Hogyan szerezhet Guatemala IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]


Ha akarod elérheti a guatemalai bankszámláját vagy a Netflix Guatemala adatfolyamát országon kívülről szüksége lesz egy guatemalai IP-címre. Egyes webhelyek korlátozzák vagy blokkolják a hozzáférést, ha idegen IP-ről keres.

Ezek a geoblokkok frusztrálóak, de könnyen megkerülheted őket. A A virtuális magánhálózat (VPN) új IP-t biztosít Önnek Guatemalában, mindaddig, amíg a megfelelő szolgáltatásokkal választja ki a szolgáltatást.

Folytassa az olvasást, hogy megtanulja, hogyan lehet néhány egyszerű lépésben megszerezni a Guatemala IP-címet. Hamarosan élvezni fogod gyors és biztonságos hozzáférés a guatemalai weboldalakhoz és szolgáltatások bárhonnan.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk guatemalai IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon legalább egy szerverrel rendelkező VPN-t Guatemalában. ExpressVPNa legjobb választásunk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse számítógépére vagy más eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Guatemalában.
 4. Itt ellenőrizze új IP-címét az egyszerű eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN egy guatemalai IP-címet
 • A VPN használatának egyéb előnyei - biztonság, adatvédelem és korlátlan streaming
 • A legjobb VPN kiválasztása az Ön számára - mit kell keresni
 • A legjobb VPN-k guatemalai IP-cím beszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN egy guatemalai IP-címet

A VPN egy privát szerveren továbbítja az internetes forgalmat. Weboldalak lásd a VPN-kiszolgáló IP-címét címét, nem a tiéd. Egyszerűen válasszon ki egy szervert Guatemalában, és úgy tűnik, hogy az országon belül érkezik az internetre.

A megfelelő VPN segítségével néhány kattintással csatlakozhat egy guatemalai szerverhez. Megvan hozzáférés a guatemalai webhelyekhez és szolgáltatásokhoz bárhonnan, beleértve a bankokat, a TV-hálózatokat és a számlázó szolgáltatásokat.

Olvassa tovább, hogy megtudja, mit tehet még egy VPN az Ön számára, és megismerheti szakértőink válogatásait a guatemalai szerverekkel rendelkező megbízható VPN-ekről.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

Az A guatemalai kormány figyelemmel kíséri az internetes forgalmat, különösen a lakosok és az országon kívüli emberek közötti kommunikáció. Guatemalai szeretteit letartóztathatják azáltal, hogy online véleményt nyilvánítanak, vagy egyszerűen csak üzenetet küldenek neked.

Ha új guatemala IP-jét használja a guatemalai tartalom elérésekor, akkor valószínűbb, hogy felhívja a kormány figyelmét. A minőségi VPN katonai titkosítást is használ győződjön meg arról, hogy üzenetei és böngészése magántulajdonban marad.

Ha családja vagy barátai vannak Guatemalában, ők is függhetnek egy prémium VPN-től, hogy megvédjék őket a kormányzati megfigyeléstől. Bátorítsa őket válasszon szolgáltatást a legfontosabb biztonsági szolgáltatásokkal, amelyeket alább felsorolunk.

Az ingyenes proxy-k és a VPN-k megváltoztathatják az Ön IP-címét, de nem nyújtanak ugyanolyan biztonsági funkciókat, mint a fizetett VPN-k. Néhány ingyenes IP-váltók használjon P2P hálózatokat tegye ki kapcsolatát a számítógépes bűnözéssel, míg mások betakarítják és eladják az Ön adatait.

A gyakorlatilag megszakíthatatlan titkosítás mellett az általunk ajánlott VPN-k olyan funkciókat kínálnak, mint a kikapcsoló és a szivárgás elleni védelem. Még ha a VPN-kiszolgáló kapcsolata is megszakad, ezek a szolgáltatók mindig védi adatait és üzeneteit a hackerektől és a kormány kémei.

A legjobban értékelt VPN-k nemcsak a geoblokkok, hanem a sok streaming webhely által használt VPN-szűrőeszközök megkerülését is szolgálják. Ez azt jelenti, hogy megvan korlátlan hozzáférés a bármilyen guatemalai streaming szolgáltatás, plusz USA Netflix, Antena 3 España, és még sok más.

Ha Guatemala-ba utazik, feltétlenül használja az új Guatemala IP-jét repülőjegy- és szállodai ajánlatok keresésére is. Az utazási oldalak az Ön helye alapján változtatják meg áraikat.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Szerverek Guatemalában: A guatemalai IP-cím megszerzéséhez feltétlenül válassza ki a VPN szolgáltatót, amelynek legalább egy szervere van Guatemalában.
 • Speciális biztonság: AES titkosítás, megszakító kapcsoló, DNS szivárgás elleni védelem és dupla VPN (multi-hop) biztosítják, hogy a guatemalai kormány nem tudja, mit csinál online.
 • Feloldó képességek: A tartalom bárhonnan megnézéséhez olyan VPN-re van szüksége, amely túljuthat a nehéz geoblokkokon. Ha egy VPN bizonyítottan fel van tüntetve a Netflix és a BBC iPlayer feloldását, akkor nem lesz gondod az Ixcanul minden epizódjának figyelésével..
 • Magassebesség: Kiválasztva egy prémium VPN-t gyors csatlakozással, az összes kedvenc műsorát pufferolás nélkül élvezheti.
 • Kiváló ügyfélszolgálat: Az élő csevegési lehetőség gyors választ ad a szolgáltatással kapcsolatos bármilyen kérdésére.

A legjobb VPN-k guatemalai IP-cím beszerzéséhez

1. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Guatemala számára

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen!

Az ExpressVPN rendelkezik több mint 3000 szerver világszerte, és több IP-címet kínál Guatemalában. Nagyszerű választás streaminghez, az ExpressVPN szinte bármilyen geoblokkot könnyedén megkerüli és az iparág leggyorsabb kapcsolatát kínálja..

Az ExpressVPN lenyűgöző biztonsági funkciói közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a megbízható kikapcsoló és a szivárgásvédelem több formája. Az osztott alagút lehetővé teszi hozzáférhet a helyi hálózatokhoz anélkül, hogy feladná a VPN-védelmet a nemzetközi forgalom számára.

Ha segítségre van szüksége, az ExpressVPN kiemelkedő 24/7-es élő chat-támogatást kínál. Próbálja ki magának az ExpressVPN-t kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Szeretne többet megtudni vásárlás előtt? Olvassa el az ExpressVPN szakértő véleményét.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

2. PureVPN

Általános értékelés: 4.1 - Biztonságos VPN IP-kkel 140 országban

PureVPN eszközök

NAGY AJÁNLAT - 88% kedvezményt kap a guatemalai IP-ről a PureVPN MOST!

Val vel több mint 2000 szerver világszerte és több guatemalai IP közül lehet választani: a PureVPN remek választás a guatemalai webhelyek bárhonnan történő, biztonságos eléréséhez.

A felhasználók szeretik a PureVPN kombinációját megfizethető előfizetési tervek és csúcsminőségű biztonság. A költségvetésen belül maradhat, és továbbra is kaphat egy internetes alapú gyilkos kapcsolót, katonai titkosítást és extra védelmet a nyilvános wi-fi számára.

Val vel 24/7 élő chat-támogatás spanyolul elérhető, A PureVPN nagyszerű választás, ha még nem ismeri a VPN-ket, és további segítségre van szüksége a telepítéshez és a telepítéshez.

Kipróbálhatja a szolgáltatási kockázatot a szolgáltató egyedi szolgáltatásaival „Bónusznap” 31 napos pénz-visszafizetési garancia.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a PureVPN részletes szakértői véleményét.

Szerezd meg a PureVPN-t most

További irodalom

Tudjon meg többet az internetes cenzúra növekedéséről világszerte

Szakértői tippek a VPN-alapú szállodák pénzmegtakarításához

Hogyan működnek a VPN blokkok, és hogyan lehet legyőzni őket

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me