Hola не работи с Netflix? Ето какво трябва да направите


Така че разбрахте Hola няма да получи достъп до US Netflix. Вече може да се удряте, но не се притеснявайте. Все още съществуват надеждни VPN мрежи, които ще ви осигурят филмите и телевизионните предавания, които искате да видите. ExpressVPN и NordVPNare са два от най-бързите VPN, което ги прави идеални за безпроблемно стрийминг - и да, ще ви получат Netflix. Плюс и двете постоянно предлагат сделки за спестяване на пари.

Защо Hola се проваля при деблокиране на Netflix?

Geoblocks са често срещани за много специфично за региона съдържание, но Netflix е много по-строг от повечето услуги.

Наскоро кралят на стрийминга въведе по-строги мерки за VPN и DNS прокси. Чрез черен списък на цели IP диапазони и по друг начин предотвратяване на заобикалянето, Netflix се превърна в голямо предизвикателство за много VPN мрежи - включително Hola.

Ако сте се опитали да получите достъп до регионални версии на стрийминг платформата с помощта на Hola, вероятно сте виждали следното (наистина смущаващо!) Съобщение:

„Уоупс, нещо се обърка… Открит прокси. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Hola не работи с Netflix? Ето какво трябва да направите

Хола не е известна с изключителните си възможности за деблокиране, така че не бива да очаквате, че нещо ще се промени и те ще започнат да могат да разблокират Netflix по всяко време скоро.

Надеждата обаче не се губи. Там има алтернативи, които ще могат да отключат светия граал на поточно предаване за вас - като същевременно ви осигуряват още по-добри скорости и сигурност.

ExpressVPN и NordVPNare два VPN доставчика, които последователно заобикалят блока на Netflix.

Това каза, ние знаем какво вероятно мислите. Вероятно основната причина, поради която сте избрали Hola, е, че тя е безплатна.

Вероятно не е това, което искате да чуете, но ако наистина искате Netflix, ще трябва да отидете с платена услуга.

За щастие, не е нужно да разбиват банката. И двете ExpressVPN и NordVPN предлагат отстъпки. По-специално, NordVPN, една от най-популярните VPN мрежи в света, поддържа позицията си на върха, като поддържа цените си наистина конкурентни.

Как ExpressVPNand NordVPN могат да отблокират последователно Netflix?

ExpressVPN и NordVPN са два от водещите VPN доставчици на пазара, а фактът, че са толкова големи, им дава основно предимство при поемането на Netflix.

Всеки от тях има огромна, постоянно разширяваща се мрежа от сървъри с много IP адреси, плюс екипа за поддръжка, необходим за проследяване на IP адреси, които Netflix е открил и блокиран. Това означава, че щом един IP адрес е блокиран, те са готови с друг, за който Netflix все още не подозира, че принадлежи на VPN.

Плюс това, защото имат толкова много IP адреси, Netflix е по-малко вероятно да забележи, че много хора ги използват, за да се опитат да поточно. По принцип те са наистина добри в това да останат една крачка напред в играта на котка и мишка.

И в някои случаи ExpressVPN и NordVPN всъщност могат да подобрят вашата Netflix връзка. Това е така, защото някои доставчици на интернет услуги (ISP) нарочно ограничават честотната лента на своите клиенти, ако видят, че правят много стрийминг. Но с VPN, вашият интернет трафик е криптиран, така че вашият интернет доставчик няма да може да види, че предавате поточно съдържание, и следователно няма да може да ви забави.

Друга хубава функция, която ExpressVPN предоставя е прост инструмент, който ви казва кой от техните сървъри ще ви осигури най-бързите скорости, така че можете да изберете най-оптималния за поточно предаване.

Hola не работи с Netflix? Ето какво трябва да направите

Изображение: ExpressVPN тест за скорост, който показва кои сървъри в момента са най-бързи за вас.

Накратко, ExpressVPN и NordVPN са изпитани и верни опции, които имат ресурси и отдаденост, необходими, за да дадат на своите клиенти това, което искат.

В този смисъл трябва да споменем, че докато NordVPN е наистина последователен относно достъпа до американския Netflix (който е най-търсен, тъй като разполага с най-голямата библиотека от филми и шоу програми), той няма да получи достъп до френски или полски Netflix. Така че, ако по някаква причина наистина искате тези двама, отидете с ExpressVPN.

Можете също да изберете един от тези други най-високо оценени VPN доставчици, които надеждно са преминали блока Netflix.

Hola не работи с Netflix? Ето какво трябва да направите

Има още причини да не използвате Hola. Но не се притеснявайте, там има други безплатни алтернативи

Тук също ще добавим, че има и други причини използването на Hola не е най-добрата идея.

Да, тяхната P2P сървърна система - в която те използват компютрите на своите абонати като сървъри, вместо да хостват свои собствени - е супер иновативна. Но вероятно сте забелязали, че наистина може забавете вашия интернет. По-лошото е, защото пускате куп непознати да използват вашия IP адрес, може да се окажете отговорни, ако правят нещо незаконно онлайн.

освен това, Hola продава вашата лента за тези, които се абонират за Luminati, тяхната премия услуга, която те предлагат на бизнеса. И в миналото, хакерите са експлоатирали мрежата (т.е. компютрите на абонати на Hola), за да извършат атаки с ботнет.

Но не се безпокойте. Има много безплатни VPN мрежи, които няма да компрометират вашата сигурност. Имайте предвид обаче, нито едно от тях няма да ви донесе Netflix. За това наистина няма друг избор, освен да преминем към някоя от платените услуги, обсъдени по-горе.

Започнете да гледате Netflix

Сега имате всички необходими инструменти, за да влезете в Netflix и да започнете да преглеждате всички филми и телевизия, които искате.

Наслади се!

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me