Hogyan nézünk INGYEN Anglia és India teszt sorozatát 2018-ban


Csodálatos nyara volt már a sportnak, ám a Világkupán és a Wimbledonban mögöttünk lehet, hogy kísértésnek gondolja, hogy a legjobb események vége. Ez nem lehetett távolabb az igazságtól - van egy egész krikett nyár, amire várom, beleértve az Anglia vs India teszt sorozatot.

A teszt sorozat közvetlenül az egynapos nemzetköziek mögött következik. Vagyis Joe Root és csapata folytatni kívánja a sok szerencsét és a kiváló játékot, vagy meg akarja bosszút állni egy last-minute összeomlásról, amint az már sokszor történt?

Az első tesztmérkőzés augusztus elején kezdődik, és Edgbastonban, Birminghamben játszik. A sorozat egész augusztusát és szeptember elejét lefedi, Londonban, Nottinghamben és Southamptonban. Ez egy nagyszerű lehetőség az angol krikett rajongók számára, hogy élőben megnézhessék nemzeti játékukat.

Szerencsére a többiünknek, Hihetetlenül egyszerűen megnézheti a Teszt sorozatot élő közvetítés útján!

Hogyan nézhetem meg az Anglia vs India teszt sorozatot VPN segítségével 3 egyszerű lépésben

  1. Válasszon olyan VPN-t, amely kiválóan alkalmas streamingre, az indiai szubkontinensen lévő szerverekkel, és iratkozzon fel. Ajánljuk a CyberGhost alkalmazást.
  2. Csatlakozás indiai szolgálnir, úgy tűnik, mintha Indiában lennél.
  3. Nyissa meg a SonyLIV-t, és élvezze több mint egy hónapnyi élő krikettjét.

Kap egy VPN-t az England vs India Test Series most

Nézze az Anglia vs India teszt sorozatot élő közvetítés útján

Ha meg szeretné nézni a teszt sorozatot, akkor számos lehetőség áll rendelkezésre, például a Sky for UK nézők számára, a Sling, ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában tartózkodik, vagy a Fox Sports, ha Ausztráliában van, és reméli, hogy még egy angol összeomlás. azonban, ezek a csatornák előfizetési szolgáltatások, jelent téged fizetni kell nézni. Mi lenne, ha nem előfizető, vagy másutt él a világon?

Szerencsére, itt a VPN segíthet. Amellett, hogy biztonságos és privát internetkapcsolatot biztosít, megváltoztathatja a megtekintési helyét is pattintsd meg a teszt sorozatot ingyen egy másik szolgáltatótól.

A legjobb megtekintési minőség, stabil kapcsolat és kiváló titkosítás elérése érdekében javasoljuk a CyberGhost használatát.

A Sony Pictures Network India kizárólagos jogokkal rendelkezik az angol krikettre az indiai szubkontinensen. A krikett és más sportok a SonyLIV-n keresztül laptopokon és más mobil eszközökön tekinthetők meg. azonban, nem érhető el minden földrajzi helyen.

Hogyan nézünk INGYEN Anglia és India teszt sorozatát 2018-ban

Tehát, hogy a teszt sorozatot élőben nézzék meg ezen a csatornán, úgy kell megjelennie, mintha Indiában lennél - és itt jön be a VPN.

VPN kiválasztása az England vs India Test Series eléréséhez

A virtuális magánhálózat vagy VPN a tökéletes módja annak, hogy hozzáférjen egy adott régióra földrajzilag korlátozott tartalomhoz. Azonban a különféle VPN-ek mellett, honnan tudja, melyik az Ön számára megfelelő?

Először kérdezd meg magadtól, mit akarsz tenni a VPN-hez. Ebben az esetben, azt szeretné megtalálni, amely képes megkerülni a geo-blokkokat. Ezután ellenőriznie kell, hogy vannak-e szerverek a szükséges helyen - ebben az esetben az indiai szubkontinensen. Vannak? Nagy! Végül, de nem utolsósorban, szeretné győződjön meg arról, hogy VPN-je biztosítja a gyorsaságot és a stabilitást, amire szüksége van az élő tartalom megszakítás nélküli továbbításához.

Az ár és az ár-érték arány más szempont. A SonyLIV egy szabadon megtekinthető csatorna, ezért érdemes lehet egy ingyenes VPN-t választani, így egyáltalán nem szabad megnéznie a Teszt sorozatot.

De vigyázz: nagyon kevés olyan kiváló minőségű VPN található, amelyek teljesen szabadon használhatók. Az ingyenes VPN-knek valamilyen módon profitot kell termelniük, általában reklámokon keresztül vagy az adatokhoz való hozzáférésük révén. A legjobbak egyértelműek az adatok felhasználásának módjáról és arról, hogy kihez férnek hozzá azokhoz. De amikor egy harmadik fél hozzáférést kap az Ön adataihoz, az Ön személyes adatait veszélyezteti. Ez a fő oka annak nem ajánlunk ingyenes VPN-ket.

Ingyenes prémium VPN-t kaphat

Ez lehetővé teszi az előfizetési díjakat felszámoló VPN-ek használatát. azonban, lehetőség van egy kiváló minőségű előfizetéses VPN-szolgáltatás igénybevételére további költségek nélkül: csak válasszon szolgáltatót, amely ingyenes próbaverziót vagy pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Ingyenes próbaverzióval feliratkozhat, használhatja a szolgáltatást, majd lemondhatja a próbaidőszak vége előtt. Ne feledje, hogy néhány szolgáltatónál korlátozottak vannak a próbaidőszak alatt nyújtott szolgáltatások.

Alternatív megoldásként megteheti válasszon szolgáltatót, amely pénzvisszafizetési garanciát nyújt. Itt feliratkozik a szolgáltatásra, fizeti az előfizetését, lemond a garanciaidő lejárta előtt, és visszafizetést igényel. Néhány szolgáltató ismét bevezeti a használati korlátozásokat a garanciába, tehát ellenőrizze ezeket a regisztráció előtt.

A legtöbb pénz-visszafizetési ajánlat 30 napra korlátozódiks, ezért lehet, hogy cserélnie kell a VPN szolgáltatásokat az England Vs India Test Series során. Ugyanakkor, ha megtapasztalja a VPN által nyújtott javított biztonságot, adatvédelmet és választási szabadságot, érdemes megtartani a VPN-t hosszú távon.

Az öt legfontosabb VPN az angliai és indiai teszt sorozat nézéséhez

Itt találja az öt legfontosabb VPN-t, amelyek az England Vs India Test Series nézésére vonatkoznak, miközben javítják az online adatbiztonságot és adatvédelmet.

1. CyberGhost

A CyberGhost az stabil és megbízható VPN amely 14 szerver választékát kínálja Indián belül. Kiváló funkciókkal rendelkezik, mégis egyszerű és könnyen kezelhető felülete teszi lehetővé ideális kezdőknek valamint a VPN-szakértők.

A CyberGhost komolyan veszi a biztonságot a 256 bites AES titkosítással, a DNS szivárgás elleni védelemmel, a nem naplózási házirenddel és a kill kapcsolóval. A felhasználók részesülnek az OpenVPN, PPTP és L2TP / IPsec protokollok előnyeiből, valamint a előfizetésenként hét egyidejű kapcsolat.

A CyberGhost a 7 napos ingyenes próbaverzió az iOS és az Android felhasználók számára, és egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia az összes operációs rendszeren keresztül.

Kezdje el a CyberGhost alkalmazást

2. NordVPN

A NordVPN egy kiváló minden körű VPN. Páratlan biztonságot kínál 2048 bites AES titkosítással, kettős titkosítással, megszakító kapcsolóval, szigorú bejelentkezési tilalmakkal és anonim fizetési lehetőségekkel. Ezenkívül az Onion Over VPN lehetőséget is kínálja.

A NordVPN globális hálózatával rendelkezik, több mint 4000 szerverrel, ideértve a 13 Indiában. Natív alkalmazásai egyszerűen használhatók, és percek alatt beállíthatók.

Továbbá, A NordVPN akár hat eszközön is futtatható egyszerre, így még azok a családtagok is, akik nem néznek krikettbe, részesülhetnek egy privát és biztonságosabb kapcsolatból.

A NordVPN kiemelkedő előfizetési ügyleteket kínál, amelyek mindegyike tartalmazza a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Kezdje el a NordVPN használatát

3. ExpressVPN

Az ExpressVPN az az elérhető leggyorsabb VPN-ek. Kiváló biztonságot nyújt, stabil kapcsolatot biztosít, és megkerüli a geo-blokkokat. Több mint 3000 szerverrel rendelkezik a hálózatában, köztük három Indiában.

Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást, DNS / IPv6 szivárgás elleni védelmet, megosztott alagútépítést, megszakító kapcsolót és szigorú bejelentkezési tilalmi politikát kínál, letöltés vagy sávszélesség korlátozás nélkül..

A felhasználók részesülnek előnyben könnyen használható alkalmazások, öt egyidejű kapcsolat, böngésző kiterjesztés és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Kezdje el az ExpressVPN használatát

4. PrivateVPN

A PrivateVPN tökéletes választás, ha akar egy egyszerű és megbízható VPN amelyek megkerülhetik a geo-blokkokat sávszélesség vagy letöltési korlátok nélkül. Két szerverrel rendelkezik Indiában.

Könnyen navigálható, kiváló sebességet, sokféle protokollt és ingyenes távoli segítség a felhasználók számára. A biztonság magában foglalja a 2048 bites AES titkosítást és a szigorú bejelentkezési tilalmat.

A felhasználók részesülnek előnyben hat egyidejű kapcsolat, egy ingyenes 7 napos próbaverzió és 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Ha visszatérítést igényel, akkor fel kell tüntetnie a távozás okát.

Kezdje el a PrivateVPN használatát

5. Privát internet-hozzáférés (PIA)

A PIA az egyik a leginkább felhasználóbarát és megfizethető VPN-k állnak rendelkezésre ez továbbra is képes megkerülni a geo-korlátozást. Hálózata több mint 3000 szerverrel rendelkezik, köztük 10 Indiában.

A felhasználók előnyei a megbízható sebesség, a sávszélesség korlátozása és a szolgáltatás öt egyidejű kapcsolat. A PIA-n keresztül létesített kapcsolatok 128 bites vagy 256 bites AES titkosítással, IPv6 szivárgásvédelemmel, megszakító kapcsolóval, hirdetés-blokkolóval és szigorú naplózási szabályokkal együtt biztosíthatók..

Tartsd észben, hogy A PIA pénz-visszafizetési garanciája csak hét napig tart.

Kezdje el a PIA-t

A megfelelő VPN kiválasztása számos új online lehetőséget nyit meg, kezdve a hackerekkel szembeni fokozott védelmet és a kormányzati megfigyeléstől az élő sportesemények és a földrajzilag blokkolt tartalmak streamingjéig szerte a világon..

Még mindig nem biztos abban, hogy egy VPN megfelelő az Ön számára? További információt a VPN-ekkel kapcsolatos útmutatónkban talál. VPN-t szeretne, de jobb árat keres? Nézze meg a VPN-ajánlatainkat itt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me