Hogyan szerezhet Uruguay IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]


Frusztráló, amikor te nem tudom elérni Uruguayi bankszámlák, közösségi oldalak, vagy TV-hálózatok mert az országon kívül vagy. Ezen webhelyek némelyike ​​látja az Ön IP-címét egy másik országban, és kizárja Önt.

Virtuális magánhálózat (VPN) Uruguayi IP-cím megadásával juthat el a bosszantó blokkokon. Mindaddig, amíg néhány kulcsfontosságú funkcióval rendelkező VPN-t választ, a Uruguay-ral egészen ugyanazzal a hozzáféréssel rendelkezik, mint a Montevideo-ban szörföző személyekkel..

Ön képes lesz arra, hogy utolérje Albana és Lilian legújabb drámáját streaming A Divergentes a beállítástól számított néhány percen belül megjelenik a VPN, bárhol a világon. Így történik meg.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk Uruguay IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon Uruguay-ban lévő kiszolgálókkal rendelkező VPN-t. ExpressVPNaz első választásunk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse a számítógépére / eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Uruguay-ban.
 4. Ellenőrizze új IP-címét itt található egyszerű online eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN uruguayi IP-címet
 • A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen
 • Mit kell keresni egy VPN-ben
 • A legjobb VPN-k, hogy uruguayi IP-címet szerezzenek

Hogyan kaphat egy VPN uruguayi IP-címet

egy Csak az uruguayi weboldal blokkolja a blokkolást tartalmának egy részét vagy egészét, amikor észleli a idegen IP-cím.

Ahhoz, hogy elkerülje a geoblokkot, meg kell tennie becsapja a webhelyet abban, hogy azt hitte, hogy Uruguay-ban van. Amikor Uruguay-ban csatlakozik egy VPN szerverhez, az elrejti a tényleges IP-címet. Helyette, a webhelyek látják a szerver egyik uruguayi IP-címét.

Mivel az eszköz és a magánszerver között továbbított összes adat teljesen titkosítva van, a webhelyek nem látják az Ön valós helyét. Emelik a geoblokkok tartalmát, így neked adva korlátlan hozzáférés mindenhez, amire szüksége van Uruguay-ban.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

Ha megkerüli az uruguayi geoblokkot, akkor megteheti kutatási regionális piacok, lát helyi iparági hírek, és lépjen kapcsolatba a helyi vállalkozókkal, hogy előnyt szerezzen a versenytársaival szemben.

tudsz fizetni a helyi díjakat szolgáltatások és szállás amikor Uruguay-ba utazik, vagy megismerheti az uruguayi kultúrát. Akár spanyolul is gyakorolhat, ha sok filmet streaming-rel tölt el Spanyol feliratok vagy szinkronizálás.

Ezek mind a VPN használatának hatalmas előnyei, de a legmagasabb szintű VPN sokkal többet jelent, mint hogy csak feloldja a regionális tartalmakat. A katonai titkosítás és az adatok védelmét szolgáló egyéb biztonsági intézkedésekkel meg fogod tudni kevésbé érzékenyek a számítógépes bűnözésre, adatgyűjtés, és rosszindulatú hirdetések.

A legjobb VPN-ket is megtartják nincs adat az internetes tevékenységéről, beleértve a meglátogatott webhelyeket. Az ingyenes IP-váltó ugyanakkor nem eredményez ugyanazt az eredményt. A legtöbb ingyenes VPN-nek nincs szervere Uruguay-ban, és az uruguayi IP-kkel rendelkező ingyenes proxyk lassúak és megbízhatatlanok.

Sok ingyenes VPN eladja személyes adatait vagy keresési előzmények a hirdetők számára. Ezenkívül nem is képesek arra, hogy elkerülje Önt a legnépszerűbb geoblokkolt webhelyekre.

Az prémium VPN-k amelyek szakértői tesztelésünkkel felálltak, garantálják a biztonságos, névtelen böngészést. Amellett, hogy felszabadít minden szükséges weboldalt Uruguay-ban, ők adnak neked is gyors hozzáférés az USA Netflixhez, a BBC iPlayer-hez, és több.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Szerverek Uruguay-ban: A VPN-nek legalább egy szerverrel kell rendelkeznie Uruguay-ban, hogy uruguayi IP-címet kapjon.
 • Nagysebességű szerverek: A gyors kiszolgálók és a korlátlan sávszélesség zökkenőmentes streaming és problémamentes letöltéseket jelent.
 • Vevőszolgálat: Válasszon olyan szolgáltatást, amely magas szintű ügyfélszolgálatot nyújt. Ha még nem ismeri a VPN-ket, akkor a 24 órás, élő chat funkciókkal kapcsolatos segítség nagyszerű.
 • Kiváló feloldási lehetőségek: Olvassa el a szakértői véleményeket és győződjön meg arról, hogy a VPN valóban feloldhatja-e a hozzáférni kívánt webhelyek blokkolását.
 • Minden eszköz védelme: Az online tevékenységeket biztonságban tarthatja egy olyan VPN használatával, amely lehetővé teszi, hogy egy eszköz egyszerre több eszközre kiterjedjen.

A legjobb VPN-k, hogy uruguayi IP-címet szerezzenek

1. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Uruguay-ra

ExpressVPN eszközök

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az ExpressVPN rendelkezik a szerver helye Uruguay-ban, több uruguayi IP-címmel elérhető. Ajánlat lángoló sebesség, nincs forgalmi korlátozás és a kiszolgálók optimalizálva a streaminghez, Az ExpressVPN népszerű választás uruguayi TV és filmek nézésére.

Az ExpressVPN automatikus kill kapcsolót, nulla ismeretlen DNS-kiszolgálót és a szigorú bejelentkezési politika adatainak és magánéletének védelme érdekében. Az ügyfélszolgálat a legjobb az üzleti életben, barátságos ügynökök, akik éjjel-nappal azonnal válaszolnak.

Próbáld ki magadnak az ExpressVPN szoftvert a 30 napos pénzvisszafizetési garancia - nincs feltett kérdés. tudsz legfeljebb 5 eszköz csatlakoztatása egyetlen engedélyen.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

2. HMA VPN

Általános értékelés: 4.6 az 5.0-ból - Prémium VPN a legnagyobb globális szerverhálózattal

hidemyass eszköz

Ragadja meg 75% -át az Uruguay IP-címére a HMA segítségével 

A HMA-nak van 2 szerver Uruguay-ban, választható 6 uruguayi IP-cím. Ne hagyja, hogy a szórakoztató grafika és név ne bolondozzon - ez a szolgáltató nagyon komolyan veszi online adatvédelmét és biztonságát.

A HMA felhasználók szeretik az egyedi termékeket gyors feltöltési funkció amely lehetővé teszi a nagy fájlok könnyű megosztását plusz költség nélkül. Minden feltöltés gyors és névtelen.

Be van állítva gyors és könnyű, is, és vannak alkalmazások minden népszerű operációs rendszerhez és eszközhöz. Legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat a tervéhez az egész család védelme.

Ügyfélszolgálat elérhető 24/7 élő chat-en keresztül és e-mail, és a 7 napos ingyenes próbaverzió elérhető. A próbaidőszak végén számlázni fogunk, ha nem mondják le előfizetését, de továbbra is 30 napos pénzvisszafizetési garancia megvéd téged.

További információra van szüksége? Itt található a HMA részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a HMA-t most!

3. VyprVPN

Átlagos értékelés: 4.4 out of 5.0 - Kapj el keményebb blokkokat a kaméleon technológiával

Hogyan szerezhet Uruguay IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

A VyprVPN folyamatosan elkötelezett amellett, hogy bővítse hálózatát, és most egy a szerver Uruguay-ban. A felhasználók szeretik, hogy a szolgáltató egyedülálló Kaméleon technológia elmúlt VPN szűrés. A nagysebességű szerverek örömmel teszik lehetővé uruguayi tartalom közvetítését.

A VyprVPN több titkosítási protokollt kínál, így testreszabhatja a sebesség és a védelem egyensúlyát. A A NAT tűzfal extra védelmet nyújt a rosszindulatú programok ellen ez különösen fontos, ha VPN-jét útválasztón vagy mobil eszközön használja.

Vannak asztali és mobil alkalmazások minden nagyobb platformon, és megvédheti legfeljebb 5 eszköz egyszerre, attól függően, hogy melyik tervet választja. Az új VyprVPN ügyfelek a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

További információra van szüksége? Itt található a VyprVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a VyprVPN-t most!

További irodalom

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a legnépszerűbb VPN-ken

Minden, amit egy kezdőnek tudnia kell a VPN-kről

Hogyan feloldhatja a kedvenc TV-sorozatát

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me