Как да гледате Game of Thrones сезон 8 отвсякъде


Голямата война е тук, както и Game of Thrones Season 8.

Всички нови епизоди ще бъдат достъпни за предаване в HBO NOW и Hotstar, но ще ви трябва VPN, за да ги гледате, ако живеете или пътувате извън САЩ или Индия.

И HBO, и Hotstar използват геолокационната технология за блокира зрителите извън техните страни, но добра VPN може маскирайте местоположението си и да го подмамете да ви остави да минете. VPN също защити вашата лична информация от хакери, тракери и шпиони.

По-долу ще ви покажем как да използвате VPN, за да стриймвате Game of Thrones Season 8. Ще ви дадем и някои експертни съвети за намиране на най-доброто обслужване за теб.

Бързо ръководство: Как да гледате Game of Thrones Season 8

Гледайте на Hotstar - Най-евтиният начин за гледане:

  1. Инсталирайте и конфигурирайте вашата VPN. ExpressVPN е нашият избор №1!
  2. Свържете се със сървър в Индия.
  3. Отидете до Hotstar и се запишете за премиум плана. Препоръчваме Hotstar за стрийминг на Game of Thrones, защото е много по-евтин от HBO (само $ 3 / месец в сравнение с $ 15 на месец на HBO!). Игра на тронове излъчва едновременно в САЩ и Индия.

Важно: Тествахме Hotstar и установихме, че се нуждаете от индийски номер на мобилен телефон, за да се регистрирате. Препоръчваме да използвате безплатната пробна версия на този сайт, за да получите временен индийски номер.

Започнете да гледате СЕГА!

Гледайте в HBO СЕГА

  1. Инсталиране и конфигуриране на вашата VPN (препоръчваме ExpressVPN за стрийминг на HBO).
  2. Свържете се със сървър в САЩ.
  3. Насочете се към HBO СЕГА и се регистрирайте!

Как да се регистрирате за HBO NOW извън САЩ

HBO ще ви поиска кредитна карта в САЩ, за да завършите регистрацията си. Ако използвате кредитна карта извън САЩ, транзакцията ви ще бъде отхвърлена.

За щастие, можете вместо това използвайте подаръчна карта HBO NOW на кредитна карта. HBO препоръчва закупуване на цифрова подаръчна карта от eGifter. След това можете използвайте вашата подаръчна карта, за да се абонирате за HBO СЕГА използвайки тази връзка.

Започнете да гледате СЕГА!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате Game of Thrones Season 8

HBO NOW и Hotstar използват IP адреса на вашето устройство, за да определят местоположението ви. Ако предавате поточно извън САЩ или Индия, те ще блокират връзката ви и няма да можете да гледате Game of Thrones.

VPN е най-сигурният и лесен начин за преодоляване на този геоблок. VPN мрежите свързват вашето устройство с отдалечен сървър в избраното от вас местоположение. Това маскира вашия IP адрес и го прави да изглеждате като поточно от различна част на света. Всичко, което трябва да направите, е се свържете със сървър в САЩ или Индия, и ще можете да предавате HBO СЕГА или Hotstar. Можете да използвате своя VPN за отключете геоблокирано съдържание от всяка точка на света.

VPN кодират вашия интернет трафик защита на вашите данни от хакери, тракери и шпиони. Това прави личната ви информация нечетлива и никой няма да може да види какво гледате онлайн.

Важно е да изберете правилния VPN така че вашият интернет остава бърз и безопасен. Потърсете доставчици, които предлагат неограничена честотна лента и високоскоростни сървъри в САЩ за премахване на буферирането и дългите времена на зареждане.

Избраното от вас VPN трябва да предлагайте приложения за всичките си устройства. Ако искате да забавлявате цялото си домакинство, внимавайте за предоставените VPN мрежи множество едновременни връзки.

По отношение на сигурността и поверителността, вашият VPN трябва да предлага 256-битово криптиране, строг политика без регистрация, и ан автоматичен превключвател за убийство за да се предотврати напускането на незащитени данни от мрежата ви в редкия случай, че вашата VPN връзка се провали.

Най-добрите VPN за гледане на игра на тронове сезон 8

1. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е нашето шампион по бързи тестове, и това наистина се показва, когато предавате HBO! негов неограничена честотна лента и специализирани сървъри означава, че можете да се сбогувате с буферирането, когато гледате своя маратон Game of Thrones.

Ще имате избор от всичко отгоре 3 000 сървъра в 94 страни, включително високоскоростни сървъри в САЩ.

Но ExpressVPN не е просто за стрийминг. негов държавна сигурност функции защитават личната ви информация, така че винаги да сте анонимни онлайн.

Оферти ExpressVPN 30-дневен, без въпроси, гаранция за връщане на пари и a 7-дневен безплатен пробен период за приложенията за Android и iOS. За да научите повече за това, което може да направи този мълниеносен VPN, вижте какво реалните потребители трябва да кажат за ExpressVPN.

Гледайте с ExpressVPN!

2. NordVPN

Как да гледате Game of Thrones сезон 8 отвсякъде

NordVPN комбинира високи скорости, неограничена честотна лента, и върхови функции за сигурност за да ви донесе възможно най-гладкото поточно изживяване. С виртуални местоположения в 60+ държави, включително САЩ, никога няма да ви липсва нещо, което да гледате.

NordVPN на SmartPlay технология улеснява потока на геоблокирано съдържание. Той автоматично ви свързва със сървъра, на който трябва да бъдете заобикаляйте всеки geoblock. Можете да преминете от BBC iPlayer на HBO СЕГА, без да се налага да променяте нито една от настройките си.

NordVPN също защитава личната ви информация с криптиране с военен клас, а стриктна политика без регистрация, и ан автоматичен превключвател за убийство. Всъщност, всъщност криптира вашите данни два пъти използване на Double VPN протокол.

Впечатляващата всестранна услуга спечели отлични отзиви от клиентите на NordVPN и можете да го изпробвате без риск с a 7-дневен безплатен пробен период и a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Гледайте с NordVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Супер бързи скорости и неограничена честотна лента прави CyberGhost популярен избор. Дори има специализирани сървъри за стрийминг на HBO!

CyberGhost работи 3 600+ сървъра в 60 страни така че можете да стриймвате съдържание от цял ​​свят. Най-доброто от всичко е функции за защита от висок клас ще запази личната ви информация в безопасност, докато разглеждате.

Можете да опитате CyberGhost без риск с a 45-дневна гаранция за връщане на парите. 

Гледайте с CyberGhost!

4. Surfshark

Как да гледате Game of Thrones сезон 8 отвсякъде

Surfshark е друг чудесен избор за HBO СЕГА. То предлага високи скорости, нарастващ глобална мрежа от сървъри, и мощни функции за сигурност които ви пазят в безопасност, докато стриймвате.

Surfshark има приложения за почти всички устройства и оферти неограничени едновременни връзки за да можете да забавлявате цялото си домакинство.

Ако не сте сигурни дали Surfshark е подходящ за вас, щракнете тук, за да прочетете реални потребителски отзиви. Има и 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

Гледайте с Surfshark!

5. ЧастенVPN

privatevpn устройства

PrivateVPN е a бюджетен доставчик с модерни функции за сигурност и неограничена честотна лента.

Той е лесен за използване и чудесно за начинаещи. Въпреки че няма поддръжка за чат на живо, ако сте нови в VPN, можете накарайте агент за поддръжка на клиенти да инсталира вашия VPN софтуер за вас чрез дистанционна помощ.

Възползвайте се максимално от него 7-дневен безплатен пробен период и 30-дневна гаранция за връщане на парите за да разберете защо потребителите оценяват PrivateVPN.

Гледайте с PrivateVPN!

резюме

VPN е най-бързият и безопасен начин за поточно предаване на Game of Thrones от извън САЩ.

Правилната VPN ще отключване на geoblocked съдържание от цял ​​свят и защити връзката си от хакери и нападатели.

Ако все още не сте сигурни кой VPN е най-подходящото за вас, препоръчваме ExpressVPN. Можете дори опитайте го безплатно!

Започнете безплатен пробен период!

Допълнителна информация

Искате да спестите част от трудно спечелените пари? Нашите експерти, спестяващи бюджет, съставиха списък с най-добрите VPN сделки в момента.

Вижте кои доставчици на VPN ни впечатлиха в наградите за VPN 2020.

Интересувате се от нещо повече от само безопасен стрийминг? Вижте нашите експертни препоръки за най-добрия VPNS без регистрация.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me