Hogyan (Tényleg) Nézze meg a BBC IPlayer Online játékot Kínában 2020-ban

Megpróbálta elérni a legfrissebb híreket, vagy nézte kedvenc műsorát a BBC-n Kínában, de nem tud hozzáférni a BBC webszolgáltatásaihoz vagy alkalmazásaihoz az utóbbi időben? Ennek oka az, hogy Kína hozzátette a BBC-t a blokkolt webhelyek és szolgáltatások hírhedt listájához.

Ez az erőszakos fellépés azután történt, hogy a BBC elfogadta a magánéletbarát „HTTPS” protokollt, amelyet rendszeresen blokkol a híres kínai nagy tűzfal..

James Donohue, a BBC News fő szoftvermérnöke egy nyilatkozatában kifejtette, hogy a HTTPS-re való váltás biztonságosabb és privát böngészési környezet minden internetes felhasználó számára. Ez azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztosak lehessen abban, hogy a BBC teljes tartalma érvényes, és hogy nem hamisították meg.

Eszerint, a BBC sürgette kínai felhasználói VPN használatát hogy korlátozás nélkül hozzáférhessen annak tartalmához. Olvassa tovább, amint megmutatjuk, hogyan lehet ingyenes prémium VPN-t szerezni Kínában.

Hogyan nézhetem BBC Online-t Kínában

  1. Válasszon egy VPN-t fejlett titkosítással és nagy szerverhálózat azokon a régiókban, ahol elérhető a BBC. (A NordVPN a legjobb.)
  2. Csatlakozás szerverhez (például Egyesült Királyság, USA, Ázsia…).
  3. Látogasson el a BBC webhelyére és nézd meg.

Nézd meg most!

A BBC nézéséhez megfelelő VPN kiválasztása Kínában

Kétségtelen, hogy Kína az internetszabadság legrosszabb országai listáján van. Több mint 8000 népszerű webhelyet és alkalmazást blokkol a Nagy tűzfal, nem is beszélve a növekvő kiberbiztonsági törvényekről a felhasználók online tevékenységének ellenőrzése és ellenőrzése céljából.

Ezért van egy megbízható VPN a szilárd biztonság, naplómentes házirend és nagysebességű szerverek elengedhetetlen, ha meg akarja kerülni a Kína korlátozásait, és hozzáférni szeretne minden blokkolt tartalmat, beleértve a BBC-t, a Netflix-et, a Youtube-ot, a Facebook-ot és a Gmailt.

A VPN elrejti az Ön IP-címét, úgy tűnik, mintha egy másik helyről böngészne. Ezenkívül megóvja az összes internetes tevékenységet az online megfigyelés és a veszélyes fenyegetések, például a hackerek ellen. Akarsz kerülje az ingyenes VPN-ket - nem dolgoznak Kínában, és a Nagy tűzfal segítségével könnyen felismerhetők.

Noha a legtöbb VPN-t Kínában betiltották, a következő VPN-ek továbbra is ott működnek, és szakértőink tesztelték őket annak biztosítása érdekében, nézni a BBC-t Kínában. Nem csak ezt, de mindannyian kínálnak ingyenes próbaverziók vagy pénz-visszafizetési garanciák, tehát nincs mit vesztenie.

A BBC legjobb néző VPN-jei Kínában

1. NordVPN

NordVPN eszközök

Ha megpróbálod felszabadítani a BBC-t Kínában, A NordVPN tökéletes megoldás. Hatalmas gyors kiszolgálókkal rendelkezik 62 országban, köztük több mint 500 szerver az Egyesült Királyságban. Páncélozott számos biztonsági funkcióval, mint például a Kettős VPN, hogy kiküszöbölje a korlátozásokat Kínában, és nulla naplót vezet.

Akár hat egyidejű kapcsolat és dedikált IP-kkel, egyszerre több platformon is használhatja - például a kedvenc BBC programját a laptopján nézheti meg, miközben telefonján böngészi az internetet.

Nézze meg, mit mondanak a felhasználók a NordVPN-ről, és próbálja ki magát kockázatmentesen, a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Az ExpressVPN az a leggyorsabb VPN körül és verhetetlen titkosítási szintjének köszönhetően a felhasználók körében nagyon népszerű a tartalom online streamingje, még olyan kihívásokkal teli országokban, mint Kína. Ez a szolgáltatáscsomaggal ellátott, naplómentes VPN lenyűgöző hálózattal rendelkezik 2000+ rendkívül gyors szerver több mint 90 országban hat szerverhellyel az Egyesült Királyságban.

Az ExpressVPN-t három különböző eszközön is használhatja egyszerre feloldja az összes BBC szolgáltatás blokkolását, beleértve a BBC iPlayer-t is, miközben a radar alatt marad. Használja a 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, és döntsön magadnak.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. PureVPN

Hogyan (Tényleg) Nézze meg a BBC IPlayer Online játékot Kínában 2020-ban

A PureVPN 750+ szerver hálózattal büszkélkedhet több mint 140 országban, beleértve Kínát és Hongkongot. Külön kínai VPN szolgáltatást kínálnak, amely képes megkerülni a kínai nagy tűzfalat. Fontos szem előtt tartani, hogy a múltban volt néhány adatvédelmi kérdésük, de ha csak Kínából próbál hozzáférni a BBC-hez, akkor ez valószínűleg nem jelent problémát. Olvassa el a valódi felhasználók véleményét.

Felhasználóbarát alkalmazásuk 6 különféle protokollt támogat, és fejlett biztonsági funkciókat kínál, mint például a gyilkos kapcsoló és az osztott alagút.

Ha nem biztos benne, hogy a PureVPN a megfelelő választás, akkor kihasználhatja ezek előnyeit 7 napos pénz-visszafizetési garancia (kérdés nélküli kérdéses visszatérítési irányelvvel), és próbálja ki.

Tekintse meg a PureVPN ajánlatokat

4. VyprVPN

Hogyan (Tényleg) Nézze meg a BBC IPlayer Online játékot Kínában 2020-ban

A VyprVPN egy sorozatot sportol lenyűgöző biztonsági funkciók - leginkább a Chameleon technológiájuk, amelyet kifejezetten a DPI (Deep Packet Inspection) és a Kínai Nagy Tűzfal megkerülésére terveztek. Ezen túlmenően saját DNS szervereinek tulajdonosa és üzemeltetése, amelyekben harmadik felek nem vesznek részt, így a felhasználók körében népszerű választás.

Egyszerre öt eszközön is használható, és több mint 70 szerver közül választhat több mint 70 országban. Az új felhasználókra a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Tekintse meg a VyprVPN ajánlatokat

5. PrivateVPN

Hogyan (Tényleg) Nézze meg a BBC IPlayer Online játékot Kínában 2020-ban

Ha inkább egy egyszerűbb szolgáltatást szeretne, amely ugyanúgy el tudja végezni a munkát, mint egy képzeletbeli VPN, akkor a PrivateVPN a te srácod. Annak ellenére, hogy kisebb szerverhálózattal rendelkezik (80+ szerver 50+ országban), ez a VPN egy elég erős ahhoz, hogy Kínában nagy sebességgel dolgozzon.

A PrivateVPN nem tart naplókat, és élvezheti azt fiókonként hat eszköz. Ily módon nézheti a BBC-t Kínában sebesség- vagy sávszélesség-korlátozások nélkül. Kiváló támogatást nyújtanak, és a következőket kínálják: 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Itt tekintheti meg a felhasználói beszámolókat.

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat

Annak ellenére, hogy Kína egyre inkább cenzúrázza a törvényeket, amint azt fentebb láthatjuk, továbbra is vannak VPN-k, amelyek szembenézhetnek ezzel a nehéz kihívással, és segíthetnek a BBC és minden más cenzúrázott tartalom biztonságos és névtelen megtekintésében..

70% kedvezmény a NordVPN-ről!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me