Как да гледате Разкажете ми история сезон 2 навсякъде!


С тъмно и усукано пресъздаване на класически приказки, включващи Красавицата и звяра, Пепеляшка и Спящата красавица, Сезон 2 на "Разкажи ми история" ще бъде епичен!

въпреки това, ако не сте в САЩ, ще се сблъскате с географски ограничения за CBS All Access, който стриймва приказния трилър. Не се паникьосвайте, няма да ви трябва приказна кръстница, която да ви предостави достъп, всичко, което ви трябва, е първокласна VPN.

Като Ви разпределим IP адрес в САЩ, премиум VPN може да заобиколи геоблоковете на CBS All Access, така че можете да стриймвате Кажете ми история 2 сезон, където и да сте.

Продължете да четете, за да научите за най-добрите VPN за гледане Разкажете ми история за CBS All Access и някои допълнителни предимства на премиум услугите.

Бързо ръководство - Как да гледате Разкажете ми история за CBS All Access

 1. Изберете VPN с най-висок рейтинг. препоръчвам NordVPN за високите си скорости, силната сигурност и голямата сървърна мрежа в САЩ.
 2. Изтеглете вашия VPN софтуер на устройствата си.
 3. Използвайте своя VPN, за да се свържете със сървър в САЩ.
 4. Регистрирайте се или влезте в CBS All Access и започнете да стриймвате Tell Me a Story.

Започнете поточно Кажете ми история сега!

Защо имате нужда от VPN, за да гледате Кажете ми история

Гео ограниченията за CBS All Access не позволяват на потребителите без IP адрес в САЩ да имат достъп до някое от програмите си, включително Tell Me a Story.

Вие преодолявате тези геоблокове, като използвате първокласен VPN да се свържете със сървър в САЩ. Това криптира вашите данни, маскира действителния ви IP адрес, и ви дава IP адреса в САЩ, който трябва да предавате на CBS All Access. Вече можете да гледате втори сезон на Tell Me a Story и други страхотни предавания на CBS отвсякъде.

Premium VPN управляват огромни глобални мрежи от високоскоростни сървъри. Това отваря достъп до стотици, ако не и хиляди, редовно освежени IP адреси. VPN е по-вероятно да преодолее geoblocks и anti-VPN технологията, колкото повече IP адреси има.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Възможността да отблокирате глобално съдържание от любимите си стрийминг услуги, като сезон 2 на Tell Me a Story за CBS All Access, е едно от основните предимства на премиум VPN. Но, те също са изключително полезни за вашата онлайн сигурност.

Вашият доставчик на интернет услуги (ISP) вероятно ви следи онлайн и хакерите стават все по-умели в прихващането на лични данни. Никога не е било по-важно да гарантираме, че сте в безопасност онлайн.

Висококачествени VPN криптирайте данните си и маскирайте истинския си IP адрес за защита на вашата чувствителна информация и осигурете вашата онлайн анонимност. Това прави невъзможно вашите интернет доставчици, рекламодатели и хакери да ви следят онлайн или да откраднат вашите данни.

Използвайте качествен VPN всеки път, когато влизате онлайн - за да разглеждате, игра, поток или торент - и получавате на защита на криптираното от военния клас и други функции за първокласна сигурност. С VPN сте равномерни безопасно, докато сте в необезпечени обществени wi-fi мрежи, които хакерите обичат.

3 най-добри VPN за гледане Разкажете ми история

1. NordVPN

NordVPN

Преминаването на геоблокове на CBS All Access за поточно предаване Tell Me a Story не е проблем с NordVPN, благодарение на неговите объркани сървъри. От него 5200 глобални сървъра, имате повече от 1500 в САЩ да избера от.

Включени във всички приложения на VPN, които имате уникална технология SmartPlay. Това не само гарантира бърза и гладка поточност, но също така позволява бързо превключване между стрийминг платформи с без ръчни настройки.

NordVPN е пълен с функции за сигурност на горния рафт за да защитите вашите данни от любопитни очи, включително 256-битово AES криптиране, която предлага кросплатформена поддръжка за OpenVPN. Тази защита от военен клас предпазва дори най-скрития от хакерите достъп до вашите данни.

негов стриктна политика без регистрация гарантира, че никой от дневниците за сърфиране или друга активност не остава на сървъра.

Тогава има функцията Double VPN, който криптира вашите данни два пъти чрез два защитени сървъра, извеждайки го извън обсега на хакерите.

плюс, автоматичен превключвател за убийство предотвратява излагането на вашите данни в отворената мрежа, ако връзката ви с NordVPN внезапно спадне.

CyberSec блокира зловреден софтуер и друго вредно съдържание от стигане до вашите устройства.

NordVPN предлага без въпроси, 30-дневна гаранция за връщане на пари на до шест едновременни устройства. Това е чудесен начин да изпробвате премиум VPN услуга без риск.

За повече информация относно NordVPN, прочетете нашите изчерпателен преглед. Ако решите, че NordVPN е първокласната услуга за вас, погледнете най-новите купони и отстъпки.

Основните функции на NordVPN

 • 5 200+ сървъра в 59 страни
 • Настройка на SmartPlay за оптимизиран поток
 • Светкавични скорости и без ограничения на честотната лента
 • Криптиране с военен клас
 • Строга политика без регистрация
 • Без риск, 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Шест връзки на устройството
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Работи с: CBS All Access, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, Disney +, HBO GO
 • Съвместим с: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox, рутери, игрови конзоли

Поток Кажи ми история с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Докато ExpressVPN може да е втори в този списък, не можеш да го победиш, когато става дума за скорост. Добавете това към един впечатляваща глобална мрежа от повече от 3000 сървъра -с много опции за САЩ - и можете да отблокирате CBS All Access и да се насладите на плавно предаване на предаването Tell Me a Story.

плюс, без дроселиране и неограничена честотна лента превръщайте ExpressVPN в идеален избор за гледане на телевизионни предавания.

Уникалното Функция MediaStreamer прави поточното предаване на всяко от вашите устройства лесно. То позволява поточно предаване на устройства, които не поддържат VPN приложения, като някои игрови конзоли и смарт телевизори!

Кодирането с военно ниво защитава вашите чувствителни данни, гарантиране, че вашите онлайн данни и активност са безопасни от всеки, който се опитва да получи достъп или да го види.

Допълнителните функции за сигурност включват поддръжка за OpenVPN във всички платформи и превключвател за автоматично убиване. Вие също получавате DNS защита от теч за да се гарантира изтичане при смяна на вашите мрежови интерфейси, докато се премествате от едно място на друго.

освен това, политика без регистрация гарантира, че ExpressVPN няма да предаде вашите данни на трети страни или правителствени агенции, тъй като не съхранява никаква доставка.

Прочетете нашите пълен експертен преглед за да разберете повече за обширните функции на ExpressVPN.

30-дневна гаранция за връщане на парите на пет устройства Ви дава достатъчно време да изпробвате премиум услугата и ако се насладите на изживяването, вземете си много за вашия абонамент.

Основните функции на ExpressVPN

 • 3 000+ сървъра в 94 страни
 • Функция MediaStreamer
 • Неограничена честотна лента и свръхбързи скорости
 • Здраво криптиране
 • Политика за нулева регистрация
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Пет едновременни връзки
 • На разположение е 24/7 чат на живо
 • Работи с: CBS All Access, Amazon Prime Video, Hotstar, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, ESPN
 • Съвместим с: Windows, Kindle Fire, Android, macOS, Linux, iOS, Chrome, Firefox, рутери

Поток Разкажи ми история с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Благодарение на CyberGhost имате голямо разнообразие от сървъри за преодоляване на геоблоковете на CBS All Access благодарение на 1000+ сървъра в САЩ сам. плюс, оптимизирани поточни сървъри, бързи скорости и неограничена честотна лента гарантират плавен поток на Tell Me a Story без буфериране.

Солидно криптиране, което е на ниво военна степен защитава вашата чувствителна информация и не позволява на всеки да проследява или вижда вашата онлайн активност, включително това, което ви показва поточно.

Приложения за течове и защита срещу превключване уверете се, че вашите данни никога не са изложени в отворената мрежа.

CyberGhost работи строга политика без регистрация, която съхранява историята на вашето онлайн сърфиране, стрийминг и друга журналистика извън ръцете на правителствата както и всички други агенции, поискали това.

CyberGhost на приложенията са много удобни за потребителя, но ако имате проблем, отзивчив чат на живо поддържа осигурява бързо решение.

Изпробвайте услугата за себе си седем устройства на различни платформи с дължината 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Научете всичко друго, което трябва да знаете за CyberGhost с нашите задълбочен преглед. Ако има всички функции, които търсите в VPN.

Не забравяйте да проверите последните отстъпки преди да се регистрирате!

Основните функции на CyberGhost

 • 5 700+ сървъра в 89 страни
 • Оптимизирани поточни сървъри
 • Бързи скорости и неограничена честотна лента
 • Твърдо криптиране
 • Политика без регистрация
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Разрешени са седем връзки на устройството
 • Поддръжка на чат на живо
 • Работи с: CBS All Access, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, NBC, Disney +, Sky Go, Showtime
 • Съвместим с: macOS, iOS, Android, Windows, Linux, Amazon Fire Stick TV, рутери

Поток Разкажи ми история с CyberGhost!

Често задавани въпроси

Какво е geoblocking и защо CBS All Access го използва?

Накратко, геоблокирането е метод, който компании като CBS All Access или Netflix използват за ограничаване на съдържанието до конкретни географски региони. Обикновено компаниите правят това поради причини за лицензиране и авторски права, но държавните агенции могат да го използват и за забрана на незаконно съдържание.

Ако искате да научите повече за geoblocking, разгледайте нашата статия Всичко, което трябва да знаете за Geoblocking.

Използва ли VPN, за да предава CBS All Access законно?

Стига да имате акаунт в CBS All Access, е напълно законно да предавате услугата чрез VPN.

Все пак възможността ви да използвате VPN като цяло може да бъде ограничена, ако живеете в един от следните райони: Беларус, Ирак, Иран, Китай и Русия. Не се паникьосвайте, ако сте на почивка, нито един турист никога не е бил затворен за използване на VPN в тези страни. Открийте повече за легалното използване на VPN мрежи, в публикацията Законни ли са VPN? Къде са незаконни?.

Има ли добри безплатни VPN за поточно предаване Tell Me a Story?

Да, но не е толкова просто.

Дори и най-добрите безплатни VPN се предлагат с ограничения и ограничения. Още по-лошото е, че обикновено има функции, които са ви необходими за поточно предаване като данни, скорост, достъп до сървъра и честотна лента. Въпреки това, можете да намерите безопасни, безплатни VPN опции за поточно предаване в нашия преглед на топ 9 наистина безплатни VPN мрежи за поточно предаване.

Ако искате неограничени данни, скорост и честотна лента, плюс разширени функции за сигурност, препоръчвам премия услуга като NordVPN.

резюме

Можете лесно да стриймвате Tell Me a Story Season 2 отвсякъде. Всичко, от което се нуждаете, е висококачествен VPN и сте в него!

Моята топ препоръка на VPN мрежи за безопасно и безпроблемно предаване на Tell Me a Story е NordVPN. Той има голяма мрежа от американски сървъри, светкавични скорости и изключителни функции за сигурност. Можете също да го изпробвате за 30 дни безрисково с гаранция за връщане на парите.

аз винаги препоръчваме да използвате VPN всеки път, когато излизате онлайн за да сте сигурни, че вашият интернет трафик е частен и вашите чувствителни данни са безопасни от любопитни очи и кибернетични крадци.

Разгледайте нашите експертни препоръки на най-добрите първокласни VPN мрежи на пазара за да научите повече за VPN.

Искате да разберете повече за geoblocking? Вижте нашите подробно ръководство за геоблокиране.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me