Hogyan szerezhet Hongkongból IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]


Ha megpróbálod nézni a TVB-t vagy jelentkezzen be hongkongi banki szolgáltatásába Hongkongon kívülről, lehet, hogy hozzáférését megtagadják. Számos hongkongi webhely blokkolja tartalmát ha az IP-címe nem egyezik meg a helyükkel, akkor ezt egy folyamatnak nevezzük, amely geoblokkolásnak nevezik.

Ha korlátozás nélkül szeretné megtekinteni Hongkong tartalmát, Szüksége lesz egy hongkongi IP-címre. Lehet, hogy nehezen hangzik, de valójában csak néhány egyszerű lépést igényel.

Minden, amire szükség van egy hongkongi IP eléréséhez egy virtuális magánhálózat (VPN). Megmutatjuk, hogyan történik ez, és adunk néhány tippet az Ön számára legmegfelelőbb VPN kiválasztásához.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk hongkongi IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon ki egy VPN-t a kiszolgálókkal Hong Kongban .NordVPNNem a mi választásunk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse számítógépére vagy más eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Hong Kongban.
 4. Ellenőrizze új IP-címét a speciális eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN Hong Kong IP-címet
 • A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen
 • Mit kell keresni egy VPN-ben
 • A legjobb VPN-k Hong Kong IP-cím megszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN Hong Kong IP-címet

Ha feliratkozik egy legjobban értékelt VPN-re, hozzáférést kap a biztonságos kiszolgálók globális hálózatához. Ha csatlakozik egy hongkongi szerverhez, akkor az összes internetes forgalmát ezen a szerveren keresztül továbbítja, mielőtt bármely weboldalra eljutna. Ennek eredményeként, a webhelyek a szerver hongkongi IP-jét látják, nem a sajátod.

Ez a VPN-alagútnak nevezett folyamat úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mintha Hongkong belsejében szörfözne. Ön képes lesz megkerülni a geoblokkok és mindent elérhet, amire szüksége van a térségben, miközben számos egyéb előnyt élvez egy minőségi VPN kínál.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

Nyilvános wi-fi használatakor az adatok elfoghatók. A hackerek akár az eszközét is eltéríthetik, amit gyakran tesznek a kriptovaluta bányászatához. A jó VPN titkosítja az összes információt, és megakadályozza, hogy bárki nyomon kövesse tevékenységét vissza hozzád.

A hongkongi piacok rendkívül versenyképesek. Ahhoz, hogy ott üzleti tevékenységet végezzen, bennfentes oldalra van szüksége. A VPN lehetővé teszi böngészhet a helyi hírekben és közösségi oldalakon a piaci trendek követése érdekében. Hongkongi IP-je is segít Önnek kapcsolattartás az ügyfelekkel és a társasággal miközben távolról dolgozik.

Tudnia kell azonban, hogy egy hongkongi IP-cím nem biztosít hozzáférést a kínai hálózatokhoz. Ha el akar lépni a Kína nagyszerű tűzfalán, akkor át kell állítania a kiszolgálókat, hogy kínai IP-címet kapjon. A legjobb VPN-k korlátlan szerverváltást tesznek lehetővé.

Az IP megváltoztatható a ingyenes proxy vagy ingyenes VPN, de nem ajánljuk őket, mert a kockázatok túl nagyok. Sok ingyenes meghatalmazott nem biztonságos hirdetést tárol, sokan pedig betakarítják és eladják az Ön adatait. Mások gyenge titkosítást használnak nem fogjuk megvédeni az érzékeny adatait.

Az ingyenes VPN-k szintén gyenge választás a streaminghez. Kapcsolataik lassúak, és A VPN-eket kereső streaming szolgáltatások könnyen észlelhetik és blokkolhatják azokat.

A prémium VPN nem akadályozza meg a biztonságot, a sebességet és a tartalomhoz való hozzáférést. A legjobb VPN-k biztonságos, névtelen hozzáférést biztosítanak olyan webhelyekhez, mint a Netflix, a BBC iPlayer és bármi, amire szüksége van Hongkongban.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Szerverek Hongkongban: Legalább egyre van szüksége a hongkongi IP-cím megszerzéséhez.
 • Feloldó képességek: Válasszon egy olyan VPN-t, amely teljesítette a teszteinket az USA Netflix eléréséhez. A VPN-k, amelyek ezt megtehetik, könnyen feloldják a hongkongi webhelyek bármelyikét.
 • Szűk biztonság: Győződjön meg arról, hogy VPN-je rendelkezik AES titkosítással és olyan speciális funkciókkal, mint a kikapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem és a dupla VPN (multi-hop).
 • Magassebesség: A gyors kiszolgálók nagy hálózata biztosítja a kedvenc Hongkong-műsorok, például a Repülő Tigris vagy az Elfeledett völgy zavartalan streamingjét.
 • Felhasználóbarát: Keressen szolgáltatót intuitív felülettel és nagyszerű ügyfélszolgálattal.

A legjobb VPN-k Hong Kong IP-cím megszerzéséhez

1. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 70% -OS KEDVEZMÉNYET KAPCSOLATON, HOGY Hongkongi IP-címet szerezzen az NordVPN-vel MOST!

A NordVPN-nek vége 5000 szerver világszerte, 48 Hong Kong-ban. Ez a népszerű választás a hongkongi IP-t kereső felhasználók számára. Egy erős biztonsági csomag tartalmaz AES titkosítást és egy CyberSec csomagot blokkolja a hirdetéseket és a veszélyes webhelyeket.

A NordVPN segítségével nem csak kaphat gyors csatlakozási sebesség, hanem egy SmartPlay funkció, amely segít elkerülni a geoblokkolókat automatikusan vált a szerverek szükség szerint. Biztosíthat legfeljebb 6 eszköz egy fiók alatt, tehát ez kiváló lehetőség a családok számára.

A NordVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Hong Kong számára

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az ExpressVPN rendelkezik 3000+ szerver szerte a világon, beleértve egy hongkongi helyet is. Nem lesz gondod, hogy naprakész legyen az RTHK Hong Kong Connection szolgáltatásával. A felhasználók imádják streaming miatt feloldó képességek és az iparág vezető sebessége.

AES titkosítással, a nem naplózási politika, privát DNS és egy kill kapcsoló, a az adatok teljesen biztonságosak lesznek az ExpressVPN segítségével. Könnyen kezelhető és szinte minden eszközzel kompatibilis.

Adja meg magának az ExpressVPN-t a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. CyberGhost

Általános értékelés: 4.8 - Legjobb ár-érték arányú VPN / intuitív módon kialakított interfész az azonnali streaminghez

cyberhost több eszköz

CSAK korlátozott ideig - 73% kedvezményt kap a CyberGhost most

A CyberGhost 256 bites AES titkosítása, automatikus lekapcsoló, nem naplózási politika, és DNS szivárgás elleni védelem győződjön meg arról, hogy online tevékenysége mindig védett. Val vel 24 szerver Hongkongban, A CyberGhost választhat IP-címeket a teljes névtelenség érdekében.

A VPN kezdők szeretik a CyberGhost-t felhasználóbarát alkalmazások és dedikált profilok a közös VPN felhasználásokhoz. Az előre konfigurált  A streaming profil megkönnyíti nézni a hongkongi nemzetközi versenyeket nulla késéssel.

A CyberGhost kipróbálható a ingyenes 24 órás próbaverzió, feliratkozva, tudván, hogy nagylelkű védelem alatt áll 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a CyberGhost részletes szakértői áttekintése.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4. Surfshark

Általános értékelés: 4.7 - A tíz legfontosabb VPN a sebesség, érték és biztonság szempontjából

Hogyan szerezhet Hongkongból IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

A Surfshark VPN viszonylag új szolgáltató, gyorsan növekvő hálózatépítésével 500+ szerver, beleértve opciókat Hongkongban. Privát DNS és a dupla VPN titkosítási lánc az adatait rossz kezektől távol tartja, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

A felhasználókat lenyűgözi a Surfshark következetes képessége megkerülni a kemény geoblokkot mint az amerikai Netflix-en. Nagy csatlakozási sebesség és a CleanWeb szolgáltatás puffermentes streaming-et jelent felbukkanó hirdetések vagy rosszindulatú programok fenyegetése nélkül.

A Surfshark a 30 napos pénzvisszafizetési garancia ha feliratkozik, így kockázat nélkül kipróbálhatja.

További információra van szüksége? Itt található a Surfshark részletes szakértői áttekintése.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Szerezz most Surfshark-ot!

További irodalom

Szerelem olcsón? Nézze meg ajánlatainkat a legújabb, legjobb VPN-ajánlatokról, közvetlenül a szolgáltatóktól.

Tudja meg, mely országok csatlakoztak az intelligencia-megosztó szövetségekhez, és hol tartja az Ön országa az internetes szabadság és cenzúra szempontjából.

Nyaralni megy? Megmondjuk Önnek, hogy a VPN használata hogyan biztonságos az utazás során.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me