IPVanish deluje z Netflixom [Super Easy Hack] za leto 2020


Predstavljajte si to: vaš prosti dan je in z neželeno hrano v roki ste se pripravljeni usesti na kavč in naročiti vadbo na Netflix. Na spletu ste prebrali, da je izšla zadnja sezona najljubšega šova, ampak ... o ne! Za prenos v vaši državi ni na voljo.

Ali pa morda potujete v tujino in po dolgem dnevu raziskovanja novega mesta ste spet v svoji hotelski sobi in nenadoma spoznate nimate dostopa do vseh oddaj, ki jih želite gledati doma.

Zaradi strogih zakonov o avtorskih pravicah in sporazumov o distribuciji Netflix ponuja drugačen katalog oddaj in filmov, odvisno od tega, kje živite, in nekaterih vsebina v vaši državi sploh ne bo na voljo. Čeprav so na primer parki in rekreacija na voljo ameriškim gledalcem, jo ​​boste imeli težko najti na Netflixu v kateri koli drugi državi.

VPN vam lahko pomaga spremeniti vaš IP naslov in dostopati do geoblokirane vsebine, vendar ko gre za Netflix, ki uporablja dodatne bloke VPN, vsi VPN niso kos nalogi. Tukaj prihaja IPVanish. V preteklosti ni bilo mogoče zaobiti VPN blokov, ampak dobra novica! IPVanish lahko zdaj odblokira Netflix s katere koli lokacije - preprosto se morate prepričati, da se povežete s pravim strežnikom. Tukaj je opisano, kako to storiti:

Hitri vodnik: Kako uporabiti IPVanish za odblokiranje Netflixa

 1. Prijavite se za IPVanish.
 2. Prenesite in namestite programsko opremo VPN v svojo napravo.
 3. Povežite se s strežnikom v Las Vegas, Dallas ali Chicago (glej več informacij spodaj).
 4. Prijavite se na Netflix in uživajte v vse novo odklenjeni vsebini!

Odblokirajte Netflix zdaj!

Uporaba IPVanish za dostop do Netflix USA

Do nedavnega je bila večina VPN-jev sposobna odblokirajte vsebino Netflixa v kateri koli regiji. Toda v letu 2014 so filmski in televizijski studii začeli pritiskati na pretakajočega se velikana prepreči uporabnikom VPN dostop do njihove vsebine mednarodno. To je bila velika poteza za studijski dobiček, a grozen izid za spletno svobodo. Ne samo Ponudba Netflixa v vsaki državi postane bolj omejena, vendar popotniki nenadoma niso mogli dostopati do kataloga oddaj in filmov domače države.

Trenutno obstajajo le peščica storitev VPN, ki lahko zaobidejo Netflixovo programsko opremo proti VPN, in IPVanish je eden izmed njih. Če ste popotnik, ki uporablja IPVanish, boste lahko dostopali Celoten katalog Netflixa, vključno z vsemi oddajami, ki ste jih navajeni gledati domov.

Ko pa smo poskusili uporabiti IPVanish za dostop do Netflix USA, smo to ugotovili nekateri ameriški strežniki niso delovali. Ko smo se obrnili na podporo strankam, da bi poskusili ugotoviti, kaj se dogaja, so nam povedali samo njihovi strežniki v Las Vegasu, Dallasu ali Chicagu so lahko dostopali do Netflixa.

Posnetek zaslona za podporo strankam IPVanishPreden se prijavite za IPVanish, se boste morda želeli sami obrniti na podporo strankam, da preverite, ali ti strežniki še vedno delujejo.

Če iščete odličen VPN, ki je znova in znova pokazal, da lahko zanesljivo dostopa do Netflix USA, je NordVPN naša najboljša izbira.

Pridobite 70% popusta NordVPN zdaj!

Kaj iskati v VPN-ju za Netflix

Če želite uživati neomejen dostop do vseh vsebin na Netflixu in druge storitve pretakanja, kot sta Hulu in HBO Go, boste potrebovali storitev VPN, ki ponuja neomejen prenos podatkov in visoke hitrosti povezav. Ponudnik VPN, ki ga izberete, bo moral imeti tudi strežnike v regiji, ki jo poskušate odblokirati. Če na primer hrepenite po 30 Rock maratonu, boste morali uporabiti VPN, ki deluje v strežnikih v ZDA.

Z več kot 1.000 strežnikov v več kot 60 državah, IPVanish je odlična izbira. In, samo v primeru, da neomejen dostop do tisoč ur zabave na Netflixu ni dovolj, IPVanish ponuja številne druge impresivne funkcije, vključno z:

 • Noro hitro pretakanje in prenos hitrosti
 • Neomejena pasovna širina tako da lahko tako dolgo, kolikor želite, pretakate toliko, kot želite
 • Združljivost z več platformami - IPVanish ima aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS, Windows Phone, Linus, Fire TV, Chromebook in celo usmerjevalnike
 • Strog pravilnik brez dnevnika, ki ohranja vaše podatke o brskanju popolnoma zasebno
 • High-end šifrirni protokoli za zaščito vaših podatkov
 • Sposobnost povežite do 10 naprav hkrati, da se celotna hiša zabava
 • 24/7 podpora strankam, čeprav dvomimo, da ga boste kdaj potrebovali!

Če iščete neomejen, bliskovit dostop do vaših najljubših TV oddaj in filmov, IPVanish je pot.

Če še vedno niste prepričani, lahko to preizkusite brez tveganja 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ali preberite, kaj imajo pravi uporabniki.

Za več kot samo Netflix

Toda počakajte - še več je! IPVanish vam ne bo omogočil dostopa do geoblokirane vsebine z vsega sveta, temveč tudi varno v spletu.

Zaradi strogega šifriranja in varnostnih protokolov, IPVanish ščiti vašo napravo pred zlonamernimi napadi in kibernetsko kriminaliteto. Brezskrbno lahko brskate po internetu, saj veste, da bo vaša povezava vedno varna in anonimna, vaši zasebni podatki pa bodo vedno ostali zasebni.

Lahko celo prihranite svoj denar, ko uporabljate storitev VPN da spremenite svojo virtualno lokacijo za nekatere storitve, zlasti če potujete ali imate prijatelje in družino v tujini. Na primer, nekateri ponudniki VoIP zaračunavajo višje pristojbine za mednarodne klice. Z uporabo VPN se lahko povežete s strežnikom v isti državi kot prijatelj ali družinski član, ki ga kličete, zato boste morali plačati samo stroške lokalnega klica.

Povzetek

Če ste kaj takega kot jaz, popolnoma umirate, da raziščete vso vsebino, ki vam jo lahko ponudi vaša neomejena naročnina na Netflix. Zahvaljujoč IPVanish, je vaš Netflix maraton shranjen! Z VPN bo vaša internetna povezava varno in neomejeno medtem ko pihate - gledajte vse svoje priljubljene.

Če še vedno niste prepričani, ali je IPVanish pravi za vas, lahko poskusite brez tveganja! Poleg nje 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja IPVanish na vseh svojih storitvah ponuja tudi brezplačno preskusno različico za uporabnike iOS.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me