Hogyan nézhetjük meg a National Geographic-t az USA-n kívülről 2020-ban


Ön vadul néz a National Geographic TV-hez? A Nat Geo a jelenlegi szezon epizódjait közvetíti ingyen a honlapján, de a nézéshez fizetős amerikai előfizetésre van szüksége. Ha az USA-n kívül élsz, akkor te is használjon VPN-t hogy megnézhesse kedvenc Nat Geo műsorát.

Ennek két módja van.

tudsz használjon kiváló minőségű VPN-t egy korlátozott katalógus feloldásához közvetlenül a Nat Geo webhelyéről.

Nem előfizetők nézhetik a a FOX show öt legutóbbi epizódja és válassza ki régebbi évszakok a National Geographic bemutatók száma. Ha idő van a kezedben, a Nat Geo feltölti legújabb előadásait 60 nappal a szezon befejezése után az USA-ban.

De ha nem tudsz várni, A Nat Geo teljes egészében elérhető a Hulu-on. Szükséged lesz egy VPN a Hulu feloldásához az Egyesült Államokon kívül. Ezzel a módszerrel képes leszel nézd meg Hulu teljes katalógusát műsorok és filmek.

VPN-k is a személyes adatainak védelme a hackerektől, nyomkövetőktől és kémektől. Ez különösen fontos ha bankot vagy online vásárol.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk Önnek hogyan lehet VPN-t használni a National Geographic streamálásához hogy ne hagyjon ki egy percet a kedvenc műsoraiból, például a MARS és a Life Zero alatt. Néhányat is adunk Önnek szakértői tippek a legjobb szolgáltatás megtalálásához.

Hogyan kell nézni: Gyors útmutató

Nézze meg a National Geographic webhelyét ingyen

 1. Válasszon egy felső VPN-t a Egyesült Államok szerverei - Hotspot pajzsaz első választásunk!
 2. Telepítse a VPN-t és a csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 3. Menjen a National Geographic webhelyére, és kész!

Ne feledje: csak a korlátozott mennyiségű tartalom a Nat Geo webhelyén amerikai TV előfizetés nélkül.

Nézze meg a Hulu teljes könyvtárát

 1. Válasszon egy felső VPN-t a Egyesült Államok szerverei. 
 2. Telepítse a VPN-t és a csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 3. Jelentkezzen be, vagy iratkozzon fel Hulu-ra.
 4. Készen állsz menni!

Nézd meg most!

Még nem rendelkezik Hulu-fiókkal?  

A Hulu megköveteli, hogy érvényes regisztrációkor megadja az érvényes amerikai címet és fizetési módot, de ne aggódjon! Ehhez megoldást kell találni. Még akkor sem kell amerikai irányítószám!

 1. Vásároljon Hulu ajándékkártyát a MyGiftCardSupply webhelyről.
 2. Kövesse a MyGiftCardSupply egyszerű utasításokat, hogy az ajándékkártyát alkalmazza fiókjába.
 3. Készen állsz az adatfolyamra!

Miért van szüksége VPN-re a National Geographic nézéséhez

Mind a Hulu, mind a Nat Geo földrajzi korlátozásokat használ blokkolja a nem amerikai nézőket attól, hogy megnézzék a tartalmukat. Ha az USA-n kívül él vagy utazik, VPN-re lesz szüksége a National Geographic műsorok felfedezéséhez mindkét platformon.

A VPN-k biztonságos alagúton keresztül csatlakoznak az eszközéhez egy távoli szerverhez. Ez elrejti az IP-jét címet, és úgy néz ki, mintha egy másik helyről böngészne. Ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, akkor képes lesz rá megkerülni ezeket a geoblokkokat és közvetítheted a szíved tartalmához.

A VPN-t is felhasználhatja hozzáférés más geoblokkolt webhelyekhez, mint például a Netflix USA és a Hotstar. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez egy országban, ahol ezek a szolgáltatások elérhetők.

Kiváló minőségű VPN-k védi adatait a számítógépes tolvajoktól és kémek. Azt is megakadályozzák, hogy a meglátogatott webhelyek összegyűjtsék a böngészési adataikat, hogy profit céljából értékesítsék.

Mit kell keresni egy minőségi VPN-ben

 • Korlátlan sávszélesség és nagysebességű csatlakozások minimalizálja a betöltési időket és a pufferelést.
 • A globális szerverhálózat lehetővé teszi feloldja a geoblokkolt tartalmat bárhonnan. Majd Szüksége van amerikai szerverre a Nat Geo műsorok közvetítéséhez.
 • 256 bites titkosítás védi személyes adatait.
 • Szigorú nem naplózási politika azt jelenti, hogy szolgáltatója nem rögzíti az Ön böngészési tevékenységét.
 • egy automatikus lekapcsoló megakadályozza, hogy a nem védett adatok elhagyják a hálózatot abban a ritka esetben, ha a VPN meghibásodik.
 • Több egyidejű kapcsolat lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű védelmét.

A legjobb VPN-k a National Geographic nézéséhez

1. Hotspot pajzs

hotspot pajzs eszközök

 • 7 napos ingyenes próbaverzió.
 • Feloldja a Hulu és a Nat Geo Channel csatornáját.
 • Beépített malware védelem.
 • Csatlakoztasson akár öt eszközt egyszerre.

A Hotspot Shield a legfontosabb választásunk a streaming szempontjából, és könnyű belátni, hogy miért!

a szupergyors sebesség és korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy nem kell foglalkoznia a késéssel és a puffereléssel. Val,-vel szerverek hálózata a világ minden tájáról könnyű megkerülő geoblokkok.

Hotspot Shield kínál 256 bites titkosítás valamint malware és adathalász védelem. Figyelmezteti, ha a látogatott webhely ismerten tartalmaz kártevő programokat, majd blokkolja azt.

Vannak alkalmazásokat az összes eszközén így streaming otthon és útközben is. A Hotspot pajzsot kipróbálhatja a 7 napos ingyenes próbaverzió, és a 45 napos pénz-visszafizetési garancia minden előfizetésre.

Nézze meg a Hotspot pajzsot

2. NordVPN

NordVPN eszközök

 • A SmartPlay automatikusan összekapcsolja Önt a szükséges kiszolgálóval.
 • Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre.

Az NordVPN rendelkezik a nagysebességű csatlakozások és korlátlan sávszélesség zökkenőmentes streaming élményre van szüksége. Legjobb biztonsági funkciók a kapcsolatot privátként fogja kezelni, ahogy könnyedén megkerülő geoblokkok.

Működik Több mint 5000 szerver 62 országban, így néhány kattintással megváltoztathatja virtuális tartózkodási helyét a tartalom feloldásához más országokban is. Miután beállította, az SmartPlay technológia felismeri azt a kiszolgálót, amelyen működnie kell a webhely feloldásához, és automatikusan elvégzi a módosítást.

A NordVPN prioritást élvez az Ön biztonsága mellett. Kínál Kettős VPN titkosítás, szigorú nem naplózási politika, és egy automatikus lekapcsoló. A dupla VPN titkosítás az adatokat két kompenzáción keresztül továbbítja, mielőtt elhagynák a hálózatot extra védelem.

Mindezekkel a nagyszerű lehetőségekkel nem meglepő, hogy a NordVPN összegyűjtötte ilyen ragyogó vásárlói véleményeket.

Kipróbálhatja az NordVPN-t a következő Nat Geo streaming-munkamenetnél kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézd meg a NordVPN-mel

3. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

 • 7 napos ingyenes próbaverzió a mobilalkalmazások számára.
 • A leggyorsabb elérhető sebesség - teszteltük őket!
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Csatlakoztasson akár öt eszközt egyszerre.

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN streaminghez. Ami a sebességet illeti, az ExpressVPN kiszorítja a versenyt.

Egyesíti ultra-sebesség val vel korlátlan sávszélesség, így soha többé nem fog tapasztalni késést. Választhat több mint 3000 szerver bármilyen webhely és szolgáltatás eléréséhez, Hulustól a HBO GOig, és több.

Az ExpressVPN nem csak streaming. a korszerű biztonsági csomag kiválóan védi személyes adatait és magánéletét.

Nézze meg ma a közönség kedvenc VPN-jét a 30 napos, kérdés nélküli, pénz-visszafizetési garancia. Ez is kínál 7 napos ingyenes kipróbálások mobil felhasználók számára.

Nézd meg az ExpressVPN segítségével

4. CyberGhost

cyberhost több eszköz

 • 7 napos ingyenes próbaverzió iOS, Android és Windows felhasználók számára.
 • Előre konfigurált profil az adatfolyamhoz.
 • Alkalmazások minden platformon.
 • Csatlakoztasson akár hét készüléket egyszerre.

A CyberGhost egy szuper gyors választás streaming. Val vel korlátlan sávszélesség és a előre konfigurált profil csak streaming céljából, csak néhány kattintással figyeli a One Strange Rock-ot.

Működik több mint 5700 szerver 89 országban, így soha nem lesz hiányzik valami, amit megnézhet. És, az a legjobb osztályú biztonsági szolgáltatások megóvja a kapcsolatot bűnözőktől és rosszindulatú támadásoktól.

Nézze meg magad, hogy a CyberGhost miért népszerű választás az streaming számára, mivel kihasználja nagylelkűségét 45 napos pénz-visszafizetési garancia és 7 napos ingyenes kipróbálások Android, iOS és Windows felhasználók számára.

Nézd meg a CyberGhost segítségével

5. Ivacy VPN 

ivacy-készülékek

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Az intelligens célválasztás megkönnyíti a konfigurálást.
 • Licentenként öt eszköz.

Nem hibázhat az Ivacy VPN-ekkel intuitív alkalmazások, nagy sebességgel, és korlátlan sávszélesség. Ez egy streaming rabja legjobb barátja!

Ivacy VPN nagyszerű kezdőknek. Az intelligens célválasztás segít testreszabhatja a VPN-t néhány kattintással.

Működik kiszolgálók legalább 110 helyen Szóval te meg tudod megkerülő geoblokkok bárhol is tetszik.

A legmodernebb biztonsági szolgáltatások megvédik az Ön adatait, ideértve a 256 bites titkosítás, egy automatikus kill kapcsoló, valamint IPv6 és DNS szivárgás elleni védelem. Ivacy VPN megtartja nincs felvétel az Ön böngészési tevékenysége.

Ez a legfelső VPN az összes szolgáltatását a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Tudjon meg többet azáltal, hogy elolvassa a valódi ügyfelek mondatát.

Nézze Ivacy-val

összefoglalás

Tudod stream Nat Geo teljes könyvtára a Hulu-n VPN használatával. Vagy használjon VPN-t a korlátozott epizódok feloldásához a Nat Geo webhelyén.

Az általunk ajánlott VPN-ek fogják saz adatok védelme, tartsa személyes adatait a hackerek kezétől. Ők is hozzáférést biztosít más geoblokkolt webhelyekhez és szolgáltatások, mint például a HBO GO és az NBC.

Nem tudja eldönteni, melyik VPN a legmegfelelőbb az Ön számára? A Hotspot Shield használatát javasoljuk, és ingyenesen kipróbálhatja!

Indítsa el ingyenes Hotspot Shield próbaverzióját MOST!

További irodalom

Szeretne megtakarítani nehezen megkeresett pénzt? Költségvetés-hozzáértő szakértőink összeállították a jelenleg elérhető legjobb VPN-ajánlatok listáját.

Nézze meg, mely VPN-szolgáltatók ragadtak bennünket a 2020-as VPN-díjakban.

Nem csupán a biztonságos streaming? Nézze meg szakértői ajánlásainkat a legjobb bejelentkezési VPNS-re vonatkozóan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me