Hogyan szerezzen kanadai IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]


Ha van problémák vannak a kanadai webtartalom országon kívüli elérésével, IP-címe okozza a problémát. A streaming szolgáltatások, a híroldalak, a közösségi hálózatok és az online bankok ellenőrzik az Ön IP-jét. Néhányuk teljes hozzáférést csak a kanadai felhasználók számára biztosít.

A Kanadai IP-cím a jegy a teljes kanadai pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez, és Kanada-specifikus keresési eredmények angol vagy francia nyelven. Az egész világon az emberek magas színvonalú VPN-kre támaszkodnak, hogy biztonságos, olcsó és könnyű IP-t szerezzenek Kanadában.

Megmutatjuk, hogyan kell használjon VPN-t egy kanadai IP beszerzéséhez négy egyszerű lépésben. Ezenkívül néhány tippet fogunk adni szakértőinktől, hogyan lehet megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb VPN-t.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk Kanadát IP-cím VPN-vel

 1. Válasszon egy VPN-t a kanadai kiszolgálókkal .NordVPN a mi első választásunk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse a számítógépére / eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Kanadában.
 4. Ellenőrizze új IP-címét az egyszerű eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN kanadai IP-címet
 • A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen
 • Mit kell keresni egy VPN-ben
 • A legjobb VPN-k kanadai IP-cím beszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN kanadai IP-címet

Amikor te csatlakozzon egy kanadai VPN szerverhez, az internetes forgalom le van bélyegzve a szerver IP-címével, elrejti a valódi tartózkodási helyét. Ha a VPN elég jó, akkor a geoblokkolt webhelyek csak az új kanadai IP-címet fogják látni, tehát engedik korlátozott tartalom elérése.

VPN is erősen titkosítja az összes adatot. Ez azt jelenti, hogy minden küldött vagy kapott információ teljes lesz magán és biztonságos.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

Kanada nagyszerű streaming platformokkal rendelkezik, mint például Crave TV, TSN és CBC. Sajnos nem nem kanadai IP-címről nem férhet hozzá hozzájuk. Néhány streaming site is képernyő a VPN-ek számára, ezért győződjön meg arról, hogy a kanadai IP-t olyan szolgáltatásból szerezte be, amelyet nem lehet felismerni.

A legjobb VPN-k nem csak elrejtik az Ön tartózkodási helyét, hanem a fejlett obfuzáció segítségével is átjuthatnak a VPN-blokkokból. Könnyen hozzáférhet mindenhez kanadai kedvenc élő és igény szerinti tartalma, valamint az USA Netflix, a BBC iPlayer és még sok más.

Ha online banki tevékenységet folytat vagy kanadai üzleti piacokat kutat, az adatok biztonságának megőrzése kiemelt prioritás. Katonai titkosítás és követés-megelőzés, a legjobban értékelt VPN-k győződjön meg arról, hogy minden internetes tevékenysége privát és névtelen.

Legyen óvatos az ingyenes IP-változó szolgáltatások használatával kapcsolatban. Mivel gyenge titkosítási és / vagy P2P hálózatokat használnak, sokuk ilyen Az ingyenes proxyk sebezhetők lehetnek a hackelés, kémkedés és rosszindulatú programok ellen.

Közben úgynevezett ingyenes VPN gyakran eladja adatait harmadik fél számára, és szinte mindet könnyen blokkolja a VPN képernyő. Meg kell bánnod is korlátozott sávszélesség és alacsony sebesség amelyek az adatfolyamot nagyon bosszantóvá teszik.

A kanadai IP-cím prémium VPN-ből történő megszerzése azt jelenti, hogy a lehető legjobban hozzáférhet a korlátozott webhelyekhez és a legjobb online védelem egyszerre. Íme néhány a teszteink szakembereink által a VPN-ek értékeléséhez.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Kiszolgálók Kanadában: A VPN-nek legalább egy kanadai szerverrel kell rendelkeznie ahhoz, hogy kanadai IP-címet kapjon
 • Sebesség: A villámgyors szerverek a zökkenőmentes streaming és az egyszerű letöltés kulcsa. Hasonlítsa össze a legfontosabb VPN-k sebességét a szakértői teszteredményekkel.
 • Vevőszolgálat: Keressen érzékeny, könnyen elérhető ügyfélszolgálatot, beleértve a 24/7 élő csevegési lehetőséget.
 • Nincs naplózás: A legfontosabb VPN-k garantálják, hogy soha nem vezetnek nyilvántartást az online tevékenységekről vagy a személyes információkról.
 • Felhasználóbarát alkalmazások az Ön készülékeire: Válasszon VPN-t olyan dedikált alkalmazásokkal, amelyek bármikor megkönnyítik a kiszolgálók csatlakozását és váltását.

A legjobb VPN-k kanadai IP-cím beszerzéséhez

1. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 70% -OS KEDVEZMÉNYET KAPCSOLATÁK Kanadai IP-cím megszerzésére a NordVPN-vel MOST!

A NordVPN hatalmas 364 szerverből áll, csak Kanadában, és ez az egyik oka annak, hogy az ügyfelek milyen magasra értékelik ezt a VPN-t a sebesség és a megbízhatóság szempontjából..

Az NordVPN a legfejlettebb biztonsági funkciókat használja, amelyeket a személyes VPN-ben talál, valamint a CyberSec funkciót, amely blokkolja a rosszindulatú programokat, az adathalász fenyegetéseket és a hirdetéseket.

Az NordVPN megtartja nincs napló bármely internetes tevékenysége, és biztosítja teljes névtelenségét multi-hop titkosítási protokollokkal, mint például a Double VPN és az Onion over VPN.

Az alkalmazások könnyen beállítható, de 24/7 online ügyfélszolgálat ha bármilyen kérdése van, kattintással érhető el. Egy licenc lehetővé teszi a csatlakozást legfeljebb 6 eszköz egyszerre. Kipróbálhatja magának a szolgáltatást kockázat nélkül a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Kanadára

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az ExpressVPN rendelkezik szerverek Montrealban, Vancouverben és Torontóban a francia és az angol kanadai tartalmakhoz való könnyű hozzáférés érdekében.

Mivel évről évre sebesség-teszt bajnokunk vagyunk, az Express VPN világszerte a felhasználó kedvence az streaminghez.

Az 256 bites AES titkosítás, DNS / IPv6 szivárgásvédelem, és kill kapcsoló megakadályozza, hogy bárki kémkedjen az Ön internethasználatán, beleértve az internetszolgáltatót (ISP).

Kiváló ügyfélszolgálat magában foglalja a gyors, barátságos 24/7 élő chat, és egy teljes online súgó-könyvtár. Legfeljebb 5 eszközt csatlakoztathat fiókjához. Az 30 napos pénzvisszafizetési garancia kockázatmentes, kérdés nélküli kérdéses visszatérítési politikát támogat.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. CyberGhost

Átlagos értékelés: 4.8 - Legjobb értékű VPN / Legjobb VPN Mac-hez / Intuitív módon kialakított interfész az azonnali streaminghez

cyberhost több eszköz

CSAK korlátozott ideig - 73% kedvezményt kap a CyberGhost most

A CyberGhost világszerte több mint 3400 szerverrel rendelkezik, köztük 136 szerver Kanadában. Csatlakozhat legfeljebb 7 eszköz egy időben nagyon nagylelkű támogatás egy ilyen kiváló minőségű VPN-hez.

tudsz testreszabhatja böngészési élményét különféle testreszabható beállításokkal. Olyan szolgáltatások, mint a adattömörítés, hirdetés blokkolása, és A HTTPS átirányítja csak néhány olyan lehetőség, amelyek miatt a Cyberghost népszerű választás a kezdők és a VPN veteránok számára egyaránt.

Tevékenységét magántulajdonban és biztonságban tartja DNS és IPv6 szivárgásvédelem, katonai titkosítás, és egy automatikus lekapcsoló.

A CyberGhost megadja neked 45 nap a pénz visszaigénylésére ha nem szereted a szolgáltatást. Könnyű bármilyen segítséget kapni a 24/7 élő chat, GYIK, felhasználói útmutatók és hibaelhárítási oldalak.

További információra van szüksége? Itt található a CyberGhost részletes szakértői áttekintése.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4. Surfshark

Általános értékelés: 4.5 - A tíz legfontosabb VPN a sebesség, érték és biztonság szempontjából

Hogyan szerezzen kanadai IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

A Surfshark Kanadában jól képviselteti magát szerverek Vancouverben, Montrealban és Torontóban. Ez a viszonylag új VPN komolyabb költségeket eredményez a már megalapozott szolgáltatásokért. Könnyen használható alkalmazások és 24/7 élő chat támogatás révén kezdőbarát választás lesz.

A Surfshark 256 bites AES titkosítást használ egy SHA512 hitelesítési hashmal és 2048 bites DHE-RSA kulcscserével együtt.. Még a legképzettebb hackerek sem lesznek képesek megtalálni vagy olvasni az Ön adatait.

A Surfshark egyike azon kevés prémium VPN-knek is, amelyek lehetővé teszik csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyidejűleg egyetlen számlán. Nézze meg a valódi vásárlói vélemények gyűjteményét, hogy többet megtudjon, vagy iratkozzon fel a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a Surfshark részletes szakértői áttekintése.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Szerezz most Surfshark-ot!

5.PrivateVPN

Átlagos értékelés: 4.6 - A legjobb költségvetésű VPNBulgária számára a PrivateVPN

A PrivateVPN gyorsan növekvő szolgáltató vendéglátás az emberek számára, akik új VPN-ekkel rendelkeznek, és költségvetéssel. Ez a svéd VPN-alapú, könnyen használható alkalmazásokat és kiváló ügyfélszolgálat elképesztő áron.

Nem kell aggódnia, hogy a PrivateVPN feláldozta a biztonságot vagy a sebességet, csak azért, mert olcsó és egyszerű. Biztonságuk rendkívüli, amellyel szigorú bejelentkezési házirend, AES-256 titkosítás, automatikus megszakító kapcsoló és még sok más. 

A PrivateVPN-nek számos kiszolgálója van Kanadában, valamint dedikált szerverek csak a Netflix és más streaming számára. Különleges csatornákat is kiválaszthat a P2P megosztáshoz. Mindez azt jelenti Soha nem kell aggódnia a lassú sebességért vagy a késés miatt a PrivateVPN használata közben.

Könnyű belátni, hogy a PrivateVPN miért olyan népszerű a VPN felhasználók körében az egész világon. Kipróbálhatja magának kockázatmentesen, a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a PrivateVPN részletes szakértői áttekintése

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Most szerezzen PrivateVPN-t!

További irodalom

Szerezd meg a legjobb árakat a legfontosabb VPN-eknek az ajánlatainkon.

Így lehet bárhol bárhol közvetíteni a KTV Kanadát - gond nélkül!

Nézze meg a GlobalTV Canada bárhonnan egyszerű útmutatónkkal.

A CBC Canada közvetítése a világ bármely pontjáról - megtudhatja, hogyan.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me