Hogyan szerezzen macedón IP-címet bárhol 2020-ban [+ VIDEO]


Ha már voltál megtagadták a hozzáférést a macedón TV-hálózatokhoz mint például a Kanal 5 vagy az MRT 1, a külföldi IP-cím okozhatja a problémát. Lehet, hogy van problémák vannak az online bankszámlájával az NBRM-mel.

A webhelyek bosszantó geoblokkok segítségével korlátozzák tartalmuk hozzáférését Macedóniában élő emberek számára. Ahhoz, hogy megkerülje a korlátozásokat, megteheti szerezzen macedón IP-címet egy VPN-től.

Mindaddig, amíg a VPN rendelkezik a megfelelő szolgáltatásokkal, néhány egyszerű lépésben kap egy új IP-címet Macedóniában. Majd soha ne hagyj ki egy macedón bálvány epizódját újra.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk Macedónia IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon egy VPN-t Macedóniában található kiszolgálókkal. CyberGhost VPNaz első választásunk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse a számítógépére / eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Macedóniában.
 4. Ellenőrizze új IP-címét a speciális eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN macedón IP-címet
 • A VPN előnyei - Online biztonság és korlátlan böngészés & streaming
 • Mit kell keresni a VPN kiválasztásakor?
 • A legjobb VPN-k macedón IP-cím beszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN macedón IP-címet

VPN elküldi az internetes forgalmat egy privát szerveren keresztül mielőtt továbbadná a weboldalakhoz. A megbízható VPN-k teljesen rejtik az Ön valós helyét, így a webhelyek csak a szerver IP-jét láthatják. Egyszerűen válassza ki a VPN szervert Macedóniában, és macedón IP-vel fog rendelkezni.

Ez a folyamat, VPN alagútként is ismert titkosítja az adatokat, és elválasztja azokat a normál internetes forgalomtól a magánélet védelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy sokkal többet szerez a legjobb VPN-kből, mint csupán a csak Macedónia számára elérhető webtartalomhoz.

Olvassa tovább, hogy megtudja, mit tehet még egy VPN az Ön számára.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

A nyomozók nemrégiben bizonyítékokat fedeztek fel arra vonatkozóan, hogy a A macedón kormány megsértette az ország saját törvényeit azzal, hogy az állampolgárokat online kémkedett. Ez csak egy emlékeztető arra, hogy hány veszélyezteti magánéletét minden alkalommal, amikor az interneten szörföz.

Katonai titkosítás segítségével a Javasoljuk, hogy a VPN-eket üzeneteinek magántulajdonában tartsa, az online tevékenységeit pedig névtelenül. Védelem alatt áll a kormányzati megfigyeléstől, a számítógépes bűnözéstől és a harmadik féltől származó adatgyűjtőktől.

Ha a a barátok és a család Macedóniában élnek, VPN-t kell használniuk hogy megvédjék magukat online. Az alábbiakban beszámolunk azokról a legfontosabb funkciókról, amelyek azt mutatják, hogy egy VPN komolyan veszi az adatvédelmet.

Ingyenes meghatalmazások és ingyenes VPN-k meg fogja változtatni az Ön IP-címét, de ők nem működik jól streamingben. Legtöbbjük lassú, mivel túl sok felhasználó osztja meg kevés kiszolgálót. Ezenkívül nem blokkolják a nagyobb streaming szolgáltatásokat is.

A prémium VPN-ből származó macedóniai IP-cím megkönnyíti megkerülni a földrajzi korlátozásokat a helyi TV-csatornákon és a Netflix Macedóniában. A helyi közösségi hálózatokhoz is hozzáférhet, és keresési eredményeket is megnézhet macedón nyelven - ez nagy előnye, ha piackutatást végez.

Ezenkívül a kiváló minőségű VPN-k fejlett technológiát használnak, hogy megkerüljék a legnépszerűbb streaming oldalak által használt VPN-szűrőeszközöket. Fogsz kapni könnyű hozzáférés az USA Netflixhez és a HBO-hoz, bármilyen tartalomra van szüksége Macedóniában.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Szerverek Macedóniában: A VPN csak akkor adhat Macedónia IP-címet, ha az országban legalább egy szerverrel rendelkezik.
 • Feloldó képességek: A kiváló minőségű VPN-ek lehetővé teszik Macedónia és a világ minden tájáról származó tartalom megnézését, beleértve a BBC iPlayer-t is.
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások: A kormányzati felügyelet elkerülése érdekében az AES titkosítást, a lekapcsolót és a szivárgás elleni védelmet kell igénybe venni.
 • Nagy sebesség: A gyors VPN biztosítja, hogy késleltetés vagy bosszantó pufferolás nélkül élvezhesse a streaming-et és a letöltést.
 • Nincs naplózás: A prémium VPN-k az adatvédelmet helyezik előtérbe, és soha nem fogják figyelni vagy megosztani az internetes tevékenységeidet.

A legjobb VPN-k Macedónia IP-cím megszerzéséhez

1. CyberGhost

Átfogó értékelés: 4.8 - Macedónia legjobb ár-érték arányú VPN / intuitív módon kialakított interfész az azonnali streaminghez

CyberGhost VPN

CSAK korlátozott ideig - 73% kedvezményt kap a CyberGhost MOST!

A CyberGhost VPN kiterjedt hálózata, amely 60 országban több mint 3000 szervert tartalmaz, lenyűgöző 10 szerver Macedóniában. Az új VPN felhasználók imádják az intuitív felhasználói felületet. Egy kattintással feloldhatja számos népszerű streaming szolgáltatás blokkolását.

Egy CyberGhost előfizetés lehetővé teszi egyszerre 7 készüléket kell védeni. Ez egy nagyon nagylelkű támogatás egy prémium VPN-hez, különösen a nagyon megfizethető előfizetési árak.

A CyberGhost kiemelkedő biztonsági funkciókkal is rendelkezik, beleértve az AES-256 titkosítást és a nyomkövetés megakadályozását. Az beépített hirdetések és rosszindulatú programok blokkolói megakadályozza az előugró ablakokat és megóvja Önt a rosszindulatú webhelyekkel szemben.

Tapasztalja meg a CyberGhost kockázatmentes használatát a 24 órás ingyenes próbaverzió és 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a CyberGhost részletes szakértői áttekintése.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

2. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Macedónia számára

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% -kal engedje le a leggyorsabb VPN-t & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen!

A leggyorsabb személyes VPN teszteltünk valaha, Az ExpressVPN ideális választás streaming és letöltés számára. Amellett, hogy hozzáférést biztosít Önhöz szerverek Macedóniában, Az ExpressVPN segít a tartalom feloldásában világszerte 93 országban.

Az ExpressVPN lehetővé teszi az összes nagy platformon használható, egyszerűen használható alkalmazásokat élvezze a biztonságos internetet számos eszközön. Azonban akár három ilyen eszközt is biztosíthat anélkül, hogy elveszítené a VPN lenyűgöző sebességét.

Az AES-256 titkosítás, a megbízható kikapcsoló és a többszintű szivárgásvédelem kombinációja biztosítja, hogy az Ön a személyes információk soha nem lesznek kitéve. Próbálja ki magának az ExpressVPN-t kockázatmentesen, 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 70% -OS KEDVEZMÉNYET HASZNÁLJON, hogy macedón IP-címet szerezzen az NordVPN-vel MOST!

A NordVPN-nek vége 5000 szerver világszerte, köztük 4 Macedóniában. Ezt az erőteljes VPN-t az internetes adatvédelem és biztonság világvezetőjének elismerték katonai titkosítás dupla VPN-sel, Hagyma VPN felett és még sok más.

A NordVPN számos alkalmazást kínál asztali számítógépekhez, mobil eszközökhöz, játékkonzolokhoz és intelligens TV-khez. Egy terv lehetővé teszi 6 egyidejű csatlakozás, így a házban mindenki nagy sebességgel férhet hozzá macedón tartalomhoz.SmartPlay technológia automatikusan kiválasztja a szükséges kiszolgálót hogy megkerüljék a geoblokkokat a streaming tartalomról. A NordVPN-et kipróbálhatja magával a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

További irodalom

Tudjon meg többet arról, hogy miért nem biztonságos egy ingyenes proxy használata.

Tudja meg, hogy a szakértőink miként igazolják (vagy teszik közzé) a VPN bejelentkezési szabályait.

Tesz-e eleget az adatvédelem online védelme érdekében?

Nézzen filmeket és TV-műsorokat online a legjobb VPN-ekkel a streaminghez.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me