Как да гледате iPlayer на BBC в Австралия през 2020 г. [В СЕКУНДИ]


Ако живеете Down Under и обичате най-доброто от британската телевизия, от Eastenders до Висшата лига, имате нужда от BBC iPlayer.

Има един проблем. технически, можете да получите достъп до уебсайта на iPlayer само ако живеете във Великобритания.

Ние казваме „технически“, защото има бърз и прост трик за заобикаляне на този „geoblock“. Всичко от което се нуждаеш е добра VPN със сървъри във Великобритания. Тогава можете лесно достъп до iPlayer само едно щракване, чак от Оз!

Прочетете, за да видите колко е лесно.

Как да гледате: Бързо ръководство

За да предавате BBC iPlayer в Австралия, трябва само да следвате тези лесни стъпки:

 1. Закупете VPN със сървъри в UK.NordVPN е любимият ни.
 2. Изтеглете VPN и го инсталирайте на вашето устройство.
 3. Изберете сървър на Обединеното кралство от списъка на наличните сървъри на VPN и се свържете.
 4. Отидете на BBC iPlayer и изберете шоу, което да гледате.
 5. Насладете се на неограничен достъп до любимите си програми на BBC!

Започнете да гледате сега!

Защо имате нужда от VPN, за да гледате BBC iPlayer в Австралия

Ако живеете или пътувате извън границите на Обединеното кралство, geoblocks автоматично ви пречат да получите достъп до iPlayer на BBC.

Можете обаче лесно да заобиколите това, ако имате VPN. VPN маскира вашия първоначален IP адрес и ви присвоява нов въз основа на избраното от вас място на сървъра. В такъв случай, избор на сървър във Великобритания те кара да се появяваш там и отпуска достъп до любимите ви предавания на BBC.

VPN също пази ви в безопасност и гарантира вашата онлайн анонимност чрез криптиране на вашата дейност.

Много безплатни VPN твърдят, че заобикалят geoblocks и ви предпазват. Въпреки че може да е изкушаващо, тези VPN услуги могат да бъдат много ограничени или дори опасни. Някои компрометират поверителността ви с посредствено криптиране или дори продавайте данните си на трети страни.

Така, важно е да изберете надежден VPN. За щастие доста от тях предлагат безплатни изпитания и гаранции за връщане на парите.

Ако търсите VPN за достъп до BBC iPlayer в Австралия, имате нужда от такова висока скорост, изключителна производителност и много сървъри във Великобритания. Неограничената честотна лента и надеждните връзки също са много важни.

Най-добрите VPN за гледане на BBC iPlayer в Австралия

1. NordVPN

Как да гледате iPlayer на BBC в Австралия през 2020 г. [В СЕКУНДИ]

С NordVPN можете да избирате 700+ оптимизирани сървъри във Великобритания. Освен това ви спестява от буфериране с мълния голяма скорост на връзката и неограничена честотна лента. Идеален за достъп до BBC iPlayer.

VPN подкрепя това с въздухонепроницаема сигурност. Сред другите функции, NordVPN има а стриктна политика без регистрация, функция за автоматично превключване и двойна VPN функция. Трафикът ви се криптира два пъти, за да добавите допълнителен слой сигурност при поточно предаване.

Лесно е да разберете защо NordVPN е цялостна, # 1 VPN с най-висок рейтинг. Той също предлага а 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вижте оферти за NordVPN

2. CyberGhost

cyberghost множество устройства

с 370 UK сървъри, от които да избирате, този VPN отдавна е един от най-добрите избори за стрийминг на BBC iPlayer в Оз. CyberGhost лесно заобикаля супер трудните инструменти за откриване и геоблокиране на канала, осигуряване на ултра бърз стрийминг и неограничена честотна лента.

Вие също получавате най-силната сигурност на разположение, вашата онлайн идентичност, защитена с 256-битово AES криптиране. Удобният интерфейс на CyberGhost също го прави популярен избор за начинаещи и професионалисти еднакъв.

За да тествате тази VPN за себе си, използвайте на 45-дневна гаранция за връщане на парите и безплатни пробни периоди (1 ден за Windows, 7 дни за мобилни устройства) в оферта.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Вижте оферти за CyberGhost

3. ExpressVPN

Ползи за ExpressVPN

Известен като един от най-бързият VPN на пазара, ExpressVPN доставя услуга, пакетирана с функции за международен стрийминг.

ExpressVPN предлага множество сървъри във Великобритания, оптимизиран за последователно бързи и стабилни връзки към любимите ви предавания на BBC. Той също така защитава вашите данни със своята политика за без регистрация, автоматично превключване на убийствата и военно-криптиране.

Като всичко отгоре ExpressVPN също има a прост интерфейс което се грижи както за VPN експерти, така и за начинаещи, което го прави любим сред потребителите. ExpressVPN е мощна комбинация от поток-приятелски настроения, пламващи скорости, сигурност на върха и 24/7 поддръжка на живо.

Ако не сте сигурни дали ExpressVPN е подходящ за вас, можете да го изпробвате безрисково с 30-дневна гаранция за връщане на парите, което идва с политика без въпроси.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Преглед на ExpressVPN оферти

4.Surfshark

Устройства за сърфиране

Surfshark има „изгряващата звезда“ на света на VPN оптимизирани за поточни сървъри разположени в 3 различни градове във Великобритания. По-малък от повечето VPN, Surfshark използва това предимство лети под радара и заобикаля най-трудните геоблоки в света. 

По-малкият му размер не означава, че Surfshark изостава от конкурентите си по скорост. Този VPN ви гарантира a надеждна връзка без буфер до BBC iPlayer, дори ако сте на повече от 15 000 километра от Великобритания.

Surfshark също се отърва от рекламите и тракерите които съсипват вашето гледане и консумират вашата честотна лента, като ги блокират на ниво сървър. Освен това пази анонимността и данните ви в безопасност, с 256-битово криптиране с военен клас, стриктна политика без регистрация и автоматично превключване на убийствата.

С всички тези невероятни функции, Surfshark си спечели мястото като най-добрият VPN за новодошлите сред нашите читатели. Погледнете себе си с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Вижте оферти за сърфшарк

5. PrivateVPN

ЧастниVPN устройства

Както споменахме, a бърза връзка е голям фактор при избора на VPN за стрийминг, но вие също искате нещо, което е лесно за използване. PrivateVPN изпълнява и двете нужди отлично.

Този базиран в Швеция доставчик е насочен към начинаещи потребители, които просто учат за VPN, с опростен интерфейс, лесна инсталация и невероятна поддръжка на клиенти на всяка стъпка от пътя. Съберете всичко това заедно и вие незабавно ще предавате BBC.

Приятният за начинаещи пакет PrivateVPN обаче не означава, че е пожертвал сигурността. С автоматичен превключвател за убийства, стриктна политика без регистрация и защита от течове IPv6 и DNS, можете да сте сигурни, че сте безопасни, защитени и скрити, когато използвате този VPN. Лесно е да разберете защо потребителите са изпели похвалите на тази услуга.

С PrivateVPN няма да имате проблем да се свържете с един от многобройните му сървъри във Великобритания и да получите достъп до BBC от всяка точка на Оз. Изпробвайте сами, без риск, с 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Преглед на PrivateVPN оферти

резюме

С VPN се наслаждавате на BBC iPlayer Down Under е лесно и лесно. Само не забравяйте да изберете доставчик без ограничения на скоростта или честотната лента и с добра мрежа от сървъри във Великобритания.

Освен че заобикаля геоблоковете на iPlayer, надежден VPN също криптира вашите данни и скрива вашата онлайн идентичност, така че можете да разглеждате киберпространството без притеснения за поверителност.

Разбира се, VPN не са само за потребители, които желаят да имат достъп до iPlayer от Австралия. VPN-ите са за всички, и можем да ви дадем тон причини защо днес трябва да си вземете ръце.

Стартирайте своята безплатна NordVPN пробна версия сега!

Допълнителна информация

Планирате да стриймвате Netflix? Ето 5-те най-добри VPN за работата. 

Тествали сме 100s VPN през годините. Прочетете нашите задълбочени класации на най-добрите VPN.

Ако сте голям почитател на гледането на телевизия във Великобритания в чужбина, имаме ръководството за вас.

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me