Имате нужда от безплатен VPN за Hulu? Ето какво трябва да направите през 2020 г.


Ако някога сте се опитвали да получите достъп до Hulu извън САЩ, вероятно ще сте запознати със съобщението: „Съжаляваме, в момента нашата видео библиотека може да се предава само в рамките на Съединените щати.“

Това е разочароващо, но Hulu geoblocks съдържанието му извън САЩ, за да се съобразят с лицензионните закони. Това означава цялото съдържание на Hulu е ограничено само до територии на САЩ.

Всъщност това е абсолютно възможно е да гледате Hulu извън САЩ. Ти просто имате нужда от добра VPN.

Мога ли да използвам безплатен VPN за Hulu?

VPN ще ви позволи да деблокирате Hulu чрез подсказване на сайта за стрийминг, за да мислите, че гледате от САЩ.

Това прави от пренасочване на вашия трафик през един от неговите собствени частни сървъри, базирани в САЩ. Когато се свържете с Hulu, вашият IP адрес ще бъде маскиран и само IP адресът на VPN сървъра ще бъде видим на поточния сайт.

Това ще изглежда на Hulu като че ли се намирате в САЩ - незабавно деблокиране на цялото съдържание на Hulu.

За съжаление, поточните голиафи са много наясно зрителите, които използват VPN, за да заобиколят гео ограниченията. Те се опитват да предотвратят това да се случи чрез използване мощен анти-VPN софтуер да се откриване и черен списък на IP адреси свързани с VPN сървъри.

FRee VPN не са достатъчно мощни, за да заобиколят тези блокове. За да може да заобиколи анти-VPN софтуера, VPN трябва да има широка мрежа от сървъри, които постоянно се обновяват, за да заменят всички IP адреси, които са в черен списък.

Специални функции като обсебени сървъри или двоен VPN също може да помогне на VPN да избегнат откриването.

Тези видове функции обикновено са запазени за първокласни VPN услуги. За да можете да заобиколите анти-VPN софтуер и да деблокирате гео ограничения, ще трябва да използвате платена услуга.

Безопасни ли са безплатни VPN мрежи?

Дори и да намерите безплатен VPN, който е в състояние да деблокира Hulu, вероятно ще се сблъскате с други проблеми.

Безплатните VPN мрежи трябва да правят пари по някакъв начин, така че обикновено да ги намерите пълен с реклама това ще забави връзката ви или ще прекъсне гледането ви.

Също така е невероятно лесно за хакерите вмъкнете злонамерен софтуер в онлайн реклама. Безплатните VPN мрежи рядко предлагат защитни функции на платен абонамент, така че използването на безплатен VPN за Hulu може да ви остави изложени на шпионски софтуер, вируси и троянски коне.

Комбинирано с бавни скорости, ограничения на честотната лента, и ненадеждни сървърни връзки, тези рискове правят безплатните VPN сървъри неподходящи за стрийминг.

Безплатно Hulu VPN Hack

Не се отказвайте да се надявате! Има начин, по който можете ползват безплатен Hulu VPN цял месец.

NordVPN е първокласна VPN услуга, която е повече от способен да заобиколи анти-VPN софтуер и да деблокира Hulu.

Внушителната му мрежа от 5 500+ сървъра в 60 страни - включително САЩ, което е жизненоважно за Хулу - постоянно се актуализира. В мрежата има и специални объркани сървъри и сървъри, които са оптимизирани за поточно предаване.

Едно от най-добрите неща за NordVPN е, че те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако в края на 30 дни вече не искате да продължите с услугата, можете лесно да анулирате абонамента си NordVPN и да си върнете парите обратно.

Това означава, че можете да се насладите един месец без разходи Hulu абсолютно безрискови.

Защо да изберете NordVPN, за да гледате Hulu?

NordVPN за Булгарис

Ако се интересувате само от частно сърфиране, безплатен VPN може да се оправи. Ако искате да поток Hulu обаче, NordVPN е нашата основна препоръка.

NordVPN е изпълнен с атрибути, предназначени за направи поточно бързо, лесно и безопасно. Ето само няколко от функциите, от които ще се възползвате с абонамента си:

  • 5 500+ сървъра в 60 държави
  • Светкавични скорости за непрекъснат поток
  • Неограничена честотна лента
  • 256-битово криптиране AES с военен клас
  • CyberSec злонамерен софтуер и блокиращ рекламен софтуер
  • Строга политика без регистрация
  • Едновременна връзка за до 6 устройства

Тествайте NordVPN за себе си с 30-дневната им гаранция за връщане на пари или научете повече в нашите реални потребителски отзиви.

NordVPN може да деблокира:

  • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа Torrenting:

  • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Гледайте Hulu с NordVPN!

Обобщение и допълнително четене

Безплатните VPN за Hulu може да изглеждат примамливо, но те идват с твърде много различни опасности и неудобства. От досадно буфериране до опасен злонамерен софтуер, безплатните VPN-и просто не си заслужават.

Използването на първокласна VPN услуга е много по-безопасна опция - и с гарантираното възстановяване на NordVPN, това също е безрисково.

Ако решите, че искате да запазите абонамента си, не забравяйте да проверите тези NordVPN отстъпки и кодове на купони, преди да платите!

Все още искате да продължите с безплатна услуга за сърфиране с нисък риск? Ето нашето предаване на най-добрите безплатни VPN мрежи.

Или, ако искате да видите още опции за стрийминг на Hulu, прочетете нашето ръководство за най-добрите VPN за Hulu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me