Как да гледате сезон 6 на викингите безплатно онлайн


Най-накрая е време сагата за семейство Лотброк да приключи. Сезон 6 на „Викингите“ пристигна на History TV с експлозивна серия от две части, излъчваща се от декември 2019 г. до 2020 г..

Но какво ще стане, ако не живеете в САЩ?

История телевизионните geoblocks показва, така че само американски зрители могат да се настройват.

Дори ако можете да заобиколите тези гео ограничения, все още се нуждаете от абонамент за американски кабел, за да влезете в сайта.

Не се побеждавайте обаче. Това е една битка, с която мога да ви помогна да спечелите.

Всичко, от което се нуждаете, е надежден VPN.

Не само VPN може да ви помогне да заобиколите геоблоковете на History TV, но също така може да ви помогне да се регистрирате за абонамент за телевизия в САЩ, за да можете да влезете и да предавате поточни Vikings сезон 6.

Ето моите препоръки за три най-добри VPN за поточно предаване на Vikings сезон 6. Плюс това ви показвам как да използвате VPN, за да се регистрирате за абонамент за телевизия в САЩ.

Бързо ръководство - Как да гледате сезон 6 на викингите по TV History

 1. Изберете VPN с големи възможности за деблокиране и сървъри в САЩ. NordVPN според мен е най-добрият VPN за стрийминг
 2. Изтеглете своя VPN клиент
 3. Свържете се със сървър в САЩ
 4. Преминете към History TV, влезте с fuboTV и влезте!

Започнете стрийминг викинги сезон 6 сега!

 

Бързо ръководство - Как да се регистрирате за fuboTV

Не се отлагайте, когато History TV ви помоли да влезете с вашия телевизионен доставчик. Можете да влезете и с няколко поточни абонамента, като Hulu или fuboTV.

Ако вече нямате такъв, можете да се регистрирате за абонамент за поточно предаване в САЩ с VPN.

Открих, че fuboTV е най-лесната услуга за регистрация извън САЩ. Той дори има a седемдневен безплатен пробен период ако искате да се регистрирате безрисково.

 1. Преди да отворите браузъра си, свържете се с VPN сървър в САЩ.
 2. След това отворете браузъра си и отидете на fuboTV.
 3. Кликнете върху „Стартирайте безплатната си пробна версия“ и създайте акаунт
 4. Изберете абонамент - само пакетът „Семейство“ има безплатна пробна опция.
 5. Регистрирайте се с американски пощенски код, избран на случаен принцип. Използвах такова, свързано с местоположението на моя VPN сървър.
 6. Когато регистрацията приключи, върнете се към History TV и влезте с новите си идентификационни данни на fuboTV.
 7. Започнете да стриймвате Vikings сезон 6!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате викинги сезон 6

History TV има права за стрийминг на новите епизоди на викингите. Премиери на сезон 6 там преди никъде другаде по света.

Поради ограниченията за лицензиране, History TV не може да предава предаването на зрителите в други страни.

За да попречи на някой да гледа извън САЩ, сайтът използва геоблокове. 

Geoblocks откриват вашето местоположение, използвайки вашия IP адрес. Ако вашият IP адрес не е базиран в САЩ, TV TV ви блокира да гледате новия сезон на викингите.

Това е, освен ако не използвате VPN.

VPN ви позволява да geo-spoof вашия IP адрес. Той маскира вашия IP адрес с един от неговите собствени.

Когато се свържете с History TV с помощта на VPN, той вижда само IP адреса на VPN - не е ваш.

При условие че се свържете с VPN сървър на правилното място, можете да го направите да изглежда така, сякаш сте базиран и на това място.

Ако се свържете със сървър в САЩ, History TV смята, че сте в САЩ и ви позволява да предавате поточни Vikings сезон 6 отвсякъде.

Това не е всичко, което VPN може да направи

VPN мрежите работят чрез пренасочване на вашия интернет трафик чрез един от техните собствени частни сървъри. Така се озовавате с различен IP адрес.

Да го направя, VPN изпраща вашия трафик през криптиран тунел.

Криптирането на вашите данни по този начин има допълнително предимство спиране на хакери и снайперисти в техните песни.

Ако вашият VPN използва добро криптиране, никой не може да прихване вашите данни, да наблюдава вашата онлайн активност или да открадне вашата чувствителна информация.

Повечето премиум VPN се използват 256-битово AES криптиране, което е с военен клас - най-високият стандарт, който можете да намерите.

Внимавайте за функции за сигурност като убийте превключватели или защита от теч на DNS / IPv6 също. Те гарантират, че вашият IP адрес и информация остават скрити, дори ако загубите връзка с вашата VPN.

Най-добрите VPNs дори включват злонамерен софтуер или блокери на рекламен софтуер за осигуряване на допълнителен слой сигурност.

3 най-добри VPN за гледане на викинги сезон 6

1. NordVPN

NordVPN

Ако искате най-доброто VPN за поточно предаване, изберете NordVPN.

Всеки NordVPN сървър е оборудван със SmartPlay DNS. Това означава, че всеки от тях е оптимизиран за високоскоростно, надеждно деблокиране и стрийминг.

Получавате много сървъри, от които да избирате. 1 500+ от 5 200+ сървъра на NordVPN са в САЩ. Никога не ми избягваха опции за деблокиране на History TV по време на моите тестове.

Установих, че скоростите на NordVPN са сред най-бързите, които съм тествал. Успях да предавам История TV от Обединеното кралство без буфериране и без забавяне.

Също така бих могъл да деблокирам всеки основен тестван сайт - дори Netflix във всеки регион.

NordVPN ви дава до шест едновременни връзки под един лиценз. Можете да предавате поточно Vikings сезон 6 на всяко устройство, което харесвате (услугата предлага и отлична съвместимост с огромен набор от устройства).

Софтуер за сигурност CyberSec се грижи за всякакви кибер заплахи, като злонамерен софтуер или рекламен софтуер.

NordVPN също защитава вашите чувствителни данни с 256-битово криптиране на AES, превключвател за убийство, защита от течове на DNS и стриктна политика без регистрация. Дори собственият ви доставчик на интернет услуги няма да може да наблюдава вашата онлайн активност, което е полезно, ако те намаляват скоростите ви, когато поточно.

Ако не искате вашият интернет доставчик да знае, че използвате VPN, NordVPN предлага объркани сървъри. Тези сървъри маскират използването на VPN, така че никой не може да ви каже, че не сърфирате като нормално.

Ако искате да изпробвате възможностите на NordVPN за себе си, можете да опитате безрисково със своите 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Като алтернатива, разберете още повече информация за любимия ми VPN в пълен размер Преглед NordVPN.

Основните функции на NordVPN

 • 5 200+ сървъра с 1500+ в САЩ
 • SmartPlay DNS за бързо деблокиране и стрийминг
 • Бързи скорости
 • Софтуер за сигурност CyberSec
 • Шест едновременни връзки
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Работи с: History TV, fuboTV, Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, HBO GO, BBC iPlayer
 • Съвместим с: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, смарт телевизори, рутери

 

Поточни викинги сезон 6 с NordVPN!

2. ExpressVPN

Как да гледате сезон 6 на викингите безплатно онлайн

ExpressVPN е идеален за деблокиране на History TV и стрийминг на Vikings сезон 6. Той има над 3000 сървъра по целия свят, с 27 отделни места само в САЩ.

Тези локации варират от източния бряг на запад, така че получавате дълъг списък от американски сървъри, от които да избирате.

Това също означава, че ExpressVPN може да деблокира много повече от само TV History. По време на моите тестове бях възможност за достъп до Hulu, Amazon Prime Video, Netflix и др.

Такава голяма мрежа гарантира светкавични скорости. Всъщност, ExpressVPN е най-бързият VPN, който някога съм използвал - той излезе начело на тестовете за VPN скорост на този месец също.

Това означава стриймингът с ExpressVPN е плавен и непрекъснат. Никога не трябва да чакате да се заредят викингите или да се справят с буфериране.

Мерките за сигурност на ExpressVPN са от световна класа. Трафикът ви се блокира чрез военно криптиране. Превключвател за убийство и два вида защита срещу теч (DNS и IPv6) предотвратяват излагането на вашата информация по всяко време.

Технологията TrustedServer изтрива всеки сървър при всяко изключване. Добавете стриктна политика без регистрация и можете да сте сигурни ExpressVPN не може и няма да съхранява или продава вашата информация.

Искате да използвате своя VPN, за да предавате Vikings сезон 6, но поддържайте нормална връзка за други онлайн дейности? Сплит-тунелиране ви позволява да правите точно това. Можете да пренасочите част от трафика през вашата VPN и някакъв трафик чрез нормалната си ISP връзка.

ExpressVPN ви позволява да свържете до пет устройства наведнъж. Това е достатъчно, за да защитите повечето от устройствата си или да споделите любовта с останалата част от вашето домакинство.

Опитайте ExpressVPN сега с 30-дневна гаранция за връщане на парите или прочетете нашата изчерпателен преглед за повече информация.

Основните функции на ExpressVPN

 • 3000 сървъра по целия свят, с 27 американски локации
 • Най-бързи скорости, които съм тествал
 • Защита от световна класа с технологията TrustedServer
 • Сплит-тунелиране
 • Пет едновременни връзки
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Работи с: History TV, fuboTV, Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, HBO GO, BBC iPlayer
 • Съвместим с: macOS, Windows, Linux, Android, iOS, смарт телевизори, рутери

Поточни викинги сезон 6 с ExpressVPN!

3. CyberGhost

Как да гледате сезон 6 на викингите безплатно онлайн

Ако сте нови в VPN и искате просто услуга, която ви позволява бързо и лесно да предавате сезон 6 на Vikings, изберете CyberGhost.

CyberGhost може да няма възможност за персонализиране на други услуги, но това може да го направи по-добър вариант за начинаещи VPN. Установих, че са приложения на CyberGhost интуитивен и лесен за инсталиране и използване.

Но не се заблуждавайте от неговата простота Под капака CyberGhost е фантастичен вариант за стрийминг на викинги.

Той има гигантска мрежа от 5 700+ глобални сървъра, с 1000+ в САЩ. Това е повече от достатъчно за надеждно отблокиране на телевизия за история. Също така успях да деблокирам повечето от други стрийминг сайтове като Netflix и Amazon Prime Video.

CyberGhost дори ви осигурява оптимизирани за поточни сървъри. Всеки от тях е изброен в зависимост от това коя услуга за стрийминг е най-добрата за деблокиране, премахвайки всяко предположение за вас.

Скоростите са повече от достатъчно бързо за без буфер стрийминг. Нямах проблеми да гледам предавания по History TV.

Сигурността на CyberGhost е впечатляваща. Той използва криптиране с военен клас и има стриктна политика без регистрация, така че да знаете, че вашите данни са защитени.

Превключвателят за убийство също е автоматичен, което означава, че няма конфигурация за вас. Просто се свържете със сървър и отидете.

Дори има вграден блокер за реклами и злонамерен софтуер който защитава вас и вашите устройства от хакери и вируси.

CyberGhost ви позволява свържете до седем едновременно. Това е едно от по-щедрите предложения, които открих.

Нашите пълни Преглед на CyberGhost ви казва всичко, което трябва да знаете за тази удобна за потребителите VPN. Или можете да го изпробвате сами с a 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Основните функции на CyberGhost

 • 5 700+ сървъра с 1000+ базирани в САЩ
 • Удобна за потребителите услуга, оптимизирана за поточно предаване
 • Страхотни скорости
 • Блокер за реклами и злонамерен софтуер
 • Седем едновременни връзки
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Работи с: History TV, fuboTV, Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, HBO GO, BBC iPlayer
 • Съвместим с: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, смарт телевизори, рутери

Поточни викинги сезон 6 с CyberGhost!

В заключение

Викингите може да са към своя край, но да не се наслаждавате на това.

Борба с ограниченията и бойните блокове с мощен VPN.

Изберете NordVPN и дори можете да се насладите на здраво отстъпка заедно със супер бърз стрийминг, отлично деблокиране и най-доброто в сигурността.

Харесва ли ви вид на една от другите ми препоръки? Можете да намерите отстъпки за всички наши топ VPN мрежи в нашата месечни предложения и купони.

Искате повече подробна информация за гео ограниченията и как да ги заобиколите? Вижте нашите пълно ръководство за геоблокиране.

 

 

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me