Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t – 8 tipp a VPN kezdőknek


Ön a VPN piacán van. Nagyszerű!

A VPN-knek rengeteg előnye van a titkosítástól és a biztonságtól a névtelen böngészésig és a különböző IP címekig, de biztos vagyok benne, hogy ezt már tudja.

Ha nem, vagy többet szeretne megtudni róluk, kattintson ide.

(Ha még mindig azt vitatja, hogy a VPN megfelelő-e az Ön számára, akkor az előnyeink és hátrányaink listája segíthet.)

Most, hogy elkezdett keresni a VPN-t, valószínűleg észrevette ezt nagyon sok van.

Tulajdonképpen, jelenleg több mint 300 VPN van a piacon! Szóval, honnan tudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára?

Egyszerű. Kinyomtatja, hogy mit keres egy VPN-ben, majd megtalálja azt, amely megfelel.

De honnan tudja, mit kell keresnie??

Vessen egy pillantást az alábbi listára. 8 tippünk segít kitalálni, hogy mit kell keresni a VPN-ben, és hogyan kell kiválasztani a legjobbat.

 1. Mutassa be, hogy mire van szüksége VPN-re

  Nem fog belépni az Apple áruházba, és megvásárolja az első látott laptopot. Ugyanez vonatkozik a VPN-kre.

  Ha VPN-t szeretne az egész háztartáshoz, akkor egy útválasztó-alapú VPN-t - vagy akár több egyidejű kapcsolatot lehetővé tevő VPN-t kell keresnie..

  Ha filmeket szeretne online közvetíteni, nagy sebességű, megbízható kapcsolatokkal és korlátlan sávszélességű VPN-re van szüksége..

  Eközben a rendszeres utazók számára, akik nagymértékben támaszkodnak a nyilvános Wi-Fi hálózatokra, olyan VPN-re van szükségük, amely kiváló biztonságot nyújt, és a világ minden tájáról kiszolgáló szerverekkel rendelkezik..

  Miután megtudta, mire fog használni a VPN-t, írja le az Ön számára fontos és az elhagyható funkciók listáját. A folyamat befejezése után sokkal könnyebben dönthet úgy, hogy melyik VPN-t használja.

 2. Nézze meg az egyes VPN tulajdonságait

  Minden VPN-társaság prioritást élvez valamire. Lehet sebesség, lehet titkosítás, névtelenség is lehet - meg kell győződjön meg arról, hogy a prioritások megegyeznek a sajátjukkal.

  Ha földrajzilag blokkolt tartalmat szeretne nézni, akkor prioritás a VPN, amelynek hírneve van a tartalom feloldására.

  Például sok VPN-nek problémája van a Netflix VPN blokkjának megkerülésével, de a NordVPN és az ExpressVPN folyamatosan sikerül megbeszélnie ezeket az akadályokat.

  Ha újságíró vagy valaki más, aki értékeli adatvédelmét és névtelenségét, akkor a naplókat nem őrző és biztonságos titkosítással rendelkező VPN-nek kell prioritást élveznie..

  Érdemes ellenőrizni a biztonsági protokollt és azt is, hogy a VPN tartalmaz-e kill-switch funkciót.

 3. Ellenőrizze, hogy mely eszközök kompatibilisek

  Bár a legtöbb VPN támogatja a Windows, a Mac, az Android, a Linux és az iOS fő platformjait, néhány VPN nem minden platformon érhető el.

  Ha van Windows számítógépe, de iPhone-t használ, akkor ellenőriznie kell, hogy VPN-jében platform és alkalmazás legyen mindkettőhöz.

  Ez is jó ötlet megtudhatja, hány eszközhöz csatlakozhat egyszerre. Egyes VPN-k korlátlan eszközöket tesznek lehetővé, mások csak legfeljebb három csatlakoztatást tesznek lehetővé.

 4. Keressen egy VPN-t felhasználóbarát felülettel

  Sok VPN-nél a telepítés és a felhasználói felület meglehetősen bonyolult lehet. Tehát, ha nem vagy hozzáértő technikus, és nem akarja, hogy zavarja magát a VPN konfigurálásában, fontos megtalálni azt, amely egyszerű eljárásokat és felhasználóbarát platformot kínál..

  Néhány VPN virtuális beállítást kínál, így soha nem kell ujját felemelni.

 5. Győződjön meg arról, hogy a fontos helyek le vannak fedve

  Az a kiszolgálók és a helyek száma döntő tényező lehet néhány VPN számára.

  Ha kevésbé lakott vagy fejlett országban él, vagy egy ideje azt tervezi utazni vagy ott lakni, akkor szüksége lesz egy VPN-re, amelynek kiszolgálói vannak abban a helyen vagy a közelben.

  Kína híres korlátozott internetes szolgáltatásáról, és olyan VPN-vel rendelkezik, amely hatékonyan képes leküzdeni cenzúrájukat és korlátozásaikat, elengedhetetlen, ha ott fogsz élni vagy dolgozni..

 6. Döntse el, hogy melyik fizetési tervet szeretné

  A fizetést mindig fontos figyelembe venni, amikor VPN-t keres. Az árak a VPN tulajdonságaitól és az előfizetés hosszától függően különböznek.

  Fontos az is, hogyan fizet. Egyes VPN-k teljesen anonim fizetési rendszereket kínálnak, mint például a BitCoin, míg mások lehetővé teszik ajándékkártyák vásárlását a személyes adatok felhasználásának elkerülése érdekében..

  Míg az ingyenes VPN-k csábítóak, nem javasoljuk, hogy használjon egyet. Még akkor is, ha nem fizet érte pénzben, akkor másképp fog fizetni érte, legyen szó hirdetésekkel, megbízhatatlan védelemmel vagy rossz minőségű adatfolyammal.

  Ha az ár problémát jelent, fontolóra veheti azt, amely kiváló kedvezményeket és kuponokat kínál.

 7. Keressen egy megbízható ügyfélszolgálattal rendelkező VPN-t

  A VPN egyik leginkább figyelmen kívül hagyott, de legfontosabb tényezője, ha a szolgáltató 24 órás ügyfélszolgálatot kínál.

  A VPN-ek folyamatosan változnak, és Fontos, hogy könnyen kapcsolatba léphessen valakivel, aki segít bármilyen ütéssel.

  Mi inkább a VPN-ket részesítjük előnyben, akik élő csevegést kínálnak, mivel az e-mailek és a jegyek órákig, vagy akár napokig is eltarthatják a válaszolást.

 8. Győződjön meg arról, hogy tartalmaz-e pénz-visszafizetési garanciát

  A pénz-visszafizetési garancia nagyszerű módja annak biztosítására, hogy ne elakkozzon egy olyan termékkel, amelyet nem akar.

  Ha véletlenül úgy dönt, hogy VPN-t választ, de úgy dönt, hogy ez nem a legmegfelelőbb, akkor a szerződésből való kilépés nagy kérdés lehet..

  Keressen egy olyan VPN-t, amely egy meghatározott időn belül megígéri a pénzét, így Önnek nem kötelező maradni egyet, amíg a szerződés fennáll. Az összes legfontosabb VPN ingyenes próbaverziót vagy pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Ne tévesszen bele azzal, hogy úgy gondolja, hogy minden VPN ugyanazt a szolgáltatást kínálja.

A legmegfelelőbb kiválasztása segít meghatározni, hogy mire van szüksége VPN-re, és eldönteni, hogy mely szolgáltatások fontosak az Ön számára.

Ha nincs ideje keresni a rendelkezésre álló VPN-ek százai között, akkor az ajánlott VPN-k kompatibilisek a legtöbb eszközzel, több ezer helyen vannak kiszolgálókkal, kiváló fizetési terveket és ügyfélszolgálatot kínálnak, és mindegyik tartalmaz pénz-visszafizetési garanciát..

Rangos szolgáltató Mi pontozásunk felhasználói értékelése
A szerkesztő választása 5.0 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
2 4.9 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
3 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
4 4.8 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
5 4.7 / 5
Olvassa el az ismertetőt
Tudjon meg többet Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre

 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me