете опцията за стартиране, ако желаете.

cyberghost-екрани (2)cyberghost-екрани (3)

4. Щракнете върху бутона „Стартиране на анонимно сърфиране“ и изчакайте да се установи VPN връзката.

cyberghost-снимки (3.1)cyberghost-екрани (4)cyberghost-екрани (5)

5. Отворете браузъра си и преминете към уебсайта FXNOW. На този етап ще можете да получите достъп до уебсайта нормално, сякаш сте в САЩ.

mericanhorrorstory-expressvpn (5)

Вече знаем как да осъществим достъп до уебсайта от всяка точка на света, но преди да търсим шоуто; трябва да се абонираме за услугата. Нека да видим как всъщност можем да се абонираме от всяка точка на света.

Един от доставчиците, хостващи FXNOW, е Hulu, който лесно може да се абонира чрез закупуване на подаръчна карта на Hulu чрез PayPal. Ето статия, която ви показва как да направите това.

Сега влизането в FXNOW трябва да е лесно.

6. От горния ляв ъгъл на главната страница щракнете, за да отворите менюто. Превъртете надолу и кликнете върху „Вход за телевизионен доставчик“.

Зловеща семейна история-expressvpn (6)

7. Кликнете върху „Вижте всички доставчици“.

Как да гледате сезон 8 на американската история на ужасите онлайн

8. Превъртете списъка с доставчици и изберете Hulu (или въведете „Hulu“ в полето за търсене)

Зловеща семейна история-expressvpn (8)

9. Влезте с вашите пълномощни на Hulu и е добре да отидете!

Зловеща семейна история-expressvpn (9)

Можете да използвате този метод за достъп до FXNOW и много други услуги. Междувременно се насладете на гледането на този смразяващ сезон на американската история на ужасите. Ако това, което наистина ви плаши, е цената на този процес, определено можете спести малко пари за някои от най-добрите VPN сделки.

Започнете безплатния си пробен CyberGhost сега!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me